Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Just now, zina7777 είπε:

Εσυ καλε..σ εσενα απαντησα..

Συγγνώμη ζινα μου δεν το κατάλαβα .Μια χαρά ευτυχώς μου έκοψε και ξεκίνησα νωρίς τα τεστακια ωορρηξίας και βουαλα ωορρηξία στην 14η μέρα και όχι 16η .Δηλαδή σήμερα .Το πρωί πήραν φωτιά τα στρώματα !! 

Πάντως για την @Vasiliki23 πιο πολύ μου κάνει ότι το πρώτο είναι 6,5 .Ταιριάζουν οι ημερομηνίες γιατί είναι λίγο δύσκολο πέντε ημέρες πριν την περίοδο να βγει 65 .Και κυρίως αν τα καφέ ήταν εμφύτευση 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 1 λεπτό , kouzouni15 είπε:

Συγγνώμη ζινα μου δεν το κατάλαβα .Μια χαρά ευτυχώς μου έκοψε και ξεκίνησα νωρίς τα τεστακια ωορρηξίας και βουαλα ωορρηξία στην 14η μέρα και όχι 16η .Δηλαδή σήμερα .Το πρωί πήραν φωτιά τα στρώματα !! 

Αχχχχχχ...εκανες σεξξ??τι καλαα...καλη επιτυχια κοριτσι μου.Να ναι η τυχερη σου.Προσωπικα εχω να σε συμβουλεψω να κινεισαι αργα και ρομαντικα και να διατηρεισαι ζεστη.

Ησουν σιγουρη για 16η αλλα εκανες νωριτερα? Κοιτα να δεις που αυτα τα τεστακια δεν τα ειχα σ εκτιμηση.δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε αλλα δειχνουν αξιοπιστα.μπραβο μπραβο!!!!μακαρι..ειναι και του αγιου θεοδωρου σημερα. Θεου-δωρο:-D

Just now, zina7777 είπε:

Αχχχχχχ...εκανες σεξξ??τι καλαα...καλη επιτυχια κοριτσι μου.Να ναι η τυχερη σου.Προσωπικα εχω να σε συμβουλεψω να κινεισαι αργα και ρομαντικα και να διατηρεισαι ζεστη.

Ησουν σιγουρη για 16η αλλα εκανες νωριτερα? Κοιτα να δεις που αυτα τα τεστακια δεν τα ειχα σ εκτιμηση.δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε αλλα δειχνουν αξιοπιστα.μπραβο μπραβο!!!!μακαρι..ειναι και του αγιου θεοδωρου σημερα. Θεου-δωρο:-D

Έτσι αρέσει και στο σύζυγό :oops: αλλά το ζεστά είναι λίγο πρόβλημα.Εγω για να είμαι ζεστή θέλω 5 κουβέρτες και μια ηλεκτρική ενώ ο kouzounos παθαίνει θερμοπληξία :shock:. Ευχαριστώ πάρα πολύ και;το και σε σένα με το καλό το μωράκι. Είχα καθυστέρηση στην προηγούμενη περίοδο στις 31 ημέρες αντί 29 και την προηγούμενη φορά που είχα τέτοια καθυστέρηση μου ήρθε στις 26 ημέρες .Είπα λοιπόν να ξεκινήσω νωρίς τα τεστακια μην την πάθω σαν ατζαμής και είχα δίκιο .Είναι τέλεια .

Just now, kouzouni15 είπε:

Έτσι αρέσει και στο σύζυγό :oops: αλλά το ζεστά είναι λίγο πρόβλημα.Εγω για να είμαι ζεστή θέλω 5 κουβέρτες και μια ηλεκτρική ενώ ο kouzounos παθαίνει θερμοπληξία :shock:. Ευχαριστώ πάρα πολύ και;το και σε σένα με το καλό το μωράκι. Είχα καθυστέρηση στην προηγούμενη περίοδο στις 31 ημέρες αντί 29 και την προηγούμενη φορά που είχα τέτοια καθυστέρηση μου ήρθε στις 26 ημέρες .Είπα λοιπόν να ξεκινήσω νωρίς τα τεστακια μην την πάθω σαν ατζαμής και είχα δίκιο .Είναι τέλεια .

Κοιτα να δεις!!!!ωραια νεα! Ολα για καποιο λογο γινονται.γι αυτο και το ανακαλυψες νωρις.Βρε παιδι μου μη παθετε και θερμοπληξια..λιγο ειπα..να ντυνεσαι γερα..απο δω και περα γενικως.... Παιρνεις φυλλικο?

πρίν από 1 λεπτό , zina7777 είπε:

Κοιτα να δεις!!!!ωραια νεα! Ολα για καποιο λογο γινονται.γι αυτο και το ανακαλυψες νωρις.Βρε παιδι μου μη παθετε και θερμοπληξια..λιγο ειπα..να ντυνεσαι γερα..απο δω και περα γενικως.... Παιρνεις φυλλικο?

Χαχαχαχαχαχαχα ναι μακάρι να είναι το τυχερό μας .ναι παίρνω ενάμιση μήνα τώρα .εσύ πως είσαι;;

Διαφημίσεις

Χαχαχαχαχαχαχα ναι μακάρι να είναι το τυχερό μας .ναι παίρνω ενάμιση μήνα τώρα .εσύ πως είσαι;;

Σημερα εχω κανει λακουβα στο κρεβατι απ την ξαπλα.ο αντρας μου ανεβηκε χωριο στους γονεις και ειπα να λουφαρω.καλα ειμαι.δοξασοι ο Θεος.σ ευχαριστω για την ευχη σου.ανταποδιδω! Για καποιο λογο αποδεκατιστηκαμε σημερα εδω μεσα... Που εξαφανιστηκαν ολες..αγνωστο.

πρίν από 3 λεπτά , zina7777 είπε:

Σημερα εχω κανει λακουβα στο κρεβατι απ την ξαπλα.ο αντρας μου ανεβηκε χωριο στους γονεις και ειπα να λουφαρω.καλα ειμαι.δοξασοι ο Θεος.σ ευχαριστω για την ευχη σου.ανταποδιδω! Για καποιο λογο αποδεκατιστηκαμε σημερα εδω μεσα... Που εξαφανιστηκαν ολες..αγνωστο.

Κάνουν τρελιτσες :-D:oops:

• Χαχα 1

Κάνουν τρελιτσες :-D:oops:

Ας ειναι.αν ειναι για καλο ας κανουν.Αν το κανουν για να ζηλεψουμε,να τους καει το βιντεοοοο..χαχαχαχα

Που εισαι εσυ Αθηνα?τι καιρο εχει?εδω Γιαννενα μια βρεχει μια σταματαει...

Βόρεια προάστια Αθήνα και έχει σταματήσει από το μεσημέρι αλλά τώρα ψιλοξεκινησε πάλι .Τι ωραία Γιάννενα πόσες φορές έχω πει να πάω (και με πρισκληση) και δεν το έχω κάνει ... Μου έχουν πει τα καλύτερα .

Βόρεια προάστια Αθήνα και έχει σταματήσει από το μεσημέρι αλλά τώρα ψιλοξεκινησε πάλι .Τι ωραία Γιάννενα πόσες φορές έχω πει να πάω (και με πρισκληση) και δεν το έχω κάνει ... Μου έχουν πει τα καλύτερα .

Ααα να ρθεις.ειναι ομορφα ολες τις εποχες.εγω απο αθηνα πολυ σχετικη δεν ειμαι.χωριατακι..τι περιμενεις.μονο για δουλεια ερχομαι και μενω παιανια σ εναν θειο μου.εκει μου αρεσει.Δεν εχω παει σ αλλα μερη.προσπαθω να καθομαι maximum δυο μερες.γενικα οταν εχω την επιλογη προτιμω Θεσσαλονικη.προσανατολιζομαι πιο ευκολα .

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , zina7777 είπε:

Ααα να ρθεις.ειναι ομορφα ολες τις εποχες.εγω απο αθηνα πολυ σχετικη δεν ειμαι.χωριατακι..τι περιμενεις.μονο για δουλεια ερχομαι και μενω παιανια σ εναν θειο μου.εκει μου αρεσει.Δεν εχω παει σ αλλα μερη.προσπαθω να καθομαι maximum δυο μερες.γενικα οταν εχω την επιλογη προτιμω Θεσσαλονικη.προσανατολιζομαι πιο ευκολα .

Ωραία η Παιανία εξοχική .Η Θεσσαλονίκη μου αρέσει και εμένα πάρα πολύ έχει τρομερη ενέργεια κ;ι μου αρέσει που είναι πιο αλεγροι οι Θεσσαλονικείς βγαίνουν με τα φαγητά τους τα καφέ τους !!!

5 ώρες πρίν, alina80 είπε:

Πόνεσα αρκετά αλλά ανεκτά. 

Σαν υδροσαλπιγγα. Το ήξερα αυτό. Ηλπιζα η αριστερή να δουλεύει.

Το θέμα είναι ότι σε ένα χειρουργείο θα πρέπει να αφαιρεθεί κ το ινομοίωμα και κατά πάσα πιθανότητα όλη η δεξιά ωοθήκη. Και αυτό σημαίνει ότι ο οργανισμός θα χρειαστεί μίνιμουμ έξι μήνες πριν κάνω οτιδήποτε για εγκυμοσύνη. Και δεν έχω χρονικά περιθώρια μεγάλα (κ δεν θίγω το οικονομικό). 

Αλινακι μου ίσως ο γιατρός σου προτείνει απευθείας εξωσωματική χωρίς χειρουργείο... Πότε θα πάς τα αποτελέσματα;;;

5 ώρες πρίν, ada32 είπε:

κ εδω βρεχει. πιο πολυ με πειραζει η ναυτια οληηη μερα

Άντα μου και εγώ σήμερα απ' το πρωί χαλια... Μέχρι τώρα μόνο φριγανιες με το ζόρι..

jgJqp3.png

Ωραία η Παιανία εξοχική .Η Θεσσαλονίκη μου αρέσει και εμένα πάρα πολύ έχει τρομερη ενέργεια κ;ι μου αρέσει που είναι πιο αλεγροι οι Θεσσαλονικείς βγαίνουν με τα φαγητά τους τα καφέ τους !!!

Ναι ισχυει.Εχουν αερα,ανεση και ειναι πιο ανοιχτοι χαρακτηρες.πηγα την τεταρτη που περασε.Μανα μου βροχη που εφαγα..450 km. Πηγαινε κι ελα μαζι.με κατακλυσμο κι ομιχλη.απελπιστηκα...ελπιζω να καλυτερεψε εκει πανω.

πρίν από 1 λεπτό , zina7777 είπε:

Ναι ισχυει.Εχουν αερα,ανεση και ειναι πιο ανοιχτοι χαρακτηρες.πηγα την τεταρτη που περασε.Μανα μου βροχη που εφαγα..450 km. Πηγαινε κι ελα μαζι.με κατακλυσμο κι ομιχλη.απελπιστηκα...ελπιζω να καλυτερεψε εκει πανω.

Ναι ο καιρός και η ομίχλη είναι λίγο πρόβλημα αλλα δεν πτοουνται οι Θεσσαλονικείς!! 

• Χαχα 1

πρίν από 4 λεπτά , Μάντη είπε:

Άντα μου και εγώ σήμερα απ' το πρωί χαλια... Μέχρι τώρα μόνο φριγανιες με το ζόρι..

Ζορικα διαβαζω ε.υπομονη.ολη τη μερα ομως ρε κοπελα?μονο πρωι δεν υποτειθεται οτι πρεπει να μας πιανουν? Μαλακια αν ειναι ολη μερα...θα ρεψεις.προσπαθησε να φας κατι.τωρα θα μου πεις αμα πρεπει να το βγαλεις ειναι χειροτερο.πφφφ...λεμονι δοκιμασες?

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...