Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 9 λεπτά , noni90 είπε:

Αλινακι μου η δεξιά ωοθηκη έχει την ενδομητριωση; Για αυτό θα πρέπει να φύγει; Συγνώμη που ρωτάω προσπαθώ να καταλάβω κ να βοηθήσω όσο μπορώ...

Ναι. Η δεξιά είναι η κύστη. Αυτή έχει καταστρέψει κ τη σάλπιγγα κ δεν έχει σχεδόν καθόλου φυσιολογικό ιστό πια. Ο γιατρός είπε είναι σαν να μην την έχεις. Ούτε ωορρηξια κάνει αυτή η ωοθήκη. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 32 λεπτά , zina7777 είπε:

Κουραση σωματικη δεν εχω.ψυχικη ναι.Θελω να δειρω πολυ κοσμο ομως!!!! Χαχαχα..

Τον γνωριζω.εγω ειμαι του πανεπιστημειακου.Παω πασχοπουλο.δηλαδη..σκεφτομαι να καταληξω σ αυτον.εχω περασει κανα 2-3.

Θα περάσουν...

Πολύ χάρηκα!Ποια άλλη είναι εδώ Γιάννενα;;;

πρίν από 26 λεπτά , ada32 είπε:

χαλια.εμετο το πρωι. υπνο ξανα μεχρι τιϛ 3 κ τωρα σαϛ διααζω.εχω σκαμπανεβασματα. που θα παει θα περασει... εσυ καλα εισαι?

Θα περάσουν...

πρίν από 23 λεπτά , alina80 είπε:

Πόνεσα αρκετά αλλά ανεκτά. 

Σαν υδροσαλπιγγα. Το ήξερα αυτό. Ηλπιζα η αριστερή να δουλεύει.

Το θέμα είναι ότι σε ένα χειρουργείο θα πρέπει να αφαιρεθεί κ το ινομοίωμα και κατά πάσα πιθανότητα όλη η δεξιά ωοθήκη. Και αυτό σημαίνει ότι ο οργανισμός θα χρειαστεί μίνιμουμ έξι μήνες πριν κάνω οτιδήποτε για εγκυμοσύνη. Και δεν έχω χρονικά περιθώρια μεγάλα (κ δεν θίγω το οικονομικό). 

Δεν είχε φανεί τίποτα στον υπέρηχο ε;

πρίν από 22 λεπτά , zina7777 είπε:

Κανω κανω...εχει τυχει να πω σε κανα δυο "δεν εχω την υπομονη να εξηγησω 3/φορα αυτο που με ρωτατε σας παρακαλω πηγαινετε σε αλλο καταστημα." φτανω γρηγορα τα ορια μου γμτ..με προβληματιζει αυτο.συν οτι ξυπναω 7 και ως τις 10.30 νιωθω την κουραση λες και πηγε 3.

Χαχαχ τι μαγαζί έχεις να σε προτιμήσουμε;χαχα

πρίν από 17 λεπτά , noni90 είπε:

Η αμη βασικά θα βοηθήσει στην απόφαση αν θα κινηθείς μόνο με χειρουργείο η και με εξωσωματική. Αναλόγως κ το απόθεμα.... 

@ntemiiiiii όχι να μη πάει!!! Αν και τώρα έκανα υπέρηχο και έχει μικρύνει ο οζος μου από 2.6 σε 1.8 λόγω αγωγής.... όποτε ελπίζω μα μην έχει κατέβει πολύ η tsh

Ωραία!!!

πρίν από 13 λεπτά , zina7777 είπε:

Παραπεμπτω αλλου,το ονομαζω.χαχα..ξεκιναω τα δεν ειμαι αρμοδια-σχετικη ν απαντησω.τι να κανωωωω..θα με δειτε στα καναλια.

@ada32 πως να χεις καλη διαθεση αν δε νιωθεις καλα στην υγεια σου?! Εγω εχω ψυχολογικες μεταπτωσεις αραια και που..μου φευγουν και κατι δακρυα.

Φυσιολογικό...

• Μου αρέσει 1

EvgLp2.png

πρίν από 6 λεπτά , alina80 είπε:

Ναι. Η δεξιά είναι η κύστη. Αυτή έχει καταστρέψει κ τη σάλπιγγα κ δεν έχει σχεδόν καθόλου φυσιολογικό ιστό πια. Ο γιατρός είπε είναι σαν να μην την έχεις. Ούτε ωορρηξια κάνει αυτή η ωοθήκη. 

Καλησπερα.Με στεναχωρησαν αυτα τα νεα.Το γεγονος οτι ανακαλυψες τι ειναι αυτο που ευθυνεται και σου χουν δωθει και κατευθυντηριες λυσεις ειναι αρκετα θετικοΝομιζω οτι για καποιο λογο ο Θεος εφερε τις πληροφοριες αυτες μπροστα σου για να το λυσεις με τον καλυτερο τροπο.σκεψου θετικα και δειτε με τον αντρα σου πως θα κινηθειτε.μπορω μονο να φανταστω την ψυχολογια που εχεις.Αλλα χρειαζεται να βρεις τη δυναμη ν ανταπεξελθεις.Ολα να σου πανε καλα σου ευχομαι.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , zina7777 είπε:

Καλησπερα.Με στεναχωρησαν αυτα τα νεα.Το γεγονος οτι ανακαλυψες τι ειναι αυτο που ευθυνεται και σου χουν δωθει και κατευθυντηριες λυσεις ειναι αρκετα θετικοΝομιζω οτι για καποιο λογο ο Θεος εφερε τις πληροφοριες αυτες μπροστα σου για να το λυσεις με τον καλυτερο τροπο.σκεψου θετικα και δειτε με τον αντρα σου πως θα κινηθειτε.μπορω μονο να φανταστω την ψυχολογια που εχεις.Αλλα χρειαζεται να βρεις τη δυναμη ν ανταπεξελθεις.Ολα να σου πανε καλα σου ευχομαι.

Η επιστήμη μου έφερε τις πληροφορίες και οι γιατροί για να είμαστε δίκαιοι. Και ελπίζω να μου δώσει και λύση.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , zina7777 είπε:

Πολυ συγκινητικο αυτο που γραφεις! Πρπει να εισαι πολυ ευαισθητος ανθρωπος! Αυτη ειναι κ η αξια αυτων των συζητησεων να δινουμε κουραγιο η μια στην αλλη! 

tpnxp3.png

πρίν από 2 λεπτά , alina80 είπε:

Η επιστήμη μου έφερε τις πληροφορίες και οι γιατροί για να είμαστε δίκαιοι. Και ελπίζω να μου δώσει και λύση.

Κι εγω το ελπιζω...

πρίν από 1 λεπτό , alina80 είπε:

Σωστά.... ας μην προτρεχουμε οπότε να βγουν όλες οι εξετάσεις. 

nlmNp2.png

πρίν από 2 λεπτά , MelinaFo είπε:

Πολυ συγκινητικο αυτο που γραφεις! Πρπει να εισαι πολυ ευαισθητος ανθρωπος! Αυτη ειναι κ η αξια αυτων των συζητησεων να δινουμε κουραγιο η μια στην αλλη! 

Ειναι αυτο που σκεφτομαι.αυτο που θελα να μου πει κι εμενα καποιος.Βεβαια ο καθενας σκεφτεται και δρα διαφορετικα.Εχω ως αρχη ομως το Θεο και τη πιστη.Ακομη κι οταν χρειαζομαι γιατρους.Παρακαλαω να τους δινει φωτιση να δρουν σωστα.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , MelinaFo είπε:

Εννοείται Μελίνα μου για αυτό μπαίνουμε εδώ!

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , zina7777 είπε:

Ειναι αυτο που σκεφτομαι.αυτο που θελα να μου πει κι εμενα καποιος.Βεβαια ο καθενας σκεφτεται και δρα διαφορετικα.Εχω ως αρχη ομως το Θεο και τη πιστη.Ακομη κι οταν χρειαζομαι γιατρους.Παρακαλαω να τους δινει φωτιση να δρουν σωστα.

Καλα κανεις! Μακαρι να ειμαστε ολες ευλογημενες 

tpnxp3.png

πρίν από 18 λεπτά , zina7777 είπε:

Κι εγω δε μπορω να πω οτι ημουν τοσο ευσυγκινητη στο παρελθον.

Αχ Εγώ δεν β ήμουν καθόλου.. Κν Τώρα τρέχουν τα δάκρυα χωρίς να καταλάβω!!!!! Σήμερα παρηγγειλα  Από την μαμά μου φαγητό για αυριο κ μεθαύριο!!! Δε Την παλεύω να μαγειρεύω κιόλας.. 

@alina80  το καλό είναι ότι το έμαθες σχετικα νωρίς Γτ έχω ακούσει κ γυναίκες που προσπαθούν Χρόνια κ μετά κάνουν σαλπιγγογραφια. 

Δυστυχώς η επέμβαση έχει κόστος κ είναι χρονοβόρα. Αλλά του λ. Ξέρεις από που να ξεκινήσεις πλέον. Πιστεύω ότι ο γιατρός σ είναι καλος κ θα σε καθοδηγήσει σωστά. Καλη επιτυχία σου εύχομαι. 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 1 λεπτό , MelinaFo είπε:

Καλα κανεις! Μακαρι να ειμαστε ολες ευλογημενες 

Παλια εβλεπα μια σειρα.με κατι δικηγορους κι ενα καθηγητη πολυ καλο δικηγορο και καλα στο αλτερ αν δεν κανω λαθος.Διδασκε τους μαθητες πως ν αθωωσουν εναν δολοφονο.Γυριζει ο μαθητης αφελεστατα και λεει"μα γιατι να τον αθωωσουμε δεν ειναι ο δολοφονος,ισως να πρεπει να τον αφησουμε να τιμωρηθει"

Με ψυχραιμια γυριζει ο καθηγητης και του απαντα "εμεις ειμαστε δικηγοροι,δουλεια μας ειναι να αθωωθει ο πελατης μας.Την δικαιοσυνη,θα την αποδοσει ο Θεος".

πρίν από 46 λεπτά , zina7777 είπε:

Δοξασοι ο Θεος.οπως και πριν.Θα ειχα τρομερο προβλημα με τη δουλεια αν δεν ημουν καλα.Καπως μου εξηγησε ο γιατρος αλλα δεν πολυ καταλαβα γιατι εχουν εμετους οι εγκυες.κατι με το διαφραγμα το στομαχι δεν το πιασα.παντως μου ειπε φρυγανιες οχι πολλα υγρα το πρωι νωρις.δε θυμαμαι τι αλλο.υπομονη φιλη!σου ευχομαι συντομα να βρεις την ηρεμια σου απο αυτα.

Απ τις ορμόνες είναι ο εμετός!!!Και η αναούλα που έχουμε καμιά φορά πριν την καθυστέρηση ακόμα είναι απο την προγεστερόνη!!!Βρε Ζινάκι μου πολυ μπερδεμενα στα λένε οι γιατροί!!!!

πρίν από 2 λεπτά , ada32 είπε:

Αχ Εγώ δεν β ήμουν καθόλου.. Κν Τώρα τρέχουν τα δάκρυα χωρίς να καταλάβω!!!!! Σήμερα παρηγγειλα  Από την μαμά μου φαγητό για αυριο κ μεθαύριο!!! Δε Την παλεύω να μαγειρεύω κιόλας.. 

Σωστα ξηγιεται η μαμα μπραβο!φυσικα που να βρεις διαθεση για μαγειρεμα πλακα κανεις?!βεβαιωσου οτι δε θα σου ζητησει ποσοστα,στο ονομα...χαχαχα

Just now, marillia είπε:

Απ τις ορμόνες είναι ο εμετός!!!Και η αναούλα που έχουμε καμιά φορά πριν την καθυστέρηση ακόμα είναι απο την προγεστερόνη!!!Βρε Ζινάκι μου πολυ μπερδεμενα στα λένε οι γιατροί!!!!

Μπα αυτοι καλα τα λενε.εγω μαλλον δεν τα πιανω.βεβαια δεν εχω αναγουλες αρα ειναι αδιαφορη και σαν πληροφορια..χαχα..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...