Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Καλημέρα κορίτσια, Τι κάνετε?? Νομίζω έχουμε πολλές εγκυούλες, περισσότερες από κάθε άλλη περίοδο!!!μπήκε πολύ ευχάριστα αυτή η χρονιά, σιγά σιγά να παίρνουμε και οι υπόλοιπες σειρά. @Ungry girl τι έγινε με την χοριακή σου σήμερα? Ελπίζω να μην χαθείς εντελώς μετά τα τελευταία γεγονότα. Πότε είχες κάνει ακριβώς σαλπιγγογραφια?από τότε έμεινες έγκυος δύο φορές, σωστά? Ενώ νωρίτερα δεν τα είχες καταφέρει.. σε είχε πονέσει??? @andrianni χάθηκες κι εσύ, σαν εμένα.. τι κάνεις?έκανες τρίτο κύκλο πρόκλησης? Αν κατάλαβα Καλά δεν έχουμε κάποιο ευχάριστο...

13 ώρες πρίν, MelinaFo είπε:

Μετο καλο κανε γαμοβαφτιση μετα σιγα! 

Γεια σου Μελίνα, επιτρέπεται γάμος και βάφτιση την ίδια μέρα?Νομίζω παλιά το έκαναν και τώρα το έκοψαν

Κορίτσια εσείς που είστε έγκυος το ανακοινώσατε στους κοντινούς σας από τώρα? Πότε υπολογίζετε να το πείτε όσες δεν το είπατε?

@Nati85 πιστεύω κι εγώ πως είναι εμφύτευση!!!!μακάρι να είναι στον δρόμο το αδερφάκι του γιου σου!!!ωορρηξίας αίμα αποκλείεται.. Από το σκ περιμένεις καθυστέρηση?

@elenakii22 τι κάνεις Εσύ? Πως είσαι?φτάνουν οι μέρες ε? 

Διαφημίσεις

πρίν από 19 λεπτά , Ασία είπε:

Κορίτσια εσείς που είστε έγκυος το ανακοινώσατε στους κοντινούς σας από τώρα? Πότε υπολογίζετε να το πείτε όσες δεν το είπατε?

Καλημερα φιλες!!

Χειμμαρος εισαι φιλη μας...εγω ειμαι στην 8η και σκοπευω να το ανακοινωσω το Πασχα,πρωτα ο Θεος.

Βροχερα τα γιαννενα σημερα...αναμενουμε χιονι.

Το μενου εχει μακαρονια με κιμα!

• Μου αρέσει 1

@Ασία καλημερα κοριτσι!!!εμεις το ανακοινωσαμε νωρις,οταν ακουσαμε καρδουλα νομιζω!!ειχα παρει ενα μπιμπερο κ το εδωσα στη γιαγιά μ κ νομιζε οτι ηταν γιαυτην επειδη την φωναζουμε(ολοι βασικα) μπεμπα!!χαχα!!

εγω καλα ειμαι!!πλησιαζω!!γυρω στις 10 μ ειπαν!!εσυ πως εισαι?

• Μου αρέσει 2

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 51 λεπτά , Ασία είπε:

Καλημέρα κορίτσια, Τι κάνετε?? Νομίζω έχουμε πολλές εγκυούλες, περισσότερες από κάθε άλλη περίοδο!!!μπήκε πολύ ευχάριστα αυτή η χρονιά, σιγά σιγά να παίρνουμε και οι υπόλοιπες σειρά. @Ungry girl τι έγινε με την χοριακή σου σήμερα? Ελπίζω να μην χαθείς εντελώς μετά τα τελευταία γεγονότα. Πότε είχες κάνει ακριβώς σαλπιγγογραφια?από τότε έμεινες έγκυος δύο φορές, σωστά? Ενώ νωρίτερα δεν τα είχες καταφέρει.. σε είχε πονέσει??? @andrianni χάθηκες κι εσύ, σαν εμένα.. τι κάνεις?έκανες τρίτο κύκλο πρόκλησης? Αν κατάλαβα Καλά δεν έχουμε κάποιο ευχάριστο...

Γεια σου Μελίνα, επιτρέπεται γάμος και βάφτιση την ίδια μέρα?Νομίζω παλιά το έκαναν και τώρα το έκοψαν

@Nati85 πιστεύω κι εγώ πως είναι εμφύτευση!!!!μακάρι να είναι στον δρόμο το αδερφάκι του γιου σου!!!ωορρηξίας αίμα αποκλείεται.. Από το σκ περιμένεις καθυστέρηση?

@elenakii22 τι κάνεις Εσύ? Πως είσαι?φτάνουν οι μέρες ε? 

Νομιζω οτι πρωτα τελειται ο γαμος κ μετα γινεται η βαφτιση! Δεν ξερω βεβαια αν κατι εχει αλλαξει 

• Μου αρέσει 1

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια μου!!

Επιστρέψαμε χθες βράδυ από τους γονείς μου, δεν είχα καλό ιντερνέτ εκεί! Πολύ χιόνι!!

@alina80 μου δεν ξέρω τι να πω για το αποτέλεσμα της σαλπιγγογραφιας αλλά πιστεύω πως κάποια λύση θα υπάρχει σίγουρα..

@marillia ταίρι μου τι κάνεις?? Πως είσαι? Νιώθεις κάτι διαφορετικό??

Οι υπόλοιπες όλες καλά??

Σήμερα θα φτιάξω στα γρήγορα έναν τραχανά ζεστό να φάμε ότι πρέπει με το χιονακι!

• Ευχαριστώ 1

XDXPp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...