Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 8 λεπτά , zina7777 είπε:

Καλως την.καθε αποψη ειναι αποδεχτη.καλα εκανες και τοποθετηθηκες.

Πατατες με κοτοπουλο στο φουρνο.Οχι σαββατα ανοικτη.Εχω ορους.Ειμαι υποκαταστημα τραπεζας.

Μαλλον δεν σε πειραζει αυτο το φαγητο! Α μπερδευτηκα νομιζα ειχες μαγαζι με κινητη τηλεφωνια

tpnxp3.png

πρίν από 1 λεπτό , MelinaFo είπε:

Μαλλον δεν σε πειραζει αυτο το φαγητο! Α μπερδευτηκα νομιζα ειχες μαγαζι με κινητη τηλεφωνια

Οχι δεν μπερδευτηκες.εχω πολλες δραστηριοτητες.εχω κι απο αυτο που συνεργαζεται με τραπεζα εθνικη + 1 φωτογραφειο.χαχα..εχω λογιστικη τελειωσει.μοντερ δουλευα.κατεληξα ασφαλιστρια.μετα dealer και παραλληλα φωτογραφιζω γαμους.

πρίν από 1 λεπτό , zina7777 είπε:

Οχι δεν μπερδευτηκες.εχω πολλες δραστηριοτητες.εχω κι απο αυτο που συνεργαζεται με τραπεζα εθνικη + φωτογραφειο.

Πλακα κανεις ποτε προλαβαινεις βρε κοριτσι τοσες δραστηριοτητες! Ο θεος να σε εχει γερη και ζωηρη!

tpnxp3.png

Κοριτσια καλησπερα.. Εχω μια απορια.. Ο γιατρος μου εκλεισε πρωτο ραντεβου 13/3 εκεινη την μερα θα ειμαι 6 εβδομαδων.. Στην ουσια ομως θα ειμαι 4αρων εβδομαδων...   σωστα?????..

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , MelinaFo είπε:

Πλακα κανεις ποτε προλαβαινεις βρε κοριτσι τοσες δραστηριοτητες! Ο θεος να σε εχει γερη και ζωηρη!

Ου καλα..απο ορεξη...ειχα.συνεργατηs watt & volt, mediline & western union.κι αλλα πολλα..βαριεμαι ευκολα.ανακατευομαι με πολλα..καπου τα κανω μπαχαλο καπου τα ξεμπερδευω.καλη στη δουλεια αλλα οχι τοσο στο σπιτι.λειπω πολυ.σκεφτομαι να ριξω τους τονους ομως.

πρίν από 5 λεπτά , zina7777 είπε:

Ου καλα..απο ορεξη...ειχα.συνεργατηs watt & volt, mediline & western union.κι αλλα πολλα..βαριεμαι ευκολα.ανακατευομαι με πολλα..καπου τα κανω μπαχαλο καπου τα ξεμπερδευω.καλη στη δουλεια αλλα οχι τοσο στο σπιτι.λειπω πολυ.σκεφτομαι να ριξω τους τονους ομως.

Που είσαι κούκλα μου??? 

πρίν από 6 λεπτά , iwannar είπε:

Κοριτσια καλησπερα.. Εχω μια απορια.. Ο γιατρος μου εκλεισε πρωτο ραντεβου 13/3 εκεινη την μερα θα ειμαι 6 εβδομαδων.. Στην ουσια ομως θα ειμαι 4αρων εβδομαδων...   σωστα?????..

Καλωστην ολοι μετρανε απο την αρχη της περιοδου! Θα εισαι 6η εβδομαδα! Αυτοι ξερουν οτι μεσα σε αυτες τις μερες ειναι κ οι μερες περιοδου κτλ! 

tpnxp3.png

πρίν από 6 λεπτά , iwannar είπε:

Κανονικά μετράς από την πρώτη μέρα της περιοδου σου αλλά η σύλληψη γίνεται ουσιαστικά 2 εβδομάδες πριν την επόμενη περίοδο σου.οποτε ναι θα είσαι λιγότερων εβδομάδων από ότι λένε τα "χαρτιά"

• Ευχαριστώ 1

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , zina7777 είπε:

Μπραβο εισαξπι εμπορικο επιχειρηματικο μυαλο ε? Θα ανγκαστεις να ριξεις τους τονους μωρε πρεπει κ να προσεχεις τον εαυτο σου! Μην παρασυρεσαι

tpnxp3.png

πρίν από 10 λεπτά , iwannar είπε:

6 θα εισαι. πχ εμενα μου εδωσε πητ18/10 ,αλλσζω βδομαδα καθε πεμπτη κ μηνα στιϛ 18. τελευταια περ. 11\01

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 2 λεπτά , MelinaFo είπε:

Μπραβο εισαξπι εμπορικο επιχειρηματικο μυαλο ε? Θα ανγκαστεις να ριξεις τους τονους μωρε πρεπει κ να προσεχεις τον εαυτο σου! Μην παρασυρεσαι

Δουλευω απ τα 16 ειμαι 28 ολοκληρα.δε μπορω να με φανταστω σπιτι..θελω πολυ ομως.ειδικα οταν ερθει με το καλο το μωρο να ειμαι η μαμα με τις πιτες και τις τηγανιτες..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...