Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό σε ευχαριστώ πολύ θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή !!

Just now, Blu24 είπε:

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή σε ευχαριστώ πολύ !!!

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 20 λεπτά , noni90 είπε:

Απλά δεν ξερω αν κ κατα ποσο επηρρεάζει κ τη γονιμοτητα ολο αυτο. Θεωρω πως δεν την επηρρεαζει γιατι το σπερμα μας ηταν πολυ καλο. Συνεχιζουμε προσπαθειες δεν μας τις εκοψε κ απορησα κ για αυτο (δεν υπαρχει κινδυνος μολυνσης?) κ για την χορηγηση αντιβιωσης χωρις να δουμε ποιο μικροβιο ειναι.... Με αγχωνει κ το οτι δεν εχω επιλογη να παω για μια δευτερη γνωμη... Θα συνεχισουμε προς αυτη την κατευθυνση βεβαια, σημερα θα παρω κ τις δικες μου εξετασεις κ Δευτερα εχω κ εγω γιατρο... κ σκεφτομουν ισως μετα το περας των εξετασεων μου και το περας της αγωγης του αντρα μου αφηνοντας κ ενα δυο μηνακια να δουμε αν θα εχουμε αποτελεσμα να κανω κινηση να ανεβω στην Αθηνα να παω κ σε καποιον αλλον να τις δει κ να δωσει μια γνωμη. Δεν ειμαι σιγουρη αν τα σκεφτομαι καλα..... 

Αν μια δεύτερη γνώμη σε κάνει να νιώσεις καλύτερα δεν βλάπτει να τη ζητήσεις. Μέχρι τότε μείνει στο πολύ καλό σπέρμα. Δεν είναι δεδομένο να ξέρεις. Μίλα και με τον γυναικολόγο σου να δεις τι θα σου πει και αυτός. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 1 λεπτό , alina80 είπε:

Αν μια δεύτερη γνώμη σε κάνει να νιώσεις καλύτερα δεν βλάπτει να τη ζητήσεις. Μέχρι τότε μείνει στο πολύ καλό σπέρμα. Δεν είναι δεδομένο να ξέρεις. Μίλα και με τον γυναικολόγο σου να δεις τι θα σου πει και αυτός. 

Για διαφορους λογους δε θελω να ξαναπαω σε αυτον τον γυναικολογο που πηγα εδω... Θα παω σε αλλο γυναικολογο στην Αθηνα.... Εχεις δικιο ομως πρεπει να κρατησω τα καλα, δεν ειναι δεδομενα......Ευχαριστω για τη διαφορετικη οπτικη, βοηθαει πολυ!

12 ώρες πρίν, ntemiiiiii είπε:

Όχι,δεν έπαιρνα, έπαιρνα πολύ παλιά όταν ήμουν φοιτήτρια! Τώρα μουπε η ενδοκρινολόγος ότι για κύηση είναι υψηλή 3.3 διαφορετικά δε θα μου έδινε Τ4.

Μήπως είναι κάποιο οζίδιο που σε ενοχλεί; έχεις κάνει υπέρηχο;

Εγώ έκανα υπέρηχο και εχω τα ίδια οζίδια που είχα χωρίς παθολογική εικόνα ή μέγεθος.

Με το καλό!Η καλύτερη εποχή!

ειχα κανει υπερηχο κ δεν ειχα τιποτα .. θα ξανα κανω tsh την ΔΕυτερα να δω ποσο πηγε ..  κ βλεπουμε . μαλον για χαπι παω κ εγω.. εεσυ πως τα πας ? εχεις αναγουλες? ζαλαδες?

πρίν από 17 λεπτά , noni90 είπε:

Για διαφορους λογους δε θελω να ξαναπαω σε αυτον τον γυναικολογο που πηγα εδω... Θα παω σε αλλο γυναικολογο στην Αθηνα.... Εχεις δικιο ομως πρεπει να κρατησω τα καλα, δεν ειναι δεδομενα......Ευχαριστω για τη διαφορετικη οπτικη, βοηθαει πολυ!

καλημερα! εφοσον ο αριθμος σας ειναι πολυ καλος καικινητικοτητα , μη φοβασαι .!! κ εμεις ειχαμε 1-2 πυοσφαιρια  κ μας ειχε πει για προστατιτιδα αλλα ο αντρας μου δνε πηρε αντιβιωση γτ στην καλλιεργεια δεν βρεθηκε μικροβιο . δες και τις δικες σου εξετασεις , κ συνεχιζετε τις προσπαθειες σας!!

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 16 λεπτά , noni90 είπε:

Πάρε δεύτερη γνώμη και μην ταυτιζεσαι με τις περιπτώσεις που βρισκεις στο ίντερνετ μπορεί να ειναι σπάνιες και εσείς να έχετε κάτι πολύ πιο απλό. Βάλτε τα σε σειρά! Θα ξεαγχωθεις έτσι! Όλα φτιάχνουν και εσείς ξεκινατε από πολύ καλή βάση! 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

1 hour ago, Δήμητρα1988 είπε:

ειχα επαφη τη μερα της ωορρηξιας αλλα τπτ! δε ηταν καλο το αυγουλακι μου μαλλον!! παμε για το επομενο!

Μπορεί απλά να μην έτυχε!ναι Δήμητρα μου τον επόμενο μηνα δυναμικαααα

e6OVp3.pngExilp3.png

1 hour ago, alina80 είπε:

Δημητρούλα μου γιατί να μην ήταν καλό το αυγουλάκι καλέ; Μία χαρά ήταν, απλώς δεν έτυχε

@Nati85 συννενοημενες ειστε??? χαχαχαα ακριβως ιδια απαντηση!!! εχετε δικιο μπορει να μην ετυχε! ευχομαι τον αλλον μηνα να πετυχει με τυχη!

κοριτσια ειμαι αρρωστη και ο γιατροσ δε με αφηνει να κανω τισ ορμονολογικες γιατι ανεβασα 38+ και μου ειπε οτι καποιεσ επειρεαζονται. εαν μεχρι την παρασκευη που θα ειμαι 5η μερα περιοδου ειμαι ακομη χαλια θα τισ κανω τον αλλον μηνα.

1 ώρα πρίν, noni90 είπε:

Κοριτσια μου δεν μας ειπε ποιο μικροβιο ειναι δεν ειχε κανει καλλιεργεια του ειχε πει πως δε χρειαζεται. του εδωσε μια αντιβιωση με διαπερατοτητα στον προστατη χωρις καλλιεργεια να δουμε ποιο μικροβιο ειναι... στεναχωρηθηκα γιατι του ειπε πως επηρρεαζει ενα 20- 30% αλλα εμας το δικο μας σπερμα ειναι σουπερ.. Επισης διαβασα ενα ανδρολογικο φορουμ κ ελεγαν οτι ετσι ξεκινησαν κ αυτοι κ εξελιχθηκε σε προστατιτιδα με χρονιο πονο κ εν καιρω εγινε κ ζημια στο σπερμα... Δεν θελω να μας συμβουν ολα αυτα.... Τρομαξα παρα πολυ κ ο αντρας μου ειναι κ αυτος πολυ στεναχωρημενος, φοβαμαι μηπως στο επαναληπτικο σπερμοδιαγραμμα δεν εχει καθαρισει κ χρειαστει να παρει ξανα αγωγη. Δε ξερω εχω πελαγωσει..... 

Σημερα θα τον παρει ο αντρας μου τον ουρολογο να τον ρωτησει αν μας καλυπτει η καλλιεργεια κολπικου υγρου αλλιως αυριο θα παω να κανω ουρων... 

Θα δεις όλα καλα θα πάνε μπορεί να το προλάβατε στην αρχή 

2 ώρες πρίν, ranki23 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!! Θα ήθελα και την γνώμη σας για το θέμα μου... έχω 5 μέρες καθυστέρηση, δυο μέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο είχα ροζ(σταγωνεσ κόκκινα)-καφέ υγρά που μου συμβαίνει πρώτη φορά..ξαφνικά την αναμενόμενη μέρα τπτ έφυγαν τα υγρά και όλα φυσιολογικά.. από συμπτώματα ένα βάρος κάτω χαμηλά και σαν τραβήγματα που και που..έκανα ένα τεστ χθες το πρωί  αλλά μου βγήκε αρνητικό.. και το βράδυ μου ήρθε αναγούλα..μίλησα με την γυναικολόγο μου και μου είπε να κάνω β χοριακη για σίγουρα .. λέτε να υπάρχει εγκυμοσύνη ;; 

Καλημέρα σου..Και εγω κανα δυο μέρες πριν την αναμενόμενη είχα ελάχιστα ροζ για λίγη ώρα..πρώτη φορά συνέβη όμως αδιαθετησα κανονικά στην ώρα μου..Πρώτη φορά εχεις καθυστερηση;εχεις σταθερό κύκλο;Με την χοριακη εφόσον εχεις τέτοια καθυστέρηση θα εχεις ξεκάθαρο αποτέλεσμα..Σου εύχομαι να είναι το πολυπόθητο!!

• Ευχαριστώ 2

2 ώρες πρίν, noni90 είπε:

Κοριτσια μου δεν μας ειπε ποιο μικροβιο ειναι δεν ειχε κανει καλλιεργεια του ειχε πει πως δε χρειαζεται. του εδωσε μια αντιβιωση με διαπερατοτητα στον προστατη χωρις καλλιεργεια να δουμε ποιο μικροβιο ειναι... στεναχωρηθηκα γιατι του ειπε πως επηρρεαζει ενα 20- 30% αλλα εμας το δικο μας σπερμα ειναι σουπερ.. Επισης διαβασα ενα ανδρολογικο φορουμ κ ελεγαν οτι ετσι ξεκινησαν κ αυτοι κ εξελιχθηκε σε προστατιτιδα με χρονιο πονο κ εν καιρω εγινε κ ζημια στο σπερμα... Δεν θελω να μας συμβουν ολα αυτα.... Τρομαξα παρα πολυ κ ο αντρας μου ειναι κ αυτος πολυ στεναχωρημενος, φοβαμαι μηπως στο επαναληπτικο σπερμοδιαγραμμα δεν εχει καθαρισει κ χρειαστει να παρει ξανα αγωγη. Δε ξερω εχω πελαγωσει..... 

Σημερα θα τον παρει ο αντρας μου τον ουρολογο να τον ρωτησει αν μας καλυπτει η καλλιεργεια κολπικου υγρου αλλιως αυριο θα παω να κανω ουρων... 

Nόνι μου το πιο σωστό είναι να κάνει μια καλλιέργεια να σπέρματος για να δεί ακριβώς αν υπάρχει μικρόβιο,ποιό είναι για να πάρει την κατάλληλη αντιβίωση και πόσες μέρες!!!Μη φοβάσαι κάτι σοβαρό δεν είναι είναι!!!Με σωστή αντιμετώπιση θα φύγει!!Αλλωστε αν είχε γίνει ζημιά το σπερμοδιάγραμμα θα ήταν χάλια!!!

Καλησπέρα σε όλα τα κοριτσάκια!!!!!

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , marillia είπε:

Nόνι μου το πιο σωστό είναι να κάνει μια καλλιέργεια να σπέρματος για να δεί ακριβώς αν υπάρχει μικρόβιο,ποιό είναι για να πάρει την κατάλληλη αντιβίωση και πόσες μέρες!!!Μη φοβάσαι κάτι σοβαρό δεν είναι είναι!!!Με σωστή αντιμετώπιση θα φύγει!!Αλλωστε αν είχε γίνει ζημιά το σπερμοδιάγραμμα θα ήταν χάλια!!!

Καλησπέρα σε όλα τα κοριτσάκια!!!!!

κ εγω αυτο νομιζω κ ομως παλι δε του εδωσε ουτε καλλιεργεια ουτε τιποτα...... πηγε κ μονος του ο αντρας μου κ οτι του ελεγε ο γιατρος ναι ελεγε αυτος..... τωρα να δω που θα ξαναπαμε...... μονο με σπερμοδιαγραμμα...... καλλιεργεια δε κανουν στο μικροβιολογικο εκτος αν ειναι γραμμενη..... θα δω μηπως τον πεισω να τον παρει τηλεφωνο....... 

Just now, noni90 είπε:

κ εγω αυτο νομιζω κ ομως παλι δε του εδωσε ουτε καλλιεργεια ουτε τιποτα...... πηγε κ μονος του ο αντρας μου κ οτι του ελεγε ο γιατρος ναι ελεγε αυτος..... τωρα να δω που θα ξαναπαμε...... μονο με σπερμοδιαγραμμα...... καλλιεργεια δε κανουν στο μικροβιολογικο εκτος αν ειναι γραμμενη..... θα δω μηπως τον πεισω να τον παρει τηλεφωνο....... 

Γιατί αν θες να την πληρώσεις δεν στην κάνουν?Για μενα είναι λάθος να πιει μια αντιβίωση κουτουρου!!!Δεν θα πάθει κατι ο ανθρωπος αλλά αν δεν έχει μικρόβιο ή θέλει συγκεγκριμένη θεραπεία?

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , marillia είπε:

Γιατί αν θες να την πληρώσεις δεν στην κάνουν?Για μενα είναι λάθος να πιει μια αντιβίωση κουτουρου!!!Δεν θα πάθει κατι ο ανθρωπος αλλά αν δεν έχει μικρόβιο ή θέλει συγκεγκριμένη θεραπεία?

Ελα μου ντε... οχι δεν την κανουν........ ρωτησαμε κ την προηγουμενη φορα..... δε ξερω θα το συζητησω με τον αντρα μου παλι σημερα γτ κι αυτος ειναι χαμενος εχει γινει χαμος στη δουλεια του κ ειναι απιστευτα πιεσμενος.... Δε ξερω μηπως παμε αλλου να κανει κ σπερμοδιαγραμμα κ καλλιεργεια να ξεμπερδευουμε..... 

πρίν από 4 λεπτά , noni90 είπε:

Να σου πω είμαι παθούσα!!!Κανω κολπική καλλιέργεια και βγαίνει ουρεόπλασμα!!Δεν ήθελε ο γυναικολόγος μου να μου δώσει αντιβίωση!!Με το ζόρι μου δίνει ciproxin για 5 μέρες εγώ και ο άντρας μου!!!Λέω δεν πέρνω μια γνώμη ακόμα!!!Πάω στην παλιά μου γυναικολόγο μου λεει 10 μέρες θα την πιειτε!!!Την πίνουμε και δεν ξανακάνω καλλιέργεια βάση γυναικολόγου!!!Μένω έγκυος!!Παλινδρομεί και πάω στον καινούργιο μου γιατρό όλες τις εξετάσεις!!!Με ρωτάει για το ουρεόπλασμα και του εξηγώ!!!!Μου απαντά θέλω να ξανακάνεις καλλιέργεια!!!Την κάνω και εκί το σκατο μοκρόβιο!!!Τελικά ήπιαμε και οι δυόμας vibramicyn για 14 μέρες και προς το παρόν δεν το έχουμε!!!

πρίν από 3 λεπτά , noni90 είπε:

Ελα μου ντε... οχι δεν την κανουν........ ρωτησαμε κ την προηγουμενη φορα..... δε ξερω θα το συζητησω με τον αντρα μου παλι σημερα γτ κι αυτος ειναι χαμενος εχει γινει χαμος στη δουλεια του κ ειναι απιστευτα πιεσμενος.... Δε ξερω μηπως παμε αλλου να κανει κ σπερμοδιαγραμμα κ καλλιεργεια να ξεμπερδευουμε..... 

Ναι να πάτε αλλού!!!!Μην αγχώνεσαι!!!!

πρίν από 2 λεπτά , marillia είπε:

Να σου πω είμαι παθούσα!!!Κανω κολπική καλλιέργεια και βγαίνει ουρεόπλασμα!!Δεν ήθελε ο γυναικολόγος μου να μου δώσει αντιβίωση!!Με το ζόρι μου δίνει ciproxin για 5 μέρες εγώ και ο άντρας μου!!!Λέω δεν πέρνω μια γνώμη ακόμα!!!Πάω στην παλιά μου γυναικολόγο μου λεει 10 μέρες θα την πιειτε!!!Την πίνουμε και δεν ξανακάνω καλλιέργεια βάση γυναικολόγου!!!Μένω έγκυος!!Παλινδρομεί και πάω στον καινούργιο μου γιατρό όλες τις εξετάσεις!!!Με ρωτάει για το ουρεόπλασμα και του εξηγώ!!!!Μου απαντά θέλω να ξανακάνεις καλλιέργεια!!!Την κάνω και εκί το σκατο μοκρόβιο!!!Τελικά ήπιαμε και οι δυόμας vibramicyn για 14 μέρες και προς το παρόν δεν το έχουμε!!!

Ναι να πάτε αλλού!!!!Μην αγχώνεσαι!!!!

εμενα η καλλιεργεια μου ασθενως θετικα χλαμυδια, κ ο γυναικολογος λεει παρτε αντιβιωση αλλα μη ξανακανεις πιθανον να ηταν επιμολυνση. παρολα αυτα την κουμπωσαμε την αντιβιωση, κ μετα ζητησα να μου γραψει κ αλλη για να δω αν εφυγε (γτ οπως σου ειπα το μικριβιολογικο δε κανει αγραφτες καλλιεργειες) και δε μου εγραψε τιποτα..... 

κ στον αντρα μου το ιδιο ο ουρολογος..... παρε του λεει αντιβιωση κ μετα θα ξανακανεις σπερμοδιαγραμμα.... κ ο αντρας μου δεν ειπε τιποτα γτ δεν ηξερε ο αμοιρος..... εσας το ουρεοπλασμα σχετιζεται νομιζω με αποβολες πρωτου τριμηνου, εμας τα χλαμυδια λενε οτι δε σχετιζεται μονο με δυσκολια συλληψης...... κ ειναι δυνατον να εχει μικροβια με τετοιο σπερμοδιαγραμμα? 160.000.000 ανα ml 98 % φυσιολογικες μορφες και 70% κινητικοτητα? τι μικροβιο ειναι αυτο τελοσπαντων

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...