Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

οποτε καλα θα ειναι να τα ξεκινησω 11η μερα..ναι το οτι δεν θελει μεγαλη αποη το ξερω αντε να δουμε και με αυτα τα τεστ τελευταια μου ελπιδα ευχαρηστω πολυ

εχεις σταθερο κυκλο? αν ναι με 7 μερες καθυστερηση μην καθεσαι τρεχααα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

μου εχει δωσει η γυναικολογος φολικο οξυ και πινω και εχει γινει 40 ο κυκλος μου γιαυτο δεν εχω κανει ακομα χοριακη λεω να περιμενω λιγες μερες ακομα για να μην απογοητευτω

πρίν από 9 λεπτά , linaa είπε:

Κοιτα αν εχεις εντελως σταθερο κυκλο ειναι σχεδον σταθερη η ωορηξια δηλαδη τι εννοω η περιοδος ερχετε 14-16 μερες μετα την ωορηξια οποτε δεν ειναι παντα 13 μερα μπορει να γινει κ 11η ή κ 14η. Κ ο κυκλος να μην αλλαξει. Αν τα κανεις πρωτη φορα ξεκινα οσο πιοννωρις γινετε γιατι οταν σου δειξει θετικο η ωορηξια μπορει να γινει κ 48 ωρες μετα. Επισης ναεχεις υποψη οτι πριν τοθετικο τεστ πρεπει να εχεις επαφες ανα τρεις μερες γιατι με αποχη 5 ημερων τοσπερμα χαλαει κ αν γινει επαφη μετα απο μεγαλη αποχη παει τσαμπα. Α κ μετα το θετικο τεστ τουλαχιστον για τρεις μερες επαφες δηλαδη κ πριν κ μετα την ωορηξια. Αυτα εχω μαθει!!

οποτε καλα θα ειναι να τα ξεκινησω 11η μερα..ναι το οτι δεν θελει μεγαλη αποη το ξερω αντε να δουμε και με αυτα τα τεστ τελευταια μου ελπιδα ευχαρηστω πολυ

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , reniatzo είπε:

κοριτσια καλησπερα. ειμαι καινουργια και δεν ξερω καν πως κανουν καινουργιο ποστ γιαυτο γραφω εδω χιλια συγνωμη θελω αν μπορειτε να με βοηθησετε.... εχω καθυστερηση 7 μερες και πριν καλα καλα ξεκινησει η καθυστερηση ειχα πονους στο στηθος. σε καμια περιοδο δεν ειχα πονους στο στηθος πρωτη φορα μου συμβαινει σε σημειο να μην μπορω να κοιμηθω μπρουμητα μερικες φορες... εχω πονους περιοδο αλλα τιποτα. εχω πονους στην πλατη και στην μεση. επισης 3 μερες τωρα καθε βραδυ 3 ηωρα τα μεσανυχτα με πιανει εντονος πονος χαμηλα σε σημειο που νομιζω οτι μου ηρθε περιοδος παω τουαλετα αλλα τιποτα. και πρεπει να ενεργηθω για να περασει ο πονος. το αναφερω σαν πληροφορια... κανουμε προσπαθειες... ποια ειναι η γνωμη σας. θα παω σε λιγες μερες για β χοριακη.. ειμαι 25 χρονων ευχαριστω εκ των προτερων

Αν εχεις σταθερο κυκλο μαλλον εισαι εγκυος οιπονοι περιοδου ειναι συμπτωμα εγκυμοσυνης καλο ειναι να κανεις χοριακη συντομα για να ξερεις.

πρίν από 1 λεπτό , reniatzo είπε:

μου εχει δωσει η γυναικολογος φολικο οξυ και πινω και εχει γινει 40 ο κυκλος μου γιαυτο δεν εχω κανει ακομα χοριακη λεω να περιμενω λιγες μερες ακομα για να μην απογοητευτω

δεν ξερω αλλα 7 μερες καθηστερηση ειναι και 7 μερες 

Διαφημίσεις

μακαρι να εισαι στο ευχωμαι και εγω ηρθα για σημπαρασταση γιατι με εχει φαει λιγο η απογοτευση αλλα δεν θελει ετσι δυναμηκα κανε μια β χοριακη κ αν δεν εισαι τον αλλο μηνα που σ ευχομαι ολοψυχα να εισαι:-D

πρίν από 4 λεπτά , reniatzo είπε:

ναι ειναι 7 μερες αλλα φοβαμαι μην απογοητευτω παλι :(  θελουμε πολυ ενα μωρακι και γιαυτο γραφτηκα στο φορουμ για να εχω παρεα... μακαρι να ειμαι 

Θα εισαι μην ανχωνεσε!! Ολα καλα!!

να εισαι καλα και εγω ευχομαι να ερθουν τα πραγματα οπως τα επιθυμεις... να εχουμε συντομα τα επιθυμειτα αποτελεσματα... επισης εχω πονους χαμηλα δεξια και αριστερα... αλλα σκεφτομαι πελον μηπως ειναι στο μυαλο μου και δεν ειναι συμπτωματα... πφφφ.... δεν κανω ακομα χοριακη λεω να παω απο βδομαδα αν δεν αδιαθετησω.

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , reniatzo είπε:

να εισαι καλα και εγω ευχομαι να ερθουν τα πραγματα οπως τα επιθυμεις... να εχουμε συντομα τα επιθυμειτα αποτελεσματα... επισης εχω πονους χαμηλα δεξια και αριστερα... αλλα σκεφτομαι πελον μηπως ειναι στο μυαλο μου και δεν ειναι συμπτωματα... πφφφ.... δεν κανω ακομα χοριακη λεω να παω απο βδομαδα αν δεν αδιαθετησω.

πω πω εγω πραγματικα στη θεση σου δεν θα αντεχα προσπαθουμε εδω και ενα μισι χρονο ξερεις ποσες φορες εχω απογοητευτει..εγω αυριο περιμενω περιοδο εχω ελαχιστους πονους αλλα ειμαι τοσο συγουρη πως θα αδιαθετησω αλλα που θα μας παει να πας να κανεις το σηντομοτερο...

2 ώρες πρίν, Ani ani είπε:

Αντι να κλαις αγαπητη μου κ νανμην σ ερχεται κ περιοδος πηγαινε κανα μπανακι! Εγω τουλαχιστον αφου ειδα μαι αποειδα αυτο θα κανω αυριο! Σιγα μη χασω την αδεια μου για την καταραμεμη! Παντως πολυ σπαστικο κοριτσια..κυκλοφορω με μια σερβιετα αγκαλια τοσες μερες! Χαχα!!

Φυσικά και θα πήγαινα για μπάνιο αν προλάβαινα. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , elenakii22 είπε:

καλωσηρθατε κοριτσια!!!@reniatzo σε ποια μερα εισαι??@Ungry girl τι κυκλους εχεις γενικα??

καλησπερα καλως σας βρικαμε εμενα ο κυκλος μου ειναι απολητα πηστος στο ραντεβου μας 28 μερες :mad:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...