Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 26 λεπτά , marillia είπε:

@zina7777Zινάκι μου στο μήνυμα είπες για ξεπρήξιμο!!!!Αααα μου φαίνεται ξεχνάς!!!!!Λοιπόν εμένα θα ακούς!!!!Δεν γίνεται απο στο ντουζ να ξεπρήζεται το στήθος!!!!Θα σου φαίνεται!!!Απ το νεράκι ότι θερμοκρασία να έχει δεν πειράζει!!!!Μην μπερδεύουμαι καμιά κοπέλα και δεν ρίχνουν νερό μετά:-D!!!!!

Ειπα οτι εγω με το νερο νιωθω καλυτερο το στηθος μου.Απαντησα στην ada που ρωτησε τις Εγκυουλες πως νιωθουν.

Με τιμα το γεγονος οτι δε χανεις ευκαιρια να με διορθωσεις @marillia αλλα τουλαχιστον μετεφερε τα σωστα δε συμβουλεψα καμια κοπελα να μη ριχνει νερο καταρχην οπως λες.Δεν συμβουλεψα τιποτα βασικα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Να ρωτήσω κάτι όσες παρακολουθείτε την Tsh στην εγκυμοσύνη, ακολουθείτε οδηγίες ενδοκρινολόγου ή του γυναικολόγου;

Εγώ πήγα τώρα να πάρω δεύτερη γνώμη από ενδοκρινολογο,εμ θύμωσε που είχα πάει σε άλλη,εμ μου είπε να συνεχίσω κανονικά ολόκληρο 50ρι ενώ η άλλη μου είπε εναλλάξ ολόκληρο μισό.Τι να κάνω;

Θα ρωτήσω και το γυναικολόγο τώρα που θα πάω.

EvgLp2.png

@zina7777

πρίν από 3 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

ΝΤον εχω υπο ελεγχο προς το παρον.Ανεβαινει αλλα οχι τραγικα.ξερω ναι αλλαζουν οντως.Το στηθις ετσι κι εμενα..γυρνωντας απο δω απο κει το νιωθω να πονα και πρισμενο..οταν κανω μπανιο ξεπρηζεται ομως..

To εκανα cory paste απ το μήνυμα σου!!!Χιουμορ έκανα!!!Αλλά σε διορθώνω γιατί πολλά τα ξέρεις λάθος!!Δεν είναι κακό!!!Και μενα παλιότερα με διόρθωναν αν έκανα λάθος!!!Οπως σε κάποιο άλλο θέμα ΄'ελεγες για το Παπ!!!Να ξέρεις δεν πειράζει!!!Ολες εδώ  μαθαίνουμε!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , marillia είπε:

@zina7777

To εκανα cory paste απ το μήνυμα σου!!!Χιουμορ έκανα!!!Αλλά σε διορθώνω γιατί πολλά τα ξέρεις λάθος!!Δεν είναι κακό!!!Και μενα παλιότερα με διόρθωναν αν έκανα λάθος!!!Οπως σε κάποιο άλλο θέμα ΄'ελεγες για το Παπ!!!Να ξέρεις δεν πειράζει!!!Ολες εδώ  μαθαίνουμε!!!

Ναι συμφωνω μαθαινουμε.Οπως οτι εχω κανει παπ σε μικροβιολογικο.Μαλλον σ αυτο αναφερεσαι σε αλλο θεμα.κι οντως μου συνεβει.υπαρχουν πολλα που δεν ξερουν πολλες επισης.

πρίν από 5 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Να ρωτήσω κάτι όσες παρακολουθείτε την Tsh στην εγκυμοσύνη, ακολουθείτε οδηγίες ενδοκρινολόγου ή του γυναικολόγου;

Εγώ πήγα τώρα να πάρω δεύτερη γνώμη από ενδοκρινολογο,εμ θύμωσε που είχα πάει σε άλλη,εμ μου είπε να συνεχίσω κανονικά ολόκληρο 50ρι ενώ η άλλη μου είπε εναλλάξ ολόκληρο μισό.Τι να κάνω;

sorry ntemi καταλαθος έκανα παραθεση σε σενα

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Εγω ακολουθω οδηγιες ενδοκρινολογου... Αυτος ειναι αρμοδιος... Οσο για το δικο σ θεμα,  θα πρεπει να επιλέξεις  εναν απο τς 2 γιατρους ή να βρεις εναν τριτο... Δε γινεται να πηγαίνεις μια στον ενα και μια στον αλλο.. Ειναι επικινδυνο και σε μπερδευει.. Επελεξε αυτον που εμπιστευεσαι περισσότερο... 

cO4Yp3.png

πρίν από 1 λεπτό , zina7777 είπε:

Ναι συμφωνω μαθαινουμε.Οπως οτι εχω κανει παπ σε μικροβιολογικο.Μαλλον σ αυτο αναφερεσαι σε αλλο θεμα.κι οντως μου συνεβει.υπαρχουν πολλα που δεν ξερουν πολλες επισης.

Προσωπικά πάντα διορθωνω!!!Πχ αν μου πεις για εξωσωματική δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη!!Γι αυτό δεν είμαι και στο θέμα με τα άλλα κορίτσια γιατί δεν έχω να συμβουλέψω!!!!Αλλα σε άλλα θέματα ναι θα πω την γνώμη μου και όποιος θέλει την κρατα!!!!

πρίν από 2 λεπτά , marillia είπε:

Προσωπικά πάντα διορθωνω!!!Πχ αν μου πεις για εξωσωματική δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη!!Γι αυτό δεν είμαι και στο θέμα με τα άλλα κορίτσια γιατί δεν έχω να συμβουλέψω!!!!Αλλα σε άλλα θέματα ναι θα πω την γνώμη μου και όποιος θέλει την κρατα!!!!

Εκει μπερδευεσαι.δεν ειπα τη γνωμη μου.Μιλησα για το στηθος μου επιπλεον και για το που εκανα τεστ παπ. 

πρίν από 2 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Εγω ακολουθω οδηγιες ενδοκρινολογου... Αυτος ειναι αρμοδιος... Οσο για το δικο σ θεμα,  θα πρεπει να επιλέξεις  εναν απο τς 2 γιατρους ή να βρεις εναν τριτο... Δε γινεται να πηγαίνεις μια στον ενα και μια στον αλλο.. Ειναι επικινδυνο και σε μπερδευει.. Επελεξε αυτον που εμπιστευεσαι περισσότερο... 

Εννοείται! Απλά στην πρώτη πήγα εκτάκτως με το που έμαθα για την εγκυμοσύνη και μάλιστα σε άλλη πόλη αφού εκεί ήμασταν! Εδώ όμως έχω αυτήν!

Ο λόγος που ανησυχώ είναι ότι τελευταία έχω κόπωση και ζαλάδες που δεν είχα στην αρχή της εγκυμοσύνης!Και το απέδωσα στο γεγονός ότι έπεσε από 3.3 σε 1.29 μέσα σε 20 μέρες! οπότε η μία λογικό μου φαίνεται να λέει πάρε μισό ολόκληρο εναλλάξ το να πω εκτός αν δεν έχει να κάνει η Tsh.

EvgLp2.png

Δεν μετέφερε κάτι λάθος η @marillia. Δεν είπε ότι συμβουλέψει @zina7777 απλά κάποια κοπέλα θα μπορούσε να το πιστέψει ενώ επί της ουσίας δεν γίνεται αυτό που είπες να ξεπριζεται με το νερό.

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Εννοείται! Απλά στην πρώτη πήγα εκτάκτως με το που έμαθα για την εγκυμοσύνη και μάλιστα σε άλλη πόλη αφού εκεί ήμασταν! Εδώ όμως έχω αυτήν!

Ο λόγος που ανησυχώ είναι ότι τελευταία έχω κόπωση και ζαλάδες που δεν είχα στην αρχή της εγκυμοσύνης!Και το απέδωσα στο γεγονός ότι έπεσε από 3.3 σε 1.29 μέσα σε 20 μέρες! οπότε η μία λογικό μου φαίνεται να λέει πάρε μισό ολόκληρο εναλλάξ το να πω εκτός αν δεν έχει να κάνει η Tsh.

Ντέμι η κόπωση μπορεί να είναι από την εγκυμοσύνη. Οπότε ρώτα τον γυναικολόγο για αυτό. Μπορεί να χρειάζεσαι κάποιο συμπλήρωμα, σίδηρο ή οτιδήποτε. 

Η TSH ξέρω στην εγκυμοσύνη πρέπει να είναι κάτω από 2,5

πρίν από 3 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Εμενα ειχε πεσει απο 5,11 στο 0,49 στο ιδιο χρονικο διαστημα και δεν ειχα τίποτα απο οσα λες.. Εμενα μ κανουν για συμπτωματα εγκυμοσυνης αυτα π περιγραφεις και ειναι λογικα αφου εισαι εγκυος! Καθε γιατρος εχει δικη τ σειρα,  για αυτο σε οσο πιο πολλους παμε,  τοσο πιο πολλα ακουμε!! 

Και ναι,  @zina7777 δεν ξεπρηζεται το στηθος με ζεστο νερο... Στιγμιαία μπορει να αισθανεσαι ανακουφιση,  αλλα να ξεπρηστει δυσκολο,  αφου οι ορμονες που μας τα πρηζουν (:p)  ειναι εκει και μετα το μπανιο 

cO4Yp3.png

πρίν από 7 λεπτά , alina80 είπε:

Ντέμι η κόπωση μπορεί να είναι από την εγκυμοσύνη. Οπότε ρώτα τον γυναικολόγο για αυτό. Μπορεί να χρειάζεσαι κάποιο συμπλήρωμα, σίδηρο ή οτιδήποτε. 

Η TSH ξέρω στην εγκυμοσύνη πρέπει να είναι κάτω από 2,5

Ναι πολύ πιθανό!Στο 1.29 είναι τώρα!

Θα μου πει τώρα που θα πάω.

πρίν από 6 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Εμενα ειχε πεσει απο 5,11 στο 0,49 στο ιδιο χρονικο διαστημα και δεν ειχα τίποτα απο οσα λες.. Εμενα μ κανουν για συμπτωματα εγκυμοσυνης αυτα π περιγραφεις και ειναι λογικα αφου εισαι εγκυος! Καθε γιατρος εχει δικη τ σειρα,  για αυτο σε οσο πιο πολλους παμε,  τοσο πιο πολλα ακουμε!! 

Και ναι,  @zina7777 δεν ξεπρηζεται το στηθος με ζεστο νερο... Στιγμιαία μπορει να αισθανεσαι ανακουφιση,  αλλα να ξεπρηστει δυσκολο,  αφου οι ορμονες που μας τα πρηζουν (:p)  ειναι εκει και μετα το μπανιο 

Ναι, έχεις δίκιο!Αποδω και πέρα θα πηγαίνω Σαυτην!

EvgLp2.png

Ωχου μωρε κοπελες..

@anemoni1989 @marillia @Smile89 ενταξει δεν ξεπρηζεται ανακουφιζεται και ισως δεν πονα στιγμια οσο πριν.Βεβαια μπορει να ναι και παραισθησεις λογω της εγκυμοσυνης.ηρεμησατε τωρα.

Αχ εσυ αχ εσυ @ada32 με τις ερωτησεις σου κοιτα που εμπλεξα..παιζω με τις λεξεις χαχαχα.. Απο σημερα δε θα ειδικευεις για εγκυες ή μη..χαχαχα.. Ν απευθυνεσαι σ εκεινες που τα ξερουν ολα.Αντε πια!!! Ερπη ζωστηρα βγαλαμε ..χαχαχα

• Χαχα 1

πρίν από 3 λεπτά , zina7777 είπε:

Ωχου μωρε κοπελες..

@anemoni1989 @marillia @Smile89 ενταξει δεν ξεπρηζεται ανακουφιζεται και ισως δεν πονα στιγμια οσο πριν.Βεβαια μπορει να ναι και παραισθησεις λογω της εγκυμοσυνης.ηρεμηστε τωρα.

Αχ εσυ αχ εσυ @ada32 με τις ερωτησεις σου κοιτα που εμπλεξα..παιζω με τις λεξεις χαχαχα.. Απο σημερα δε θα ειδικευεις για εγκυες ή μη..χαχαχα.. Ν απευθυνεσαι σ εκεινες που τα ξερουν ολα.Αντε πια!!! Ερπη ζωστηρα βγαλαμε ..χαχαχα

Αν εσύ δεν εξεφρασες σωστά αυτό που ήθελες να πεις δεν φταίνε οι κοπέλες που σε διόρθωσαν. Δεν υπάρχει λόγος να παρεξήγησε. Καμία δεν είπε ότι τα ξέρει όλα. Δεν καταλαβαίνω την έκρηξη σου.

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...