Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Kate89 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!! Είμαι στην 14η εβδομάδα και από χθες το βράδυ βλέπω λίγα καφέ υγρά στο εσώρουχο μου! Είναι φυσιολογικό; Έστειλα και στο γιατρό να μου πει..

Συνήθως δεν είναι τίποτα αλλά φυσιολογικό σε αυτή την εβδομάδα πάλι δεν είναι γι'αυτό πρέπει να σε δει με υπέρηχο να ελέγξετε τράχηλο κτλ . 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

@Vila θα δεις που θα έρθει και δεν θα καταλάβεις τίποτα και θα είναι η ομορφότερη έκπληξη της ζωής σου..Στο εύχομαι!!

@Nati85 τι σύμπτωμα είχες;κάτι διάβασα για αιματακι περίπου μια εβδομάδα μετα την ωορρηξια,δεν ξέρω αν κάνω λαθος.Αν θέλεις μου εξηγείς..

@kido να πάνε όλα καλα με τις εξετάσεις σου προέχει αυτό..Εύχομαι να μας πεις τα ευχάριστα σύντομα!

@Ασία μαζί ξεκινάμε..Καλη μας επιτυχία!

• Ευχαριστώ 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

1 hour ago, Beboula25 είπε:

@Vila θα δεις που θα έρθει και δεν θα καταλάβεις τίποτα και θα είναι η ομορφότερη έκπληξη της ζωής σου..Στο εύχομαι!!

@Nati85 τι σύμπτωμα είχες;κάτι διάβασα για αιματακι περίπου μια εβδομάδα μετα την ωορρηξια,δεν ξέρω αν κάνω λαθος.Αν θέλεις μου εξηγείς..

@kido να πάνε όλα καλα με τις εξετάσεις σου προέχει αυτό..Εύχομαι να μας πεις τα ευχάριστα σύντομα!

Ναι είχα λίγο αλλά μάλλον ήταν άσχετο από επαφή μου ειχαμε και ίσως ψιλοτραυματισμος

e6OVp3.pngExilp3.png

1 ώρα πρίν, Beboula25 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ @Beboula25.. είμαστε στους 14 μήνες προσπάθειάς και το ψυχολογικό κομμάτι είναι αρκετά δύσκολο πλέον αλλά η ελπίδα παθαίνει πάντα τελευταία! Αν και εδώ μέσα μου έχουν δώσει πολύ δύναμη και ελπίδα τα κορίτσια που τελικά τα κατάφεραν μετά από καιρό προσπαθειών!!! Εύχομαι και εσένα να συμβεί και πάλι το θαυματακι και να σου πάνε όλα καλά από εδώ και πέρα!

• Ευχαριστώ 1

XDXPp2.png

@Vila @anemoni1989 @MelinaFo @Beboula25 σας ευχαριστω πολυ για την υποστηριξη σας ,σημερα η χοριακη θα λυσει το μυστηριο αν κ υποπτευομαι οτι θα χει ανεβει κοντα στο 600 πχ που σημαινει οτι μιλαμε για μη βιωσιμη εγκυμοσυνη .Ειχαμε πει με τον αντρα μου οτι αυτη θα ειναι η τελευταια προσπαθεια κ μετα θα παμε για εξωσωματικη με προεμφυτευτικο. Δεν εχω πλεον αλλο κουραγιο κ υπομονη ,ειναι πολυ ψυχοφθορο ολο αυτο ,εχω κανει 3 αποξεσεις κ ατελειωτες εξετασεις κ μωρο πουθενα..

• Μου αρέσει 2

8 ώρες πρίν, Nati85 είπε:

@ntemiiiiii μπράβο όλα καλά!!! Η pap a μαζί με την αυχενική δεν γίνεται?την ίδια μέρα?

Ναι,στην κόρη μου την ίδια μέρα! Τώρα λέει η λήψη αίματος γίνεται ιδανικά στην 9η εβδομάδα και η αυχενική μέχρι και τη 12η. Επίσης, έστειλε και σε εργαστήριο από το αίμα για εξέταση κυστικής ινωσης.Ποσα έχουν αλλάξει!!!

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!

• Μου αρέσει 1

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 30 λεπτά , xristina55 είπε:

@Vila @anemoni1989 @MelinaFo @Beboula25 σας ευχαριστω πολυ για την υποστηριξη σας ,σημερα η χοριακη θα λυσει το μυστηριο αν κ υποπτευομαι οτι θα χει ανεβει κοντα στο 600 πχ που σημαινει οτι μιλαμε για μη βιωσιμη εγκυμοσυνη .Ειχαμε πει με τον αντρα μου οτι αυτη θα ειναι η τελευταια προσπαθεια κ μετα θα παμε για εξωσωματικη με προεμφυτευτικο. Δεν εχω πλεον αλλο κουραγιο κ υπομονη ,ειναι πολυ ψυχοφθορο ολο αυτο ,εχω κανει 3 αποξεσεις κ ατελειωτες εξετασεις κ μωρο πουθενα..

Εχεις απολυτο δικιο κοριτσι μ... Δε μπορω ουτε να φανταστω πως νιωθεις.. Εγω μια αποξεση εκανα και οταν πιστεψα πως αυτη ηταν βιοχημικη ρκλαιγα με λυγμους και μαυρο δακρυ.. Ποσο μαλλον εσυ... 

Μπραβο σας,  παντως,  που παραμενετε δεμενοι με τν αντρα σου και ξεπερνατε τα οποια εμποδια.. Θα τα καταφερετε!! 

cO4Yp3.png

πρίν από 56 λεπτά , xristina55 είπε:

Καλημέρα κούκλα μου!Με το καλό σήμερα τα αποτελέσματα,οι ευχές όλων μας για ότι καλύτερο είναι μαζί σου!Ετσι μπράβο μην το βάλετε κάτω όπως και να έχει θα τα καταφέρετε με τον άνθρωπο σου σήμερα η επιστήμη έχει προχωρήσει τόσο πολύ..Θα δεις στο τέλος θα πάνε όλα καλα!!

πρίν από 11 λεπτά , kido είπε:

ΔΕΝ έλεγα τίποτα άλλο χθες; Όπως το περίμενα αδιαθέτησα σήμερα το πρωί. Μου το αναγνωρίζω ότι έχω μάθει πλέον καλά το σώμα μου! Καλή μέρα σε όλες!

Καλημέρα κορίτσι μου!Ετσι βλέπουμε την θετική πλευρά συμφωνώ με αυτό που λες και εγω χαίρομαι όταν καταλαβαίνω το σώμα μου..Πάμε για τον άλλο μήνα!

πρίν από 51 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Ναι,στην κόρη μου την ίδια μέρα! Τώρα λέει η λήψη αίματος γίνεται ιδανικά στην 9η εβδομάδα και η αυχενική μέχρι και τη 12η. Επίσης, έστειλε και σε εργαστήριο από το αίμα για εξέταση κυστικής ινωσης.Ποσα έχουν αλλάξει!!!

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!

Καλημέρα!!Τελειο αυτό όλο και καλύτερα στην ιατρική για αυτό το θέμα..Με το καλό το αδερφάκι της μικρης σου!!!

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κορίτσια είναι νέα στο χώρο εδώ .έχω 2 παιδακια.ειμαι στην 25 η μέρα σήμερα με κύκλο 26 με 28 μέρες συνήθως βέβαια μετά την δεύτερη εγκυμοσύνη μου έρχεται και στις 24 και καμιά φορά 28.λοιπόν μετά την ωορηξια νιωθω πόνους περιόδου το στήθος δεν το νιώθω τόσο πρησμενο όσο βαρύ μερικές ζαλάδες δέκατα πρωινά και πόνο στο στομάχι. Αυτά τα συμπτώματα είχα στην δεύτερη εγκυμοσύνη  και είχα κάνει hometest μια βδομάδα πριν την περιοδο και ήταν αχνό θετικό.τι λέτε;

• Μου αρέσει 1

6 ώρες πρίν, Nati85 είπε:

Ναι είχα λίγο αλλά μάλλον ήταν άσχετο από επαφή μου ειχαμε και ίσως ψιλοτραυματισμος

Θα δεις μέχρι να έρθει ελπίζεις!Δεν στέκομαι στο αιματακι προσωπικά αλλα στο ότι είχατε ελεύθερες επαφές οποτε ναι έχεις τις κατάλληλες πιθανότητες!Υπομονη αν θυμαμαι καλα τώρα κοντά περιμένεις να μην αδιαθετησεις;

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 36 λεπτά , kido είπε:

ΔΕΝ έλεγα τίποτα άλλο χθες; Όπως το περίμενα αδιαθέτησα σήμερα το πρωί. Μου το αναγνωρίζω ότι έχω μάθει πλέον καλά το σώμα μου! Καλή μέρα σε όλες!

Ωχ και αυτή πια! Στην ώρα της καθε μήνα. Πάμε δυνατά για τον επόμενο Κικίτσα!

Καλημέρα σε όλες. 

πρίν από 14 λεπτά , Αγορομανα2 είπε:

Καλημέρα κορίτσια είναι νέα στο χώρο εδώ .έχω 2 παιδακια.ειμαι στην 25 η μέρα σήμερα με κύκλο 26 με 28 μέρες συνήθως βέβαια μετά την δεύτερη εγκυμοσύνη μου έρχεται και στις 24 και καμιά φορά 28.λοιπόν μετά την ωορηξια νιωθω πόνους περιόδου το στήθος δεν το νιώθω τόσο πρησμενο όσο βαρύ μερικές ζαλάδες δέκατα πρωινά και πόνο στο στομάχι. Αυτά τα συμπτώματα είχα στην δεύτερη εγκυμοσύνη  και είχα κάνει hometest μια βδομάδα πριν την περιοδο και ήταν αχνό θετικό.τι λέτε;

Καλημέρα καλώς όρισες!Και εγω καινούργια είμαι λιγων ημερών :)

Καταρχην να χαίρεσαι τα παιδάκια σου!!Δεν έχω ακόμη παιδάκι αλλα έχω υπάρξει εγκυος και θυμαμαι τι συμπτώματα είχα αλλα σίγουρα στην κάθε κοπέλα είναι είτε  διαφορετικά ή και τα ίδια..Δέκατα είχα και έντονα πρησμένο στηθος..Προσωπικά θα έκανα τεστ καθώς ανυπόμονη από την φύση μου αλλα δεν νομίζω πως είναι αυτό που θα σου πρότεινα..Κάνε υπομονή δυο με τρεις ημέρες ούτως ώστε αν κανεις τεστακι να έχεις μια πιο ξεκάθαρη εικόνα..Εφ’οσον ειχες τα ίδια συμπτώματα ο,τι και να αποφασίσεις εύχομαι να είναι αυτό που επιθυμεις!!!!

πρίν από 15 λεπτά , alina80 είπε:

Ωχ και αυτή πια! Στην ώρα της καθε μήνα. Πάμε δυνατά για τον επόμενο Κικίτσα!

Καλημέρα σε όλες. 

Καλημέρα @alina80!!

1 hour ago, anemoni1989 είπε:

Εχεις απολυτο δικιο κοριτσι μ... Δε μπορω ουτε να φανταστω πως νιωθεις.. Εγω μια αποξεση εκανα και οταν πιστεψα πως αυτη ηταν βιοχημικη ρκλαιγα με λυγμους και μαυρο δακρυ.. Ποσο μαλλον εσυ... 

Μπραβο σας,  παντως,  που παραμενετε δεμενοι με τν αντρα σου και ξεπερνατε τα οποια εμποδια.. Θα τα καταφερετε!! 

Μη νομιζεις κ με τον αντρα μου η σχεση μας εχει δοκιμαστει παρα πολυ κ εχουμε μαλωσει ασχημα μερικες φορες γιατι δεν εκανε την παραμικρη προσπαθεια να κοψει το τσιγαρο κ το ποτο μαχαιρι μπας κ αλλαξει κατι...κ εγω με τις τοσες ορμονικες αλλαγες τα νευρα μου ωρες ωρες ξεφευγουν

Μετα την πρωτη διακοπη στις 14 εβδ ελεγα πως δεν θα αντεξω να το ξαναπερασω κ να που ο γολγοθας δ τελειωνει με τιποτα.Εχω απελπιστει νομιζω πως δ θα τα καταφερουμε ποτε κ δεν εχω κ αλλο κουραγιο καθε φορα αυτη την αγωνια...

πρίν από 2 λεπτά , xristina55 είπε:

Μη νομιζεις κ με τον αντρα μου η σχεση μας εχει δοκιμαστει παρα πολυ κ εχουμε μαλωσει ασχημα μερικες φορες γιατι δεν εκανε την παραμικρη προσπαθεια να κοψει το τσιγαρο κ το ποτο μαχαιρι μπας κ αλλαξει κατι...κ εγω με τις τοσες ορμονικες αλλαγες τα νευρα μου ωρες ωρες ξεφευγουν

Μετα την πρωτη διακοπη στις 14 εβδ ελεγα πως δεν θα αντεξω να το ξαναπερασω κ να που ο γολγοθας δ τελειωνει με τιποτα.Εχω απελπιστει νομιζω πως δ θα τα καταφερουμε ποτε κ δεν εχω κ αλλο κουραγιο καθε φορα αυτη την αγωνια...

Εχε πιστη στην επιστημη και στον εαυτό σου και θα τα καταφερεις.. Ρδω τα καταφερνουν γυναίκες με σοβαρα παθολογικα προβληματα.. Ειναι αδικο πολυ αυτο που σου συμβαινει... Πιστευω αν τωρα δεν προχωρησει και πατε με προεμφυτευτικο,  θα πανε ολα καλα.. Τι ωρα θα εχεις αποτελεσματα? 

cO4Yp3.png

7 ώρες πρίν, Vila είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ @Beboula25.. είμαστε στους 14 μήνες προσπάθειάς και το ψυχολογικό κομμάτι είναι αρκετά δύσκολο πλέον αλλά η ελπίδα παθαίνει πάντα τελευταία! Αν και εδώ μέσα μου έχουν δώσει πολύ δύναμη και ελπίδα τα κορίτσια που τελικά τα κατάφεραν μετά από καιρό προσπαθειών!!! Εύχομαι και εσένα να συμβεί και πάλι το θαυματακι και να σου πάνε όλα καλά από εδώ και πέρα!

Σε ευχαριστώ πολύ γλυκεια μου!Εχεις δίκιο κορίτσι μου όμως είμαι σίγουρη πως θα τα καταφέρεις και εσυ και εννοείται δεν σταματάμε να ελπίζουμε..Έχεις κάνει όλες τις εξετάσεις φαντάζομαι οποτε θα είναι θέμα χρόνου..Υπάρχει καποιος λογος ομως που το εμποδίζει;Συγνώμη,αν θελεις μου λες από ενδιαφέρον σε ρωτάω..

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...