Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 3 λεπτά , marillia είπε:

Σε νιώθω!!!!Οχι ότι δεν συμβαίνει αλλά όταν ακούς τέτοια κράτα και μικρό καλάθι.Εγώ είχα γνωστή μου που έλεγε έμεινα με την πρώτη επαφή.Μετά έλεγε με την δεύτερη.Αλλες λένε εεε δεν προσπαθούσαμε πολύ αλλά λίγο.Ποτέ δεν κατάλαβα το λίγο.Και καλά όχι στις γόνιμες αλλά όταν φτάνει ο καιρός να προσπαθήσουν "κανονικά" δεν ξέρουν πότε κάνουν ωοορηξία ένω πριν γνώριζαν.Για να μην θίξω και το μεγάλο θέμα που πολλές τα καταφέραν αμέσως και μετά δεν ασχολούνται με την ανατροφή των παιδιών τους.Εννοείτε δεν μπαίνουν όλες οι γυναίκες στον ίδιο κουβά.Κλείνουμε αυτάκια και τις αφήνουμε να νομίζουν ότι είναι καλύτερες από εμάς.

Έχεις δίκιο,συμφωνω απόλυτα μαζί σου!εγώ ξέρω γυναίκα που έκανε δυο παιδιά για να την κανακευουν στην εγκυμοσύνη κ να τραβά την προσοχή κ τώρα κάνει πως κ πως για να τα ξεφορτώνεται σε δραστηριότητες κτλ για να βρει λέει τον εαυτό της.τελοσπαντων,καθενας κάνει ότι νομίζει αλλά όταν ακούω κάτι τέτοια που λες,σε ένα μήνα,με μία προσπάθεια αναρωτιέμαι τι κάνω λάθος κ δεν συμβαίνει κ σε εμένα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

1 hour ago, elenakii22 είπε:

εγω τα νευρακια μου τα εχω!χαχα!παντα εχω πριν μου ερθει!εντάξει ευτυχως ακομα δεν εχω πολλα!την εχουν γλιτωσει οι γυρω μου!

Αντε να δουμε quiz εχει γινει για πολλες μας αυτος ο μηνας!:)

• Μου αρέσει 2

πρίν από 1 λεπτό , Hope girl είπε:

Έχεις δίκιο,συμφωνω απόλυτα μαζί σου!εγώ ξέρω γυναίκα που έκανε δυο παιδιά για να την κανακευουν στην εγκυμοσύνη κ να τραβά την προσοχή κ τώρα κάνει πως κ πως για να τα ξεφορτώνεται σε δραστηριότητες κτλ για να βρει λέει τον εαυτό της.τελοσπαντων,καθενας κάνει ότι νομίζει αλλά όταν ακούω κάτι τέτοια που λες,σε ένα μήνα,με μία προσπάθεια αναρωτιέμαι τι κάνω λάθος κ δεν συμβαίνει κ σε εμένα...

Το χω σκεφτεί άπειρες φορές αυτό που λες.Λέω τι κάνω λάθος.Προσπαθούσαμε μέρα παρά μέρα,τον άλλο μήνα συνεχόμενα,ξέρεις πάνω τα πόδια κτλ!!Τελικά νομίζω έβγαλα συμπέρασμα δεν αγχώνονται.Ισως είναι χαλάρες,δεν το σκεφτονται.Γιατί έγω από τον πρώτο μήνα δεν το πήρα χαλαρά!!Και ο χαρακτήρας μου είναι αγχώδης και άντε να τον αλλάξω εύκολα.Θέλει δουλίτσααα

1 ώρα πρίν, caramel_83 είπε:

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ

1. mammylicious ΠΗΤ  29/7/2017 - 1/8/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

2. leta87 ΠΗΤ  10/8/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!

3. Zouzoumama ΠΗΤ 20/8/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!

4. Garifalia1 ΠΗΤ 19-24/9/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

5. Alekagala ΠΗΤ  18/10/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!!

6. oneira_glyka ΠΗΤ  23/11/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

7. Angie trg  ΠΗΤ  9/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

8. dimitroula30  ΠΗΤ  18/1/2018!!!

9. Kalfeli   ΠΗΤ  2-3/2/2018!!!

10. laureta   ΠΗΤ  12/3/2018!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. Nati85 16/6/2017!!!

2. Vila 21/6/2017!!!

3. Olivia3 28/6/2017!!!

4. linaa  8/7/2017!!!

5. giota@ 10/7/2017!!!

6. Ani ani 13/7/2017!!!

7. elenaki22 15/7/2017!!!

8. alina80 15/7/2017!!!

9. ath_gal1  18-20/7/2017!!!

10. caramel_83  24-28/7/2017!!!

11. λουπιτα 26/7/2017!!!

12. marillia 30/7/2017!!!

13. andrianni  1/8/2017!!!

14. Μαρθα Κ 4/8/2017!!!

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

εμενα caramel με χεις ξεχασει.....θα με βαλεις???περιμενω 20-7...

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

πρίν από 3 λεπτά , marillia είπε:

Το χω σκεφτεί άπειρες φορές αυτό που λες.Λέω τι κάνω λάθος.Προσπαθούσαμε μέρα παρά μέρα,τον άλλο μήνα συνεχόμενα,ξέρεις πάνω τα πόδια κτλ!!Τελικά νομίζω έβγαλα συμπέρασμα δεν αγχώνονται.Ισως είναι χαλάρες,δεν το σκεφτονται.Γιατί έγω από τον πρώτο μήνα δεν το πήρα χαλαρά!!Και ο χαρακτήρας μου είναι αγχώδης και άντε να τον αλλάξω εύκολα.Θέλει δουλίτσααα

Μα τι γίνεται?είσαι η δίδυμη αδερφή μου?μιλας λες και διαβάζεις το μυαλό μου!δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να είναι χαλαρές ενώ ξεκινας τετοιου είδους προσπάθεια..το βρίσκω πολύ δύσκολο να εί αι χαλαρή ενώ μπορεί εκείνη τη στιγμή να ξεκινάει ενα σπιτάκι..τι να πω?το ζηλεύω αυτό αλλα δν νομίζω ότι μπορώ να το καταφέρω 

Διαφημίσεις

caramelaki εμενα με βαζεις 30 ιουλιου ηρθε φυσικα η κυρια τι νεο!!!  Hope girl ακομα να πας για χοριακη καλε δεν εχεις σκασει ακομα? Παντως μην ανησυχεις γενικα νομιζω οτι ολες που το θελουν συνειδητα μετα απο το τριμηνο προσπαθειας ανχωνομαστε. Κ μενα ολες μειναν αμεσως το πολυ 3 μηνες προσπαθεια αλλα τι να κανουμε δεν ειμαστε ολοι οι οργανισμοι το ιδιο. Καλα να ειμαστε κ ολα θαερθουν που θα παει!!!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 4 λεπτά , linaa είπε:

caramelaki εμενα με βαζεις 30 ιουλιου ηρθε φυσικα η κυρια τι νεο!!!  Hope girl ακομα να πας για χοριακη καλε δεν εχεις σκασει ακομα? Παντως μην ανησυχεις γενικα νομιζω οτι ολες που το θελουν συνειδητα μετα απο το τριμηνο προσπαθειας ανχωνομαστε. Κ μενα ολες μειναν αμεσως το πολυ 3 μηνες προσπαθεια αλλα τι να κανουμε δεν ειμαστε ολοι οι οργανισμοι το ιδιο. Καλα να ειμαστε κ ολα θαερθουν που θα παει!!!

Έχω σκάσει και λίγα λες! ελπίζω να προλαβω να πάω σήμερα και ας τα πάρω αύριο το πρωί τι να κάνω?ξέρω ότι κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός αλλά όταν ακούς τις γύρω σου ότι είναι έγκυες και τις βλέπεις γύρω σου τρελαίνεσαι...

Just now, Hope girl είπε:

Έχω σκάσει και λίγα λες! ελπίζω να προλαβω να πάω σήμερα και ας τα πάρω αύριο το πρωί τι να κάνω?ξέρω ότι κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός αλλά όταν ακούς τις γύρω σου ότι είναι έγκυες και τις βλέπεις γύρω σου τρελαίνεσαι...

Να πας ναι!! Τρελενεσαι ναι νομιζω οτι ολες εδω μεσα το περναμε αυτο δεν εισαι η μονη χα χα αλλα θα ερθει κ η σειρα μας κ να δεις που θα το χαρουμε κ περισσοτερο απο αλλες κοπελες που ηρθε ευκολα!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 16 λεπτά , Hope girl είπε:

Μα τι γίνεται?είσαι η δίδυμη αδερφή μου?μιλας λες και διαβάζεις το μυαλό μου!δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να είναι χαλαρές ενώ ξεκινας τετοιου είδους προσπάθεια..το βρίσκω πολύ δύσκολο να εί αι χαλαρή ενώ μπορεί εκείνη τη στιγμή να ξεκινάει ενα σπιτάκι..τι να πω?το ζηλεύω αυτό αλλα δν νομίζω ότι μπορώ να το καταφέρω 

χαχαχχα λεςςςς??Πιστεύω μερικούς ανθρώπους δεν τους κόβει να αγχωθούν για τίποτα!!Οχι μόνο στο θέμα του παιδιού.Αν παρατηρήσεις αυτοί οι άνθρωποι είναι χαλαροί σε πολλά θέματα.Εγώ διακοπές πάω και αγχώνομαι.Ωρες ώρες σκέφτομαι μακάρι να ήμουν και γω έτσι.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , linaa είπε:

Να πας ναι!! Τρελενεσαι ναι νομιζω οτι ολες εδω μεσα το περναμε αυτο δεν εισαι η μονη χα χα αλλα θα ερθει κ η σειρα μας κ να δεις που θα το χαρουμε κ περισσοτερο απο αλλες κοπελες που ηρθε ευκολα!!

μακάρι μέσα από την καρδιά μου να πάνε όλα καλά για όλες μας και να μαθαίνουμε ευχαριστα νέα κάθε μέρα!!!

πρίν από 6 λεπτά , marillia είπε:

χαχαχχα λεςςςς??Πιστεύω μερικούς ανθρώπους δεν τους κόβει να αγχωθούν για τίποτα!!Οχι μόνο στο θέμα του παιδιού.Αν παρατηρήσεις αυτοί οι άνθρωποι είναι χαλαροί σε πολλά θέματα.Εγώ διακοπές πάω και αγχώνομαι.Ωρες ώρες σκέφτομαι μακάρι να ήμουν και γω έτσι.

Έτσι είμαι και εγώ πολύ αγχωδης,με το παραμικρό.δεν θέλω να στεναχωρω κανέναν με αποτέλεσμα να στεναχωριεμαι και να αγχωνομαι εγώ και αυτό σίγουρα δεν βοηθά καθόλου 

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια ειμαι κενουρια εδω και ειπα να ερθω να ανχωθω λιγο μαζι σας.. γνωριζει καμια για τα τεστ ωοριξιας?:mad:

πρίν από 3 λεπτά , Ungry girl είπε:

καλησπερα κοριτσια ειμαι κενουρια εδω και ειπα να ερθω να ανχωθω λιγο μαζι σας.. γνωριζει καμια για τα τεστ ωοριξιας?:mad:

πρίν από 5 λεπτά , Ungry girl είπε:

Ναι τι θες να μαθεις βοηθανε αρκετα. Υπαρχουν οικονομικα μεσο ιντερνετ κ πιο ακριβα στα φαρμακεια. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

πηγα σε φαρμακειο και αγορασα δεν ηξερα αν αυτα που πουλανε στο ιντερνετ ειναι αξιοπηστα..δεν εχω ξεκινησει ακομα να τα κανω το κουτι γραφει να ξεκινησω αποτην 11η μερα σε κυκλο 28 ημερων αλλα εγω ηξερα οτι εχω ωοριξια 13 μερα δεν ειναι σταθερη παντα μερα καθε μηνα η ωοριξια?ποτε να τα ξεκινησω?

πρίν από 6 λεπτά , Ungry girl είπε:

πηγα σε φαρμακειο και αγορασα δεν ηξερα αν αυτα που πουλανε στο ιντερνετ ειναι αξιοπηστα..δεν εχω ξεκινησει ακομα να τα κανω το κουτι γραφει να ξεκινησω αποτην 11η μερα σε κυκλο 28 ημερων αλλα εγω ηξερα οτι εχω ωοριξια 13 μερα δεν ειναι σταθερη παντα μερα καθε μηνα η ωοριξια?ποτε να τα ξεκινησω?

Κοιτα αν εχεις εντελως σταθερο κυκλο ειναι σχεδον σταθερη η ωορηξια δηλαδη τι εννοω η περιοδος ερχετε 14-16 μερες μετα την ωορηξια οποτε δεν ειναι παντα 13 μερα μπορει να γινει κ 11η ή κ 14η. Κ ο κυκλος να μην αλλαξει. Αν τα κανεις πρωτη φορα ξεκινα οσο πιοννωρις γινετε γιατι οταν σου δειξει θετικο η ωορηξια μπορει να γινει κ 48 ωρες μετα. Επισης ναεχεις υποψη οτι πριν τοθετικο τεστ πρεπει να εχεις επαφες ανα τρεις μερες γιατι με αποχη 5 ημερων τοσπερμα χαλαει κ αν γινει επαφη μετα απο μεγαλη αποχη παει τσαμπα. Α κ μετα το θετικο τεστ τουλαχιστον για τρεις μερες επαφες δηλαδη κ πριν κ μετα την ωορηξια. Αυτα εχω μαθει!!

κοριτσια καλησπερα. ειμαι καινουργια και δεν ξερω καν πως κανουν καινουργιο ποστ γιαυτο γραφω εδω χιλια συγνωμη θελω αν μπορειτε να με βοηθησετε.... εχω καθυστερηση 7 μερες και πριν καλα καλα ξεκινησει η καθυστερηση ειχα πονους στο στηθος. σε καμια περιοδο δεν ειχα πονους στο στηθος πρωτη φορα μου συμβαινει σε σημειο να μην μπορω να κοιμηθω μπρουμητα μερικες φορες... εχω πονους περιοδο αλλα τιποτα. εχω πονους στην πλατη και στην μεση. επισης 3 μερες τωρα καθε βραδυ 3 ηωρα τα μεσανυχτα με πιανει εντονος πονος χαμηλα σε σημειο που νομιζω οτι μου ηρθε περιοδος παω τουαλετα αλλα τιποτα. και πρεπει να ενεργηθω για να περασει ο πονος. το αναφερω σαν πληροφορια... κανουμε προσπαθειες... ποια ειναι η γνωμη σας. θα παω σε λιγες μερες για β χοριακη.. ειμαι 25 χρονων ευχαριστω εκ των προτερων

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...