Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Kate89 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!! Είμαι στην 14η εβδομάδα και από χθες το βράδυ βλέπω λίγα καφέ υγρά στο εσώρουχο μου! Είναι φυσιολογικό; Έστειλα και στο γιατρό να μου πει..

Συνήθως δεν είναι τίποτα αλλά φυσιολογικό σε αυτή την εβδομάδα πάλι δεν είναι γι'αυτό πρέπει να σε δει με υπέρηχο να ελέγξετε τράχηλο κτλ . 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 17 λεπτά , Beboula25 είπε:

Εντάξει..Διακοπή έγινε στην 13η εβδομάδα λόγω συνδρόμου Τέρνερ και στην καρδούλα κ πνεύμονες δεν ήταν καλα..

Ααα μαλιστα μακαρι να εισαι ποιο τυχερή ρην επομενη φορα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 7 λεπτά , zina7777 είπε:

Με αφορμη αυτο.Θελω να σας πω οτι πρωι πελατης μου ηρθε στο μαγαζι και να μην τα πολυλογω.Ανεφερε οτι η κορη του εχει 3 παιδια και το μεσαιο 12ετων δεν ακουει και δε μιλαει.Συμφωνα με τα λεγομενα του η κοπελα κατι επαθε στην εγκυμοσυνη κι εκανε ενεσημα κατι τετοιο..οι γιατροι της μιλησαν για αποξεση κι εκεινη αρνηθηκε κατηγορηματικα.Μου ελεγε οτι βασανιζονται οικογενειακως.

Κοριτσια εγω πολυ φοβηθηκα.Και μπραβο στην επιστημη που προβλεπει καποια θεματα του μελλοντος.Βεβαια δεν ειναι ποτε ευκολη μια τετοια αποφαση.Να μας φυλαει ο Θεος μοναχα θα πω.

@MelinaFo

Ο ανθρωπος δοκιμαζεται και πολλες φορες δεν εξηγουνται ολα με την λογικη! Πολλες οικογενειες μεγαλουν παιδια με πολλα προβληματα και ειναι αξιοι θαυμασμου τουλαχιστον! Οτι και να ναι δεν παυει να ειναι το παιδι σου

• Μου αρέσει 3

tpnxp3.png

Just now, MelinaFo είπε:

Ο ανθρωπος δοκιμαζεται και πολλες φορες δεν εξηγουνται ολα με την λογικη! Πολλες οικογενειες μεγαλουν παιδια με πολλα προβληματα και ειναι αξιοι θαυμασμου τουλαχιστον! Οτι και να ναι δεν παυει να ειναι το παιδι σου

Σωστα.Χρειαζεται τη διπλασια δυναμη ψυχης για να μεγαλωνεις ενα τετοιο παιδι.Ο Θεος να δινει δυναμη σ αυτους τους γονεις.Πιστευω κι εγω στις δοκιμασιες!! 

πρίν από 3 λεπτά , MelinaFo είπε:

Αν δεν σε κουραζω τι διαπιστωνουν δηλαδη? Φαινεται και στον υπερηχο ε? Δεν ειναι και σπανιο αρα αφιυ ειχατε δυο περιπτωσεις! Ευχομαι συντομα μια υγιη τελειομηνη εγκυμοσυνη

Διαπιστώθηκε το σύνδρομο από λήψη τροφοβλαστη που έκανα την ίδια ημέρα.Καλυτερα να πω επιβεβαιώθηκε ο γιατρος που έκανε την λήψη.Μια τόσο μεγάλη αυχενική και κορίτσι αυτό το σύνδρομο ήταν η πρώτη εκτίμηση που έκανε και έπειτα με την εξέταση επιβεβαιώθηκε.Πέρασα πολύ δύσκολα δεν Ξεπερνιέται αλλα με την συμπαράσταση και την αγαπη του συντρόφου μου ελπίζουμε,πρέπει να πάμε μπροστά και θα καταφέρουμε με το καλό... 

Ευχαριστώ για την ευχή σου τις έχω ανάγκη τις ευχες!!και για εσένα ότι καλύτερο εύχομαι!!!!!

πρίν από 11 λεπτά , Ungry girl είπε:

Ααα μαλιστα μακαρι να εισαι ποιο τυχερή ρην επομενη φορα!!

Μακάρι!!Μολις καθαρίσω θα πάμε στον γιατρό να πάρουμε και επίσημα το οκ και ξεκινάμε κανονικά!Μαζι σας εδώ θα περάσει ευχάριστα το διάστημα αυτό :mad:

πρίν από 18 λεπτά , zina7777 είπε:

Μαζοχιστικο ακουστηκε αυτο ρε κοπελια.Πφφφ..ηλπιζα να μου πεις ρυζι...ποιος καθαριζει πατατες..

Βρε κάνε τις πατάτες που σου λέω θα με θυμηθείς!!! Χαχαχα

• Μου αρέσει 1

Κοριτσια καλησπερα ,για οσες δεν θυμουνται την ιδιαιτερη ιστορια μου ,5 αποτυχημενες εγκυμοσυνες στο ιστορικο κ ολες μα ολες τις εξετασεις με μονο αποτελεσμα αυτοανοση θρομβοφιλια.Πριν απο 10 μερες επιβεβαιωσα την 6η μου εγκυμοσυνη με ενα ωραιοτατο θετικο τεστακι ,ολη τη θεραπεια μαλιστα την ειχα ξεκινησει 10 μερες νωριτερα καλου για να ειμαι καλυμενη .Πρωτη χοριακη 217 αλλα η χαρα μου δεν κρατησε πολυ καθως την επομενη μερα αρχισαν καφε υγρα που μετα εγιναν μαυρα κ κοκκινα .2η χοριακη 3 μερες μετα μονο 430... Ξεκινησα utrogestan 5 μερες μετα την εμφανιση του αιματος υστερα απο συμβουλη αλλου γιατρου μιας κ ο δικος μου μου ειπε μην κανεις τιποτα... σημερα εκανα 2ο υπερηχο οπου εξακολουθουμε να μη βλεπουμε απολυτως τιποτα .Την Τεταρτη εχουμε τελευταιο υπερηχο κ τελευταια ευκαιρια να γινει το θαυμα..Περιττο να σας πω το πως αισθανομαι... ζω ενα μαρτυριο για μια ακομα φορα κ κανεις δεν μπορει να μου εξηγησει το γιατι

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , xristina55 είπε:

Κοριτσια καλησπερα ,για οσες δεν θυμουνται την ιδιαιτερη ιστορια μου ,5 αποτυχημενες εγκυμοσυνες στο ιστορικο κ ολες μα ολες τις εξετασεις με μονο αποτελεσμα αυτοανοση θρομβοφιλια.Πριν απο 10 μερες επιβεβαιωσα την 6η μου εγκυμοσυνη με ενα ωραιοτατο θετικο τεστακι ,ολη τη θεραπεια μαλιστα την ειχα ξεκινησει 10 μερες νωριτερα καλου για να ειμαι καλυμενη .Πρωτη χοριακη 217 αλλα η χαρα μου δεν κρατησε πολυ καθως την επομενη μερα αρχισαν καφε υγρα που μετα εγιναν μαυρα κ κοκκινα .2η χοριακη 3 μερες μετα μονο 430... Ξεκινησα utrogestan 5 μερες μετα την εμφανιση του αιματος υστερα απο συμβουλη αλλου γιατρου μιας κ ο δικος μου μου ειπε μην κανεις τιποτα... σημερα εκανα 2ο υπερηχο οπου εξακολουθουμε να μη βλεπουμε απολυτως τιποτα .Την Τεταρτη εχουμε τελευταιο υπερηχο κ τελευταια ευκαιρια να γινει το θαυμα..Περιττο να σας πω το πως αισθανομαι... ζω ενα μαρτυριο για μια ακομα φορα κ κανεις δεν μπορει να μου εξηγησει το γιατι

Γεια σου Χριστίνα,με λένε Κικη είμαι καινούργια εδώ..Δεν ξέρω τι να σου πω να νιώσεις καλύτερα,μόνο μην το βάζεις κάτω..Εύκολο να το λέω μεν αλλα είναι η μόνη σου επιλογή!Οσον αφορά τον υπέρηχο δεν είναι νωρίς να φανεί κάτι;Λέω νωρις βάση τον αριθμό της χοριακης σου.Πόσες μέρες μετά την καθυστέρηση είσαι;

πρίν από 4 λεπτά , xristina55 είπε:

Καλησπερα

Τι μαρτυριο περνας βρε κοριτσι μ! Ειχα κ γω μια αποβολη και ακολουθησε και αποξεση αλλα μετα εκανα εξετασεις για αυτοανοσα θρομβοφιλια ορμονικα νκ κυτταρα! Εσενα γτ σε αφησαν να ζησεις τοσες αποτυχιες για να κανεις εξετασεις? Τωρα τι σου λενε? Μηπως η θεραπεια δεν προλαβε να δρασει! Και κατι ακομα με χοριακη 430 τι να δειτε? Λενε οτι απο 1500 και οανω διαφαινεται ο σακκος κ εμβρυακα στοιχεια! Μηπως ειναι νωρις για υπερηχο?

tpnxp3.png

430 ειχα την παρασκευη που μας περασε ,σημερα ειμαι 5+3 με σιγουρη συλληψη την 15η μερα οποτε αν ανεβαινε φυσιολογικα σημερα επρεπε να φανει.Τις φορες που προχωρησε στις 5 εβδομαδες βλεπαμε ξεκαθαρα σακο κ τωρα τπτ..

Τη θεραπεια την ξεκινησα χωρις καν να ξερω αν ειναι εγκυος κ η αιματολογος λεει οτι αποκλειεται να φταιει η θρομβοφιλια γιατι ειμαι πληρως καλυμενη.Τις εξετασεις τις εκανα μετα την 3η αποτυχια αλλα σκεφτειτε οτι παιζει κ το εξωμητριο ακομα κ σαλπιγγογραφια δεν εκανα ποτε γιατι ολοι μου ελεγαν οτι αφου μενεις εγκυος δ χρειαζεται! Τα νευρα μου εχουν σπασει...οταν προχωραει εγκυμοσυνη εχουν χρωμοσωμικη ανωμαλια κ τις αλλες φορες μου λενε πως ειμαι απλα ατυχη

πρίν από 8 λεπτά , xristina55 είπε:

430 ειχα την παρασκευη που μας περασε ,σημερα ειμαι 5+3 με σιγουρη συλληψη την 15η μερα οποτε αν ανεβαινε φυσιολογικα σημερα επρεπε να φανει.Τις φορες που προχωρησε στις 5 εβδομαδες βλεπαμε ξεκαθαρα σακο κ τωρα τπτ..

Τη θεραπεια την ξεκινησα χωρις καν να ξερω αν ειναι εγκυος κ η αιματολογος λεει οτι αποκλειεται να φταιει η θρομβοφιλια γιατι ειμαι πληρως καλυμενη.Τις εξετασεις τις εκανα μετα την 3η αποτυχια αλλα σκεφτειτε οτι παιζει κ το εξωμητριο ακομα κ σαλπιγγογραφια δεν εκανα ποτε γιατι ολοι μου ελεγαν οτι αφου μενεις εγκυος δ χρειαζεται! Τα νευρα μου εχουν σπασει...οταν προχωραει εγκυμοσυνη εχουν χρωμοσωμικη ανωμαλια κ τις αλλες φορες μου λενε πως ειμαι απλα ατυχη

Τωρα εχεις αιμορροια και πονας? Ή εχει σταματησει? Υπερηχο κανατε σημερα και δεν ειδατε τπτ? Στην εξωμητριο κυηση υπαρχει εντονος πονος απο την πλευρα που βρισκεται το κυημα οσο προχωρα η εγκυμοσυνη. Οσο για τις χρωμοσωμικες ανωμαλιες ειναι οντως μια συνηθισμενη αιτια και μπορει να προερχεται και απο το σπερμα

tpnxp3.png

Πονους εχω ελαχιστους κ 1 με 2 σταγονες την ημερα ,αυριο εχω τελευταια χοριακη νσ δουμε τι γινεται κ ελπιζω να τελειωσει συντομα το μαρτυριο ,παιρνω 9 χαπια την ημερα συν ενεσεις...στην 1η μου δ επαιρνα απολυτως τπτ κ δεν ειδα σταγονα αιμα κ τελικα την φαγαμε στην αυχενικη..σημερα δ φανηκε απολυτως τιποτα στον υπερηχο ,την Τεταρτη θα παω σε αλλον γιατρο

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , xristina55 είπε:

Πονους εχω ελαχιστους κ 1 με 2 σταγονες την ημερα ,αυριο εχω τελευταια χοριακη νσ δουμε τι γινεται κ ελπιζω να τελειωσει συντομα το μαρτυριο ,παιρνω 9 χαπια την ημερα συν ενεσεις...στην 1η μου δ επαιρνα απολυτως τπτ κ δεν ειδα σταγονα αιμα κ τελικα την φαγαμε στην αυχενικη..σημερα δ φανηκε απολυτως τιποτα στον υπερηχο ,την Τεταρτη θα παω σε αλλον γιατρο

Κορίτσι μου λυπάμαι. Δεν υπάρχουν λόγια. Ψαξου όσο πιο πολύ μπορείς και πάρε γνώμες. Ο άντρας σου έχει κάνει εξετάσεις;

Just now, alina80 είπε:

Κορίτσι μου λυπάμαι. Δεν υπάρχουν λόγια. Ψαξου όσο πιο πολύ μπορείς και πάρε γνώμες. Ο άντρας σου έχει κάνει εξετάσεις;

Εχουμε κανει τα παντα...ο αντρας μου εχει κατακερματισμο dna σπερματος 35% αλλα κ παλι δ δικαιολογει 6/6 αποτυχιες κ μαλιστα συλληψεις με 1 επαφη την εβδομαδα κ ολες οι εγκυμοσυνες σε λιγοτερο απο 2 χρονια...καθε φορα παει κ κατι αλλο στραβα ,το 5ο ειχε πχ τρισωμια 7 ,οτι κουλο υπαρχει σε μας συμβαινει πια.Οι γιατροι σηκωνουν τα χερια ψηλα

πρίν από 3 λεπτά , xristina55 είπε:

Ευχομαι για το θαυμα που ελπιζεις! Η αληθεια ειναι οτι μονο εμπειρικα μπορουμε να πουμε κατι εδω μεσα! Πρεπει να βρεις ειτε εναν γιατρο ή καποιο τμημα καθ εξιν αποβολων σε νοσοκομειο και να κανεις οτι χρειαζεται απο εξετασεις μαζι με τον αντρα σου! Μου φαινεται αδυνατον να ειναι συμπτωσεις τοσες αποβολες! Μην χανεται την δυναμη κ το κουραγιο σας θα τα καταφερετε

tpnxp3.png

πρίν από 11 λεπτά , xristina55 είπε:

Εχουμε κανει τα παντα...ο αντρας μου εχει κατακερματισμο dna σπερματος 35% αλλα κ παλι δ δικαιολογει 6/6 αποτυχιες κ μαλιστα συλληψεις με 1 επαφη την εβδομαδα κ ολες οι εγκυμοσυνες σε λιγοτερο απο 2 χρονια...καθε φορα παει κ κατι αλλο στραβα ,το 5ο ειχε πχ τρισωμια 7 ,οτι κουλο υπαρχει σε μας συμβαινει πια.Οι γιατροι σηκωνουν τα χερια ψηλα

Λυπαμαι για τις εμπειριες σου αυτες Πάρε και άλλη γνώμη όπως είπες.Καρυοτυπο έχετε κάνει;Τι να πω εσυ μην σηκώσεις τα χέρια ψηλα θα έρθει το καλό.

1 ώρα πρίν, kido είπε:

Τι να σου πω βρε Αλινα, εμένα μου φαίνεται μεγάλη η μείωση ... ρώτησα και του άντρα μου την ενδοκρινολόγο και είπε κι αυτή ότι είναι οκ τόσο κάτω η TSH όταν στοχεύεις σε εγκυμοσύνη. Έχεις κι εσυ @noni90 η @ntemiiiiii χαμηλή τιμή νομίζω? Κάτω από 1?

Ο σύζυγος έχει 9! Παίρνει συμπλήρωμα. Εσυ όχι;;;

1.29 εγώ.Πριν λίγο γύρισα απτον γυναικολόγο,πολύ καλή είναι η τιμή μου είπε!Για τη δοσολογία συνεννοουμαι με την ενδοκρινολογο,μου είπε! Όσο για τις ζαλάδες και τις αναγουλες που δεν είχα στην αρχή,μου είπε ότι δεν έχουν να κάνουν με την TSH,μια χαρά η τιμή αυτά!19/3 πάω για αυχενική, σήμερα μου πήρε το αίμα για την PappA

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...