Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 hours ago, MK2012 said:

Ερώτηση προς όλα τα κορίτσια παρακαλώ. Σήμερα έκανα ραντεβού με Σφακιανουδη κ σκέφτομαι να αλλάξω γιατρό κ να προχωρήσω μαζί του. Εχει κάποια κοπέλα δοκιμάσει μαζί του και αν ναι, πως ήταν η εμπειρία αυτή ;

Καλησπέρα ! Σήμερα είδα τον Σφακιανουδη πρώτη φορά λόγω πολύ χαμηλής ΑΜΗ και μου είπες πως και εκείνος κάνει διπλή διέγερση σε ένα μήνα αν χρειαστεί. 

Τη ματαίωση τη καταλαβαίνω απόλυτα γιατί είμαι φυσει ρεαλίστρια και όλα τείνω να τα βλέπω κυνικά. Παρόλα αυτά, προσπάθησε να κάνεις λίγη υπομονή και θα δεις. Μη προδιαθετεις καταστάσεις. Αλήθεια σου λέω, σε καταλαβαίνω παρα πολύ. 

@MK2012 ακριβώς τα ίδια είπε και σε μένα.
      Στην τελευταία μου μέτρηση είχα και εγώ ΑΜΗ 0.4.

Νομίζω είσαι η χαμένη μου αδερφή, δεν εξηγείται αλλιώς τέτοια ταύτιση. 
      Θέλει πολύ υπομονή και επιμονή αυτό που προτείνει ο Σφακ. Και έχει πολύ πάνω και πολύ κάτω ψυχολογικά. Αν είσαι ΟΚ με αυτό, τότε προχώρα. Είναι εμφανές ότι θες να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό από τον γιατρό που έχεις ήδη. Αλλιως δεν θα ψαχνόσουν. 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 44 λεπτά , xristina55 είπε:

Κοριτσια μολις πηρα τα αποτελεσματα ,απο 430 την παρασκευη 1910 σημερα,δεν πιστευα στα αυτια μου! Απο το πρωι εχω αιμα κανονικα για πρωτη φορα κ εφυγα μολις απο τη δουλεια μου γιατι δεν το ρισκαρω.Ο γιατρος μου ειπε ξανα χοριακη αυριο κ υπερηχο.Απορω με τετοια τιμη πως δεν φανηκε τιποτα χτες ομως... αν ειναι εξωμητριο θα πηδηχτω απο το παραθυρο ! Ειναι αδυνατον να χαρω ακομα ,αν δεν ακουσω καρδια δεν θα ηρεμησω καθολου...καθε μερα που περνα μου φαινεται σαν αιωνας!

Ωχ ρε κορίτσι...τι είναι αυτό με το αίμα?? Πανω που ηρθαν τα καλά τα νέα από τη χοριακη!!! Μακαρι να ναι μια απλη αποκολληση και με λίγη ξεκουραση να βελτιωθούν όλα... Καλα εκανες και εφυγες από τη δουλεια...δεν αξίζει το ρίσκο!!! Μακαρι σιγα σιγα να σταματησει το αιματακι και να δεις το σπορακι σ υπερηχο αύριο!!! Να μας ενημερώσεις για την πορεια σου σε παρακαλώ!!!!

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 59 λεπτά , Ασία είπε:

Έτσι είναι τα πράγματα, συμφωνώ μαζί σου. Όλα για κάποιο λόγο γίνονται κι εμείς δεν γίνεται πάντα να τον ξέρουμε αυτόν τον λόγο. Ας περιμένουμε λοιπόν να έρθει η σωστή ώρα. Είναι λογικό να στεναχωριομαστε όταν  βλέπουμε πως δεν έχουμε αποτέλεσμα και ο καιρός περνάει, είναι λογικό να έχουμε άγχος,όμως όλα αυτά πρέπει να τα ελέγχουμε όσο μπορούμε για να μην μας πηγαίνουν πίσω.Και τα λέω εγώ αυτά που προσπαθούμε πάνω από δύο χρόνια χωρίς αποτέλεσμα!!!τον πρώτο καιρό με έπαιρνε από κάτω όταν μου ερχόταν περίοδος αλλά τώρα, μετά από τόσο καιρό, έμαθα να χειρίζομαι αυτά τα συναισθήματα...προσπαθώ να τα βλέπω όλα όσο πιο θετικά μπορώ!!αυτό να κάνουμε όλες μας και αργά ή γρήγορα θα γίνει το θαύμα που περιμένουμε.

Η αλήθεια είναι πως ένα χρειαζόμαστε,ας ήταν νεκρά όλα τα σπερματοζωάρια και ας υπήρχε ένα ζωντανό, το τυχερό χαχαχα ότι και να λέμε τώρα, ότι έγινε έγινε... θα μάθουμε σε λίγες μέρες. Εγώ δεν έχω και πολλές ελπίδες, μια στις εκατό για να καταλάβεις γιατί σκέφτομαι πως άλλες κ άλλες φορές που ήταν πιο ευνοϊκές οι συνθήκες και δεν έγινε σύλληψη, τώρα θα γίνει?? Είμαι όμως αισιόδοξη για τον επόμενο κύκλο.. θα δούμε.. Εσύ σε τι φάση είσαι?προσπαθειών? Η είσαι κι εσύ μια από τις πολλές νέες εγκυούλες?

Μπορεί όμως να έχει γίνει το θαύμα. Εγώ είμαι σε φάση ανάρρωσης.  17/02 είχα παλλινδρομη είχα φθάσει 10 εβδομάδων όμως το παιδί μας είχε φύγει περίπου 5 μέρες πριν. Όποτε προσπάθειες μετά το Πάσχα. 

@xristina55 μπράβο όλα καλά να πάνε. Ξάπλωσε αφού έχεις αιματακι κ μην κάνεις τίποτα. Ο γιατρός σου, σου είπε από τι μπορεί να ειναι;

nlmNp2.png

1 hour ago, xristina55 είπε:

Κοριτσια μολις πηρα τα αποτελεσματα ,απο 430 την παρασκευη 1910 σημερα,δεν πιστευα στα αυτια μου! Απο το πρωι εχω αιμα κανονικα για πρωτη φορα κ εφυγα μολις απο τη δουλεια μου γιατι δεν το ρισκαρω.Ο γιατρος μου ειπε ξανα χοριακη αυριο κ υπερηχο.Απορω με τετοια τιμη πως δεν φανηκε τιποτα χτες ομως... αν ειναι εξωμητριο θα πηδηχτω απο το παραθυρο ! Ειναι αδυνατον να χαρω ακομα ,αν δεν ακουσω καρδια δεν θα ηρεμησω καθολου...καθε μερα που περνα μου φαινεται σαν αιωνας!

συγχαρητηρια για την τιμη !! μπορει να ανεβηκε σημερα η ορμονη τοσο . μετα τα 1500 λενε οτι φαινεται κατι . εγω με καμια 7000 να ηταν η χοριακη , ειδαμε μονο σακο.. οποτε λογικα αυριο θα δεις σακο ! σου ευχομαι καλη επιτυχια κ αυτη να ειναι  η τυχερη σου εγκυμοσυνη.

hBuvp3.png    n8xOp2.png

3 ώρες πρίν, Ασία είπε:

Τον επόμενο μήνα θέλω να πιστεύω ότι θα έχουμε κάθε μέρα επαφή τις ημέρες που "πρέπει" και ελπίζω να συμβεί το θαύμα!!!!αυτό το μήνα Σάββατο απόγευμα έγινε σκούρο το τεστ και είχαμε επαφή Κυριακή βράδυ και μάλιστα με μπαγιάτικο σπέρμα χαχαχα οπότε μπορεί να μην την προλάβαμε κιόλας την ωορρηξία (αν κ πιστεύω πως την προλάβαμε)Αλλά κ πάλι η ποιότητα του σπέρματος δεν μου δίνει ελπίδες.... τεσπα ελπίζω τον επόμενο μήνα που θα βγει και χριστουγεννιάτικο χαχαχα

ενταξει ελπιζουμε να εγινε το θαυμα αλλα αν οχι παμε πιο συστηματικα για τον επομενο μηνα!!!εμας μας εδωσε ημερομηνια 9/3!!!10 μερες μετραω αντιστροφα!

1 hour ago, xristina55 είπε:

αν δεν μπερδευομαι σακο δεν ειδατε απλα αδειο η κανω λαθος?αυριο λογικα θα εχεις πιο σαφη εικονα!!!ευχομαι αυτη τη φορα να ειναι η τυχερη σας!!

• Μου αρέσει 3

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 1 λεπτό , elenakii22 είπε:

ενταξει ελπιζουμε να εγινε το θαυμα αλλα αν οχι παμε πιο συστηματικα για τον επομενο μηνα!!!εμας μας εδωσε ημερομηνια 9/3!!!10 μερες μετραω αντιστροφα!

αν δεν μπερδευομαι σακο δεν ειδατε απλα αδειο η κανω λαθος?αυριο λογικα θα εχεις πιο σαφη εικονα!!!ευχομαι αυτη τη φορα να ειναι η τυχερη σας!!

Με το καλό ελενακι!!!

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , elenakii22 είπε:

Με το καλοοοοο!!!! 

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

Σας ευχαριστω παρα πολυ κοριτσια μου για τις απαντησεις κ το ενδιαφερον σας! Χτες στον υπερηχο δεν φαινοταν απολυτως τπτ πουθενα ,ο γιατρος μου ειναι πολυ συγκρατημενος ,μου ειπε να κοψω το σαλοσπιρ απο τη στιγμη που εχω αιμορραγια κ η επαναληπτικη χοριακη ειναι για να δει αν ειναι αποβολη.Η απορια μου βεβαια ειναι μεσα σε 1 μονο μερα ποσο μπορει να αυξηθει ωστε να πουμε οτι παει καλα?? Αραγε με 100 μοναδες εστω διαφορα θα ειναι καλο σημαδι?παιρνω ενα καρο αντιπηκτικα οποτε η αιμορραγια στο καλυτερο σεναριο οφειλεται εκει.Ευχομαι επιτελους να δουμε σακο ωστε να αποκλεισουμε το εξωμητριο κ να ηρεμησω λιγο γιατι κοντευω να τρελαθω...

• Μου αρέσει 3

πρίν από 4 λεπτά , xristina55 είπε:

Σας ευχαριστω παρα πολυ κοριτσια μου για τις απαντησεις κ το ενδιαφερον σας! Χτες στον υπερηχο δεν φαινοταν απολυτως τπτ πουθενα ,ο γιατρος μου ειναι πολυ συγκρατημενος ,μου ειπε να κοψω το σαλοσπιρ απο τη στιγμη που εχω αιμορραγια κ η επαναληπτικη χοριακη ειναι για να δει αν ειναι αποβολη.Η απορια μου βεβαια ειναι μεσα σε 1 μονο μερα ποσο μπορει να αυξηθει ωστε να πουμε οτι παει καλα?? Αραγε με 100 μοναδες εστω διαφορα θα ειναι καλο σημαδι?παιρνω ενα καρο αντιπηκτικα οποτε η αιμορραγια στο καλυτερο σεναριο οφειλεται εκει.Ευχομαι επιτελους να δουμε σακο ωστε να αποκλεισουμε το εξωμητριο κ να ηρεμησω λιγο γιατι κοντευω να τρελαθω...

Προσπάθησε όσο το δυνατόν μπορείς να μην κάνεις υποθέσεις.  Αύριο θα μάθεις τι συμβαίνει. 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

5 ώρες πρίν, Beboula25 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ γλυκεια μου!Εχεις δίκιο κορίτσι μου όμως είμαι σίγουρη πως θα τα καταφέρεις και εσυ και εννοείται δεν σταματάμε να ελπίζουμε..Έχεις κάνει όλες τις εξετάσεις φαντάζομαι οποτε θα είναι θέμα χρόνου..Υπάρχει καποιος λογος ομως που το εμποδίζει;Συγνώμη,αν θελεις μου λες από ενδιαφέρον σε ρωτάω..

Ναι έχουμε κάνει αρκετές εξετάσεις και ήταν όλες καλές! Τελικά μετά από αλλαγή γιατρού τόν προηγούμενο μήνα ο καινούργιος κατέληξε ότι έχω αντίσταση στην ινσουλίνη και μου έδωσε γκλουκοφαζ για να μικρύνει ο κύκλος μου και να κάνω πιό ποιοτική ωορρηξία. Το επόμενο βήμα θα είναι η σαλπιγγογραφια μαλλον αν και εύχομαι να μη χρειαστεί..σε 9 μέρες (δεν) περιμένω να αδιαθετησω!

πρίν από 53 λεπτά , elenakii22 είπε:

εμας μας εδωσε ημερομηνια 9/3!!!10 μερες μετραω αντιστροφα!

Με το καλό Ελενάκι μου!!!!!❤

• Μου αρέσει 1

XDXPp2.png

3 ώρες πρίν, ntemiiiiii είπε:

Ναι,μια χαρά! Ευτυχώς που προοδεύει η επιστήμη και με μια απλή εξέταση αίματος μπορεί να ανιχνεύσει πολλά, όταν κάποτε η αμνιοπαρακέντηση ήταν μονόδρομος!

Σευχαριστω καλή μου! Εύχομαι γρήγορα εγκυουλα!Αν δεν έρθει αύριο μπορούμε να ελπίζουμε σωστά;

Ευχαριστω.Μετά την Παρασκευή καλύτερα!

@elenakii22 έρχεται η μεγάλη στιγμή!!!με το καλό το μωράκι σου!!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

e6OVp3.pngExilp3.png

Γεια σας κορίτσια!

@elenakii22 με το καλο!! γεννας και σε πολύ καλη εποχη!

@xristina55 μακαρι να πανε όλα καλα! 

Κοριτσια να σας ρωτησω κατι? Αυτην τη φορα μου ηρθε καφε για μιση μερα την 25η ημερα του κυκλου, μετα τελος για τις επομενες δυο μερες και <κατεβηκε> κανονικα το αιμα την 27η οπου και περιμενα.Τωρα μετραω κανονικα την εναρξη του κυκλου από όταν ειδα το κανονικο αιμα? δεν μου εχει ξανατυχει 

• Ευχαριστώ 1

kRl9p2.png kRl9p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...