Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Κοριτσια ανησυχησα λιγο τωρα.ζυγιστηκα χτες και σημερα παλι.χτες εχασα 300 gr σηνερα 800gr. Τρωω ομως.δεν κανω διαιτα.γιατι μπορειννα συμβαινει.παιρνω φυλλικο προγεστερονη μαγνησιο.κανει καυσεις ο οργανισμος?ειναι υγρα?φταινε τα χαπια?μου ανεβηκε λιγο ο θυροειδης ν ανησυχησω?

πρίν από 5 λεπτά , ada32 είπε:

καλο θα ειναι να την επαναλαβειϛ στο ιδιο μικροβιολογικο ξανα.εισαι νωριϛ ακομα.. απλα επειδη τα μικρ, εχουν αλλεϛ μοναδεϛ πρεπει να πηγαινειϛ μονο σε ενα. 

αχ πωϛ θα την παλεψουμε?????

ειναι νωριϛ για να το πω!υπνησα εκανα εμετο κ τωρα ειμαι καλα ποϛ το παρον..θα παω να πιω καφε στην πεθερα μου

Η πεθερα ξερει?μη της κανεις τη τουαλετα χαλια..χαχα..καλα θα κανεις.κι εγω αγαπω τη πεθερα.ειναι πολυ καλη.μακαρι να τελειωσουν τα βαδανα σου συντομα και να μπεις στην ωραια φαση της εγκυμοσυνης.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 9 λεπτά , zina7777 είπε:

Φωτογραφια στο προφιλ?ειναι λιγο οτι να ναι η υποθεση.θελει κατι με τα μεγεθη δε χωρανε ολες.τρωω απ ολα ειναι σχετικο.καλα πλυμενα λαχανικα καλα ψημενα κρεατα αυγα κλπ.οχι οστρακοειδη.με τα συκωτια υπαρχει μια αμφιλεγομενη αποψη.οχι αναψυκτικα.οχι αλκοολ.εσυ εισαι εγκυουλα?θυμησε μου..δε φημιζομαι για την καλη μνημη μου.

Χαχα νόμιζα πως είμαι εγω μόνο με τέτοιο θέμα.Καταρχην μπράβο που προσεχεις αλλα εννοούσα με την όρεξη πως τα πας!Την σόδα είχα ψιλό τσακίσει ένα διάστημα γτ με ανακούφιζε όταν ήμουν χάλια.Το συκώτι ενώ μου αρέσει τρελλα όταν ήμουν δεν το ακούμπησα παρότι μου είχε πει ο γιατρος πως μπορώ να φάω.Μεχρι και τα καρότα απέφευγα Αστα περιπτωσαρα.Τον Δεκέμβριο έκανα απόξεση και τώρα Φεβρουάριο έκανα μια προσπάθεια κ περιμένω θα δείξει 

πρίν από 17 λεπτά , Beboula25 είπε:

Χαχα νόμιζα πως είμαι εγω μόνο με τέτοιο θέμα.Καταρχην μπράβο που προσεχεις αλλα εννοούσα με την όρεξη πως τα πας!Την σόδα είχα ψιλό τσακίσει ένα διάστημα γτ με ανακούφιζε όταν ήμουν χάλια.Το συκώτι ενώ μου αρέσει τρελλα όταν ήμουν δεν το ακούμπησα παρότι μου είχε πει ο γιατρος πως μπορώ να φάω.Μεχρι και τα καρότα απέφευγα Αστα περιπτωσαρα.Τον Δεκέμβριο έκανα απόξεση και τώρα Φεβρουάριο έκανα μια προσπάθεια κ περιμένω θα δείξει 

Αχ τι καλα.σου ευχομαι να μπεις συντομα στο κλαμπ.

Φφφφφφουυυυυυυ (φυσαω αρρα εγκυμοσυνης)σε καποιες επιασε..χαχαχα..στην @Ungry girl νομιζω.και γελαγε κι ολας που φυσουσα..χαχα..

Μονο το σεξ μου λειπει και παλι σαν ιδεα.διαθεση δεν εχω..δε μου βγαινει.ευτυχς κιολας γιατι δεν επιτρεπεται.

Οταν λεε για την ορεξη ρωτας αν λιγουρευομαι πραγματα?ή αν πειναω πολυ?οχι δεν λιγουρευομαι ουτε ζηλευω φαγητα..οταν ερχεται η ωρα του φαγητου θελω να βαλω κατι στο στομα δε με πειραζει τι..ισως και συνηθεια.τρωω λιγοτερο αλλα νιωθω οτι τρωω περισσοτερο.και εχω παραμασχαλα και το λεμονι με βοηθαει να ρευτω.

• Μου αρέσει 2

πρίν από 44 λεπτά , zina7777 είπε:

Αχ τι καλα.σου ευχομαι να μπεις συντομα στο κλαμπ.

Φφφφφφουυυυυυυ (φυσαω αρρα εγκυμοσυνης)σε καποιες επιασε..χαχαχα..στην @Ungry girl νομιζω.και γελαγε κι ολας που φυσουσα..χαχα..

Μονο το σεξ μου λειπει και παλι σαν ιδεα.διαθεση δεν εχω..δε μου βγαινει.ευτυχς κιολας γιατι δεν επιτρεπεται.

Οταν λεε για την ορεξη ρωτας αν λιγουρευομαι πραγματα?ή αν πειναω πολυ?οχι δεν λιγουρευομαι ουτε ζηλευω φαγητα..οταν ερχεται η ωρα του φαγητου θελω να βαλω κατι στο στομα δε με πειραζει τι..ισως και συνηθεια.τρωω λιγοτερο αλλα νιωθω οτι τρωω περισσοτερο.και εχω παραμασχαλα και το λεμονι με βοηθαει να ρευτω.

Ααα σε ευχαριστώ για το φυσηματακιιι μακάρι να έρθει η ώρα να σας το πω!!Βεβαια την έκανα την κουταμάρα μου εχθές..Να εξηγήσω τι εννοω..Κατά φαντασίαν εγκυος δεν έχω υπάρξει απλά τα πάω καλα με το “σώμα” μου εννοω όταν κάτι γίνεται μου χτυπάει κουδουνάκι σε οτιδήποτε και επειδή πριν τρεις ημέρες είχα κάτι λίγα ροζ για καποιες ώρες κ οποιος έχει την μύγα μυγιαζεται εχθές μου την βάρεσε κ γυρνώντας σπίτι νωρίς το απόγευμα έκανα ένα.Αλλα μάλλον κάνουν πουλιά τα μάτια μου.Αχνο φαίνεται η γραμμή του σταυρου πολύ αχνα αλλα δεν νομίζω τα ξέρω πολύ καλα αυτά τα τεστ κ το χρωμα δεν μου κάνει για θετικό.Περιμενω την Ρωσίδα θεία σε δυο τρεις μέρες και μετά θα ξεκινήσω κανονικά.Αν μου έρθουν τώρα δηλαδή δεν θα με πειράξει αφού δεν είχα φουλ προσπάθειες απλά την μια μέρα μιας  επαφής είχα κ πόνο όπως της ωορρηξιας και είπα βρε λες;;Αλλα δεν είπε 

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Beboula25 είπε:

Ααα σε ευχαριστώ για το φυσηματακιιι μακάρι να έρθει η ώρα να σας το πω!!Βεβαια την έκανα την κουταμάρα μου εχθές..Να εξηγήσω τι εννοω..Κατά φαντασίαν εγκυος δεν έχω υπάρξει απλά τα πάω καλα με το “σώμα” μου εννοω όταν κάτι γίνεται μου χτυπάει κουδουνάκι σε οτιδήποτε και επειδή πριν τρεις ημέρες είχα κάτι λίγα ροζ για καποιες ώρες κ οποιος έχει την μύγα μυγιαζεται εχθές μου την βάρεσε κ γυρνώντας σπίτι νωρίς το απόγευμα έκανα ένα.Αλλα μάλλον κάνουν πουλιά τα μάτια μου.Αχνο φαίνεται η γραμμή του σταυρου πολύ αχνα αλλα δεν νομίζω τα ξέρω πολύ καλα αυτά τα τεστ κ το χρωμα δεν μου κάνει για θετικό.Περιμενω την Ρωσίδα θεία σε δυο τρεις μέρες και μετά θα ξεκινήσω κανονικά.Αν μου έρθουν τώρα δηλαδή δεν θα με πειράξει αφού δεν είχα φουλ προσπάθειες απλά την μια μέρα μιας  επαφής είχα κ πόνο όπως της ωορρηξιας και είπα βρε λες;;Αλλα δεν είπε 

Νομιζω στο αχνο δεν κανει λαθος ποτε.Βεβαια εγω οτι τεστ εχω κανει ειναι παντα αρνητικο.αλλα βρε κοπελα..και ροζ που ειδες. Βιαστικες για το τεστ κι εμφυτευση να ηταν θελει δυο μερες ν ανεβει η τιμη.Διορθωστε οι υπολοιπες αν λεω λαθος.παντως ειμαι τυχερος ανθρωπος και λενε οτι εχω και καλο ποδι.Σου ευχομαι να ειναι ο τυχερος σου μηνας και να μαστε μαζι με τη κοιλια τουρλα...

πρίν από 5 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Καλημέρα κόρες!!!!! 

Καλημερα συντοπιτισσα.ακομα περιμενω το αιτημα φιλιας.αχχχ.. 

Πως ξυπνησαμε?

@MelinaFo κρυωσε ο καφες,που εισαι?

πρίν από 4 λεπτά , zina7777 είπε:

Νομιζω στο αχνο δεν κανει λαθος ποτε.Βεβαια εγω οτι τεστ εχω κανει ειναι παντα αρνητικο.αλλα βρε κοπελα..και ροζ που ειδες. Βιαστικες για το τεστ κι εμφυτευση να ηταν θελει δυο μερες ν ανεβει η τιμη.Διορθωστε οι υπολοιπες αν λεω λαθος.παντως ειμαι τυχερος ανθρωπος και λενε οτι εχω και καλο ποδι.Σου ευχομαι να ειναι ο τυχερος σου μηνας και να μαστε μαζι με τη κοιλια τουρλα...

Πως ξυπνησαμε?

Ξύπνησα υπέροχα φανταστικά!!!! 

πρίν από 1 λεπτό , Μαρθα Κ είπε:

Ξύπνησα υπέροχα φανταστικά!!!! 

Πω πω ενθουσιασμος.φτου φτου μη σε ματιασω! Μενεις κεντρο γιαννενα εσυ?

Εχω αναγκη λιγο ηλιο σημερα.

πρίν από 16 λεπτά , zina7777 είπε:

Πως ξυπνησαμε?

Όταν είχα πριν την καθυστέρηση θετικό αχνό μεν δεν μου άφησε καμία αμφιβολία!Την επομενη έκανα χοριακη κ ήταν θετική.Τωρα την έχω την αμφιβολία αλλα δεν προβληματίζομαι γιατί μετά το ταρακουλο που έπαθε ο οργανισμός μου δεν ξέρω καν αν έχει επανέλθει σωστά ο κύκλος μου.Και λεω περιμένω σε δυο τρεις μέρες βάση των κύκλων μου πριν την απόξεση.Εχεις δίκιο ότι βιάστηκα αν δεν είχα περάσει το σοκ δεν θα το έκανα ειλικρινά.Λιγο τα ροζ λίγο οι πόνοι είπα αν είναι κάτι να κινηθώ ανάλογα.Περιμενω με το καλό να αδιαθετησω να δω ότι είναι εντάξει ο κυκλος και μετά χαλαρά..Σε ευχαριστώ για την ευχουλα..Ότι είναι για καλό 

πρίν από 5 λεπτά , Beboula25 είπε:

Όταν είχα πριν την καθυστέρηση θετικό αχνό μεν δεν μου άφησε καμία αμφιβολία!Την επομενη έκανα χοριακη κ ήταν θετική.Τωρα την έχω την αμφιβολία αλλα δεν προβληματίζομαι γιατί μετά το ταρακουλο που έπαθε ο οργανισμός μου δεν ξέρω καν αν έχει επανέλθει σωστά ο κύκλος μου.Και λεω περιμένω σε δυο τρεις μέρες βάση των κύκλων μου πριν την απόξεση.Εχεις δίκιο ότι βιάστηκα αν δεν είχα περάσει το σοκ δεν θα το έκανα ειλικρινά.Λιγο τα ροζ λίγο οι πόνοι είπα αν είναι κάτι να κινηθώ ανάλογα.Περιμενω με το καλό να αδιαθετησω να δω ότι είναι εντάξει ο κυκλος και μετά χαλαρά..

Κι εγω το καταλαβα νωρις.νομιζω πως καταβαθος ολες ξερουμε.ειναι ενστικτο.οοοοοχι δεν περιμενουμε ν αδιαθετησεις.μου κανει εντυπωση να σου πω ομως οτι τοσο συντομα ο γιατρος σου επετρεψε επαφες με σκοπο την τεκνοποιηση.δε γνωριζω πολλα απ αυτα αλλα νομιζω τριμηνο ή 6μηνο λενε.οπως και να χει.ευχομαι τα καλυτερα!!

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , zina7777 είπε:

Κι εγω το καταλαβα νωρις.νομιζω πως καταβαθος ολες ξερουμε.ειναι ενστικτο.οοοοοχι δεν περιμενουμε ν αδιαθετησεις.μου κανει εντυπωση να σου πω ομως οτι τοσο συντομα ο γιατρος σου επετρεψε επαφες με σκοπο την τεκνοποιηση.δε γνωριζω πολλα απ αυτα αλλα νομιζω τριμηνο ή 6μηνο λενε.οπως και να χει.ευχομαι τα καλυτερα!!

Τον γιατρό μου τον έχω 12 χρόνια και μέχρις στιγμής δεν έχω παράπονο..Τρεις κύκλους ζήτησε φυσικά απλά στον πρώτο κύκλο που πήρα και δεύτερη γνώμη από άλλο γιατρό με καταπληκτικό υπέρηχο για τον υπέρηχο του πήγα ώστε να δούμε αν όλα πάνε καλα είπε πως και τώρα να συνέβαινε δεν υπάρχει κανενα πρόβλημα.Και οι δυο το ίδιο είπαν δηλαδή.Ουσιαστικα Μάρτιο θα ξεκινήσω.

χαχαχ με κανεις και γελάω να είσαι καλα!!!Εδω θα τα λέμε μέχρι να γεννήσεις !!!

πρίν από 4 λεπτά , Beboula25 είπε:

Τον γιατρό μου τον έχω 12 χρόνια και μέχρις στιγμής δεν έχω παράπονο..Τρεις κύκλους ζήτησε φυσικά απλά στον πρώτο κύκλο που πήρα και δεύτερη γνώμη από άλλο γιατρό με καταπληκτικό υπέρηχο για τον υπέρηχο του πήγα ώστε να δούμε αν όλα πάνε καλα είπε πως και τώρα να συνέβαινε δεν υπάρχει κανενα πρόβλημα.Και οι δυο το ίδιο είπαν δηλαδή.Ουσιαστικα Μάρτιο θα ξεκινήσω.

χαχαχ με κανεις και γελάω να είσαι καλα!!!Εδω θα τα λέμε μέχρι να γεννήσεις !!!

Εδω να ακουτε τη γκρινια μου οταν θα γινω σα μαουνα.ειμαι ηδη 10+ κιλα πανω απ το επιτρεπομενο οριο.αχχχχχ τι θα κανωω..και δεν τις μπορω τις διαιτες... 

Θα τρελαθω ε..μολις μου στειλε στο messenger  ο αντρας μου οτι ειπε σε καποιον ασχετο για την εγκυμοσυνη και ειπε οτι περιμενουμε αγορι?τι ειναι αυτο τωρα? Αμαρτια δεν ειναι? Πφφφ..θα τον πελεκησω...πως του βγηκε ουτε αυτος δεν ξερει..

πρίν από 4 λεπτά , zina7777 είπε:

Εδω να ακουτε τη γκρινια μου οταν θα γινω σα μαουνα.ειμαι ηδη 10+ κιλα πανω απ το επιτρεπομενο οριο.αχχχχχ τι θα κανωω..και δεν τις μπορω τις διαιτες... 

Θα τρελαθω ε..μολις μου στειλε στο messenger  ο αντρας μου οτι ειπε σε καποιον ασχετο για την εγκυμοσυνη και ειπε οτι περιμενουμε αγορι?τι ειναι αυτο τωρα? Αμαρτια δεν ειναι? Πφφφ..θα τον πελεκησω...πως του βγηκε ουτε αυτος δεν ξερει..

Χαχααχ Έλα μην τα σκέφτεσαι αυτά δεν υπάρχουν εγω τουλάχιστον δεν τα πιστεύω..Από την χαρά του τον έπιασε τι να πω Χαχαχα συγχώρεσε τον 

Καλημέρα κορίτσια!! @Beboula25 καλά κάνεις περίμενε λίγο ακόμη. Συνήθως το αχνό θετικό είναι θετικό αλλά περίμενε, αχνό θετικό είχα κι εγώ πριν την καθυστέρηση κ ημουν έγκυος.εύχομαι να είναι ο τυχερός σου μήνας.

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

nlmNp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Beboula25 είπε:

Χαχααχ Έλα μην τα σκέφτεσαι αυτά δεν υπάρχουν εγω τουλάχιστον δεν τα πιστεύω..Από την χαρά του τον έπιασε τι να πω Χαχαχα συγχώρεσε τον 

Θελουμε πολυυυυ καιρο ακομα να δουμε το φυλο.Μ εχει τρελανει τωρα αυτο.Πως του βγηκε δεν ξερω.Να ναι κρυφος ποθος?ενστικτο? Μλκια?τι?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...