Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , little miracle είπε:

κοριτσια μου ειμαι χαλια. εκανα τεστ με τα πρωινα ουρα μου δεν αντεξα. 7η μερα απο την ετ, αλλα πηρα το early που δειχνει 6 μερες πριν την αναμενομενη περιοδο (ανιχνευει απο χοριακη 10 μοναδες). οπως καταλαβαινετε. καταλευκο… καταρνητικο. παει κοριτσια μου η τελευταια μου ευκαιρια. ελεγα δεν θα με παρει απο κατω αυτη τη φορα… αλλα νιωθω χαλια. 

Κορίτσι μου καλησπέρα. Καταλαβαίνω την απογοήτευση αλλά δεν ανιχνεύεται στα ούρα 7η μέρα. Είναι πολύ δύσκολο. Εκτός αν έχεις μεγάλο αριθμό λόγω διδύμων. Στο αίμα ανιχνεύεται αλλα κ πάλι πριν την 9η δεν έχει κ πολύ νόημα. Λίγο υπομονή μέχρι μεθαύριο. Στη χειρότερη πήγαινε τώρα ή το πρωί για αίμα. Ψυχραιμία!

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 11 λεπτά , MelinaFo είπε:

Καλησπερα Ελενη!

Σας διαβαζω και ρωτω! Προς τι το μισος και ο αλληλοσπαραγμος εν χριστω αδερφες! Διακρινω μια ενταση γενικα

Δεν υπάρχει μίσος προς Θεού 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 14 λεπτά , MelinaFo είπε:

Σας διαβαζω και ρωτω! Προς τι το μισος και ο αλληλοσπαραγμος εν χριστω αδερφες! Διακρινω μια ενταση γενικα

Γαμ****ται ο Διας φιλη...το πα εγω!! Χαχα..καλησπερα,τι κανετε πως ειστε?

πρίν από 7 λεπτά , kido είπε:

Τι να σου πω βρε Αλινα, εμένα μου φαίνεται μεγάλη η μείωση ... ρώτησα και του άντρα μου την ενδοκρινολόγο και είπε κι αυτή ότι είναι οκ τόσο κάτω η TSH όταν στοχεύεις σε εγκυμοσύνη. Έχεις κι εσυ @noni90 η @ntemiiiiii χαμηλή τιμή νομίζω? Κάτω από 1?

Ο σύζυγος έχει 9! Παίρνει συμπλήρωμα. Εσυ όχι;;;

Τώρα το μέτρησα. Υποθέτω θα μου δώσει ο γιατρός όταν πάω. 

πρίν από 2 λεπτά , zina7777 είπε:

Γαμ****ται ο Διας φιλη...το πα εγω!! Χαχα..καλησπερα,τι κανετε πως ειστε?

Γιατι ετσι βρε κοριτσια πολλα νευρα? Υπαρχει λογος? Πιασαμε και το δωδεκαθεο?

• Χαχα 1

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 11 λεπτά , Ungry girl είπε:

Δεν με πειραζει βρε γι αυτο ειμαστε εδω να τα λεμε ολα

Εντάξει..Διακοπή έγινε στην 13η εβδομάδα λόγω συνδρόμου Τέρνερ και στην καρδούλα κ πνεύμονες δεν ήταν καλα..

πρίν από 1 λεπτό , MelinaFo είπε:

Γιατι ετσι βρε κοριτσια πολλα νευρα? Υπαρχει λογος? Πιασαμε και το δωδεκαθεο?

Τον τορπιλισμο της ελλης.Τον εχεις ακουστα?

Ε...πταισμα μπροστα μας...χαχα..εχουμε λιγη ενταση.Νταξ το αποδιδω στις ορμονες. Καλη καρδια !!

πρίν από 2 λεπτά , Beboula25 είπε:

Εντάξει..Διακοπή έγινε στην 13η εβδομάδα λόγω συνδρόμου Τέρνερ και στην καρδούλα κ πνεύμονες δεν ήταν καλα..

Λυπαμαι ειλικρινα! Δεν εχω ξανακουσει γι αυτο! Με την αυχενικη διαπιστωνετα?

Τον τορπιλισμο της ελλης.Τον εχεις ακουστα?

Ε...πταισμα μπροστα μας...χαχα..εχουμε λιγη ενταση.Νταξ το αποδιδω στις ορμονες. Καλη καρδια !!

Κριμα 

tpnxp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Beboula25 είπε:

Έλα βρε κορίτσι που είσαι τι κάνεις;

Εχω ξεπαγωσει κατι μπριζολες.Κι εχω τον προβληματισμο να τις κανω με πατατες στον φουρνο ή βραστες και στο ζουμι να κανω ρυζι αυριο.(αυριο θα το φαμε το φαγητο).

Κατα τ αλλα καλα ειμαι.βρεχει πολυ.ο αντρας αλητευει για καφε... 

Εσυ πονας τωρα ?

πρίν από 2 λεπτά , MelinaFo είπε:

Κριμα 

Πολυ.αλλα και τι να κανεις...

Διαφημίσεις

Just now, MelinaFo είπε:

Λυπαμαι ειλικρινα! Δεν εχω ξανακουσει γι αυτο! Με την αυχενικη διαπιστωνετα?

Σε ευχαριστώ καλή μου..Στην αυχενική το διαπιστώσαμε ναι,ήταν τεράστια..Βέβαια η κουμπαρα του άντρα μου που είχε πάθει το ίδιο το είδαν στον υπέρηχο στην 10η εβδομάδα..Δεν είχα ακούσει ξανά και εγω,μόνο στα κοριτσάκια συμβαίνει και είναι καθαρα τυχαίο γεγονός 

πρίν από 4 λεπτά , Beboula25 είπε:

Σε ευχαριστώ καλή μου..Στην αυχενική το διαπιστώσαμε ναι,ήταν τεράστια..Βέβαια η κουμπαρα του άντρα μου που είχε πάθει το ίδιο το είδαν στον υπέρηχο στην 10η εβδομάδα..Δεν είχα ακούσει ξανά και εγω,μόνο στα κοριτσάκια συμβαίνει και είναι καθαρα τυχαίο γεγονός 

Με αφορμη αυτο.Θελω να σας πω οτι πρωι πελατης μου ηρθε στο μαγαζι και να μην τα πολυλογω.Ανεφερε οτι η κορη του εχει 3 παιδια και το μεσαιο 12ετων δεν ακουει και δε μιλαει.Συμφωνα με τα λεγομενα του η κοπελα κατι επαθε στην εγκυμοσυνη κι εκανε ενεσημα κατι τετοιο..οι γιατροι της μιλησαν για αποξεση κι εκεινη αρνηθηκε κατηγορηματικα.Μου ελεγε οτι βασανιζονται οικογενειακως.

Κοριτσια εγω πολυ φοβηθηκα.Και μπραβο στην επιστημη που προβλεπει καποια θεματα του μελλοντος.Βεβαια δεν ειναι ποτε ευκολη μια τετοια αποφαση.Να μας φυλαει ο Θεος μοναχα θα πω.

@MelinaFo

Εχω ξεπαγωσει κατι μπριζολες.Κι εχω τον προβληματισμο να τις κανω με πατατες στον φουρνο ή βραστες και στο ζουμι να κανω ρυζι αυριο.(αυριο θα το φαμε το φαγητο).

Κατα τ αλλα καλα ειμαι.βρεχει πολυ.ο αντρας αλητευει για καφε... 

Εσυ πονας τωρα ?

Πολυ.αλλα και τι να κανεις...

Μμμ..με πατάτες στον φούρνο και αν αύριο σου την βιδωσει κανεις και ένα ρυζάκι .. Και εμείς μπριζόλες καπνιστές φάγαμε με βραστή μπρόκολο χόρτα 

Ο δικός μου βλέπει ΑΕΚ την αγαπη του..

Πονάω αλλα μ’αρεσει! 

πρίν από 1 λεπτό , Beboula25 είπε:

Μμμ..με πατάτες στον φούρνο και αν αύριο σου την βιδωσει κανεις και ένα ρυζάκι .. Και εμείς μπριζόλες καπνιστές φάγαμε με βραστή μπρόκολο χόρτα 

Ο δικός μου βλέπει ΑΕΚ την αγαπη του..

Πονάω αλλα μ’αρεσει! 

Μαζοχιστικο ακουστηκε αυτο ρε κοπελια.Πφφφ..ηλπιζα να μου πεις ρυζι...ποιος καθαριζει πατατες..

• Χαχα 1

πρίν από 6 λεπτά , Beboula25 είπε:

Αν δεν σε κουραζω τι διαπιστωνουν δηλαδη? Φαινεται και στον υπερηχο ε? Δεν ειναι και σπανιο αρα αφιυ ειχατε δυο περιπτωσεις! Ευχομαι συντομα μια υγιη τελειομηνη εγκυμοσυνη

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...