Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , alina80 είπε:

Αν εσύ δεν εξεφρασες σωστά αυτό που ήθελες να πεις δεν φταίνε οι κοπέλες που σε διόρθωσαν. Δεν υπάρχει λόγος να παρεξήγησε. Καμία δεν είπε ότι τα ξέρει όλα. Δεν καταλαβαίνω την έκρηξη σου.

Δεν παρεξηγουμαι..μου δωθηκε χρονος να εξηγησω τι εννοουσα οταν συνεχισα και μιλουσα με τη smile. Ολα καλα απο μερους μου.Δεν εγινε κατι.Ισα ισα λεω οτι παιζω με τις λεξεις..αν ειναι δυνατον..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 13 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Εμενα ειχε πεσει απο 5,11 στο 0,49 στο ιδιο χρονικο διαστημα και δεν ειχα τίποτα απο οσα λες.. Εμενα μ κανουν για συμπτωματα εγκυμοσυνης αυτα π περιγραφεις και ειναι λογικα αφου εισαι εγκυος! Καθε γιατρος εχει δικη τ σειρα,  για αυτο σε οσο πιο πολλους παμε,  τοσο πιο πολλα ακουμε!! 

Και ναι,  @zina7777 δεν ξεπρηζεται το στηθος με ζεστο νερο... Στιγμιαία μπορει να αισθανεσαι ανακουφιση,  αλλα να ξεπρηστει δυσκολο,  αφου οι ορμονες που μας τα πρηζουν (:p)  ειναι εκει και μετα το μπανιο 

Κορίτσι μου να σε ρωτήσω με ποιο χάπι σου έπεσε τόσο γρήγορα γιατι και εγώ τώρα ξαναέκανα  εξέταση και μου έχει ανέβει και άλλο ενώ περνώ χάπι δλδ την ίδια περίπτωση με την @alina80. Αλινα εσύ μίλησες με το γιατρό για την TSH; 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

πρίν από 1 λεπτό , zina7777 είπε:

Δεν παρεξηγουμαι..μου δωθηκε χρονος να εξηγησω τι εννοουσα οταν συνεχισα και μιλουσα με τη smile. Ολα καλα απο μερους μου.Δεν εγινε κατι.Ισα ισα λεω οτι παιζω με τις λεξεις..αν ειναι δυνατον..

Το "να ρωτάς αυτες που τα ξέρουν όλα" εμένα μου φάνηκε ειρωνικό. 

Και με τις λέξεις δεν παίζουμε, γιατί έχουν δύναμη που μπορεί να είναι από ευεργετική έως και καταστροφική. 

πρίν από 1 λεπτό , BettySt είπε:

Κορίτσι μου να σε ρωτήσω με ποιο χάπι σου έπεσε τόσο γρήγορα γιατι και εγώ τώρα ξαναέκανα  εξέταση και μου έχει ανέβει και άλλο ενώ περνώ χάπι δλδ την ίδια περίπτωση με την @alina80. Αλινα εσύ μίλησες με το γιατρό για την TSH; 

Μιλησα. Μου είπε μάλλον ήταν η ώρα της να ανέβει. Μου άλλαξε και τη δόση και το χάπι, μήπως λέει δεν μου ταιριάζει το άλλο. Και από 25αρη μου είπε να πάρω 62αρη. Και σε έξι εβδομάδες να το μετρήσω πάλι. 

• Μου αρέσει 2

Και με τις λέξεις δεν παίζουμε, γιατί έχουν δύναμη που μπορεί να είναι από ευεργετική έως και καταστροφική. 

Οταν ειναι συμβουλευτικες οι λεξεις.εγω για τον εαυτο μου μιλησα.επειτα φροντισαν να μου πουν οτι δεν ισχυει.Αρα ή εχω παραισθησεις οπως ειπα ή οντως τα ξερουν ολα.

Οταν ειναι συμβουλευτικες οι λεξεις.εγω για τον εαυτο μου μιλησα.επειτα φροντισαν να μου πουν οτι δεν ισχυει.Αρα ή εχω παραισθησεις οπως ειπα ή οντως τα ξερουν ολα.

Για να καταλάβω. Δηλαδή εσύ επιμένεις ότι στο ντουζ ξεπρηζεται το στήθος σου; 

Διαφημίσεις

Κορες έκανα εξετάσεις και μόλις ήρθαν. Η tsh πήγε από 4,79 σε 0,79! ΣΟΚ! Έπαιρνα 75αρι Τ4 για δύο μήνες. Πήρα τον ενδοκρινολογο μου λέει είναι άριστη αυτή η τιμή και να συνεχίσω το χάπι. Όντως? 

πρίν από 2 λεπτά , zina7777 είπε:

Παραισθήσεις μπορει να μην είναι!!Τυχαίο σίγουρα!!!!Και ναι μην αμφιβάλεις ότι ξέρω αρκετά!!!!Γι αυτό όταν έχεις αποριούλα να με ρωτάς!!Δεν είναι κακό!!!!

πρίν από 2 λεπτά , kido είπε:

Κορες έκανα εξετάσεις και μόλις ήρθαν. Η tsh πήγε από 4,79 σε 0,79! ΣΟΚ! Έπαιρνα 75αρι Τ4 για δύο μήνες. Πήρα τον ενδοκρινολογο μου λέει είναι άριστη αυτή η τιμή και να συνεχίσω το χάπι. Όντως? 

Κικούλα οι υπόλοιπες πως βγήκαν?

Για να καταλάβω. Δηλαδή εσύ επιμένεις ότι στο ντουζ ξεπρηζεται το στήθος σου; 

Οχι ειπα οτι το νιωθω λιγοτερο να πονα,ειπα πιο light .αργοτερα στην κουβεντα ομως

πρίν από 8 λεπτά , BettySt είπε:

75ρη τ4.... Μετα βεβαια μ το μειωσε επειδή απεβαλλα... 

• Ευχαριστώ 1

cO4Yp3.png

πρίν από 1 λεπτό , kido είπε:

Ναι μια χαρά είναι. 

Εμένα μου είχε δώσει 25αρη ενώ είχα 4. Και σε τρεις μήνες μου πήγε 5,39! Εσένα σου έπεσε, οπότε τέλεια. 

Κορίτσια η δικιά μου τώρα μου είπε 62αρη. Βλέπω όμως ότι στην Κική με 4,79 της είχε δώσει μεγαλύτερη δόση. Μήπως να πάω και αλλού;

Οχι ειπα οτι το νιωθω λιγοτερο να πονα,ειπα πιο light .αργοτερα στην κουβεντα ομως

Τα κορίτσια όμως μίλησαν συγκεκριμένα για το ξεπρηξιμο. Δεν αμφισβήτησαν την ανακούφιση που μπορεί να νιώθεις. Είναι άδικο να τις ειρωνευεσαι.

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , alina80 είπε:

Τα κορίτσια όμως μίλησαν συγκεκριμένα για το ξεπρηξιμο. Δεν αμφισβήτησαν την ανακούφιση που μπορεί να νιώθεις. Είναι άδικο να τις ειρωνευεσαι.

Η λεξη ανακουφιση επεσε πολυ αργοτερα απο την ανεμωνη που το χαρακτηρισε και πιο σωστα θα ελεγα.η συνειδητοποιηση οτι αλλοι ξερουν καλυτερα απο μενα τι νιωθω (ακομη κι αν το ερμηνευω ή εκφραζω λαθος) και η απολυτη αποψη οτι δεν ισχυει.με ξεπερνα ομως... Τελος παντων.Λαθος προσεγγιση στο ολο θεμα.Πεφτουν πιο σοβαρα θεματα απο το πως συμπεριφερεται το στηθος μου στο νερο και πραγματικα καταλαβαινω την καλη σου διαθεση αλινα αλλα δεν αξιζει.σιγα...παμε παρακατω

πρίν από 9 λεπτά , alina80 είπε:

Ναι μια χαρά είναι. 

Εμένα μου είχε δώσει 25αρη ενώ είχα 4. Και σε τρεις μήνες μου πήγε 5,39! Εσένα σου έπεσε, οπότε τέλεια. 

Κορίτσια η δικιά μου τώρα μου είπε 62αρη. Βλέπω όμως ότι στην Κική με 4,79 της είχε δώσει μεγαλύτερη δόση. Μήπως να πάω και αλλού;

Μπορεί να θελει να στο ριξει πιο αργα... 

cO4Yp3.png

πρίν από 19 λεπτά , alina80 είπε:

Μιλησα. Μου είπε μάλλον ήταν η ώρα της να ανέβει. Μου άλλαξε και τη δόση και το χάπι, μήπως λέει δεν μου ταιριάζει το άλλο. Και από 25αρη μου είπε να πάρω 62αρη. Και σε έξι εβδομάδες να το μετρήσω πάλι. 

Μάλιστα. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Θα πάω και εγώ Τετάρτη να μου γράψει άλλο χάπι. 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

πρίν από 3 λεπτά , zina7777 είπε:

Η λεξη ανακουφιση επεσε πολυ αργοτερα απο την ανεμωνη που το χαρακτηρισε και πιο σωστα θα ελεγα.η συνειδητοποιηση οτι αλλοι ξερουν καλυτερα απο μενα τι νιωθω (ακομη κι αν το ερμηνευω ή εκφραζω λαθος) και η απολυτη αποψη οτι δεν ισχυει.με ξεπερνα ομως... Τελος παντων.Λαθος προσεγγιση στο ολο θεμα.Πεφτουν πιο σοβαρα θεματα απο το πως συμπεριφερεται το στηθος μου στο νερο και πραγματικα καταλαβαινω την καλη σου διαθεση αλινα αλλα δεν αξιζει.σιγα...παμε παρακατω

Κανείς δεν είπε ότι ξέρει καλύτερα από εσένα τι νιώθεις. Σου απάντησαν συγκεκριμένα για το "ξεπρηξιμο" που είπες. Και ότι δεν ξεπρηζεται με το νερό δεν είναι άποψη, αλλά γεγονός. 

Το τι ανακουφίζει τον καθένα, αυτό ναι είναι υποκειμενικό. 

πρίν από 1 λεπτό , BettySt είπε:

Μάλιστα. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Θα πάω και εγώ Τετάρτη να μου γράψει άλλο χάπι. 

Μην ανησυχείς πάντως. Απλώς μάλλον χρειάζεται λίγο χρόνος να βρούμε τη δόση στην οποία ανταποκρίνεται ο οργανισμός μας. Άλλωστε και οι τιμές μας δεν είναι τραγικές. 

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...