Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Τι προβιοτικά παίρνει αν επιτρέπεται ; Εμάς πάντως σε 4 γιατρούς που πήγαμε πρόσφατα, κανείς δε μας είπε πως επηρεάζει στη διαδικασία. Το θέμα είναι πως πρέπει να φύγει το μικρόβιο και για τον ίδιο γιατί μακροπρόθεσμα κάνει θέμα στον προστάτη.

Θα σας τα πει ο ανδρολόγος λογικά.  Και εμένα ο άντρας μου με μικρόβιο, πέρα από τις αντιβιώσεις, έπαιρνε. 
      Εγώ δεν πιστεύω ότι ένα σπερμα με μικρόβιο είναι το ίδιο με ένα σπερμα χωρίς μικρόβιο. Εμάς μόνο αυτό βρέθηκε να ενοχοποιεί το κακό σπερμα. 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Just now, kido είπε:

Ευχαριστώ Άντα μου μακάρι. Στελνω το σύζυγο για σπερμοδιαγραμμα αύριο. Το πρώτο! Έχω αγωνια. Τι να προσέξω; Κινητικότητα αριθμο και μορφολογία ε;

Καλη ςπιτυχια!  Αυτα τα 3. Οταν παρεις αποτελεσματα γραψε μας να σου πουμε τη  γνωμη μας,τουλ οσα ξερουμε  Καντε κ καλλιεργεια για μικροβια.. 

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 23 λεπτά , ada32 είπε:

Καλη ςπιτυχια!  Αυτα τα 3. Οταν παρεις αποτελεσματα γραψε μας να σου πουμε τη  γνωμη μας,τουλ οσα ξερουμε  Καντε κ καλλιεργεια για μικροβια.. 

Καλλιέργεια δεν μας γράψε ο γιατρός είπε πρώτα να δούμε τις τιμές και μετά θα κάνουμε και καλλιέργεια αν βγει παθολογικό το σπερμοδιαγραμμα. Τι σημαίνει παθολογικό τώρα... θα φανει. Λογικά αν είναι μικρός ο αριθμός η η κινητικότητα κάτω από ένα ποσοστό η πολλές ανώμαλες μορφές έτσι δεν είναι;

7 ώρες πρίν, Smile89 είπε:

Μπορεί όμως να έχει γίνει το θαύμα. Εγώ είμαι σε φάση ανάρρωσης.  17/02 είχα παλλινδρομη είχα φθάσει 10 εβδομάδων όμως το παιδί μας είχε φύγει περίπου 5 μέρες πριν. Όποτε προσπάθειες μετά το Πάσχα. 

@xristina55 μπράβο όλα καλά να πάνε. Ξάπλωσε αφού έχεις αιματακι κ μην κάνεις τίποτα. Ο γιατρός σου, σου είπε από τι μπορεί να ειναι;

Ωχ λυπάμαι πολύ... τυχαίο γεγονός είπαν οι γιατροί?Δεν μου έχει συμβεί κάτι τέτοιο και δεν μπορώ να σε νιώσω, φαντάζομαι φυσικά ότι είναι πολύ άσχημο.έχεις άλλο παιδάκι? Πιστεύω πως για κάποιον λόγο γίνονται όλα.. οπότε ας το δεχτούμε και ας προχωρήσουμε.. με δύναμη και αισιοδοξία. Είσαι τυχερή γιατί ξέρεις πως μπορείς να μείνεις έγκυος και σύντομα θα μείνεις!μετά από μια τέτοια κατάσταση συμβουλεύουν διακοπή προσπαθειών για δύο μήνες δηλαδή?

6 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

ενταξει ελπιζουμε να εγινε το θαυμα αλλα αν οχι παμε πιο συστηματικα για τον επομενο μηνα!!!εμας μας εδωσε ημερομηνια 9/3!!!10 μερες μετραω αντιστροφα!

αν δεν μπερδευομαι σακο δεν ειδατε απλα αδειο η κανω λαθος?αυριο λογικα θα εχεις πιο σαφη εικονα!!!ευχομαι αυτη τη φορα να ειναι η τυχερη σας!!

Και δηλαδή αν δεν σε πιάσουν οι πόνοι ως τότε θα κανονίσετε μέρα και ώρα για καισαρική?Πιστεύω τον επόμενο μήνα ίσως γίνει το θαύμα για μένα αλλιώς σίγουρα μέσα στο 2019 θα συμβεί... τι να πω...

2 ώρες πρίν, zina7777 είπε:

Παρε Α+++ να μη καινε ρευμαααα...για τον αλητη τον τσιπρα δουλευουμε γμτ..Συγχιστηκα τωρα...

Καλα ψωνια!!!!!

Σε ευχαριστούμε κλείσαμε τα πρώτα βασικά και έχουμε συνέχεια.. Α+++ πήραμε και προσέξαμε επισης να εχει καλή εξοικονόμηση στις kWh γιατί δεν είναι σε όλα αυτα το ίδιο!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 44 λεπτά , Ασία είπε:

Και δηλαδή αν δεν σε πιάσουν οι πόνοι ως τότε θα κανονίσετε μέρα και ώρα για καισαρική?Πιστεύω τον επόμενο μήνα ίσως γίνει το θαύμα για μένα αλλιώς σίγουρα μέσα στο 2019 θα συμβεί... τι να πω...

9/3  ειναι η οριστικη ημερομηνια!!νωριτερα θα παω μονο αν εχω συσπασεις!!θα συμβει να εισαι σιγουρη!!!!!!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, ada32 είπε:

Πολύ καλα ντεμι!!  Τι ώρα που πλησιάζεις για την Αυχενική. Πότε πέρασε ο καιρος;;; 

Να σε ρωτήσω επαιρνες κ πριν μείνεις έγκυος χάπι για θυρεοειδή?με προβλημάτισε ο γυναικολόγος Μου Που μου είπε ότι 2.75 Είναι τςιμπιενη η tsh Μου. Αλλά ο Ενδοκρινολογος μου λέει ότι είναι μια χαρά ...

Εντωμεταξυ νιώθω μονίμως ότι κατι έχω στον λαιμό μου ,Σαν να έχει σκαλώσει κάτι. Υπάρχει περίπτωση να είναι από τον θυρεοειδή ,το έχεις νιώσει Εσύ;

Αχ κικη μου δεν πειράζει. Τον άλλον μήνα θα είναι πιο τυχερές οι προσπαθειες σας!!

Αχ ελενακι πλησισζει η μερα να κρατησεις αγκαλια το μωρακι!! Με το καλο!!

Πολυ καλη χοριακη!!! Συγχαρητηρια!!

Όχι,δεν έπαιρνα, έπαιρνα πολύ παλιά όταν ήμουν φοιτήτρια! Τώρα μουπε η ενδοκρινολόγος ότι για κύηση είναι υψηλή 3.3 διαφορετικά δε θα μου έδινε Τ4.

Μήπως είναι κάποιο οζίδιο που σε ενοχλεί; έχεις κάνει υπέρηχο;

Εγώ έκανα υπέρηχο και εχω τα ίδια οζίδια που είχα χωρίς παθολογική εικόνα ή μέγεθος.

πρίν από 2 λεπτά , elenakii22 είπε:

9/3  ειναι η οριστικη ημερομηνια!!νωριτερα θα παω μονο αν εχω συσπασεις!!θα συμβει να εισαι σιγουρη!!!!!!

Με το καλό!Η καλύτερη εποχή!

EvgLp2.png

Καλησπέρα κορίτσια.. είμαι πολύ στεναχωρημένη πήγε ο άντρας μου το σπερμοδιαγραμμα στον ουρολόγο κ του είπε ότι ναι μεν είναι τούμπανο με σούπερ αριθμό κ κινητικοτητα αλλά έχει πυοσφαιρια 2 -3 κ ερυθρά το ίδιο που σημαίνει μικρόβιο στο προστάτη.. του έδωσε 15 μέρες αντιβίωση και μετά επανάληψη σπερμοδιαγραμματος, κ εμένα μια ούρων για σιγουριά αν κ η καλλιέργεια κολπικού υγρού δεν είχε τέτοια στοιχεία..... μας είπε συνεχίζουμε επαφές κανονικά όμως γτ το θεωρεί απίθανο να με κόλλησε... δεν έχω καταλάβει πως επηρεάζει αφού τα νούμερα ήταν σούπερ κ το είπε κ ο ίδιος ο γιατρος.. αύριο παίρνω κ τις δικές μου εξετάσεις κ βλέπουμε. Ελπίζω να έχετε καλύτερα νέα οι υπόλοιπες!!!  

πρίν από 38 λεπτά , noni90 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια.. είμαι πολύ στεναχωρημένη πήγε ο άντρας μου το σπερμοδιαγραμμα στον ουρολόγο κ του είπε ότι ναι μεν είναι τούμπανο με σούπερ αριθμό κ κινητικοτητα αλλά έχει πυοσφαιρια 2 -3 κ ερυθρά το ίδιο που σημαίνει μικρόβιο στο προστάτη.. του έδωσε 15 μέρες αντιβίωση και μετά επανάληψη σπερμοδιαγραμματος, κ εμένα μια ούρων για σιγουριά αν κ η καλλιέργεια κολπικού υγρού δεν είχε τέτοια στοιχεία..... μας είπε συνεχίζουμε επαφές κανονικά όμως γτ το θεωρεί απίθανο να με κόλλησε... δεν έχω καταλάβει πως επηρεάζει αφού τα νούμερα ήταν σούπερ κ το είπε κ ο ίδιος ο γιατρος.. αύριο παίρνω κ τις δικές μου εξετάσεις κ βλέπουμε. Ελπίζω να έχετε καλύτερα νέα οι υπόλοιπες!!!  

Νόνη μου δεν κατάλαβα. Αφού αυτό το μικρόβιο δεν επηρεάζει την ποιότητα του σπέρματος, τι σε στεναχωρεί; Και από τη στιγμή ειδικά που αντιμετωπίζεται με αντιβίωση. 

πρίν από 52 λεπτά , noni90 είπε:

Κοριτσι κανε αυτό που σας λέει ο γιατρός και μην ανησυχείς για το μικροβιο. Ποιο είναι σας είπε? Τι αντιβιωση θα πάρει? Εμένα θα πάει αύριο ο αντρας μου να δωσει δείγμα και αν και δεν μας εχει γράψει καλλιέργεια λέμε να κάνουμε έξτρα και αυτο για να μην πηγαίνει πάλι, αν τυχόν δεν είναι καλο. Δεν επηρεάζουν όλα τη γονιμότητα μας είπε και είναι πολλά απο αυτα μέσα στη φυσιολογια του οργανισμου. Θα σας γράψω τα νεωτερα!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Vila είπε:

@Nati85 που είσαι.??? Πως νιώθεις??

Καλωστην! Παντα βραδινη τι κανεις βρε κοριτσι χαθηκαμε

@alina80 που εισαι εσυ? Εσπασε το παρεακι!

• Χαχα 1

tpnxp3.png

1 hour ago, noni90 είπε:

Καλησπερα νονι μου..Δεν θέλω να πω καμία κοτσάνα μπορεί και να είμαι εκτός θέματος,άλλωστε θα ενημερωθείτε εκτενέστερα για αυτό..απλά να σου πω την γνώμη μου από δικη μου εμπειρία..με πυοαφαιρια που είχα εγω κάποτε σε πολύ μεγάλο βαθμό βέβαια δεν θυμαμαι τώρα και είχε ως αποτέλεσμα να πάθω πυελονεφριτιδα..Μια πάθηση που δημιουργήθηκε από ουρολοίμωξη χωρις συμπτώματα και μου είπε ο γιατρος το μικρόβιο αντί να κατεβαίνει στην ουρήθρα ανέβαινε επάνω..Τωρα για εσας λίγο που έψαξα είδα πως είναι αντίστοιχα μια φλεγμονή από μικρόβιο που παλινδρομεί μέσω των ούρων και προχωράει προς τα επάνω και συνηθως λέει ευθυνονται τα βακτήρια του εντέρου..Αν είναι έτσι λοιπόν δεν νομίζω πως πρέπει να σε ανησυχεί..Επίσης αν δεν κάνω λάθος διορθώστε με στην καλλιέργεια κολπικού υγρού ισως δεν φαίνεται αυτό αλλα στα ουρα σίγουρα..για αυτό κ στο ζήτησε πιστεύω καθαρα προληπτικά μήπως χρειαστεί να πάρεις κ εσυ κάτι..Μιλήστε με τον γιατρό ακολουθήστε τις οδηγιες του και όλα καλα θα πάνε..καλα αποτελέσματα να έχετε!!

πρίν από 7 λεπτά , alina80 είπε:

Εδώ τριγύρω ειμαι Μελινακι. 

Α ειπα μηπως...

πρίν από 17 λεπτά , Nati85 είπε:

Εδωωωω!!καλά νιώθω τίποτα το ιδιαίτερο μόνο πονακια περιοδου.

Και ο ανανακος ειναι εδω τριγυρω!

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...