Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 9 λεπτά , Beboula25 είπε:

Πετάμε τώρα..εγω να δεις απογείωση με δυο ντεπονακια !!

Γιατι ετσι ρε φιλη?σου πηρα το μυαλο?

πρίν από 2 λεπτά , MelinaFo είπε:

Ελα οχι καλε δεν με τρομαξες! Δεν εχω παιδακια ακομα αυτο προσπαθουμε! Εσενα πρωτο? Ή εχεις ηδη παιδακια?

Πρωτο.ελεγα για θρησκευτικο το καλοκαιρι..αλλα την ημερομηνια που ηθελα.γενναω πρωτα ο Θεος.χιχιχι. εχω πολιτικο ομως.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Just now, Μαρθα Κ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια τι ακούω πίτσα θα φάτε??? 

Ελα ρε...εσυ εισαι και κοντα.μπορω να σου στειλω μου μειναν δυο κομματια.θα σκαγα αν δεν ετρωγα παιδια πληρωνα οσο οσο!!!τι κανεις εσυ?

πρίν από 5 λεπτά , zina7777 είπε:

Γιατι ετσι ρε φιλη?σου πηρα το μυαλο?

Πρωτο.ελεγα για θρησκευτικο το καλοκαιρι..αλλα την ημερομηνια που ηθελα.γενναω πρωτα ο Θεος.χιχιχι. εχω πολιτικο ομως.

Μετο καλο κανε γαμοβαφτιση μετα σιγα! 

tpnxp3.png

πρίν από 2 λεπτά , zina7777 είπε:

Ελα ρε...εσυ εισαι και κοντα.μπορω να σου στειλω μου μειναν δυο κομματια.θα σκαγα αν δεν ετρωγα παιδια πληρωνα οσο οσο!!!τι κανεις εσυ?

Σιγά ρε τι να κάνω τα 2 κομμάτια εγώ θέλω 6 τουλάχιστον..... Καλά είμαι σε λίγο πάω για μπάνιο πριν λίγο ξύπνησα.... Εσύ όλα οκ?? 

Διαφημίσεις

Just now, Μαρθα Κ είπε:

Σιγά ρε τι να κάνω τα 2 κομμάτια εγώ θέλω 6 τουλάχιστον..... Καλά είμαι σε λίγο πάω για μπάνιο πριν λίγο ξύπνησα.... Εσύ όλα οκ?? 

6κοπελια δεννεχω..θα σ εχω υποψην την επομενη φορα.ολα καλα δοξασοι.Κοιμοσουν απ το απογευμα?και θα κοιμηθεις παλι μετα?ηρωιδα!

πρίν από 1 λεπτό , MelinaFo είπε:

Μετο καλο κανε γαμοβαφτιση μετα σιγα! 

Καπως ετσι.θα δειξει...ας ερθει εκεινη η ωρα με το καλο..

πρίν από 6 λεπτά , zina7777 είπε:

6κοπελια δεννεχω..θα σ εχω υποψην την επομενη φορα.ολα καλα δοξασοι.Κοιμοσουν απ το απογευμα?και θα κοιμηθεις παλι μετα?ηρωιδα!

Καπως ετσι.θα δειξει...ας ερθει εκεινη η ωρα με το καλο..

Άνετα τα έχω πολύ καλά με τον ύπνο..... Δεν πειράζει κορίτσι μου θα μου πάρει ο άντρας μου άλλη πίτσα λέει και θα την φάω μόνη μου... 

πρίν από 2 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Άνετα τα έχω πολύ καλά με τον ύπνο..... Δεν πειράζει κορίτσι μου θα μου πάρει ο άντρας μου άλλη πίτσα λέει και θα την φάω μόνη μου... 

Ωραιος ο συζυγος!!! Ξηγιεται καλα.ενα μπραβο απο μενα δωσε!

13 ώρες πρίν, zina7777 είπε:

Κοριτσια ανησυχησα λιγο τωρα.ζυγιστηκα χτες και σημερα παλι.χτες εχασα 300 gr σηνερα 800gr. Τρωω ομως.δεν κανω διαιτα.γιατι μπορειννα συμβαινει.παιρνω φυλλικο προγεστερονη μαγνησιο.κανει καυσεις ο οργανισμος?ειναι υγρα?φταινε τα χαπια?μου ανεβηκε λιγο ο θυροειδης ν ανησυχησω?

Η πεθερα ξερει?μη της κανεις τη τουαλετα χαλια..χαχα..καλα θα κανεις.κι εγω αγαπω τη πεθερα.ειναι πολυ καλη.μακαρι να τελειωσουν τα βαδανα σου συντομα και να μπεις στην ωραια φαση της εγκυμοσυνης.

Όχι δεν ξέρει ακόμα... Λιγο πιο μετά θα της το πούμε.. 

Όσο για τα κιλά κ εγώ χάνω αλλά εγώ δεν τρώω κιόλας καθόλου.. 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 3 λεπτά , ada32 είπε:

Όχι δεν ξέρει ακόμα... Λιγο πιο μετά θα της το πούμε.. 

Όσο για τα κιλά κ εγώ χάνω αλλά εγώ δεν τρώω κιόλας καθόλου.. 

Ναι γμτ..ανεβηκε λιγο ο θυροειδης.ισως φυσιολογικα.και μου οαει εκει το μυαλο.γιατι τρωω περιπου οτι ετρωγα.δεν εχω εμετους ομως.για να λεω φταιει αυτο.θα συνεχισω να το παρακολουθω.νιωθεις καλυτερα?ουτε εμεις το χουμε πει σε γονεις κλπ..κανα δυο φιλους μονο.

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , zina7777 είπε:

Ναι γμτ..ανεβηκε λιγο ο θυροειδης.ισως φυσιολογικα.και μου οαει εκει το μυαλο.γιατι τρωω περιπου οτι ετρωγα.δεν εχω εμετους ομως.για να λεω φταιει αυτο.θα συνεχισω να το παρακολουθω.νιωθεις καλυτερα?ουτε εμεις το χουμε πει σε γονεις κλπ..κανα δυο φιλους μονο.

Νομίζω είναι φυσιολογική η αυξομείωση στις αρχες πρέπει να είναι φυσιολογικό..Δεν το λέτε μέχρι την αυχενική να φανταστώ ε; 

πρίν από 8 λεπτά , zina7777 είπε:

Εγώ το είπα σ τους δικούς μου Γτ μου μαγειρευει η μάμα πλέον.. Εγώ έτσι κ έτσι.. Χθες ήμουν Χαλια.. Τώρα είμαι λίγο καλύτερα.. Έτσι θα μου πάει πιστεύω.. Ελπίζω να είμαι Αύριο καλά Για δουλειά!

Έχεις θεμα με θυρεοειδή; παίρνεις χάπι ;

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 3 λεπτά , Smile89 είπε:

@MelinaFo & @zina7777 βλεπω ασυνήθιστα ονόματα έχετε.  Το Βερόνικα τέλειο είναι το βαπτιστικο σου; Σουμελά έχω ξανά ακούσει. 

Όντως πολύ όμορφα ονόματα..Εμενα Κική.Και τώρα που μεγάλωσα Κικιτσα :-D

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...