Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

16 ώρες πρίν, ada32 είπε:

καλημερα!6+2 ειμαι αλλα χαλια ειμαι.εχω απιστευτη ναυτια

Καλημέρα!!Αλήθεια τόσο νωρίς;Υπομονή για το μωράκι αλλα αν σε ταλαιπωρούν ρώτησε τον γιατρό σου αν επιτρεπεται να πάρεις κάτι που να σε ανακουφίζει.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Καλημερα σας.εβλεπα ενα ονειρο ..ειχα γεμισει μαυρες τριχες και μακριες σ ολο μου το κορμι.στην κοιλια στην πλατη..χαμος..

Πως ξυπνησατε?

@Beboula25 πρωινη πρωινη κι εσυ.Δεν ειδα,σφουγγαρισες?μηπως σου χαλασα το παρκε?χαχαχα πως εισαι σημερα?

• Μου αρέσει 2

πρίν από 13 λεπτά , zina7777 είπε:

Καλημερα σας.εβλεπα ενα ονειρο ..ειχα γεμισει μαυρες τριχες και μακριες σ ολο μου το κορμι.στην κοιλια στην πλατη..χαμος..

Πως ξυπνησατε?

@Beboula25 πρωινη πρωινη κι εσυ.Δεν ειδα,σφουγγαρισες?μηπως σου χαλασα το παρκε?χαχαχα πως εισαι σημερα?

Χαχαχα Καλημερα στα Γιάννενα!!Τι ήταν αυτό τώρα στα όση στα βουνά λέγε!!!

Καλα είμαι πίνω το καφεδάκι μου εσυ πως είσαι;

Καλημέρα κοριτσάκια!!Μια όμορφη Κυριακή να έχουμε 

πρίν από 5 λεπτά , Ungry girl είπε:

Καλημερα τσουπρες!!!! Καλη Κυριακή!!

Καλημέρα όλη μέρα !!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , Beboula25 είπε:

Χαχαχα Καλημερα στα Γιάννενα!!Τι ήταν αυτό τώρα στα όση στα βουνά λέγε!!!

Καλα είμαι πίνω το καφεδάκι μου εσυ πως είσαι;

Καλημέρα κοριτσάκια!!Μια όμορφη Κυριακή να έχουμε 

Ομορφη κυριακη σε ολες.Ναι θα το πω.Δεν το χω με τα ονειρα αλλα οταν βλεπω κατι..παντα με τρομαζει.Παραξενος ανθρωπος τι περιμενεις.Τα Γιαννενα δεν τα ειδα ακομη αλλα λογικα εχουν συννεφια με τοσο νερο που ριξε χτες.Ειμαι ξαπλωμενη ακομα.Απολαμβανω την οριζοντιωση.Σημερα και χτες.Τωρα λεω να σηκωθω για εναν κυριακατικο ελληνικο καφε.εσυ τι καφε πινεις?τι καιρο εχει εκει που εισαι?

Διαφημίσεις

Just now, zina7777 είπε:

Ομορφη κυριακη σε ολες.Ναι θα το πω.Δεν το χω με τα ονειρα αλλα οταν βλεπω κατι..παντα με τρομαζει.Παραξενος ανθρωπος τι περιμενεις.Τα Γιαννενα δεν τα ειδα ακομη αλλα λογικα εχουν συννεφια με τοσο νερο που ριξε χτες.Ειμαι ξαπλωμενη ακομα.Απολαμβανω την οριζοντιωση.Σημερα και χτες.Τωρα λεω να σηκωθω για εναν κυριακατικο ελληνικο καφε.εσυ τι καφε πινεις?τι καιρο εχει εκει που εισαι?

Τέλεια θα είναι εκεί..Ελληνικό πίνω μια κούπα νααα..Καλό καιρό έχουμε και εχθές ήλιο είχαμε μετά τον χαμό και καταφέραμε να κάνουμε τις δουλειές μας έξω 

πρίν από 1 λεπτό , Beboula25 είπε:

Τέλεια θα είναι εκεί..Ελληνικό πίνω μια κούπα νααα..Καλό καιρό έχουμε και εχθές ήλιο είχαμε μετά τον χαμό και καταφέραμε να κάνουμε τις δουλειές μας έξω 

Σε ποια πολη?Σιγουρα το ειπες αλλα δεν θυμαμαι.σορρυ.Εχει οντως συννεφια,το επιβεβαιωσα.Φτιαχνω κι εγω την ναααα κουπα μου.

Καμια αλλη ελληνικο καφε να κερασω??

Just now, zina7777 είπε:

Σε ποια πολη?Σιγουρα το ειπες αλλα δεν θυμαμαι.σορρυ.Εχει οντως συννεφια,το επιβεβαιωσα.Φτιαχνω κι εγω την ναααα κουπα μου.

Φτιάξε άλλο ένα να τα πούμε γιατί πάγωσε ο δικός μου!Κρατα τον Πειραιά που έχει και το λιμάνι να θυμάσαι 

πρίν από 10 λεπτά , Beboula25 είπε:

Φτιάξε άλλο ένα να τα πούμε γιατί πάγωσε ο δικός μου!Κρατα τον Πειραιά που έχει και το λιμάνι να θυμάσαι 

Γλυκο τον πινεις.Πειραιας.οκ θα το θυμαμαι.δηλαδη θα προσπαθησω.Τι τρωμε σημερα?

πρίν από 5 λεπτά , zina7777 είπε:

Γλυκο τον πινεις.Πειραιας.οκ θα το θυμαμαι.δηλαδη θα προσπαθησω.Τι τρωμε σημερα?

Μέτριο προς τον γλυκο κάτι τέτοιο.Εσυ τρως τα πάντα τώρα δεν έχεις θέμα έτσι;Εμείς κανα θαλασσινό μας βλέπω.Φωτογραφια γιατί δεν μου βάζει Καλε αααα βλέπω τον κανενα εκεί 

Διαφημίσεις

15 ώρες πρίν, iwannar είπε:

27/1 ειναι η τελευταια περιοδος.. Στις 13/2 μαλλον εγινε η συλληψη κ γι'αυτο μου λεει να παω στις 13/3... Εβδομαδα αλλαζω καθε τριτη κ μηνα καθε 27?

μηνα αλλαζουμε αναλογα μτην ημερομηνια τηϛ πητ απο οτι καταλαβα

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 21 λεπτά , Beboula25 είπε:

Μέτριο προς τον γλυκο κάτι τέτοιο.Εσυ τρως τα πάντα τώρα δεν έχεις θέμα έτσι;Εμείς κανα θαλασσινό μας βλέπω.Φωτογραφια γιατί δεν μου βάζει Καλε αααα βλέπω τον κανενα εκεί 

Φωτογραφια στο προφιλ?ειναι λιγο οτι να ναι η υποθεση.θελει κατι με τα μεγεθη δε χωρανε ολες.τρωω απ ολα ειναι σχετικο.καλα πλυμενα λαχανικα καλα ψημενα κρεατα αυγα κλπ.οχι οστρακοειδη.με τα συκωτια υπαρχει μια αμφιλεγομενη αποψη.οχι αναψυκτικα.οχι αλκοολ.εσυ εισαι εγκυουλα?θυμησε μου..δε φημιζομαι για την καλη μνημη μου.

1 hour ago, Beboula25 είπε:

Καλημέρα!!Αλήθεια τόσο νωρίς;Υπομονή για το μωράκι αλλα αν σε ταλαιπωρούν ρώτησε τον γιατρό σου αν επιτρεπεται να πάρεις κάτι που να σε ανακουφίζει.

καλημερα. παιρνω χαπι αλλα δεν κανει κ πολλα..

πρίν από 45 λεπτά , zina7777 είπε:

καλημερα!!!! κ εγω κ εγω

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 3 λεπτά , ada32 είπε:

καλημερα. παιρνω χαπι αλλα δεν κανει κ πολλα..

καλημερα!!!! κ εγω κ εγω

Παιδια θα βαλω κατσαρολα με μετριους...με κοβω...αλλιως ως το μεσημερι με το μπρικι στο χερι θα μαι.

Καλημερα αντα.Πως εισαι σημερα?πες μου καλυτερα!πε μου!!!

14 ώρες πρίν, Vasiliki23 είπε:

Το πρωτο λεει μεγαλυτερο του 5 και δευτερο μικροτερο του πεντακοσια!

καλο θα ειναι να την επαναλαβειϛ στο ιδιο μικροβιολογικο ξανα.εισαι νωριϛ ακομα.. απλα επειδη τα μικρ, εχουν αλλεϛ μοναδεϛ πρεπει να πηγαινειϛ μονο σε ενα. 

12 ώρες πρίν, Μάντη είπε:

Αλινακι μου ίσως ο γιατρός σου προτείνει απευθείας εξωσωματική χωρίς χειρουργείο... Πότε θα πάς τα αποτελέσματα;;;

Άντα μου και εγώ σήμερα απ' το πρωί χαλια... Μέχρι τώρα μόνο φριγανιες με το ζόρι..

αχ πωϛ θα την παλεψουμε?????

πρίν από 4 λεπτά , zina7777 είπε:

Παιδια θα βαλω κατσαρολα με μετριους...με κοβω...αλλιως ως το μεσημερι με το μπρικι στο χερι θα μαι.

Καλημερα αντα.Πως εισαι σημερα?πες μου καλυτερα!πε μου!!!

ειναι νωριϛ για να το πω!υπνησα εκανα εμετο κ τωρα ειμαι καλα ποϛ το παρον..θα παω να πιω καφε στην πεθερα μου

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...