Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 hours ago, MK2012 said:

Ερώτηση προς όλα τα κορίτσια παρακαλώ. Σήμερα έκανα ραντεβού με Σφακιανουδη κ σκέφτομαι να αλλάξω γιατρό κ να προχωρήσω μαζί του. Εχει κάποια κοπέλα δοκιμάσει μαζί του και αν ναι, πως ήταν η εμπειρία αυτή ;

Καλησπέρα ! Σήμερα είδα τον Σφακιανουδη πρώτη φορά λόγω πολύ χαμηλής ΑΜΗ και μου είπες πως και εκείνος κάνει διπλή διέγερση σε ένα μήνα αν χρειαστεί. 

Τη ματαίωση τη καταλαβαίνω απόλυτα γιατί είμαι φυσει ρεαλίστρια και όλα τείνω να τα βλέπω κυνικά. Παρόλα αυτά, προσπάθησε να κάνεις λίγη υπομονή και θα δεις. Μη προδιαθετεις καταστάσεις. Αλήθεια σου λέω, σε καταλαβαίνω παρα πολύ. 

@MK2012 ακριβώς τα ίδια είπε και σε μένα.
      Στην τελευταία μου μέτρηση είχα και εγώ ΑΜΗ 0.4.

Νομίζω είσαι η χαμένη μου αδερφή, δεν εξηγείται αλλιώς τέτοια ταύτιση. 
      Θέλει πολύ υπομονή και επιμονή αυτό που προτείνει ο Σφακ. Και έχει πολύ πάνω και πολύ κάτω ψυχολογικά. Αν είσαι ΟΚ με αυτό, τότε προχώρα. Είναι εμφανές ότι θες να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό από τον γιατρό που έχεις ήδη. Αλλιως δεν θα ψαχνόσουν. 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Καλημέρα κοπέλες. @xristina55 από χθες διαβάζω την ιστορία σου όμως ειλικρινά δεν ξέρω τι να σου πω γι'αυτό δεν έχω μιλήσει.  Μόνο με μια παλλινδρομη στο ιστορικο μου δεν μπορώ να σε νοιώσω τόσο ώστε να μπορώ να σε συμβουλεύω η να σε βοηθήσω. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πάρεις καλά αποτελέσματα σήμερα κι αν αυτό δεν συμβεί να βρεις την δύναμη να σηκωθείς πάλι και να προχωρήσεις παρακάτω. Από χθες σκεφτόμουν μήπως ξέρω κάποια παρόμοια περίπτωση κάτι να βοηθήσω αλλά τίποτα. Η σκέψη μου κοντά σου σήμερα, μακάρι να διαβάσω καλά νέα από σεμνά. 

@Ασία κι εγώ τις ίδιες σκέψεις με εσένα θα είχα, αν είχαμε μεγάλη αποχή. Αν επιτρέπεται πολύςκαιρός?

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

1 hour ago, Beboula25 είπε:

Καλημέρα όλη μέρα!Ειμαι στην δεύτερη μέρα περιοδου..Μόλις καθαρίσω θα κάνω μια κολπικη καλλιέργεια καθώς πριν μείνω είχαμε βρει μικρόβιο το ουρεοπλασμα όπου σε καποιες περιπτώσεις και το ΤΟΝΙΖΩ σε ορισμενες περιπτωσεις ευθύνεται για υπογονιμότητα και είναι επικίνδυνο είτε για αποβολή είτε για πρόωρο τοκετό και δεν το θέλει καθόλου ο γιατρος μου!Ειχα πάρει αντιβιωση και έμεινα αμεσως αλλα θα το δω πάλι για σιγουριά.Μαζι και έναν υπέρηχο να δούμε τι γίνεται γιατί μετά την απόξεση είδαμε μια κυστουλα μικρή που όμως μου είπε να μην ανησυχώ είναι το ωχρο σωματιο “τσοφλι” το αποκάλεσε που δημιουργήθηκε από την σύλληψη και θα φύγει σιγά σιγά..

Μετά την περιοδο σου Καντε τρελίτσες κάθε μέρα αν μπορείτε αν όχι τουλάχιστον μερα παρά μέρα κ τις 4 καλες μερουλες κάθε μέρα και θα δεις θα έρθει το μπεμπέ!!!

Κι εγώ είχα ουρεόπλασμα πριν μερικούς μήνες, πήρα μια αντιβίωση και τώρα πια δεν το έχω. Είχες συμπτώματα και το ανακάλυψες ή τυχαία?εσείς προσπαθούσατε καιρό πριν έρθει η εγκυμοσύνη? χρησιμοποιείς τεστ ωορρηξίας? Άντε με το καλό να έρθουν οι γόνιμες σου.... εμένα θα αργήσουν γιατί έχω πολύ μεγάλο κύκλο.

1 hour ago, Ασία είπε:

Τον επόμενο μήνα θέλω να πιστεύω ότι θα έχουμε κάθε μέρα επαφή τις ημέρες που "πρέπει" και ελπίζω να συμβεί το θαύμα!!!!αυτό το μήνα Σάββατο απόγευμα έγινε σκούρο το τεστ και είχαμε επαφή Κυριακή βράδυ και μάλιστα με μπαγιάτικο σπέρμα χαχαχα οπότε μπορεί να μην την προλάβαμε κιόλας την ωορρηξία (αν κ πιστεύω πως την προλάβαμε)Αλλά κ πάλι η ποιότητα του σπέρματος δεν μου δίνει ελπίδες.... τεσπα ελπίζω τον επόμενο μήνα που θα βγει και χριστουγεννιάτικο χαχαχα

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια!με το καλο συντομα πολλα θετικα τεστακια εγκυμοσυνης!κ τελειομηνες εγκυμοσυνες σε ολες τις εγκυουλες!

Κοριτσι μου στο περιπου εμεις καπως ετσι το πιασαμε το πρωτο.δλδ τον μηνα που εμεινα ειχαμε 3επαφες,κ μαλιστα νομιζα οτι εγιναν αργα.η πρωτη ηταν 21η μερα του κυκλου.εκεινη ομως πρεπει να εμεινα εγκυος γτ ταιριαζει με το αιμα εμφυτευσης που ειδα.κ ειχαμε να ερθουμε σε απαφη απο τον προηγουμενο μηνα.εχουν περασει κ 4+ χρονια οποτε στο περιπου.1/12ειχα αδιαθετησει.μεσα στον νοεμβρη ειχαμε καλες επαφες αν κ δ εμεινα,τελευταια περιπου 18/11.οποτε ειχαμε εναν μηνα χωρις επαφη

• Ευχαριστώ 1

1 hour ago, Beboula25 είπε:

Καλημέρα!Εσυ σε τι φάση βρίσκεσαι έχεις παιδάκι ή είσαι στην προσπάθεια;

εγω ηδη εχω ενα αντρακι 2,5 χρονων περιπου και εγκυος σχεδον 5+4 βδομαδων στο δευτερο:)

• Μου αρέσει 1

πρίν από 47 λεπτά , Smile89 είπε:

Καλημέρα κοπέλες. @xristina55 από χθες διαβάζω την ιστορία σου όμως ειλικρινά δεν ξέρω τι να σου πω γι'αυτό δεν έχω μιλήσει.  Μόνο με μια παλλινδρομη στο ιστορικο μου δεν μπορώ να σε νοιώσω τόσο ώστε να μπορώ να σε συμβουλεύω η να σε βοηθήσω. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πάρεις καλά αποτελέσματα σήμερα κι αν αυτό δεν συμβεί να βρεις την δύναμη να σηκωθείς πάλι και να προχωρήσεις παρακάτω. Από χθες σκεφτόμουν μήπως ξέρω κάποια παρόμοια περίπτωση κάτι να βοηθήσω αλλά τίποτα. Η σκέψη μου κοντά σου σήμερα, μακάρι να διαβάσω καλά νέα από σεμνά. 

@Ασία κι εγώ τις ίδιες σκέψεις με εσένα θα είχα, αν είχαμε μεγάλη αποχή. Αν επιτρέπεται πολύςκαιρός?

Πάρα πολλής καιρός smile μου... άστα... Μπορεί και 40 μέρες και όλο αυτό το διάστημα ούτε επαφή υπήρξε, ούτε είχε κάνει κάτι μόνος του. Αφού εγώ από την αρχή του κύκλου θεωρούσα πως θα χάσουμε τις γόνιμες. Αλλά έτυχε να αργήσουν αρκετά οι γόνιμες(έχω άστατο και μεγάλο κύκλο) και ίσα ίσα τις προλάβαμε, αλλά τι να το κάνεις με τέτοιο σπέρμα...

πρίν από 5 λεπτά , vikib είπε:

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια!με το καλο συντομα πολλα θετικα τεστακια εγκυμοσυνης!κ τελειομηνες εγκυμοσυνες σε ολες τις εγκυουλες!

Κοριτσι μου στο περιπου εμεις καπως ετσι το πιασαμε το πρωτο.δλδ τον μηνα που εμεινα ειχαμε 3επαφες,κ μαλιστα νομιζα οτι εγιναν αργα.η πρωτη ηταν 21η μερα του κυκλου.εκεινη ομως πρεπει να εμεινα εγκυος γτ ταιριαζει με το αιμα εμφυτευσης που ειδα.κ ειχαμε να ερθουμε σε απαφη απο τον προηγουμενο μηνα.εχουν περασει κ 4+ χρονια οποτε στο περιπου.1/12ειχα αδιαθετησει.μεσα στον νοεμβρη ειχαμε καλες επαφες αν κ δ εμεινα,τελευταια περιπου 18/11.οποτε ειχαμε εναν μηνα χωρις επαφη

Πωπω Αλήθεια? Τι μου λες τώρα...μακάρι να συμβεί κ σε μας το θαύμα!μου έδωσες ελπίδες με την ιστορία σου!προσπαθούσατε καιρό ως τότε?είχατε καλό σπέρμα? Ρωτάω γιατί έχω ακούσει πως αν το σπέρμα είναι καλό κρατάει περισσότερο σε γενικές γραμμές.Επίσης,όλο αυτό το διάστημα ο άντρας σου δεν είχε τελειώσει καθόλου?? Συγγνώμη για την ερώτηση αλλά καταλαβαίνεις Γιατί ρωτάω.

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , Ασία είπε:

Πάρα πολλής καιρός smile μου... άστα... Μπορεί και 40 μέρες και όλο αυτό το διάστημα ούτε επαφή υπήρξε, ούτε είχε κάνει κάτι μόνος του. Αφού εγώ από την αρχή του κύκλου θεωρούσα πως θα χάσουμε τις γόνιμες. Αλλά έτυχε να αργήσουν αρκετά οι γόνιμες(έχω άστατο και μεγάλο κύκλο) και ίσα ίσα τις προλάβαμε, αλλά τι να το κάνεις με τέτοιο σπέρμα...

Πωπω Αλήθεια? Τι μου λες τώρα...μακάρι να συμβεί κ σε μας το θαύμα!μου έδωσες ελπίδες με την ιστορία σου!προσπαθούσατε καιρό ως τότε?είχατε καλό σπέρμα? Ρωτάω γιατί έχω ακούσει πως αν το σπέρμα είναι καλό κρατάει περισσότερο σε γενικές γραμμές.Επίσης,όλο αυτό το διάστημα ο άντρας σου δεν είχε τελειώσει καθόλου?? Συγγνώμη για την ερώτηση αλλά καταλαβαίνεις Γιατί ρωτάω.

Με ελευθερη επαφη παντα υπαρχουν ελπιδες!

Ηταν ο 4ος μηνας προσπαθειας.θεωρω εχουμε καλο σπερμα γτ κ το δευτερο το πιασαμε στο τριμηνο με μια επαφη.δ εχει κανει εξετασεις οποτε δ μπορω να ειμαι κ σιγουρη

Νομιζω δ ειχε τελειωσει.χωρις βεβαια να ειμαι κ απολυτη με αυτο.αλλα δ ειναι κτ που συνηθιζει

• Μου αρέσει 1

πρίν από 11 λεπτά , Ασία είπε:

Κι εγώ είχα ουρεόπλασμα πριν μερικούς μήνες, πήρα μια αντιβίωση και τώρα πια δεν το έχω. Είχες συμπτώματα και το ανακάλυψες ή τυχαία?εσείς προσπαθούσατε καιρό πριν έρθει η εγκυμοσύνη? χρησιμοποιείς τεστ ωορρηξίας? Άντε με το καλό να έρθουν οι γόνιμες σου.... εμένα θα αργήσουν γιατί έχω πολύ μεγάλο κύκλο.

Τυχαία, ήταν η μόνη εξέταση που μου ζήτησε να κάνω εφόσον είχα προσπαθήσει παλαιότερα ομως γύρω στους 4 μήνες.Ειδαμε πως ξεκινα η ωορρηξια σε υπέρηχο και παράλληλα είχα ξεκινήσει την θεραπεία.Δεν χρησιμοποιώ τεστ μέχρι στιγμης νιώθω την ωορρηξια έχω και ψιλό σταθερό κύκλο και έχει συμπέσει και υπέρηχος αρκετες φορες σε απλό τσεκ απ που το επιβεβαίωνε.Οποτε και λόγω του μεγάλου κυκλου καλα κανεις αν τα χρησιμοποιείς..Αντε αντεεε με το καλό!!!

πρίν από 23 λεπτά , depyfr είπε:

εγω ηδη εχω ενα αντρακι 2,5 χρονων περιπου και εγκυος σχεδον 5+4 βδομαδων στο δευτερο:)

Μπράβο!!Να χαίρεσαι το αντράκι σου και με το καλό το αδερφάκι!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , Beboula25 είπε:

Τυχαία, ήταν η μόνη εξέταση που μου ζήτησε να κάνω εφόσον είχα προσπαθήσει παλαιότερα ομως γύρω στους 4 μήνες.Ειδαμε πως ξεκινα η ωορρηξια σε υπέρηχο και παράλληλα είχα ξεκινήσει την θεραπεία.Δεν χρησιμοποιώ τεστ μέχρι στιγμης νιώθω την ωορρηξια έχω και ψιλό σταθερό κύκλο και έχει συμπέσει και υπέρηχος αρκετες φορες σε απλό τσεκ απ που το επιβεβαίωνε.Οποτε και λόγω του μεγάλου κυκλου καλα κανεις αν τα χρησιμοποιείς..Αντε αντεεε με το καλό!!!

Μπράβο!!Να χαίρεσαι το αντράκι σου και με το καλό το αδερφάκι!!

Είσαι από τις τυχερές που καταλαβαίνουν την ωορρηξία οπότε προσπαθείτε στοχευμένα.Επίσης ξέρεις ότι μπορείς να μείνεις έγκυος γιατί ήδη μια φορά έμεινες και μάλιστα μέσα στους πρώτους μήνες προσπαθειών.Είναι θέμα χρόνου λοιπόν να ξαναμείνεις,θέμα ημερών μη σου πω... το εύχομαι, να πάνε όλα καλά και μέσα στο 2018 να έχεις αγκαλιά το μωράκι σου!!για όλες τις κοπέλες που προσπαθούν το εύχομαι αυτό!!

4 ώρες πρίν, Beboula25 είπε:

Καλημέρα κούκλα μου!Με το καλό σήμερα τα αποτελέσματα,οι ευχές όλων μας για ότι καλύτερο είναι μαζί σου!Ετσι μπράβο μην το βάλετε κάτω όπως και να έχει θα τα καταφέρετε με τον άνθρωπο σου σήμερα η επιστήμη έχει προχωρήσει τόσο πολύ..Θα δεις στο τέλος θα πάνε όλα καλα!!

Καλημέρα κορίτσι μου!Ετσι βλέπουμε την θετική πλευρά συμφωνώ με αυτό που λες και εγω χαίρομαι όταν καταλαβαίνω το σώμα μου..Πάμε για τον άλλο μήνα!

Καλημέρα!!Τελειο αυτό όλο και καλύτερα στην ιατρική για αυτό το θέμα..Με το καλό το αδερφάκι της μικρης σου!!!

Ναι,μια χαρά! Ευτυχώς που προοδεύει η επιστήμη και με μια απλή εξέταση αίματος μπορεί να ανιχνεύσει πολλά, όταν κάποτε η αμνιοπαρακέντηση ήταν μονόδρομος!

2 ώρες πρίν, Nati85 είπε:

Καλημερα!Ναι έχουν αλλάξει πολλά!καλά αποτελέσματα να έχεις.

@kido ήρθε η άτιμη ρε παιδί μου??το λεγες.τον επόμενο μήνα γερά και πάλι!

Ναι ούτε εγώ στέκομαι εκεί.νιωθω ότι θα αδιαθετησω. Μετά την Τετάρτη θα έρθει.

Σευχαριστω καλή μου! Εύχομαι γρήγορα εγκυουλα!Αν δεν έρθει αύριο μπορούμε να ελπίζουμε σωστά;

EvgLp2.png

πρίν από 18 λεπτά , Ασία είπε:

Είσαι από τις τυχερές που καταλαβαίνουν την ωορρηξία οπότε προσπαθείτε στοχευμένα.Επίσης ξέρεις ότι μπορείς να μείνεις έγκυος γιατί ήδη μια φορά έμεινες και μάλιστα μέσα στους πρώτους μήνες προσπαθειών.Είναι θέμα χρόνου λοιπόν να ξαναμείνεις,θέμα ημερών μη σου πω... το εύχομαι, να πάνε όλα καλά και μέσα στο 2018 να έχεις αγκαλιά το μωράκι σου!!για όλες τις κοπέλες που προσπαθούν το εύχομαι αυτό!!

Να είσαι καλα κοριτσάκι μου πραγματικά και εγω μέσα από την καρδιά μου το εύχομαι για όλες μας όλες τις γυναίκες του κόσμου..Έχω ακούσει τόσες πολλές ιστορίες από γυναίκες τριγύρω μου που τελικά απέκτησαν παιδάκια και όλα πήγαν καλα!Το μόνο που χρειάζεται είναι να χαλαρώσουμε,να σκεφτούμε όσο κι αν δεν μας αρέσει πως όλα γίνονται για κάποιον λόγο και πως δεν γίνεται πάντα αυτό που θελουμε την στιγμή που το θελουμε!Εχοντας υπομονή θέληση και αγαπη ένα ζευγαρι κάποια στιγμή θα καταφέρει όπως τόσοι άνθρωποι ανα τον κόσμο..Για αυτό κάθε φορά ας γυρνάμε σελίδα και ας προχωρούμε μπροστά..Είναι η μόνη επιλογή διαφορετικά βουτάμε τα κεφάλια μας όλο κ πιο κάτω και δημιουργούμε δυσάρεστα αποτελέσματα σε όλους τους τομείς κ προπάντων στην υγεία κ την ψυχολογία μας..Πολλες φορες λεω στον εαυτό μου για φαντάσου να ειχες να αντιμετωπισεις ένα σοβαρό θέμα υγειας δικό σου ή κάποιου αγαπημένου προσώπου; Δεν το παίζω ρήτορας έχω περάσει διαφορα στα 36 μου χρόνια και θέλω μόνο την θετική πλευρά να περνώ στους απέναντι μου καθώς αντανακλά και σε εμενα φυσικά..Συγνώμη για το τεράστιο μνμ αλλα πραγματικά σε όλα τα κοριτσια θέλω να πω αυτό να έχουμε πιστη δύναμη και κουράγιο να αντιμετωπίζουμε κάθε λογής κατάσταση..

Ευτυχώς όπως τα λες @ntemiiiiii!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 45 λεπτά , Ασία είπε:

Είναι αρκετός ο καιρός σίγουρα όμως δεν θα ήταν κ όλα νεκρά τα σπερματα. Τέλος πάντων θα δεις κορίτσι μου.

nlmNp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Beboula25 είπε:

Να είσαι καλα κοριτσάκι μου πραγματικά και εγω μέσα από την καρδιά μου το εύχομαι για όλες μας όλες τις γυναίκες του κόσμου..Έχω ακούσει τόσες πολλές ιστορίες από γυναίκες τριγύρω μου που τελικά απέκτησαν παιδάκια και όλα πήγαν καλα!Το μόνο που χρειάζεται είναι να χαλαρώσουμε,να σκεφτούμε όσο κι αν δεν μας αρέσει πως όλα γίνονται για κάποιον λόγο και πως δεν γίνεται πάντα αυτό που θελουμε την στιγμή που το θελουμε!Εχοντας υπομονή θέληση και αγαπη ένα ζευγαρι κάποια στιγμή θα καταφέρει όπως τόσοι άνθρωποι ανα τον κόσμο..Για αυτό κάθε φορά ας γυρνάμε σελίδα και ας προχωρούμε μπροστά..Είναι η μόνη επιλογή διαφορετικά βουτάμε τα κεφάλια μας όλο κ πιο κάτω και δημιουργούμε δυσάρεστα αποτελέσματα σε όλους τους τομείς κ προπάντων στην υγεία μας..Δεν το παίζω ρήτορας έχω περάσει πολλά στα 36 μου χρόνια και θέλω μόνο την θετική πλευρά να περνώ στους απέναντι μου καθώς αντανακλά και σε εμενα φυσικά..Συγνώμη για το τεράστιο μνμ αλλα πραγματικά σε όλα τα κοριτσια θέλω να πω αυτό να έχουμε πιστη δύναμη και κουράγιο να αντιμετωπίζουμε κάθε λογής κατάσταση..

Έτσι είναι τα πράγματα, συμφωνώ μαζί σου. Όλα για κάποιο λόγο γίνονται κι εμείς δεν γίνεται πάντα να τον ξέρουμε αυτόν τον λόγο. Ας περιμένουμε λοιπόν να έρθει η σωστή ώρα. Είναι λογικό να στεναχωριομαστε όταν  βλέπουμε πως δεν έχουμε αποτέλεσμα και ο καιρός περνάει, είναι λογικό να έχουμε άγχος,όμως όλα αυτά πρέπει να τα ελέγχουμε όσο μπορούμε για να μην μας πηγαίνουν πίσω.Και τα λέω εγώ αυτά που προσπαθούμε πάνω από δύο χρόνια χωρίς αποτέλεσμα!!!τον πρώτο καιρό με έπαιρνε από κάτω όταν μου ερχόταν περίοδος αλλά τώρα, μετά από τόσο καιρό, έμαθα να χειρίζομαι αυτά τα συναισθήματα...προσπαθώ να τα βλέπω όλα όσο πιο θετικά μπορώ!!αυτό να κάνουμε όλες μας και αργά ή γρήγορα θα γίνει το θαύμα που περιμένουμε.

πρίν από 3 λεπτά , Smile89 είπε:

Είναι αρκετός ο καιρός σίγουρα όμως δεν θα ήταν κ όλα νεκρά τα σπερματα. Τέλος πάντων θα δεις κορίτσι μου.

Η αλήθεια είναι πως ένα χρειαζόμαστε,ας ήταν νεκρά όλα τα σπερματοζωάρια και ας υπήρχε ένα ζωντανό, το τυχερό χαχαχα ότι και να λέμε τώρα, ότι έγινε έγινε... θα μάθουμε σε λίγες μέρες. Εγώ δεν έχω και πολλές ελπίδες, μια στις εκατό για να καταλάβεις γιατί σκέφτομαι πως άλλες κ άλλες φορές που ήταν πιο ευνοϊκές οι συνθήκες και δεν έγινε σύλληψη, τώρα θα γίνει?? Είμαι όμως αισιόδοξη για τον επόμενο κύκλο.. θα δούμε.. Εσύ σε τι φάση είσαι?προσπαθειών? Η είσαι κι εσύ μια από τις πολλές νέες εγκυούλες?

Κοριτσια μολις πηρα τα αποτελεσματα ,απο 430 την παρασκευη 1910 σημερα,δεν πιστευα στα αυτια μου! Απο το πρωι εχω αιμα κανονικα για πρωτη φορα κ εφυγα μολις απο τη δουλεια μου γιατι δεν το ρισκαρω.Ο γιατρος μου ειπε ξανα χοριακη αυριο κ υπερηχο.Απορω με τετοια τιμη πως δεν φανηκε τιποτα χτες ομως... αν ειναι εξωμητριο θα πηδηχτω απο το παραθυρο ! Ειναι αδυνατον να χαρω ακομα ,αν δεν ακουσω καρδια δεν θα ηρεμησω καθολου...καθε μερα που περνα μου φαινεται σαν αιωνας!

• Μου αρέσει 5

πρίν από 2 λεπτά , Ασία είπε:

Έτσι είναι τα πράγματα, συμφωνώ μαζί σου. Όλα για κάποιο λόγο γίνονται κι εμείς δεν γίνεται πάντα να τον ξέρουμε αυτόν τον λόγο. Ας περιμένουμε λοιπόν να έρθει η σωστή ώρα. Είναι λογικό να στεναχωριομαστε όταν  βλέπουμε πως δεν έχουμε αποτέλεσμα και ο καιρός περνάει, είναι λογικό να έχουμε άγχος,όμως όλα αυτά πρέπει να τα ελέγχουμε όσο μπορούμε για να μην μας πηγαίνουν πίσω.Και τα λέω εγώ αυτά που προσπαθούμε πάνω από δύο χρόνια χωρίς αποτέλεσμα!!!τον πρώτο καιρό με έπαιρνε από κάτω όταν μου ερχόταν περίοδος αλλά τώρα, μετά από τόσο καιρό, έμαθα να χειρίζομαι αυτά τα συναισθήματα...προσπαθώ να τα βλέπω όλα όσο πιο θετικά μπορώ!!αυτό να κάνουμε όλες μας και αργά ή γρήγορα θα γίνει το θαύμα που περιμένουμε.

Μπράβο κοπέλα μου έτσι πρέπει,θέλει δουλειά μέχρι να το συνειδητοποιήσουμε..και για να το ελαφρύνουμε κ να σε εμψυχωσω εχθές μίλησα μετά από πολλά χρόνια με μια παιδική φιλη όπου λέγοντας τα δικά μας μου είπε πως μετά από δυο χρόνια άκαρπων προσπαθειών κ αφού έπειτα βρηκε πως είχε ένα θεματάκι μου λέει χαλάρωσα το έλυσα και τώρα έχει δυο!!

πρίν από 3 λεπτά , xristina55 είπε:

Κοριτσια μολις πηρα τα αποτελεσματα ,απο 430 την παρασκευη 1910 σημερα,δεν πιστευα στα αυτια μου! Απο το πρωι εχω αιμα κανονικα για πρωτη φορα κ εφυγα μολις απο τη δουλεια μου γιατι δεν το ρισκαρω.Ο γιατρος μου ειπε ξανα χοριακη αυριο κ υπερηχο.Απορω με τετοια τιμη πως δεν φανηκε τιποτα χτες ομως... αν ειναι εξωμητριο θα πηδηχτω απο το παραθυρο ! Ειναι αδυνατον να χαρω ακομα ,αν δεν ακουσω καρδια δεν θα ηρεμησω καθολου...καθε μερα που περνα μου φαινεται σαν αιωνας!

Έλα πάμε γερά!!Φυσαμε θετική ενέργεια!!

πρίν από 39 λεπτά , xristina55 είπε:

Σου εύχομαι ολα να πάνε καλα και αυτό το σπορακι να ηρθε για να μεινει που πιστευω αυτο θα γινει και ολα να σου πάνε οπως τα θες!!!! 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...