Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Τι προβιοτικά παίρνει αν επιτρέπεται ; Εμάς πάντως σε 4 γιατρούς που πήγαμε πρόσφατα, κανείς δε μας είπε πως επηρεάζει στη διαδικασία. Το θέμα είναι πως πρέπει να φύγει το μικρόβιο και για τον ίδιο γιατί μακροπρόθεσμα κάνει θέμα στον προστάτη.

Έπαιρνε τα bifolac,μας τα είχε δώσει ο φαρμακοποιός για καλά.

Κ σε εμάς ο ανδρολογος είχε πει δεν επηρεάζει τη διαδικασία αλλά οι κλινικές έχουν μείνει στα παλιά δεδομένα κ ζητάνε καθαρές εξετάσεις, ίσως βέβαια και οι κλινικές να βρίσκουν περισσότερο κατάλληλο σπέρμα άρα κ περισσότερες πιθανότητες γονιμοποιησης. 

• Μου αρέσει 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Καλησπερα συντροφισσες.Περιμεναμε χιονι,αλλα μαλλον θα παμε απο πλυμμυρα.πολυ δουλεια σημερα,τρελαθηκα.Αυριο σκεφτομαι να καλεσω για το ραντεβου μου για την ερχομενη εβδομαδα που θα ειμαι 9+ .

Συνεχιζω προγεστερονη και μαγνησιο.ομολογω οτι δε νιωθω την ιδια κοπωση που ειχα.δεν ξερω αν οφειλεται στο μαγνησιο ή στην εξελιξη της εγκυμοσυνης.

Καλη λευτερια @elenakii22 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

1 ώρα πρίν, xristina55 είπε:

Σας ευχαριστω παρα πολυ κοριτσια μου για τις απαντησεις κ το ενδιαφερον σας! Χτες στον υπερηχο δεν φαινοταν απολυτως τπτ πουθενα ,ο γιατρος μου ειναι πολυ συγκρατημενος ,μου ειπε να κοψω το σαλοσπιρ απο τη στιγμη που εχω αιμορραγια κ η επαναληπτικη χοριακη ειναι για να δει αν ειναι αποβολη.Η απορια μου βεβαια ειναι μεσα σε 1 μονο μερα ποσο μπορει να αυξηθει ωστε να πουμε οτι παει καλα?? Αραγε με 100 μοναδες εστω διαφορα θα ειναι καλο σημαδι?παιρνω ενα καρο αντιπηκτικα οποτε η αιμορραγια στο καλυτερο σεναριο οφειλεται εκει.Ευχομαι επιτελους να δουμε σακο ωστε να αποκλεισουμε το εξωμητριο κ να ηρεμησω λιγο γιατι κοντευω να τρελαθω...

Χριστινα καλησπερα! Διαβασα την ιστορια σου και ευχομαι πραγματικα μεσα απο την καρδια μου να πανε ολα καλα τωρα! Το δικαιουσαι και τπ αξιζεις! Εχω βιωσει δυο παλινδρομες μεσα σε ενα χρονο οποτε μπορω να καταλαβω πως μπορει να αισθανεσαι εσυ μετα απο τοσες απωλειες! Ομως θα σου πω αυτο που λεω και σε εμενα! Θα τα καταφερουμε! Πιστεψε το και θα γινει! Το σπορακι σου θελει να το πιστεψεις!!!! Μην το βαλεις κατω! Γιατι εχεις φανει δυνατη..οπως ολες οι κοπελες που εχουν βιωσει τον εφιαλτη της παλινδρομης και μετα εχουν θαρρος να ξαναπροσπαθησουν και να ονειρευτουν ξανα, για μενα ειναι ΗΡΩΙΔΕΣ!!!! Μην φοβασαι.. ! Σου αξιζει μονο χαρα απο δω και περα! Πιστεψε το και θα γινει!!!!

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, elenakii22 είπε:

@Vila ευχαριστω πολυ!!!ευχομαι γρηγορα ευχαριστα αποτελεσματα κ σε εσενα!

@anemoni1989 εκανες χοριακη? 

Ναι!! Και μολις πηρα αποτελεσματα!!! Απο 287 την προηγούμενη Τεταρτη,  3576 σημερα!!! Γιουπι!!!!  :)

• Μου αρέσει 11

cO4Yp3.png

@Nati85 @iouliana @zina7777

ευχαριστω πολυ κοριτσια!!!!

πρίν από 3 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Ναι!! Και μολις πηρα αποτελεσματα!!! Απο 287 την προηγούμενη Τεταρτη,  3576 σημερα!!! Γιουπι!!!!  :)

πολυ καλα!!!!μπραβο!!!!ποτε θα πας να σε δει???

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Just now, elenakii22 είπε:

@Nati85 @iouliana @zina7777

ευχαριστω πολυ κοριτσια!!!!

πολυ καλα!!!!μπραβο!!!!ποτε θα πας να σε δει???

Θα τον παρω πιο μετα τηλέφωνο να κλεισουμε ραντεβού!!!! Αχ μακάρι να πανε ολα καλα αυτη τη φορα!!! Πεταω απο τη χαρα μου,  αλλα ταυτόχρονα φοβαμαι!!!! Νομίζω ειναι πολυ καλη αυξηση!!! 

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 18 λεπτά , Κελυ 32 είπε:

Χριστινα καλησπερα! Διαβασα την ιστορια σου και ευχομαι πραγματικα μεσα απο την καρδια μου να πανε ολα καλα τωρα! Το δικαιουσαι και τπ αξιζεις! Εχω βιωσει δυο παλινδρομες μεσα σε ενα χρονο οποτε μπορω να καταλαβω πως μπορει να αισθανεσαι εσυ μετα απο τοσες απωλειες! Ομως θα σου πω αυτο που λεω και σε εμενα! Θα τα καταφερουμε! Πιστεψε το και θα γινει! Το σπορακι σου θελει να το πιστεψεις!!!! Μην το βαλεις κατω! Γιατι εχεις φανει δυνατη..οπως ολες οι κοπελες που εχουν βιωσει τον εφιαλτη της παλινδρομης και μετα εχουν θαρρος να ξαναπροσπαθησουν και να ονειρευτουν ξανα, για μενα ειναι ΗΡΩΙΔΕΣ!!!! Μην φοβασαι.. ! Σου αξιζει μονο χαρα απο δω και περα! Πιστεψε το και θα γινει!!!!

Αυτο προσπαθω να κανω θετικες σκεψεις...η ψυχολογια ξερω οτι παιζει τεραστιο ρολο αλλα ο φοβος κ το αγχος ερχονται ασυναισθητα! Τη δυναμη για να ξαναπροσπαθω τη βρισκω απο το πεισμα μου κ τη θεληση μου για παιδι,οπως κ αν τελικα δ τα καταφερουμε αυτη τη φορα θα ξαναμαζεψω τα  κομματια κ θα παω για 7η προσπαθεια...

Οσο για το θαυμα προσευχομαι καθημερινα κ ευχομαι αυτη τη φορα να μας χαρισει ενα γερο παιδακι

@anemoni1989 συγχαρητηρια για τη χοριακη σου κ ευχομαι σε ολα τα κοριτσια σε αναμονη να εχουν τελειομηνες εγκυμοσυνες!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 9 λεπτά , xristina55 είπε:

Αυτο προσπαθω να κανω θετικες σκεψεις...η ψυχολογια ξερω οτι παιζει τεραστιο ρολο αλλα ο φοβος κ το αγχος ερχονται ασυναισθητα! Τη δυναμη για να ξαναπροσπαθω τη βρισκω απο το πεισμα μου κ τη θεληση μου για παιδι,οπως κ αν τελικα δ τα καταφερουμε αυτη τη φορα θα ξαναμαζεψω τα  κομματια κ θα παω για 7η προσπαθεια...

Οσο για το θαυμα προσευχομαι καθημερινα κ ευχομαι αυτη τη φορα να μας χαρισει ενα γερο παιδακι

@anemoni1989 συγχαρητηρια για τη χοριακη σου κ ευχομαι σε ολα τα κοριτσια σε αναμονη να εχουν τελειομηνες εγκυμοσυνες!

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου... Σταμάτησε το αίμα???

cO4Yp3.png

πρίν από 19 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Θα τον παρω πιο μετα τηλέφωνο να κλεισουμε ραντεβού!!!! Αχ μακάρι να πανε ολα καλα αυτη τη φορα!!! Πεταω απο τη χαρα μου,  αλλα ταυτόχρονα φοβαμαι!!!! Νομίζω ειναι πολυ καλη αυξηση!!! 

μια χαρα ειναι η χοριακη σου!να τον παρεις να πας να σε δει!!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 1 λεπτό , elenakii22 είπε:

μια χαρα ειναι η χοριακη σου!να τον παρεις να πας να σε δει!!

Ναι, θα τον πάρω σε καμια ώρα... Μην τον πάρω μεσημεριάτικα τον άνθρωπο!!! Ανυπομονώ για το ραντεβού με το σπόρι!!!! Αχ! Μακάρι να πάνε όλα καλά!!!!

cO4Yp3.png

2 ώρες πρίν, Vila είπε:

Ναι έχουμε κάνει αρκετές εξετάσεις και ήταν όλες καλές! Τελικά μετά από αλλαγή γιατρού τόν προηγούμενο μήνα ο καινούργιος κατέληξε ότι έχω αντίσταση στην ινσουλίνη και μου έδωσε γκλουκοφαζ για να μικρύνει ο κύκλος μου και να κάνω πιό ποιοτική ωορρηξία. Το επόμενο βήμα θα είναι η σαλπιγγογραφια μαλλον αν και εύχομαι να μη χρειαστεί..σε 9 μέρες (δεν) περιμένω να αδιαθετησω!

Με το καλό Ελενάκι μου!!!!!❤

Να μην αδιαθετησεις λοιπόν και ούτε να χρειαστεί η σαλπιγγογραφια!!!Κατι καλό μου μυρίζει εδώ....

πρίν από 59 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Συγχαρητήρια @anemoni1989 !!!Μια υπέροχη και τελειομηνη εγκυμοσυνη εύχομαι!!!

1 hour ago, zina7777 είπε:

Καλησπερα συντροφισσες.Περιμεναμε χιονι,αλλα μαλλον θα παμε απο πλυμμυρα.πολυ δουλεια σημερα,τρελαθηκα.Αυριο σκεφτομαι να καλεσω για το ραντεβου μου για την ερχομενη εβδομαδα που θα ειμαι 9+ .

Συνεχιζω προγεστερονη και μαγνησιο.ομολογω οτι δε νιωθω την ιδια κοπωση που ειχα.δεν ξερω αν οφειλεται στο μαγνησιο ή στην εξελιξη της εγκυμοσυνης.

Καλη λευτερια @elenakii22 

Γεια σου ζινακιιι...Δεν οφείλεται στο μαγνήσιο,είναι οι ορμόνες σου στο φουλ και είναι λογικό να αισθάνεσαι είτε κόπωση είτε διαφορα αλλα..Το μωράκι σου τραβάει ενέργεια μωρε...το μαγνήσιο στο δίνει προληπτικά για να μην κάνει συσπάσεις η μήτρα,τουλάχιστον εγω αυτό γνωρίζω πως κάνει..

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 40 λεπτά , Beboula25 είπε:

Γεια σου ζινακιιι...Δεν οφείλεται στο μαγνήσιο,είναι οι ορμόνες σου στο φουλ και είναι λογικό να αισθάνεσαι είτε κόπωση είτε διαφορα αλλα..Το μωράκι σου τραβάει ενέργεια μωρε...το μαγνήσιο στο δίνει προληπτικά για να μην κάνει συσπάσεις η μήτρα,τουλάχιστον εγω αυτό γνωρίζω πως κάνει..

Ειναι μερες που νιωθω κοπωση και αλλες οχι.Σημερα ειμαι πιο δραστηρια..οι ορμονες κανουν πανηγυρι..ας τα..

Χτες εκλαιγα με το νησι.....

πρίν από 18 λεπτά , zina7777 είπε:

Ειναι μερες που νιωθω κοπωση και αλλες οχι.Σημερα ειμαι πιο δραστηρια..οι ορμονες κανουν πανηγυρι..ας τα..

πρίν από 18 λεπτά , zina7777 είπε:

Υπομονή κορίτσι μου είναι για καλό!

Ποιο νησί;;με μπέρδεψες την Σπιναλόγκα;;

Τρεχω φευγω πάμε να κλείσουμε ηλεκτρικές συσκευές θα τα πούμε το βραδάκι αν σε πετύχω 

πρίν από 5 λεπτά , Beboula25 είπε:

Υπομονή κορίτσι μου είναι για καλό!

Ποιο νησί;;με μπέρδεψες την Σπιναλόγκα;;

Τρεχω φευγω πάμε να κλείσουμε ηλεκτρικές συσκευές θα τα πούμε το βραδάκι αν σε πετύχω 

Παρε Α+++ να μη καινε ρευμαααα...για τον αλητη τον τσιπρα δουλευουμε γμτ..Συγχιστηκα τωρα...

Καλα ψωνια!!!!!

22 ώρες πρίν, ntemiiiiii είπε:

1.29 εγώ.Πριν λίγο γύρισα απτον γυναικολόγο,πολύ καλή είναι η τιμή μου είπε!Για τη δοσολογία συνεννοουμαι με την ενδοκρινολογο,μου είπε! Όσο για τις ζαλάδες και τις αναγουλες που δεν είχα στην αρχή,μου είπε ότι δεν έχουν να κάνουν με την TSH,μια χαρά η τιμή αυτά!19/3 πάω για αυχενική, σήμερα μου πήρε το αίμα για την PappA

Πολύ καλα ντεμι!!  Τι ώρα που πλησιάζεις για την Αυχενική. Πότε πέρασε ο καιρος;;; 

Να σε ρωτήσω επαιρνες κ πριν μείνεις έγκυος χάπι για θυρεοειδή?με προβλημάτισε ο γυναικολόγος Μου Που μου είπε ότι 2.75 Είναι τςιμπιενη η tsh Μου. Αλλά ο Ενδοκρινολογος μου λέει ότι είναι μια χαρά ...

Εντωμεταξυ νιώθω μονίμως ότι κατι έχω στον λαιμό μου ,Σαν να έχει σκαλώσει κάτι. Υπάρχει περίπτωση να είναι από τον θυρεοειδή ,το έχεις νιώσει Εσύ;

12 ώρες πρίν, kido είπε:

ΔΕΝ έλεγα τίποτα άλλο χθες; Όπως το περίμενα αδιαθέτησα σήμερα το πρωί. Μου το αναγνωρίζω ότι έχω μάθει πλέον καλά το σώμα μου! Καλή μέρα σε όλες!

Αχ κικη μου δεν πειράζει. Τον άλλον μήνα θα είναι πιο τυχερές οι προσπαθειες σας!!

5 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

@Smile89 @anemoni1989 ευχαριστω πολυ κοριτσια!!!οτι καλυτερο κ σε εσας ευχομαι!

Αχ ελενακι πλησισζει η μερα να κρατησεις αγκαλια το μωρακι!! Με το καλο!!

3 ώρες πρίν, anemoni1989 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου... Σταμάτησε το αίμα???

Πολυ καλη χοριακη!!! Συγχαρητηρια!!

• Ευχαριστώ 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 11 λεπτά , ada32 είπε:

Πολύ καλα ντεμι!!  Τι ώρα που πλησιάζεις για την Αυχενική. Πότε πέρασε ο καιρος;;; 

Να σε ρωτήσω επαιρνες κ πριν μείνεις έγκυος χάπι για θυρεοειδή?με προβλημάτισε ο γυναικολόγος Μου Που μου είπε ότι 2.75 Είναι τςιμπιενη η tsh Μου. Αλλά ο Ενδοκρινολογος μου λέει ότι είναι μια χαρά ...

Εντωμεταξυ νιώθω μονίμως ότι κατι έχω στον λαιμό μου ,Σαν να έχει σκαλώσει κάτι. Υπάρχει περίπτωση να είναι από τον θυρεοειδή ,το έχεις νιώσει Εσύ;

Αχ κικη μου δεν πειράζει. Τον άλλον μήνα θα είναι πιο τυχερές οι προσπαθειες σας!!

Αχ ελενακι πλησισζει η μερα να κρατησεις αγκαλια το μωρακι!! Με το καλο!!

Ευχαριστώ Άντα μου μακάρι. Στελνω το σύζυγο για σπερμοδιαγραμμα αύριο. Το πρώτο! Έχω αγωνια. Τι να προσέξω; Κινητικότητα αριθμο και μορφολογία ε;

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...