Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

7 ώρες πρίν, alina80 είπε:

Καλημέρα. Αχ, στην ίδια λούπα είμαστε όλες. Εγώ έχω συμπτώματα και πιστεύω ότι όχι καθυστέρηση δεν θα έχω αλλά θα μου έρθει και πιο νωρίς μάλλον, μπορεί και σήμερα. Είμαι στην 24η μέρα του κύκλου μου. Έχω τα πάντα: πονάκια χαμηλά και στη μέση, πρηξιμο, χτες με ενοχλούσε και το στήθος μου όταν ήμουν μπρούμυτα, έβγαλα και το καθιερωμένο μου σπυράκι (πάντα βγάζω ένα λίγες μέρες πριν). Με έχει πάρει πολύ από κάτω αυτές τις ημέρες. Χτες το βράδυ έκλαιγα και δεν κοιμήθηκα, ξύπνησα με τα μάτια μου πρησμένα και έχω και μια πολύ σημαντική εκδήλωση στη δουλειά σήμερα, σαν το γκρέμλιν θα είμαι. 

Αντι να κλαις αγαπητη μου κ νανμην σ ερχεται κ περιοδος πηγαινε κανα μπανακι! Εγω τουλαχιστον αφου ειδα μαι αποειδα αυτο θα κανω αυριο! Σιγα μη χασω την αδεια μου για την καταραμεμη! Παντως πολυ σπαστικο κοριτσια..κυκλοφορω με μια σερβιετα αγκαλια τοσες μερες! Χαχα!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 2 λεπτά , Ani ani είπε:

Αντι να κλαις αγαπητη μου κ νανμην σ ερχεται κ περιοδος πηγαινε κανα μπανακι! Εγω τουλαχιστον αφου ειδα μαι αποειδα αυτο θα κανω αυριο! Σιγα μη χασω την αδεια μου για την καταραμεμη! Παντως πολυ σπαστικο κοριτσια..κυκλοφορω με μια σερβιετα αγκαλια τοσες μερες! Χαχα!!

Αφήστε κορίτσια..και εγώ έχω καθυστέρηση και περιμένω και όπου πάω παίρνω και σερβιετα σαν αξεσουάρ έλεος...

πρίν από 8 λεπτά , Ani ani είπε:

α κ εγω συνεχιζω κανονικα το πραγμα μου....για μπανιπ η αληθεια ειναι τωρα δεν θα παω γτ ειμαι λιγι κουρασμενη αλλα εχω και κολυμβητήριο το βραδυ...πηγαινω μια κολυμβητήριο μια γυμναστήριο οποτε καποιες φορες βγαινω off...ασε που οπως ειπα με ενοχλει αριστερα..με πιεζει και δε μπορω..μου προκαλει κ αλλη κούραση!ποσο σπαστικο αυτο μς την σερβιετα!και εγω εχω κυκλους μεγαλους κ δεν ξερω κ ποτε ερχεται!

πρίν από 4 λεπτά , Hope girl είπε:

Αφήστε κορίτσια..και εγώ έχω καθυστέρηση και περιμένω και όπου πάω παίρνω και σερβιετα σαν αξεσουάρ έλεος...

μηπως πετυχες κυκλο χωρις ωορρηξια?

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 12 λεπτά , elenakii22 είπε:

περιμεμω σαββατο..να σου πω δεν πιστευω οτι το πετυχαμε..ειχαμε λιγο παραπανω επαφες κ σιγουρα το αποδυναμωσαμε το σπερμα...οποτε εχουμε που εχουμε ενα 20% καθε μηνα το πιεσαμε κ μεις για κατω απο 10 μας κοβω!χαχα!δε πειράζει απο σεπτεμβρη θα δουμε τι θα κανουμε!

Nα σου πω την αλήθεια και γω αυτό το μήνα πιστευώ ότι δεν θα μείνω έγκυος.Και νιώθω καλύτερα ψυχολογικά.Καλύτερα να μας έρθει από κει που δεν το περιμένουμε.Και άλλες φορές που είχα διαίσθηση και συμπτώματα τι κατάλαβα.Αλλά από την λίγη εμπειρία μου στο θέμα εγκυμοσύνη,τον μήνα που μου ήμουν έγκυος νόμιζα ότι θα αδιαθετήσω.Το μόνο διαφορετικό ήταν ότι είχε πρηστεί το στήθος περισσότερο,δεν είχα νεύρα περιόδου και είχα καλύτερη όσφρηση.Ομως εκείνη την ώρα δεν τα καταλάβαινα γιατί ήμουν χαλαρή.Μετά τα συνδύασα.Διάβαζα από κορίτσια ότι είχαν πόνους περιόδου και δεν πίστευα ποτέ ότι θα μου συνέβαινε.Εμενα με βοήθα τώρα να σκέφτομαι ότι δεν βάζω στόχο συγκεκριμένο χρονικό περιθώριο για να τα καταφέρουμε.Μια χαρά λες ,βλέπετε από Σεπτέμβριο!Τα σποράκια θα έχουν προσωπικότητα και θα έρθουν όταν θέλουν αυτά και ο Θεός!!:mad:

• Μου αρέσει 1

πρίν από 13 λεπτά , marillia είπε:

Nα σου πω την αλήθεια και γω αυτό το μήνα πιστευώ ότι δεν θα μείνω έγκυος.Και νιώθω καλύτερα ψυχολογικά.Καλύτερα να μας έρθει από κει που δεν το περιμένουμε.Και άλλες φορές που είχα διαίσθηση και συμπτώματα τι κατάλαβα.Αλλά από την λίγη εμπειρία μου στο θέμα εγκυμοσύνη,τον μήνα που μου ήμουν έγκυος νόμιζα ότι θα αδιαθετήσω.Το μόνο διαφορετικό ήταν ότι είχε πρηστεί το στήθος περισσότερο,δεν είχα νεύρα περιόδου και είχα καλύτερη όσφρηση.Ομως εκείνη την ώρα δεν τα καταλάβαινα γιατί ήμουν χαλαρή.Μετά τα συνδύασα.Διάβαζα από κορίτσια ότι είχαν πόνους περιόδου και δεν πίστευα ποτέ ότι θα μου συνέβαινε.Εμενα με βοήθα τώρα να σκέφτομαι ότι δεν βάζω στόχο συγκεκριμένο χρονικό περιθώριο για να τα καταφέρουμε.Μια χαρά λες ,βλέπετε από Σεπτέμβριο!Τα σποράκια θα έχουν προσωπικότητα και θα έρθουν όταν θέλουν αυτά και ο Θεός!!:mad:

εγω τα νευρακια μου τα εχω!χαχα!παντα εχω πριν μου ερθει!εντάξει ευτυχως ακομα δεν εχω πολλα!την εχουν γλιτωσει οι γυρω μου!

• Μου αρέσει 2

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 17 λεπτά , elenakii22 είπε:

α κ εγω συνεχιζω κανονικα το πραγμα μου....για μπανιπ η αληθεια ειναι τωρα δεν θα παω γτ ειμαι λιγι κουρασμενη αλλα εχω και κολυμβητήριο το βραδυ...πηγαινω μια κολυμβητήριο μια γυμναστήριο οποτε καποιες φορες βγαινω off...ασε που οπως ειπα με ενοχλει αριστερα..με πιεζει και δε μπορω..μου προκαλει κ αλλη κούραση!ποσο σπαστικο αυτο μς την σερβιετα!και εγω εχω κυκλους μεγαλους κ δεν ξερω κ ποτε ερχεται!

μηπως πετυχες κυκλο χωρις ωορρηξια?

Έκανα τέστ στις 9 μέρες καθυστέρησης και βγήκε αρνητικό.τωρα έφτασα στις 12 μέρες καθυστέρησης 

πρίν από 1 λεπτό , Hope girl είπε:

Έκανα τέστ στις 9 μέρες καθυστέρησης και βγήκε αρνητικό.τωρα έφτασα στις 12 μέρες καθυστέρησης 

Γνώμη μου πήγαινε το απόγευμα για μια χοριακή.Κακώς αγχώνεσαι γιατί είναι πολύ ψυχοφθόρο όλο αυτό.Τα τεστάκια είναι μπέρδεμα.Πήγαινε και αν βγεί αρνητική(που στο απεύχομαι) πάρε τηλ. μετά τον γιατρό σου!!!

πρίν από 8 λεπτά , marillia είπε:

Γνώμη μου πήγαινε το απόγευμα για μια χοριακή.Κακώς αγχώνεσαι γιατί είναι πολύ ψυχοφθόρο όλο αυτό.Τα τεστάκια είναι μπέρδεμα.Πήγαινε και αν βγεί αρνητική(που στο απεύχομαι) πάρε τηλ. μετά τον γιατρό σου!!!

Αχ αυτό θα κάνω,σε ευχαριστώ πολύ!μα να μην έχω κανένα σημάδι ότι θα αδιαθετησω?

• Μου αρέσει 1

Just now, Hope girl είπε:

Αχ αυτό θα κάνω,σε ευχαριστώ πολύ!μα να μην έχω κανένα σημάδι ότι θα αδιαθετησω?

Χωρίς να σε ξεσηκώσω από το τεστ μόνο που βγήκε αρνητικό δεν λέει κάτι.Ομως με αγάπη και κατανόηση θα σου πω πήγαινε για χοριακή.Αυτή θα δείξει σίγουρα.Τσάμπα τραβάς αγωνία με τόσο καθυστέρηση.Μη φοβάσαι για το αρνητικό.Δυναμώνουμε έτσι!!Να είσαι έτοιμη για τα πάντα.Ολα στη ζωή είναιιι:)Περιμένω με αγωνία τα νεάκια σουυυυ!!!

πρίν από 8 λεπτά , marillia είπε:

Χωρίς να σε ξεσηκώσω από το τεστ μόνο που βγήκε αρνητικό δεν λέει κάτι.Ομως με αγάπη και κατανόηση θα σου πω πήγαινε για χοριακή.Αυτή θα δείξει σίγουρα.Τσάμπα τραβάς αγωνία με τόσο καθυστέρηση.Μη φοβάσαι για το αρνητικό.Δυναμώνουμε έτσι!!Να είσαι έτοιμη για τα πάντα.Ολα στη ζωή είναιιι:)Περιμένω με αγωνία τα νεάκια σουυυυ!!!

Δεν φαντάζεσαι πόσο κουράγιο μου δίνεις με τα λογια σου!αν προλαβω θα κάνω σήμερα κιόλας χοριακη γιατί αυτή η αναμονή με έχει τρελάνει 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , marillia είπε:

Ωραία κορίτσι μου!!!Αν δεν προλάβεις πήγαινε νωρίς το πρωί για να έχουν βγεί τα αποτελέσματα μέχρι το μεσημέρι!!!Ελπίζω να σου φέρουμε γούρι!!!!

Δεν φαντάζεσαι πόσο με ηρεμησες με αυτή την κουβέντα.κ επειδή το θέλω πολύ κ ήδη έχουν περασει 8 μήνες προσπαθειών πεφτω εύκολα και με παίρνει από κάτω 

• Μου αρέσει 1

Σε καταλαβαίνω απόλυτα όπως όλες οι κοπέλες εδώ!!!Μην αγχώνεσαι.Δεν είναι μεγάλο το διάστημα που προσπαθείτε!!Ο γιατρός μου λέει ότι μετά από 18 μήνες πρέπει να αγχωνόμαστε και γενικά δεν είναι εύκολο να επιτευχθεί η εγκυμοσύνη.Εγώ είχα παλλίνδρομη(έκανα 14 μήνες να μείνω έγκυος και πιστεψέ με από το άγχος μου) και τώρα μου δίνει περιθώριο να μείνω σε ένα χρόνο και βλέπουμε μου λέει.Επίσης μου τόνισε μην αγχώνεσαι και μην κυνηγάς τον άντρας σου μόνο στις γόνιμεςχαχαχαχ!!Κατάλαβες είναι άντρας και αληλλουποστηρίζονται!!!Τι ηλικία έχετε?

πρίν από 6 λεπτά , marillia είπε:

Σε καταλαβαίνω απόλυτα όπως όλες οι κοπέλες εδώ!!!Μην αγχώνεσαι.Δεν είναι μεγάλο το διάστημα που προσπαθείτε!!Ο γιατρός μου λέει ότι μετά από 18 μήνες πρέπει να αγχωνόμαστε και γενικά δεν είναι εύκολο να επιτευχθεί η εγκυμοσύνη.Εγώ είχα παλλίνδρομη(έκανα 14 μήνες να μείνω έγκυος και πιστεψέ με από το άγχος μου) και τώρα μου δίνει περιθώριο να μείνω σε ένα χρόνο και βλέπουμε μου λέει.Επίσης μου τόνισε μην αγχώνεσαι και μην κυνηγάς τον άντρας σου μόνο στις γόνιμεςχαχαχαχ!!Κατάλαβες είναι άντρας και αληλλουποστηρίζονται!!!Τι ηλικία έχετε?

31 εγώ και 35 ο άντρας μου.δεν είναι πολύ μεγάλο το διάστημα αλλά έμαθα για μία γνωστή που σε μόλις ένα μήνα προσπάθειας έμεινε έγκυος και τρελάθηκα,καταλαβαινεις...δεν ζηλεψα με την κακή έννοια,αλλα ξαφνικα αισθάνθηκα άχρηστη...όλο μονολογουσα και έλεγα μα ένα μήνα?το εκλογικευω και καταλαβαίνω πως κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή αλλά το πήρα πολύ κατάκαρδα,με καταλαβαίνεις?

• Μου αρέσει 1

Σε νιώθω!!!!Οχι ότι δεν συμβαίνει αλλά όταν ακούς τέτοια κράτα και μικρό καλάθι.Εγώ είχα γνωστή μου που έλεγε έμεινα με την πρώτη επαφή.Μετά έλεγε με την δεύτερη.Αλλες λένε εεε δεν προσπαθούσαμε πολύ αλλά λίγο.Ποτέ δεν κατάλαβα το λίγο.Και καλά όχι στις γόνιμες αλλά όταν φτάνει ο καιρός να προσπαθήσουν "κανονικά" δεν ξέρουν πότε κάνουν ωοορηξία ένω πριν γνώριζαν.Για να μην θίξω και το μεγάλο θέμα που πολλές τα καταφέραν αμέσως και μετά δεν ασχολούνται με την ανατροφή των παιδιών τους.Εννοείτε δεν μπαίνουν όλες οι γυναίκες στον ίδιο κουβά.Κλείνουμε αυτάκια και τις αφήνουμε να νομίζουν ότι είναι καλύτερες από εμάς.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...