Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , zina7777 είπε:

Ζορικα διαβαζω ε.υπομονη.ολη τη μερα ομως ρε κοπελα?μονο πρωι δεν υποτειθεται οτι πρεπει να μας πιανουν? Μαλακια αν ειναι ολη μερα...θα ρεψεις.προσπαθησε να φας κατι.τωρα θα μου πεις αμα πρεπει να το βγαλεις ειναι χειροτερο.πφφφ...λεμονι δοκιμασες?

Ή θα με πιάσει όλη μέρα ή καθόλου... Σήμερα από την ώρα που ξύπνησα χάλια προσπαθώ να ρευτω τίποτα σαν να έχω βάλει πετρες... Πεινάω διψάω αλλά δεν μπορώ μόλις πιω μια γλυκιά νερό χειρότερα... Δοκίμασα και λεμόνι τίποτα... 

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 16 λεπτά , Μάντη είπε:

Ή θα με πιάσει όλη μέρα ή καθόλου... Σήμερα από την ώρα που ξύπνησα χάλια προσπαθώ να ρευτω τίποτα σαν να έχω βάλει πετρες... Πεινάω διψάω αλλά δεν μπορώ μόλις πιω μια γλυκιά νερό χειρότερα... Δοκίμασα και λεμόνι τίποτα... 

Αυτο με τη βαρυστομαχια το χω κι εγω.εχω ελλατωσει ποσοτητες σε ολα..τρωω ενα γευμα τη μερα..και νιωθω σα να τρωω συνεχεια.με βοηθαει το λεμονι να ρευτω και να νιωσω πιο καλα.

@Ungry girl βασικα καλησπερα σας.εσεις πως ειστε σημερα αγαπητη?

πρίν από 38 λεπτά , Μάντη είπε:

Αλινακι μου ίσως ο γιατρός σου προτείνει απευθείας εξωσωματική χωρίς χειρουργείο... Πότε θα πάς τα αποτελέσματα;;

Από βδομάδα. Να βγει και η ΑΜΗ λογικά. 

• Μου αρέσει 1

@alina80 μου διάβασα για τα αποτελέσματα μην απογοητευεσαι όλα καλά θα πάνε αφού υπάρχουν λυσεις

Just now, Vasiliki23 είπε:

Οχι καθαροτατο 65!

Σε τι αναλογία U/L ή μικρότερη ; Μπορείς να γράψεις ακριβώς την τιμή αν θέλεις βέβαια;

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , kouzouni15 είπε:

@alina80 μου διάβασα για τα αποτελέσματα μην απογοητευεσαι όλα καλά θα πάνε αφού υπάρχουν λυσεις

Σε τι αναλογία U/L ή μικρότερη ; Μπορείς να γράψεις ακριβώς την τιμή αν θέλεις βέβαια;

65 σκετο και διπλα στις φυσιολογικες τιμες γραφει IU/L  κι εγω ασετη ειμαι κοριτσια

πρίν από 13 λεπτά , Vasiliki23 είπε:

65 σκετο και διπλα στις φυσιολογικες τιμες γραφει IU/L  κι εγω ασετη ειμαι κοριτσια

Σε μια που είχα κάνει εγώ (αρνητική φυσικά) στην βιοϊατρική μου έλεγε αναλογία U/L και όχι IU/L .Το ξανακοίταξα τώρα για να το επιβεβαιώσω .Άρα αν στην δεύτερη η αναλογία σου είναι U/L είσαι μια χαρά .Αν μπορείς γράψε μας ακριβώς την δεύτερη τιμή 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 6 λεπτά , kouzouni15 είπε:

Σε μια που είχα κάνει εγώ (αρνητική φυσικά) στην βιοϊατρική μου έλεγε αναλογία U/L και όχι IU/L .Το ξανακοίταξα τώρα για να το επιβεβαιώσω .Άρα αν στην δεύτερη η αναλογία σου είναι U/L είσαι μια χαρά .Αν μπορείς γράψε μας ακριβώς την δεύτερη τιμή 

Η δευτερη ειναι 28,14 mUL/ml σε μπερδεψα!:confused::confused::confused:

Just now, Vasiliki23 είπε:

Η δευτερη ειναι 28,14 mUL/ml σε μπερδεψα!:confused::confused::confused:

Από ότι το έψαξα στο ιντερνέτ το U/L είναι ίδιο με το IU/L. Λεει ότι η αναλογία U/L και mUL/ml είναι το ίδιο .Τι να σου πω βρε κοριτσάκι μου δεν ξέρω ... Να ξανακάνεις μια στο τελευταίο μικροβιολογικό που πήγες .Με μπερδέψεις η αλήθεια είναι ...

Διαφημίσεις

πρίν από 24 λεπτά , kouzouni15 είπε:

Από ότι το έψαξα στο ιντερνέτ το U/L είναι ίδιο με το IU/L. Λεει ότι η αναλογία U/L και mUL/ml είναι το ίδιο .Τι να σου πω βρε κοριτσάκι μου δεν ξέρω ... Να ξανακάνεις μια στο τελευταίο μικροβιολογικό που πήγες .Με μπερδέψεις η αλήθεια είναι ...

@Vasiliki23 πεμπτη τη βρηκανε 65 IU/L αρα αν εκανες στο ιδιο θα τη βρησκανε σε φυσιολογικη τιμη κοντα στα 65+65=130 και μια μερα μετα 130+130=260. Κι εσενα με αλλη μοναδα μετρησης στην εδωσε 28 αν βγαζαμε τα δυο m απο το 28mUL/ml θα βγαινε 280 UL/L. Δεδομενου οτι ο γιατρος ειπε οτι για την εβδομαδα ειναι νορμαλ.Δε στεκει?

Μη πετατε πετρες...στα μαθηματικα ημουν σκραπας...

πρίν από 4 λεπτά , zina7777 είπε:

@Vasiliki23 πεμπτη τη βρηκανε 65 IU/L αρα αν εκανες στο ιδιο θα τη βρησκανε σε φυσιολογικη τιμη κοντα στα 65+65=130 και μια μερα μετα 130+130=260. Κι εσενα με αλλη μοναδα μετρησης στην εδωσε 28 αν βγαζαμε τα δυο m απο το 28mUL/ml θα βγαινε 280 UL/L. Δεδομενου οτι ο γιατρος ειπε οτι για την εβδομαδα ειναι νορμαλ.Δε στεκει?

Μη πετατε πετρες...στα μαθηματικα ημουν σκραπας...

Και εγώ κάτι τέτοιο φαντάστηκα αλλά δεν είμαι σίγουρη 

πρίν από 1 λεπτό , kouzouni15 είπε:

Και εγώ κάτι τέτοιο φαντάστηκα αλλά δεν είμαι σίγουρη 

Μονο γιατρος θα μας σιγουρευε.που ξερουν απο τετοιες μοναδες.τι να πω.Να πανε ολα καλα με το κοριτσι γιατι ειχε κι αποβολη ειπε αν δεν κανω λαθος.

• Μου αρέσει 2

πρίν από 30 λεπτά , zina7777 είπε:

Μονο γιατρος θα μας σιγουρευε.που ξερουν απο τετοιες μοναδες.τι να πω.Να πανε ολα καλα με το κοριτσι γιατι ειχε κι αποβολη ειπε αν δεν κανω λαθος.

Μακάρι να είναι όλα καλά 

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, zina7777 είπε:

Αυτο με τη βαρυστομαχια το χω κι εγω.εχω ελλατωσει ποσοτητες σε ολα..τρωω ενα γευμα τη μερα..και νιωθω σα να τρωω συνεχεια.με βοηθαει το λεμονι να ρευτω και να νιωσω πιο καλα.

@Ungry girl βασικα καλησπερα σας.εσεις πως ειστε σημερα αγαπητη?

Και εγώ έχω ελαττώσει την ποσότητα! Λεμόνι δεν μπορώ να πιω λόγο αναιμίας και χαμηλής πίεσης!

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...