Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 5 λεπτά , zina7777 είπε:

Δουλευω απ τα 16 ειμαι 28 ολοκληρα.δε μπορω να με φανταστω σπιτι..θελω πολυ ομως.ειδικα οταν ερθει με το καλο το μωρο να ειμαι η μαμα με τις πιτες και τις τηγανιτες..

Ωραια εικονα στο ευχομαι να μπορεσεις να τα συνδυασεις ολα! Ειμαι σιγουρη πως θα μπορεσεις φαινεσαι δραστηρια καπατσα!!!

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 1 λεπτό , MelinaFo είπε:

Ωραια εικονα στο ευχομαι να μπορεσεις να τα συνδυασεις ολα! Ειμαι σιγουρη πως θα μπορεσεις φαινεσαι δραστηρια καπατσα!!!

Σ ευχαριστω για την ευχη σου.Εσυ εχεις fb αγαπητη?θελεις να συσφίξουμε τις σχεσεις μας? 

πρίν από 4 λεπτά , zina7777 είπε:

Σ ευχαριστω για την ευχη σου.Εσυ εχεις fb αγαπητη?θελεις να συσφίξουμε τις σχεσεις μας? 

Ειχα αλλα δεν εχω πια! Τα χω κλεισει ολα! Μονο εδω εχω λογαριασμο για να λεω τον πονο μ! Ευχαριστω παντως!

tpnxp3.png

πρίν από 13 λεπτά , ada32 είπε:

6 θα εισαι. πχ εμενα μου εδωσε πητ18/10 ,αλλσζω βδομαδα καθε πεμπτη κ μηνα στιϛ 18. τελευταια περ. 11\01

27/1 ειναι η τελευταια περιοδος.. Στις 13/2 μαλλον εγινε η συλληψη κ γι'αυτο μου λεει να παω στις 13/3... Εβδομαδα αλλαζω καθε τριτη κ μηνα καθε 27?

Just now, MelinaFo είπε:

Ειχα αλλα δεν εχω πια! Τα χω κλεισει ολα! Μονο εδω εχω λογαριασμο για να λεω τον πονο μ! Ευχαριστω παντως!

Πως κανεις καριερα χωρις fb.εγω εκλεισα τα site..περισσοτερη πελατεια φερνει το fb.ολοι εκει ξημερωβραδιαζομαστε.η κυβερνηση..που θελει να ξεχρεωσουμε το κρατος...χαχαχα..

Καλη κανεις απτη μια..ηρεμησες.Πας τουαλετα σαν ανθρωπος.Οχι σαν εμας...

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , zina7777 είπε:

Πως κανεις καριερα χωρις fb.εγω εκλεισα τα site..περισσοτερη πελατεια φερνει το fb.ολοι εκει ξημερωβραδιαζομαστε.η κυβερνηση..που θελει να ξεχρεωσουμε το κρατος...χαχαχα..

Καλη κανεις απτη μια..ηρεμησες.Πας τουαλετα σαν ανθρωπος.Οχι σαν εμας...

Χαχαχα δικιο εχεις σε σενα ειναι απαραιτητα! Ειμαι κ λιγο μεγαλυτερη δεν ασχοληθηκα κ πολυ παιχνιδια επαιζα

tpnxp3.png

πρίν από 1 λεπτό , MelinaFo είπε:

Χαχαχα δικιο εχεις σε σενα ειναι απαραιτητα! Ειμαι κ λιγο μεγαλυτερη δεν ασχοληθηκα κ πολυ παιχνιδια επαιζα

Απο παιχνιδια δεν ξερω δεν εχω ασχοληθει.εμενα μου ζητησε η μανα μ λογαριασμο 60+ ..της πηρα και tablet..κανε εικονα!

πρίν από 4 λεπτά , zina7777 είπε:

Απο παιχνιδια δεν ξερω δεν εχω ασχοληθει.εμενα μου ζητησε η μανα μ λογαριασμο 60+ ..της πηρα και tablet..κανε εικονα!

Χαχαχα μια χαρα! Και η μαμα/ μελλουσα γιαγια μεσα στα πραγματα!

tpnxp3.png

Just now, MelinaFo είπε:

Χαχαχα μια χαρα! Και η μαμα/ μελλουσα γιαγια μεσα στα πραγματα!

Ηδη 4 φορες γιαγια..πρωτα ο Θεος παει για πεμπτη. Η μαρθα χαθηκε στα αδυτα του fb...ακομα με ψαχνει

@alina80 κοριτσι μου θα βρεις λύση πιστεύω έστω και με το χειρουργειο αφου ειναι απαραιτητο. Κανε συζήτηση με το γιατρό σου αναλυτική και μετα γρήγορα βήματα προς το στόχο σου. Μην απελπιζεσαι επειδή είναι λιγότερο καλά τα νέα!Τουλάχιστον ξέρεις την κατάσταση. Λογικα αυτό ευθυνονταν που δεν τα καταφερνατε? 

@ada32 κι εμενα αυτό το κάτω από 2 μου έχει πει για αυτό και μου έδωσε χάπι. Αντε ας μείνω πρωτα και θα το κόψω μετά το χάπι! Μην χάλασα και το μεταβολισμό μου με 75αρι δεν ξέρω.  Τη Δευτέρα θα ξέρω πόσο την έριξα και θα σας πω.

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , zina7777 είπε:

Ηδη 4 φορες γιαγια..πρωτα ο Θεος παει για πεμπτη. Η μαρθα χαθηκε στα αδυτα του fb...ακομα με ψαχνει

Χαχαχ γερη να ειναι να τρεχει πισω απο τα εγγονακια της! Που εισαι βρε μαρθα????

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...