Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Just now, Smile89 είπε:

Ελένη.... συνηθισμένη!!

Just now, Smile89 είπε:

Ελένη.... συνηθισμένη!!

Just now, Smile89 είπε:

Ελένη.... συνηθισμένη!!

Έλα μια χαρά το Ελένη!Οπως η ωραία Ελένη σε παρακαλώ μην σε ρίχνεις!

πρίν από 6 λεπτά , Beboula25 είπε:

Ααα Χαχαχα θα πνίγω με εσένα το τερμάτισες τώρα!!!

Τελικα έκανα πολύ καλα που γράφτηκα εδώ,δεν περίμενα ότι θα γραφτώ κιολας..Το έκανα επειδή δεν μιλάω σε κανέναν περί παιδιού τι νιώθω και τα συναφή μόνο με τον άνθρωπο μου.Δηλαδη για άλλο μπήκα άλλο βλέπω και χαίρομαι έχει γελιο 

Ολες γι αυτο μπηκαμε.εγω ημουν στα ορια της παρανοιας μ οτι ενιωθα.αλλα ολα καα δοξασοι ο Θεος.συντομα θα ρθουν κι αλλα καλα νεα απο πολλες..κι απο σενα.Θα δεις..η γκρινια φερνει ασχημα αποτελεσματα.εμεις πρεπει να καλλιεργουμε τη χαρα.

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Smile89 είπε:

Από π. Χ

Ειδες...αρχη ολων.Τιποτα δεν ειναι συνηθισμενο.εντωμεταξυ αγαπω αυτο το ονομα.οσες κοπελες ξερω ειναι πολυ καλα παιδια!!

πρίν από 4 λεπτά , MelinaFo είπε:

Εισαι και ωραια....χαχαχα για να πω και γω καμια ατακα σαν την ζινα!

Εσυ δε μου πες που τονιζεσαι. Σουμέλα ή σουμελά?μη γελας..σοβαρα δεν ξερω..

• Μου αρέσει 1

Just now, zina7777 είπε:

Ολες γι αυτο μπηκαμε.εγω ημουν στα ορια της παρανοιας μ οτι ενιωθα.αλλα ολα καα δοξασοι ο Θεος.συντομα θα ρθουν κι αλλα καλα νεα απο πολλες..κι απο σενα.Θα δεις..η γκρινια φερνει ασχημα αποτελεσματα.εμεις πρεπει να καλλιεργουμε τη χαρα.

Συμφωνώ..επίσης είναι γεγονός νομίζω πως σε ανθρώπους που δεν γνωρίζουμε καλα ακόμη και καθόλου μιλάμε πιο άνετα και ανοιχτά..Δεν ξέρω γιατί,ίσως για να μην προβληματίζουμε τους δικούς μας ίσως επειδή εδώ είναι ένα μέσο επικοινωνίας να χαλαρώνεις από όλα τα αλλα γύρω σου;Όπως και να έχει καλό είναι.. και εγω εύχομαι για όλες μας το καλύτερο και είμαι σίγουρη πως θα έρθει 

πρίν από 1 λεπτό , Beboula25 είπε:

Συμφωνώ..επίσης είναι γεγονός νομίζω πως σε ανθρώπους που δεν γνωρίζουμε καλα ακόμη και καθόλου μιλάμε πιο άνετα και ανοιχτά..Δεν ξέρω γιατί,ίσως για να μην προβληματίζουμε τους δικούς μας ίσως επειδή εδώ είναι ένα μέσο επικοινωνίας να χαλαρώνεις από όλα τα αλλα γύρω σου;Όπως και να έχει καλό είναι.. και εγω εύχομαι για όλες μας το καλύτερο και είμαι σίγουρη πως θα έρθει 

Ειναι οπως ο μπαρμαν που ακουει την ιστορια ενος πιωμενου στεναχωρημενου αγνωστου.επειδη δεν τον αφορα,συμβουλευει αληθινα.για ποσους ανθρωπους μπορεις να το σκεφτεις αυτο γυρω σου? 

πρίν από 6 λεπτά , zina7777 είπε:

Ειναι οπως ο μπαρμαν που ακουει την ιστορια ενος πιωμενου στεναχωρημενου αγνωστου.επειδη δεν τον αφορα,συμβουλευει αληθινα.για ποσους ανθρωπους μπορεις να το σκεφτεις αυτο γυρω σου? 

Αν σου πω για πολλούς δεν θα με πιστέψεις αλλα ισχύει.Ειτε τον γνωρίζω καλα είτε όχι με ευχαριστεί να βοηθώ κάποιον έστω ψυχολογικά.Με αναζωογονεί πως να στο πω παιρνω κ εγω χαρά όταν ξέρω πως βοήθησα κάποιον.

Παρεπιπτοντως κοκονιτσα μου αδιαθέτησα μόλις τώρα και είναι ακριβώς όπως τα είχα υπολογίσει και δεν ξέρεις ποσο χαίρομαι..ξέρεις μετα από αυτό είναι σαν λύτρωση να βλέπω ότι ο οργανισμός επανηλθε στα φυσιολογικά 

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Beboula25 είπε:

Αν σου πω για πολλούς δεν θα με πιστέψεις αλλα ισχύει.Ειτε τον γνωρίζω καλα είτε όχι με ευχαριστεί να βοηθώ κάποιον έστω ψυχολογικά.Με αναζωογονεί πως να στο πω παιρνω κ εγω χαρά όταν ξέρω πως βοήθησα κάποιον.

Παρεπιπτοντως κοκονιτσα μου αδιαθέτησα μόλις τώρα και είναι ακριβώς όπως τα είχα υπολογίσει και δεν ξέρεις ποσο χαίρομαι..ξέρεις μετα από αυτό είναι σαν λύτρωση να βλέπω ότι ο οργανισμός επανηλθε στα φυσιολογικά 

Εννοουσα ποσοι γυρω σου συμβουλευουν και ακουν εσενα αληθινα.δεν το εθεσα καλα ισως.

Οχι ρε γμτ,πονας οταν αδιαθετεις? ...καλο που αδιαθετησες στον κυκλο σου.Παμε για τον επομενο δυναμικα δηλαδη!!!

πρίν από 9 λεπτά , zina7777 είπε:

Εννοουσα ποσοι γυρω σου συμβουλευουν και ακουν εσενα αληθινα.δεν το εθεσα καλα ισως.

Οχι ρε γμτ,πονας οταν αδιαθετεις? ...καλο που αδιαθετησες στον κυκλο σου.Παμε για τον επομενο δυναμικα δηλαδη!!!

Χάρηκα πολύ ειλικρινά το λέω από την καρδιά μου..τράβηξα μεγάλο λούκι ψυχολογικό για το αν επανέλθω και δόξα τον Θεό και την Παναγία βλέπω αυτό που ευχόμουν..Ανάλογα με τον πόνο κανα δυο μέρες τα συνηθισμένα.Μονο στην πρώτη περιοδο με πέθανε αλλα δεν εβγαλα άχνα την περίμενα πως κ πως.Παμε κανονικά για τον Μάρτιο θα έχουμε μπει και στο σπιτάκι μας πρώτα ο Θεός  

Αντε ξεκουράσου και εσυ και το νινακι!!Καλο ξημέρωμα να έχουμε 

πρίν από 8 λεπτά , Beboula25 είπε:

Χάρηκα πολύ ειλικρινά το λέω από την καρδιά μου..τράβηξα μεγάλο λούκι ψυχολογικό για το αν επανέλθω και δόξα τον Θεό και την Παναγία βλέπω αυτό που ευχόμουν..Ανάλογα με τον πόνο κανα δυο μέρες τα συνηθισμένα.Μονο στην πρώτη περιοδο με πέθανε αλλα δεν εβγαλα άχνα την περίμενα πως κ πως.Παμε κανονικά για τον Μάρτιο θα έχουμε μπει και στο σπιτάκι μας πρώτα ο Θεός  

Αντε ξεκουράσου και εσυ και το νινακι!!Καλο ξημέρωμα να έχουμε 

Καλο ξημερωμα φιλη!

Kοριτσια μου συγνωμη που χαθηκα..ειλικρινα το προγραμμα μου ειναι πολυ φορτισμενο τον τελευταιο μηνα...οποτε εχω χρονο μπαινω και σας παρακολουθω αλλα βεβαια μεχρι να γινει αυτο γραφετε παρα πολλες σελιδες που δεν μπορω να τις διαβασω ολες δυστυχως..

Τι νεακια εχουμε? 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...