Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

1 hour ago, marillia είπε:

Mόνο φυσαει!!!Και κρύοοοοο!!!!Τι κάνει ο μπεμπουλης?

Ταίρι μου πως είσαι??Εγω δεν νιώθω κάτι!!!Είμαι κυριλέ!!!!!

νωρις ειναι ακομα!!! απο βδομαδα τα συμπτωματα...

Καλησπερα κοριτσια,  τι κανετε? εδω Θεσ/νικη εμεις εχουμε κρυο κ συννεφιασμένο καιρο.

@Ungry girl μια χαρα η χοριακη ! ελπιζω να μην χρειαστει να κανεις αλλη (εγω μολις ειδα 3008 , δεν εκανα αλλη)δεν νομιζω κ τωρα να αμφιβαλεις για την τιμη που μονο διπλασιαστηκε κ δεν τριπλαστιαστηκε???χαχαχαχαχα .  λογικα οταν πας στον γιατρο θα δεις σακο κ εμβρυικα στοιχεια .αντε με το καλο.

οσες ειναι εγκυουλες , το στηθος τους εχει πρηστει? ποναει? εγω πλεον οταν αλλαζω πλευρο , με ποναει..

πρίν από 34 λεπτά , alina80 είπε:

Η μικρούλα μας θα περιμένει να την πιάσουν οι πόνοι για να το πιστέψει. 

αλινακι ποτε θα πας στον γιατρο εσυ?

κοριτισια το πινακακι μας που ειναι ??? μηπως να το ανεβαζε καποια κοπελα ? γτ απο οτι βλεπω η καραμελ μαλλον μας εχει αφησει ...

16 ώρες πρίν, zina7777 είπε:

Δεν παιρνω χαπι δεν ειχα ποτε τωρα αλλαζουν ολα ομως

Την πατησα ετσι κι εγω.μετα ρωτουσαν και μ εκνευριζε...

Χεχεχε... Δε μ λεει κανεις χρονια πολλα.δεν ειναι γνωστη...

να το κοιταξεις τον θυρεοειδη  σου  τωρα στην εγκυμοσυνη γτ ολα αλλαζουν δυστυχως.

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Κοπελες αν μου στειλει μια συγκεντρωτικα τιμες θα σας κανω πινακακι εγω αυριο απ τη δουλεια.γιατι δε θυμαμαι νουμερα μη γραψω οτι να ναι..χαχαχα..

Συγχαρητηρια στη φιλη @Ungry girl

Λυπαμαι πολυ κοριτσι μου @Vasiliki23 το χω παθει κι εγω να μετρησω χοριακη στο κατεβασμα.Εχε πιστη και ορεξη για σεξ!θα ρθει συντομα...

πρίν από 14 λεπτά , ada32 είπε:

να το κοιταξεις τον θυρεοειδη  σου  τωρα στην εγκυμοσυνη γτ ολα αλλαζουν δυστυχως.

Τον εχω υπο ελεγχο προς το παρον.Ανεβαινει αλλα οχι τραγικα.ξερω ναι αλλαζουν οντως.Το στηθις ετσι κι εμενα..γυρνωντας απο δω απο κει το νιωθω να πονα και πρισμενο..οταν κανω μπανιο ξεπρηζεται ομως..

• Μου αρέσει 1

πρίν από 24 λεπτά , ada32 είπε:

Καλημερα κοριτσι μου! τι κανεις εσυ ? πως εισαι ?

Καλά κοριτσάκι μου είμαι σήμερα έχω ραντεβού με τον γιατρό το βράδυ περιμένω πως και πως να πάω... 

πρίν από 13 λεπτά , zina7777 είπε:

Κοπελες αν μου στειλει μια συγκεντρωτικα τιμες θα σας κανω πινακακι εγω αυριο απ τη δουλεια.γιατι δε θυμαμαι νουμερα μη γραψω οτι να ναι..χαχαχα..

Συγχαρητηρια στη φιλη @Ungry girl

Λυπαμαι πολυ κοριτσι μου @Vasiliki23 το χω παθει κι εγω να μετρησω χοριακη στο κατεβασμα.Εχε πιστη και ορεξη για σεξ!θα ρθει συντομα...

Τον εχω υπο ελεγχο προς το παρον.Ανεβαινει αλλα οχι τραγικα.ξερω ναι αλλαζουν οντως.Το στηθις ετσι κι εμενα..γυρνωντας απο δω απο κει το νιωθω να πονα και πρισμενο..οταν κανω μπανιο ξεπρηζεται ομως..

Ξεπριζεται με το μπάνιο? Πρώτη φορά το ακούω..... Ε θα μένω απλυτη οταν πριζεται να φαίνεται μεγαλύτερο χεχε

• Χαχα 2

nlmNp2.png

πρίν από 5 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Καλά κοριτσάκι μου είμαι σήμερα έχω ραντεβού με τον γιατρό το βράδυ περιμένω πως και πως να πάω... 

ωραια να μας πεις τα νεα σου !!!  θα μπω το βραδακι!

• Ευχαριστώ 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 42 λεπτά , Smile89 είπε:

Σιγά καλέ πουντιασαμεεε!!!

Χααχαχαχαχααχα ντυθείτε καλα!!!

πρίν από 39 λεπτά , Beboula25 είπε:

Καλημέρα σε όλα τα κοριτσια!!

@Ungry girl πολλά συγχαρητήρια!!!Και βέβαια θα δεις και θα το πιστέψεις!!

Σε όλα τα κοριτσια που προσπαθούν εύχομαι σύντομα να ακούσουμε τα ευχάριστα!!

Να σε καλα συντομα θα έρθει σε ολες

πρίν από 32 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Pw pwοταν θα πας θα δεις πολλα πραγματακια...ποσο μ αρεσει να.ακουω ευχαριστα νεα...

Ανυπομονώ!!!!

πρίν από 33 λεπτά , ada32 είπε:

νωρις ειναι ακομα!!! απο βδομαδα τα συμπτωματα...

Καλησπερα κοριτσια,  τι κανετε? εδω Θεσ/νικη εμεις εχουμε κρυο κ συννεφιασμένο καιρο.

@Ungry girl μια χαρα η χοριακη ! ελπιζω να μην χρειαστει να κανεις αλλη (εγω μολις ειδα 3008 , δεν εκανα αλλη)δεν νομιζω κ τωρα να αμφιβαλεις για την τιμη που μονο διπλασιαστηκε κ δεν τριπλαστιαστηκε???χαχαχαχαχα .  λογικα οταν πας στον γιατρο θα δεις σακο κ εμβρυικα στοιχεια .αντε με το καλο.

οσες ειναι εγκυουλες , το στηθος τους εχει πρηστει? ποναει? εγω πλεον οταν αλλαζω πλευρο , με ποναει..

αλινακι ποτε θα πας στον γιατρο εσυ?

κοριτισια το πινακακι μας που ειναι ??? μηπως να το ανεβαζε καποια κοπελα ? γτ απο οτι βλεπω η καραμελ μαλλον μας εχει αφησει ...

Σε ευχαριστώ πολυ αντα μου οχι οκ ειμαι τωρα!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , Ungry girl είπε:

Χααχαχαχαχααχα ντυθείτε καλα!!!

Να σε καλα συντομα θα έρθει σε ολες

Ανυπομονώ!!!!

Σε ευχαριστώ πολυ αντα μου οχι οκ ειμαι τωρα!!

Άστα κ κάνει πολύ κρύο εδω

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, orianna είπε:

Στο νοσοκομειο είμαστε.. Ο μπέμπης καλά..ρίχνει κλωτσιές..τα γνωστά...ευτυχώς άνοιξε λίγο ο καιρός..

Ναι καλά είναι τώρα!!!!Το γλυκούληηηη!!!

κοριτσια μου καλησπερα!!!!! πωσειστε σημερα????? εμενα μου ηρθε η σιχαμενη χθες βραδυ..... αυριο θα παω να κανω τισ ορμονολογικες εξετασεις να δουμε τι γινετε...

• Λυπημένη/-ος 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...