Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Τελος παντων @MelinaFo αφηστε τις νηστειες τωρα.

Τωρα επικεντρωνομαστε στην πιτσα!!!!

Παιδια τι εχω παθει..την σκεφτομαι πολυ..χαχα..εντωμεταξυ επειδη φτιαχνω πιτσα..εχω χρονια να φαω απ εξω.τωρα δε θςλω σπιτικη..θελω απ εξω..δεν ειμαι καλα..δεν ειμαι καλα σας λεω.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 3 λεπτά , zina7777 είπε:

Τελος παντων @MelinaFo αφηστε τις νηστειες τωρα.

Τωρα επικεντρωνομαστε στην πιτσα!!!!

Παιδια τι εχω παθει..την σκεφτομαι πολυ..χαχα..εντωμεταξυ επειδη φτιαχνω πιτσα..εχω χρονια να φαω απ εξω.τωρα δε θςλω σπιτικη..θελω απ εξω..δεν ειμαι καλα..δεν ειμαι καλα σας λεω.

Κανε καλε την παραγγελια σου και φαε την πιτσουλα σου!!! Ο αντρας σου ειναι εκει παρεα? Να φατε κυριακη βραδυ μια χαρα! Κανε μια παρασπονδια δεν πειραζει!

tpnxp3.png

πρίν από 6 λεπτά , MelinaFo είπε:

Κανε καλε την παραγγελια σου και φαε την πιτσουλα σου!!! Ο αντρας σου ειναι εκει παρεα? Να φατε κυριακη βραδυ μια χαρα! Κανε μια παρασπονδια δεν πειραζει!

Εμείς θα παραγγείλουμε πίτσα πάντως!μιαμ μιαμ!!

• Μου αρέσει 2

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 9 λεπτά , MelinaFo είπε:

Ασε με...παρακαλαει να παιξει ο αγωνας..λειπει..την τρωω και μονη δεν εχω θεμα..χαχαχα η πιτσα που ειναι??

πρίν από 5 λεπτά , zina7777 είπε:

Ασε με...παρακαλαει να παιξει ο αγωνας..λειπει..την τρωω και μονη δεν εχω θεμα..χαχαχα η πιτσα που ειναι??

Αναβλήθηκε τζουτζουκα..Αντε να την φας να στανιάρεις 

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , zina7777 είπε:

Αντε καλε παραγγειλε σιγα το προβλημα!

• Μου αρέσει 1

tpnxp3.png

πρίν από 4 λεπτά , Beboula25 είπε:

Αναβλήθηκε τζουτζουκα..Αντε να την φας να στανιάρεις 

Παρηγειλα κοπελες...θα οργιασω...πηρα δυο με 10€ φθηνες ειναι ρε..παλια που επαιρνα ηταν πιο ακριβες...αρκει να μη μου στειλουν τιποτα ατομικες και τους το κανω καλοκαιρινο.

@MelinaFo

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1
  • Μπερδεμένη/-ος 1
  • Λυπημένη/-ος 1

πρίν από 16 λεπτά , zina7777 είπε:

Παρηγειλα κοπελες...θα οργιασω...πηρα δυο με 10€ φθηνες ειναι ρε..παλια που επαιρνα ηταν πιο ακριβες...αρκει να μη μου στειλουν τιποτα ατομικες και τους το κανω καλοκαιρινο.

@MelinaFo

Ασχετο ρε συ τα 7777 τι σημαινουν? Ή ετσι τα εβσλες τυχαια?

tpnxp3.png

πρίν από 2 λεπτά , MelinaFo είπε:

Ασχετο ρε συ τα 7777 τι σημαινουν? Ή ετσι τα εβσλες τυχαια?

Ειμαι και κλειδαρας!!! Χαχαχα..οχι πλακα κανω...τυχαια επιλογη χρονια πριν.Βερόνικα με λενε..

Διαφημίσεις

Just now, MelinaFo είπε:

Ναι ειμαι ποντια!!! Σε ευχαριστω! Κ το δικο σου ασυνηθιστο!

Τρωω πιτσα φιλη..εχω απογειωθει...κριμα να σαι μακρια και να νηστευεις.Θα σε κερνουσα.

Μια φορα νηστεψα 50 μερες.ομολογω κουραστηκα ψυχικα.αντιληφθηκα οτι ειναι μικροτερα τα ορια μου.ισως καποια στιγμη το καταφερω κι εγω.

Ποσων ετων εισαι?παντρεμενη με παιδια ή οχι ακομα?

Την τρομαξα και μου λακισε...μελιναααα...γυρνα πισω δε ρωταω τιποτα αλλο!!!!ορκιζομαι...τωρα που εφαγα και πιτσα κανω και τουμπες αμα θες!!!

πρίν από 10 λεπτά , zina7777 είπε:

Τρωω πιτσα φιλη..εχω απογειωθει...κριμα να σαι μακρια και να νηστευεις.Θα σε κερνουσα.

Μια φορα νηστεψα 50 μερες.ομολογω κουραστηκα ψυχικα.αντιληφθηκα οτι ειναι μικροτερα τα ορια μου.ισως καποια στιγμη το καταφερω κι εγω.

Πετάμε τώρα..εγω να δεις απογείωση με δυο ντεπονακια !!

πρίν από 21 λεπτά , zina7777 είπε:

Την τρομαξα και μου λακισε...μελιναααα...γυρνα πισω δε ρωταω τιποτα αλλο!!!!ορκιζομαι...τωρα που εφαγα και πιτσα κανω και τουμπες αμα θες!!!

Ελα οχι καλε δεν με τρομαξες! Δεν εχω παιδακια ακομα αυτο προσπαθουμε! Εσενα πρωτο? Ή εχεις ηδη παιδακια?

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...