Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 4 λεπτά , zina7777 είπε:

Παλια εβλεπα μια σειρα.με κατι δικηγορους κι ενα καθηγητη πολυ καλο δικηγορο και καλα στο αλτερ αν δεν κανω λαθος.Διδασκε τους μαθητες πως ν αθωωσουν εναν δολοφονο.Γυριζει ο μαθητης αφελεστατα και λεει"μα γιατι να τον αθωωσουμε δεν ειναι ο δολοφονος,ισως να πρεπει να τον αφησουμε να τιμωρηθει"

Με ψυχραιμια γυριζει ο καθηγητης και του απαντα "εμεις ειμαστε δικηγοροι,δουλεια μας ειναι να αθωωθει ο πελατης μας.Την δικαιοσυνη,θα την αποδοσει ο Θεος".

Ναι γιατί από κάποιον πρέπει να πληρώνονται οι δικηγόροι. 

Δεν ξέρω, εγώ πάντως ελπίζω ενας γιατρός να είναι σωστός και ενημερωμένος με τις τελευταίες εξελίξεις όταν κάνει τη δουλειά του. 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 12 λεπτά , zina7777 είπε:

Παλια εβλεπα μια σειρα.με κατι δικηγορους κι ενα καθηγητη πολυ καλο δικηγορο και καλα στο αλτερ αν δεν κανω λαθος.Διδασκε τους μαθητες πως ν αθωωσουν εναν δολοφονο.Γυριζει ο μαθητης αφελεστατα και λεει"μα γιατι να τον αθωωσουμε δεν ειναι ο δολοφονος,ισως να πρεπει να τον αφησουμε να τιμωρηθει"

Με ψυχραιμια γυριζει ο καθηγητης και του απαντα "εμεις ειμαστε δικηγοροι,δουλεια μας ειναι να αθωωθει ο πελατης μας.Την δικαιοσυνη,θα την αποδοσει ο Θεος".

Ετσι ειναι Αυτος δινει και Αυτος παιρνει! Εκει κατεληξα κ γω ειδικα μετα την ατυχια μας! Ελπιζω με την βοηθεια Του να ζησω και γω αυτη την χαρα

• Μου αρέσει 4

tpnxp3.png

πρίν από 5 λεπτά , MelinaFo είπε:

Ετσι ειναι Αυτος δινει και Αυτος παιρνει! Εκει κατεληξα κ γω ειδικα μετα την ατυχια μας! Ελπιζω με την Βοηθεια του να ζησω και γω αυτη την χαρα

Θα τη ζησεις κοριτσι.Δοκιμασιες περναμε..εξετασεις δινουμε,ανθρωπιας,υπομονης.Ο Θεος αργει αλλα δε λησμονει.Μας φερνει στο σημειο που θελει πρωτα.Μας διδασκει.Ειμαστε παιδια..μ ολη τη σημασια της λεξης.Τα φερνει ολα σ αυτους που ξερουν να περιμενουν.Εγω θα ελεγα και "να ζητουν".ο Κοσμος δεν προσευχεται,δε ζηταει,δεν παρακαλαει δε γονατιζει μπροστα του.Νομιζει οτι ολα ειναι θεμα των δυνατοτητων του.Κι αν υπερεκτιμα???

πρίν από 6 λεπτά , zina7777 είπε:

Θα τη ζησεις κοριτσι.Δοκιμασιες περναμε..εξετασεις δινουμε,ανθρωπιας,υπομονης.Ο Θεος αργει αλλα δε λησμονει.Μας φερνει στο σημειο που θελει πρωτα.Μας διδασκει.Ειμαστε παιδια..μ ολη τη σημασια της λεξης.Τα φερνει ολα σ αυτους που ξερουν να περιμενουν.Εγω θα ελεγα και "να ζητουν".ο Κοσμος δεν προσευχεται,δε ζηταει,δεν παρακαλαει δε γονατιζει μπροστα του.Νομιζει οτι ολα ειναι θεμα των δυνατοτητων του.Κι αν υπερεκτιμα???

Αληθεια ειναι δοκιμαζομαστε καθημερινα! Δεν πρεπει να χανουμε την πιστη μας! Εχω ενα προσευχηταρι με προσευχες για το ζευγαρι και για την τεκνοποιηση προσευχες στην Παναγια! Αλλα δεν θελω να λεω εδω γτ καμια φορα μας παρεξηγουν δεν εχουν ολοι την ιδια αποψη! Η πιστη παντως δεν πρεπει να κρυβεται

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 47 λεπτά , alina80 είπε:

Ναι. Η δεξιά είναι η κύστη. Αυτή έχει καταστρέψει κ τη σάλπιγγα κ δεν έχει σχεδόν καθόλου φυσιολογικό ιστό πια. Ο γιατρός είπε είναι σαν να μην την έχεις. Ούτε ωορρηξια κάνει αυτή η ωοθήκη. 

Τουλάχιστον να ήταν λειτουργική η άλλη.. γαμωτο στεναχωρήθηκα πολύ.... περιμένω να δω τι θα πει κ ο γιατρός σου, μου φάνηκε καλός από αυτά που είχες πει τη προηγούμενη φορά. Ότι κ αν γίνει εύχομαι να μη ταλαιπωρηθείς... το βρήκες θα το λύσεις κ το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει, δε θα τα θυμάσαι όλα αυτά..... 

πρίν από 1 λεπτό , MelinaFo είπε:

Αληθεια ειναι δοκιμαζομαστε καθημερινα! Δεν πρεπει να χανουμε την πιστη μας! Εχω ενα προσευχηταρι με προσευχες για το ζευγαρι και για την τεκνοποιηση προσευχες στην Παναγια! Αλλα δεν θελω να λεω εδω γτ καμια φορα μας παρεξηγουν δεν εχουν ολοι την ιδια αποψη! Η πιστη παντως δεν πρεπει να κρυβεται

Ναι ενταξει.δεν κανουμε κατηχηση.Συζηταμε..οπως ολες οι 1000 αλλες συζητησεις που γινονται εδω.Δεν ειναι κακο να χουμε διαφορετικες αποψεις.εμενα μου αρεσει αυτο.γι αυτο βρισκομαστε εδω.για ανταλλαγη.αν ειναι να συμφωνουμε παντα..τι αξια εχει.

Καλα κανεις που προσευχεσαι.ζητησε το και θα σου δωθει λεει η πιστη μας.

Παραδοξως σημερα δε βαρυστομαχιασα.....ζουμε μεγαλες στιγμες..

πρίν από 4 λεπτά , noni90 είπε:

Τουλάχιστον να ήταν λειτουργική η άλλη.. γαμωτο στεναχωρήθηκα πολύ.... περιμένω να δω τι θα πει κ ο γιατρός σου, μου φάνηκε καλός από αυτά που είχες πει τη προηγούμενη φορά. Ότι κ αν γίνει εύχομαι να μη ταλαιπωρηθείς... το βρήκες θα το λύσεις κ το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει, δε θα τα θυμάσαι όλα αυτά..... 

Αυτό ήλπιζα κι εγώ. Θα δούμε. Σε ευχαριστώ πολύ! 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 2 λεπτά , zina7777 είπε:

Ναι ενταξει.δεν κανουμε κατηχηση.Συζηταμε..οπως ολες οι 1000 αλλες συζητησεις που γινονται εδω.Δεν ειναι κακο να χουμε διαφορετικες αποψεις.εμενα μου αρεσει αυτο.γι αυτο βρισκομαστε εδω.για ανταλλαγη.αν ειναι να συμφωνουμε παντα..τι αξια εχει.

Καλα κανεις που προσευχεσαι.ζητησε το και θα σου δωθει λεει η πιστη μας.

Παραδοξως σημερα δε βαρυστομαχιασα.....ζουμε μεγαλες στιγμες..

Χαχαχα τι εφαγες? Αν δεν εισαι στο μαγαζι νομιζα δουλευες!

tpnxp3.png

πρίν από 5 λεπτά , zina7777 είπε:

Ο Άνθρωπος πιστευω πρέπει να σταματήσει να ζητάει από τον Θεό πράγματα ότι χρειαζόμαστε και θα χρειαστούμε τα έχει προσφέρει είναι μέσα μας και εμεις θα  τα ανασύρουμε ναι μπορούμε να κάνουμε πολλά περισσότερα απ' ότι νομίζουμε μπορούμε να είμαστε καλύτεροι ειλικρινείς με συμπόνια και αγάπη.το θέμα είναι τις δυνατότητες μας να τις διοχετεύουμε στα σωστά σημεια αλλά αυτό θέλει δουλειά. Γνώμη μου φυσικα επειδή λέμε για αυτό το θέμα

• Μου αρέσει 2

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Nati85 είπε:

Ο Άνθρωπος πιστευω πρέπει να σταματήσει να ζητάει από τον Θεό πράγματα ότι χρειαζόμαστε και θα χρειαστούμε τα έχει προσφέρει είναι μέσα μας και εμεις θα  τα ανασύρουμε ναι μπορούμε να κάνουμε πολλά περισσότερα απ' ότι νομίζουμε μπορούμε να είμαστε καλύτεροι ειλικρινείς με συμπόνια και αγάπη.το θέμα είναι τις δυνατότητες μας να τις διοχετεύουμε στα σωστά σημεια αλλά αυτό θέλει δουλειά. Γνώμη μου φυσικα επειδή λέμε για αυτό το θέμα

Καλως την.καθε αποψη ειναι αποδεχτη.καλα εκανες και τοποθετηθηκες.

πρίν από 4 λεπτά , MelinaFo είπε:

Χαχαχα τι εφαγες? Αν δεν εισαι στο μαγαζι νομιζα δουλευες!

Πατατες με κοτοπουλο στο φουρνο.Οχι σαββατα ανοικτη.Εχω ορους.Ειμαι υποκαταστημα τραπεζας.

πρίν από 5 λεπτά , alina80 είπε:

Αυτό ήλπιζα κι εγώ. Θα δούμε. Σε ευχαριστώ πολύ! 

Κορίτσι μου να δεις,  ολα θα πανε καλα! Η επιστημη έχει προοδευσει,  θα βρεθεί λυσει... Απλα,  δυστυχώς,  θα ταλαιπωρηθεις... Πολυ λυπηθηκα... Δευτερα θα μιλήσεις με το γιατρο σου ή έχεις κλείσει ηδη ραντεβού 

cO4Yp3.png

πρίν από 3 λεπτά , Nati85 είπε:

Σωστή όλο σωστή!!! Από τον Θεό δεν ζητάς έτσι κι αλλιώς όπως λέει κ η προσευχή γεννηθειτο το θέλημα του. Απλά αφηνεσαι σε αυτόν και σαν άνθρωπος προσπαθείς να κάνεις ότι καλύτερο μπορείς με αγάπη όπως είπες.

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

πρίν από 5 λεπτά , Nati85 είπε:

Δεν διαφωνουμε ζητωντας κατι με την προσευχη παιρνεις δυναμη ο ιδιος να ανταπεξελθεις και να συνεχισεις

• Μπερδεμένη/-ος 1

tpnxp3.png

πρίν από 3 λεπτά , zina7777 είπε:

Καλως την.καθε αποψη ειναι αποδεχτη.καλα εκανες και τοποθετηθηκες.

Πατατες με κοτοπουλο στο φουρνο.Οχι σαββατα ανοικτη.Εχω ορους.Ειμαι υποκαταστημα τραπεζας.

Σε ποιο βρε υποκατάστημα?? 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...