Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 hours ago, MK2012 said:

Ερώτηση προς όλα τα κορίτσια παρακαλώ. Σήμερα έκανα ραντεβού με Σφακιανουδη κ σκέφτομαι να αλλάξω γιατρό κ να προχωρήσω μαζί του. Εχει κάποια κοπέλα δοκιμάσει μαζί του και αν ναι, πως ήταν η εμπειρία αυτή ;

Καλησπέρα ! Σήμερα είδα τον Σφακιανουδη πρώτη φορά λόγω πολύ χαμηλής ΑΜΗ και μου είπες πως και εκείνος κάνει διπλή διέγερση σε ένα μήνα αν χρειαστεί. 

Τη ματαίωση τη καταλαβαίνω απόλυτα γιατί είμαι φυσει ρεαλίστρια και όλα τείνω να τα βλέπω κυνικά. Παρόλα αυτά, προσπάθησε να κάνεις λίγη υπομονή και θα δεις. Μη προδιαθετεις καταστάσεις. Αλήθεια σου λέω, σε καταλαβαίνω παρα πολύ. 

@MK2012 ακριβώς τα ίδια είπε και σε μένα.
      Στην τελευταία μου μέτρηση είχα και εγώ ΑΜΗ 0.4.

Νομίζω είσαι η χαμένη μου αδερφή, δεν εξηγείται αλλιώς τέτοια ταύτιση. 
      Θέλει πολύ υπομονή και επιμονή αυτό που προτείνει ο Σφακ. Και έχει πολύ πάνω και πολύ κάτω ψυχολογικά. Αν είσαι ΟΚ με αυτό, τότε προχώρα. Είναι εμφανές ότι θες να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό από τον γιατρό που έχεις ήδη. Αλλιως δεν θα ψαχνόσουν. 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Αυτο ειναι που δεν μπορω να χωνεψω...οτι δεν εχω απολυτως κανενα προβλημα ,ο κυκλος μου ειναι ρολοι κ ομως μονιμως συλλαμβανουμε εμβρυα με προβλημα κ μαλιστα με την 1η 2η προσπαθεια..με εχει διαλυσει ολο αυτο ,πανω που παιρνεις τη χαρα καθε φορα κοβονται τα φτερα κ μαλιστα με ασχημο τροπο. 1 η ωρα θα χω τα αποτελεσματα κ αυριο τελευταιο υπερηχο για να δουμε πως θα κινηθουμε..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

2 ώρες πρίν, ntemiiiiii είπε:

Ναι,στην κόρη μου την ίδια μέρα! Τώρα λέει η λήψη αίματος γίνεται ιδανικά στην 9η εβδομάδα και η αυχενική μέχρι και τη 12η. Επίσης, έστειλε και σε εργαστήριο από το αίμα για εξέταση κυστικής ινωσης.Ποσα έχουν αλλάξει!!!

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!

Καλημερα!Ναι έχουν αλλάξει πολλά!καλά αποτελέσματα να έχεις.

@kido ήρθε η άτιμη ρε παιδί μου??το λεγες.τον επόμενο μήνα γερά και πάλι!

1 hour ago, Beboula25 είπε:

Θα δεις μέχρι να έρθει ελπίζεις!Δεν στέκομαι στο αιματακι προσωπικά αλλα στο ότι είχατε ελεύθερες επαφές οποτε ναι έχεις τις κατάλληλες πιθανότητες!Υπομονη αν θυμαμαι καλα τώρα κοντά περιμένεις να μην αδιαθετησεις;

Ναι ούτε εγώ στέκομαι εκεί.νιωθω ότι θα αδιαθετησω. Μετά την Τετάρτη θα έρθει.

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 3 λεπτά , Nati85 είπε:

Το λεγα... το ένιωθα. Είσαι πλέον η ελπίδα του μήνα! 

πρίν από 2 λεπτά , xristina55 είπε:

Αυτο ειναι που δεν μπορω να χωνεψω...οτι δεν εχω απολυτως κανενα προβλημα ,ο κυκλος μου ειναι ρολοι κ ομως μονιμως συλλαμβανουμε εμβρυα με προβλημα κ μαλιστα με την 1η 2η προσπαθεια..με εχει διαλυσει ολο αυτο ,πανω που παιρνεις τη χαρα καθε φορα κοβονται τα φτερα κ μαλιστα με ασχημο τροπο. 1 η ωρα θα χω τα αποτελεσματα κ αυριο τελευταιο υπερηχο για να δουμε πως θα κινηθουμε..

Ναι βρε κοριτσάκι μου έχεις δίκιο που τρελαίνεσαι τι να λέμε τώρα..Μπορεί να είναι τραγικές συμπτώσεις μπορεί να είναι ένα απλό μικρόβιο,μπορεί οτιδήποτε μόνο υποθετικά βασικά μπορούμε να μιλησουμε εμείς εδώ..Ενημέρωσε μας αν μπορεσεις όταν έχεις τα αποτελέσματα και ευχόμαστε το καλύτερο!

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , Nati85 είπε:

Ναι ούτε εγώ στέκομαι εκεί.νιωθω ότι θα αδιαθετησω. Μετά την Τετάρτη θα έρθει.

Είσαι η ελπίδα και της συνονόματης Κικίτσας!Οποτε περιμενουμε με αγωνία για να περνουμε σειρά !!

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 8 λεπτά , xristina55 είπε:

ευχομαι να βρείτε την λύση που θα σας χαρίσει ένα υγιές μωρακι.

e6OVp3.pngExilp3.png

10 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

καλα ειμαι!!οχι δεν εχω παραβαρυνει,ουτε κοιλια μεγαλη εχω απλα εχουν αυξηθει οι συσπασεις κ αυτο με βαραίνει γτ πετρωνει κ νιωθω πιεση,τραβηγμα...γενικα ομως δεν εχω δυσκολιες...δεν κουραζομαι πολυ ευκολα,ειμαστε κ σχεδον καθε μερα εξω..οποιον κ αν ρωτωσεις απο τους γυρω μου θα σου πουν οτι δεν εχουν καταλαβει οτι ειμαι εγκυος,συμφωνει κ ο ανδρας μου...ουτε νευρα ουτε γκρινια...φτου φτου ολα καλα..ελπιζω να μην βγουν μαζεμενα ολα μετα κ τρεχω!!!

ξεκινατε παλι ε???αντε με το καλο!!!!

Τι καλά!μπράβο σου!μακάρι ως το τέλος να είσαι έτσι και να έρθει με το καλό το μωράκι.. να μην σε ταλαιπωρήσει καθόλου!! Εμείς αυτό το μήνα δεν είχαμε καλές προσπάθειες.μόνο μια στις γόνιμες, μια μέρα μετά το θετικό τεστ ωορρηξίας αλλά και αυτή δεν πρέπει να ήταν σοβαρή προσπάθεια γιατί λόγω απόστασης είχαμε πάρα πολλές μέρες να έχουμε επαφή πριν από αυτή.τόσες μέρες που δεν πιστεύω να υπήρχαν ζωντανά σπερματοζωάρια...γι αυτό λέω πως περιμένω πως κ πως να έρθουν οι επόμενες γόνιμες να τις εκμεταλλευτώ... έχει ακούσει κάποια κοπέλα για εγκυμοσύνη που προέκυψε από επαφή που έγινε μετά από πολύ μεγάλη αποχή?

16 ώρες πρίν, zina7777 είπε:

Ειπα οτι εγω με το νερο νιωθω καλυτερο το στηθος μου.Απαντησα στην ada που ρωτησε τις Εγκυουλες πως νιωθουν.

Με τιμα το γεγονος οτι δε χανεις ευκαιρια να με διορθωσεις @marillia αλλα τουλαχιστον μετεφερε τα σωστα δε συμβουλεψα καμια κοπελα να μη ριχνει νερο καταρχην οπως λες.Δεν συμβουλεψα τιποτα βασικα.

Καλημερα! κ εμενα με το  μπανιο σα να χαλαρωνει λιγο αλλα μετα ξανα το ιδιο ειναι κ ποναει..

• Ευχαριστώ 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

9 ώρες πρίν, Beboula25 είπε:

@Ασία μαζί ξεκινάμε..Καλη μας επιτυχία!

Καλημέρα κορίτσι και καλώς ήρθες!Καλή μας επιτυχία στις επόμενες προσπάθειες!Εσύ σε τι φάση είσαι? Περιμένεις περίοδο ή περιμένεις γόνιμες?

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Ασία είπε:

Τι καλά!μπράβο σου!μακάρι ως το τέλος να είσαι έτσι και να έρθει με το καλό το μωράκι.. να μην σε ταλαιπωρήσει καθόλου!! Εμείς αυτό το μήνα δεν είχαμε καλές προσπάθειες.μόνο μια στις γόνιμες, μια μέρα μετά το θετικό τεστ ωορρηξίας αλλά και αυτή δεν πρέπει να ήταν σοβαρή προσπάθεια γιατί λόγω απόστασης είχαμε πάρα πολλές μέρες να έχουμε επαφή πριν από αυτή.τόσες μέρες που δεν πιστεύω να υπήρχαν ζωντανά σπερματοζωάρια...γι αυτό λέω πως περιμένω πως κ πως να έρθουν οι επόμενες γόνιμες να τις εκμεταλλευτώ... έχει ακούσει κάποια κοπέλα για εγκυμοσύνη που προέκυψε από επαφή που έγινε μετά από πολύ μεγάλη αποχή?

καλημερα!!δεν εχω ακουσει κατι..οχι οτι δεν γινεται απλα δεν εχω καποιο παραδειγμα στο μυαλο μου αυτη τη στιγμη!κοιτα σιγουρα εχετε πιθανοτητα κ αυτο το μηνα απλα επειδη δεν κανατε καλη προσπαθεια μπορει να ηταν αργα οταν εγινε η επαφη κ να ειχες κανει ηδη ωορρηξια!εμεις ειχαμε καθε μερα στις γονιμες για 4 μερες κ την 1 μερα(θετικο τεστ)2 φορες οποτε δεν ξερω πια απολες ηταν η τυχερη!πάντως εκανα 2 τεστ ωορρηξιας την ημερα(δεν μου γινόντουσαν ποτς εντονα)κ ενω το μεσημερι ηταν αρνητικο στις 6 που ξανακανα βγηκε θετικο κ ειχαμε επαφη (2η για εκεινη την ημερα)στις 2 το βραδυ!!!ηταν η πρωτη φορα που μετα απο επαφη δεν σηκωθηκα καθολου,ημασταν κομματια γτ ειχαμε γυρισει απο ενα γαμο,κ έπεσα ξερη...πιστευω για καποιο λογο οτι αυτη πρεπει να ηταν η τυχερη...εμενα μ ειχε πει ο γιατρος οτι καλο ειναι να υπαρχει αρκετο σπερμα μεσα γτ δεν ξερεις ποτε θα γινει η ωορρηξια...ηταν ο πρωτος κυκλος που ειχαμε καθε μερα επαφη...στους προηγούμενους ημασταν ανα δυο..

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 1 λεπτό , elenakii22 είπε:

καλημερα!!δεν εχω ακουσει κατι..οχι οτι δεν γινεται απλα δεν εχω καποιο παραδειγμα στο μυαλο μου αυτη τη στιγμη!κοιτα σιγουρα εχετε πιθανοτητα κ αυτο το μηνα απλα επειδη δεν κανατε καλη προσπαθεια μπορει να ηταν αργα οταν εγινε η επαφη κ να ειχες κανει ηδη ωορρηξια!εμεις ειχαμε καθε μερα στις γονιμες για 4 μερες κ την 1 μερα(θετικο τεστ)2 φορες οποτε δεν ξερω πια απολες ηταν η τυχερη!πάντως εκανα 2 τεστ ωορρηξιας την ημερα(δεν μου γινόντουσαν ποτς εντονα)κ ενω το μεσημερι ηταν αρνητικο στις 6 που ξανακανα βγηκε θετικο κ ειχαμε επαφη (2η για εκεινη την ημερα)στις 2 το βραδυ!!!ηταν η πρωτη φορα που μετα απο επαφη δεν σηκωθηκα καθολου,ημασταν κομματια γτ ειχαμε γυρισει απο ενα γαμο,κ έπεσα ξερη...πιστευω για καποιο λογο οτι αυτη πρεπει να ηταν η τυχερη...εμενα μ ειχε πει ο γιατρος οτι καλο ειναι να υπαρχει αρκετο σπερμα μεσα γτ δεν ξερεις ποτε θα γινει η ωορρηξια...ηταν ο πρωτος κυκλος που ειχαμε καθε μερα επαφη...στους προηγούμενους ημασταν ανα δυο..

Τον επόμενο μήνα θέλω να πιστεύω ότι θα έχουμε κάθε μέρα επαφή τις ημέρες που "πρέπει" και ελπίζω να συμβεί το θαύμα!!!!αυτό το μήνα Σάββατο απόγευμα έγινε σκούρο το τεστ και είχαμε επαφή Κυριακή βράδυ και μάλιστα με μπαγιάτικο σπέρμα χαχαχα οπότε μπορεί να μην την προλάβαμε κιόλας την ωορρηξία (αν κ πιστεύω πως την προλάβαμε)Αλλά κ πάλι η ποιότητα του σπέρματος δεν μου δίνει ελπίδες.... τεσπα ελπίζω τον επόμενο μήνα που θα βγει και χριστουγεννιάτικο χαχαχα

πρίν από 35 λεπτά , Ασία είπε:

Καλημέρα κορίτσι και καλώς ήρθες!Καλή μας επιτυχία στις επόμενες προσπάθειες!Εσύ σε τι φάση είσαι? Περιμένεις περίοδο ή περιμένεις γόνιμες?

Καλημέρα όλη μέρα!Ειμαι στην δεύτερη μέρα περιοδου..Μόλις καθαρίσω θα κάνω μια κολπικη καλλιέργεια καθώς πριν μείνω είχαμε βρει μικρόβιο το ουρεοπλασμα όπου σε καποιες περιπτώσεις και το ΤΟΝΙΖΩ σε ορισμενες περιπτωσεις ευθύνεται για υπογονιμότητα και είναι επικίνδυνο είτε για αποβολή είτε για πρόωρο τοκετό και δεν το θέλει καθόλου ο γιατρος μου!Ειχα πάρει αντιβιωση και έμεινα αμεσως αλλα θα το δω πάλι για σιγουριά.Μαζι και έναν υπέρηχο να δούμε τι γίνεται γιατί μετά την απόξεση είδαμε μια κυστουλα μικρή που όμως μου είπε να μην ανησυχώ είναι το ωχρο σωματιο “τσοφλι” το αποκάλεσε που δημιουργήθηκε από την σύλληψη και θα φύγει σιγά σιγά..

Μετά την περιοδο σου Καντε τρελίτσες κάθε μέρα αν μπορείτε αν όχι τουλάχιστον μερα παρά μέρα κ τις 4 καλες μερουλες κάθε μέρα και θα δεις θα έρθει το μπεμπέ!!!

πρίν από 2 λεπτά , depyfr είπε:

καλημερα κοριτσια!ευχομαι οι κοπελες που προσπαθουν να μεινουν γρηγορα εγκυος και οι κοπελες που ειναι να εχουν μια τελειομηνη και καλη εγκυμοσυνη!:)

Καλημέρα!Εσυ σε τι φάση βρίσκεσαι έχεις παιδάκι ή είσαι στην προσπάθεια;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...