Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό σε ευχαριστώ πολύ θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή !!

Just now, Blu24 είπε:

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή σε ευχαριστώ πολύ !!!

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Η αληθεια ειναι πως η καραμελ εκανε σημαντικη παρεμβση καθε φορα σημειωνοντας τα νεα στοιχεια.πιστευω να ηρεμησει και να ρθει ξανα κοντα μας.καταρχην δεν μπορεσα να μιλησω και να γνωρισω καθολου την κοπελα ως ατομο.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

On 16/2/2018 at 12:27 ΜΜ, caramel_83 είπε:

ΜΑΝΟΥΛΕΣ

Alekagala 7/10/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ!!!!

oneira_glyka 11/11/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ!!!!

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ 

1. elenakii22 ΠΗΤ  10/3/2018  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

2. Ani ani   ΠΗΤ  21/3/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

3. maria1988  ΠΗΤ  2/4/2018!!!

4. stalitsa82  ΠΗΤ  25/4/2018!!!

5. Vana87 ΠΗΤ  27/5/2018!!!  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

6. Farmakotriftena ΠΗΤ  8/6/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

7. orianna  ΠΗΤ  21/6/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

8. t1t1n4k1  15/7/2018!!!

9. Antila   ΠΗΤ  16/7/2018!!!

10. Χαρά Τριανταφυλλακι.  ΠΗΤ  20/8/2018!!!

11. Κόννυ  ΠΗΤ  22/8/2018!!!

12. modena  ΠΗΤ  24/8/2018!!!

13. Vasi34    ΠΗΤ  11-12/9/2018!!!

14. Smile89   ΠΗΤ  14/9/2018!!!

15. ntemiiiiii    ΠΗΤ  26/9/2018!!!

16. linaa   ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ   7000!!!!

17. zina7777   ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ   1100!!!!

18. melina92   ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ   311!!!!

19. ada32  ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ   3008!!!!

20. Μαρθα Κ  ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ   7160!!!!

21. Μάντη  ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ   511!!!!

22. ellilaw   ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ   2400!!!!

23. Ungry girl   ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ   26.24!!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. Ασία  22/1/2018!!!

2. Δήμητρα1988 26-28/1/2017!!!

3. alina80 13-16/2/2018!!!

4. andrianni  14/2/2018!!!

5. Elma86  20-22/2/2018!!!

6. Dimitr@17  22/2/2018!!!

7. kido  1/3/2018!!!

8. Vila  8/3/2018!!!

9. kouzouni15 12/3/2018!!!

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

• Μου αρέσει 2

XDXPp2.png

πρίν από 6 λεπτά , Vila είπε:

Περιμένουμε τη νατι και μετά κορίτσια ποιες είναι σε αναμονή??? Πριν από τη Μαρίλια κι εμένα είναι κάποιες άλλες κοπέλες? Κάτι πρέπει να γίνει με το πινακακι μας.. 

Έχετε και οι πινακακι;;Ουαου 

πρίν από 12 λεπτά , zina7777 είπε:

Αναμονες που βασικα δεν ειναι αναμονες αλλα ειναι κι ακαλεστες εννοεις?

Εννοω βρε παιδι μ πχ εγω περιμενω σε καμια βδομαδα τις γονιμες θα τις τιμησουμε και μετα θα εχουμε αναμονη για να δουμε καναμε τπτ! Αυτο! Χασαμε κ το πινακακι! Ρε ζινα εσυ που εισαι δραστηρια δεν κανεις ενα ντου να μας οργανωσεις παλι?

tpnxp3.png

Ναι βρε ζινα... Αν μπορείς και έχεις διάθεση ανέλαβε το..

Εύχομαι να γυρίσει η @caramel_83 και πάλι βέβαια! Μας έλειψες! Όχι για το πινακακι αλλά για την γλυκιά παρουσία σου εδώ μέσα..

• Μου αρέσει 2

XDXPp2.png

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, Vila είπε:

Περιμένουμε τη νατι και μετά κορίτσια ποιες είναι σε αναμονή??? Πριν από τη Μαρίλια κι εμένα είναι κάποιες άλλες κοπέλες? Κάτι πρέπει να γίνει με το πινακακι μας.. 

Εγω περιμενω να ΜΗΝ δω 01/03

Ελπιζω να καναμε κατι αυτο τον μηνα αν και δεν νιωθω τιποτα εκτος απο λιγο πονο στο στηθος εσεις κοριτσια?

Καμια που περιμενει και εχει συμπτωματα?

• Μου αρέσει 1

8 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

9/3  ειναι η οριστικη ημερομηνια!!νωριτερα θα παω μονο αν εχω συσπασεις!!θα συμβει να εισαι σιγουρη!!!!!!

Τέλεια, με το καλό να έρθει εκείνη η στιγμή που θα νιώσεις τρελή συγκίνηση που θα κρατήσεις τη μικρούλα σου αγκαλιά!

7 ώρες πρίν, MelinaFo είπε:

Εννοω βρε παιδι μ πχ εγω περιμενω σε καμια βδομαδα τις γονιμες θα τις τιμησουμε και μετα θα εχουμε αναμονη για να δουμε καναμε τπτ! Αυτο! Χασαμε κ το πινακακι! Ρε ζινα εσυ που εισαι δραστηρια δεν κανεις ενα ντου να μας οργανωσεις παλι?

Βρε παιδια εγω να κανω το πινακακι.αλλα δε θυμαμαι ουτε χοριακες ουτε τιμες..τι να γραψω....?

Καλημέρα κορίτσια μου!! Θα ήθελα και την γνώμη σας για το θέμα μου... έχω 5 μέρες καθυστέρηση, δυο μέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο είχα ροζ(σταγωνεσ κόκκινα)-καφέ υγρά που μου συμβαίνει πρώτη φορά..ξαφνικά την αναμενόμενη μέρα τπτ έφυγαν τα υγρά και όλα φυσιολογικά.. από συμπτώματα ένα βάρος κάτω χαμηλά και σαν τραβήγματα που και που..έκανα ένα τεστ χθες το πρωί  αλλά μου βγήκε αρνητικό.. και το βράδυ μου ήρθε αναγούλα..μίλησα με την γυναικολόγο μου και μου είπε να κάνω β χοριακη για σίγουρα .. λέτε να υπάρχει εγκυμοσύνη ;; 

16 ώρες πρίν, anemoni1989 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου... Σταμάτησε το αίμα???

Το αιμα δυστυχως συνεχιζει ακαθεκτο,ξαναπηγα για χοριακη κ το απογευμα εχω υπερηχο.Βγηκαν κ οι εξετασεις για τα αντιφωσφολιπιδικα που εχω προβλημα κ ειναι χαλια παρα τα τοσα φαρμακα που παιρνω κ εχω ξαφνικα κ ελλειψη  d3. Δεν ξερω τι αλλο να κανω...υπομονη μεχρι το απογευμα

Διαφημίσεις

11 ώρες πρίν, alina80 είπε:

Νόνη μου δεν κατάλαβα. Αφού αυτό το μικρόβιο δεν επηρεάζει την ποιότητα του σπέρματος, τι σε στεναχωρεί; Και από τη στιγμή ειδικά που αντιμετωπίζεται με αντιβίωση. 

10 ώρες πρίν, Beboula25 είπε:

Καλησπερα νονι μου..Δεν θέλω να πω καμία κοτσάνα μπορεί και να είμαι εκτός θέματος,άλλωστε θα ενημερωθείτε εκτενέστερα για αυτό..απλά να σου πω την γνώμη μου από δικη μου εμπειρία..με πυοαφαιρια που είχα εγω κάποτε σε πολύ μεγάλο βαθμό βέβαια δεν θυμαμαι τώρα και είχε ως αποτέλεσμα να πάθω πυελονεφριτιδα..Μια πάθηση που δημιουργήθηκε από ουρολοίμωξη χωρις συμπτώματα και μου είπε ο γιατρος το μικρόβιο αντί να κατεβαίνει στην ουρήθρα ανέβαινε επάνω..Τωρα για εσας λίγο που έψαξα είδα πως είναι αντίστοιχα μια φλεγμονή από μικρόβιο που παλινδρομεί μέσω των ούρων και προχωράει προς τα επάνω και συνηθως λέει ευθυνονται τα βακτήρια του εντέρου..Αν είναι έτσι λοιπόν δεν νομίζω πως πρέπει να σε ανησυχεί..Επίσης αν δεν κάνω λάθος διορθώστε με στην καλλιέργεια κολπικού υγρού ισως δεν φαίνεται αυτό αλλα στα ουρα σίγουρα..για αυτό κ στο ζήτησε πιστεύω καθαρα προληπτικά μήπως χρειαστεί να πάρεις κ εσυ κάτι..Μιλήστε με τον γιατρό ακολουθήστε τις οδηγιες του και όλα καλα θα πάνε..καλα αποτελέσματα να έχετε!!

11 ώρες πρίν, kido είπε:

Κοριτσι κανε αυτό που σας λέει ο γιατρός και μην ανησυχείς για το μικροβιο. Ποιο είναι σας είπε? Τι αντιβιωση θα πάρει? Εμένα θα πάει αύριο ο αντρας μου να δωσει δείγμα και αν και δεν μας εχει γράψει καλλιέργεια λέμε να κάνουμε έξτρα και αυτο για να μην πηγαίνει πάλι, αν τυχόν δεν είναι καλο. Δεν επηρεάζουν όλα τη γονιμότητα μας είπε και είναι πολλά απο αυτα μέσα στη φυσιολογια του οργανισμου. Θα σας γράψω τα νεωτερα!

Κοριτσια μου δεν μας ειπε ποιο μικροβιο ειναι δεν ειχε κανει καλλιεργεια του ειχε πει πως δε χρειαζεται. του εδωσε μια αντιβιωση με διαπερατοτητα στον προστατη χωρις καλλιεργεια να δουμε ποιο μικροβιο ειναι... στεναχωρηθηκα γιατι του ειπε πως επηρρεαζει ενα 20- 30% αλλα εμας το δικο μας σπερμα ειναι σουπερ.. Επισης διαβασα ενα ανδρολογικο φορουμ κ ελεγαν οτι ετσι ξεκινησαν κ αυτοι κ εξελιχθηκε σε προστατιτιδα με χρονιο πονο κ εν καιρω εγινε κ ζημια στο σπερμα... Δεν θελω να μας συμβουν ολα αυτα.... Τρομαξα παρα πολυ κ ο αντρας μου ειναι κ αυτος πολυ στεναχωρημενος, φοβαμαι μηπως στο επαναληπτικο σπερμοδιαγραμμα δεν εχει καθαρισει κ χρειαστει να παρει ξανα αγωγη. Δε ξερω εχω πελαγωσει..... 

Σημερα θα τον παρει ο αντρας μου τον ουρολογο να τον ρωτησει αν μας καλυπτει η καλλιεργεια κολπικου υγρου αλλιως αυριο θα παω να κανω ουρων... 

• Λυπημένη/-ος 1

On 26/2/2018 at 5:00 ΜΜ, Nati85 είπε:

Ευχαριστωωωω πολυ!!περιμένουν οι πιπιλες!!! Ναι πάρε όταν νιώθεις έτοιμη.τωρα  σύμφωνα με την περίοδο δεν πετύχατε γόνιμες ?

ειχα επαφη τη μερα της ωορρηξιας αλλα τπτ! δε ηταν καλο το αυγουλακι μου μαλλον!! παμε για το επομενο!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ

Alekagala 7/10/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ!!!!

oneira_glyka 11/11/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ!!!!

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ 

1. elenakii22 ΠΗΤ  10/3/2018  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

2. Ani ani   ΠΗΤ  21/3/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

3. maria1988  ΠΗΤ  2/4/2018!!!

4. stalitsa82  ΠΗΤ  25/4/2018!!!

5. Vana87 ΠΗΤ  27/5/2018!!!  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

6. Farmakotriftena ΠΗΤ  8/6/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

7. orianna  ΠΗΤ  21/6/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

8. t1t1n4k1  15/7/2018!!!

9. Antila   ΠΗΤ  16/7/2018!!!

10. Χαρά Τριανταφυλλακι.  ΠΗΤ  20/8/2018!!!

11. Κόννυ  ΠΗΤ  22/8/2018!!!

12. modena  ΠΗΤ  24/8/2018!!!

13. Vasi34    ΠΗΤ  11-12/9/2018!!!

14. Smile89   ΠΗΤ  14/9/2018!!!

15. ntemiiiiii    ΠΗΤ  26/9/2018!!!

16. linaa   ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ   7000!!!!

17. zina7777   ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ   40800!!!!

18. melina92   ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ   311!!!!

19. ada32  ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ   3008!!!!

20. Μαρθα Κ  ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ   7160!!!!

21. Μάντη  ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ   511!!!!

22. ellilaw   ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ   2400!!!!

23. Ungry girl   ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ   3034!!!!

24.xristina55 ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ   1910!!!!!

25.depyfr ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ  1180!!!!!

26.DIMITRAS ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 600!!!

27.Mary m ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ  1430!!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. Ασία  22/1/2018!!!

2. Δήμητρα1988 26-28/1/2017!!!

3. alina80 13-16/2/2018!!!

4. andrianni  14/2/2018!!!

5. Elma86  20-22/2/2018!!!

6. Dimitr@17  22/2/2018!!!

7. kido  1/3/2018!!!

8. Vila  8/3/2018!!!

9. kouzouni15 12/3/2018!!!

Δείξτε κατανόηση εκανα οτι μπορουσα,,πληροφοριστε με για τις (μη) αναμενωμενες κι ακαλεστες,οπως λεω συχνα.

Καλημερα σας!!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 6 λεπτά , noni90 είπε:

Κοριτσια μου δεν μας ειπε ποιο μικροβιο ειναι δεν ειχε κανει καλλιεργεια του ειχε πει πως δε χρειαζεται. του εδωσε μια αντιβιωση με διαπερατοτητα στον προστατη χωρις καλλιεργεια να δουμε ποιο μικροβιο ειναι... στεναχωρηθηκα γιατι του ειπε πως επηρρεαζει ενα 20- 30% αλλα εμας το δικο μας σπερμα ειναι σουπερ.. Επισης διαβασα ενα ανδρολογικο φορουμ κ ελεγαν οτι ετσι ξεκινησαν κ αυτοι κ εξελιχθηκε σε προστατιτιδα με χρονιο πονο κ εν καιρω εγινε κ ζημια στο σπερμα... Δεν θελω να μας συμβουν ολα αυτα.... Τρομαξα παρα πολυ κ ο αντρας μου ειναι κ αυτος πολυ στεναχωρημενος, φοβαμαι μηπως στο επαναληπτικο σπερμοδιαγραμμα δεν εχει καθαρισει κ χρειαστει να παρει ξανα αγωγη. Δε ξερω εχω πελαγωσει..... 

Σημερα θα τον παρει ο αντρας μου τον ουρολογο να τον ρωτησει αν μας καλυπτει η καλλιεργεια κολπικου υγρου αλλιως αυριο θα παω να κανω ουρων... 

Το σημαντικό είναι ότι το βρήκατε. Και το ευχάριστο είναι ότι το σπέρμα είναι σούπερ παρά το μικρόβιο. Φαντάσου δηλαδή μετά τη θεραπεία. Ότι ξέρουμε αντιμετωπίζεται. Πιθανότατα οι περιπτώσεις που διάβασες να μην το ανακάλυψαν εγκαίρως. Και δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες.Θα κάνει τη θεραπεία του και την επανεξέταση και από εκεί και πέρα βλέπετε. 

Γνώμη μου είναι να μην στεναχωριέσαι για κάτι που εντοπίσατε και αντιμετωπίζετε ήδη με φαρμακευτική αγωγή. Κράτα τα καλά. Έχετε παραπάνω από καλό σπέρμα, βρήκατε το μικρόβιο που μπορεί να μην το ξέρατε καν αν δεν έκανε την εξέταση και υπάρχει και θεραπεία. Βουρ λοιπόν στις προσπάθειες.

πρίν από 7 λεπτά , Δήμητρα1988 είπε:

ειχα επαφη τη μερα της ωορρηξιας αλλα τπτ! δε ηταν καλο το αυγουλακι μου μαλλον!! παμε για το επομενο!

Δημητρούλα μου γιατί να μην ήταν καλό το αυγουλάκι καλέ; Μία χαρά ήταν, απλώς δεν έτυχε. 

Just now, alina80 είπε:

Το σημαντικό είναι ότι το βρήκατε. Και το ευχάριστο είναι ότι το σπέρμα είναι σούπερ παρά το μικρόβιο. Φαντάσου δηλαδή μετά τη θεραπεία. Ότι ξέρουμε αντιμετωπίζεται. Πιθανότατα οι περιπτώσεις που διάβασες να μην το ανακάλυψαν εγκαίρως. Και δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες.Θα κάνει τη θεραπεία του και την επανεξέταση και από εκεί και πέρα βλέπετε. 

Γνώμη μου είναι να μην στεναχωριέσαι για κάτι που εντοπίσατε και αντιμετωπίζετε ήδη με φαρμακευτική αγωγή. Κράτα τα καλά. Έχετε παραπάνω από καλό σπέρμα, βρήκατε το μικρόβιο που μπορεί να μην το ξέρατε καν αν δεν έκανε την εξέταση και υπάρχει και θεραπεία. Βουρ λοιπόν στις προσπάθειες.

Απλά δεν ξερω αν κ κατα ποσο επηρρεάζει κ τη γονιμοτητα ολο αυτο. Θεωρω πως δεν την επηρρεαζει γιατι το σπερμα μας ηταν πολυ καλο. Συνεχιζουμε προσπαθειες δεν μας τις εκοψε κ απορησα κ για αυτο (δεν υπαρχει κινδυνος μολυνσης?) κ για την χορηγηση αντιβιωσης χωρις να δουμε ποιο μικροβιο ειναι.... Με αγχωνει κ το οτι δεν εχω επιλογη να παω για μια δευτερη γνωμη... Θα συνεχισουμε προς αυτη την κατευθυνση βεβαια, σημερα θα παρω κ τις δικες μου εξετασεις κ Δευτερα εχω κ εγω γιατρο... κ σκεφτομουν ισως μετα το περας των εξετασεων μου και το περας της αγωγης του αντρα μου αφηνοντας κ ενα δυο μηνακια να δουμε αν θα εχουμε αποτελεσμα να κανω κινηση να ανεβω στην Αθηνα να παω κ σε καποιον αλλον να τις δει κ να δωσει μια γνωμη. Δεν ειμαι σιγουρη αν τα σκεφτομαι καλα..... 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...