Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , noni90 είπε:

Υπάρχουν λύσεις κ τώρα γνωρίζουμε το πρόβλημα. Αυτό είναι πολύ σημαντικό βήμα. 

Θα τηλ να ρωτήσω πότε. Περιμένω ακόμα την κολπική καλλιέργεια κ την ΑΜΗ.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 3 λεπτά , zina7777 είπε:

Παππα στο επιθετο αυτη με το Ναντιν..πεθανε  η μανα.Τους γνωριζω.Ειμαι dealer γνωστης τηλεφωνιας.

Ναι ξερω με πατερα κ γιο μιλουσα! Εχεις καταστημα?

tpnxp3.png

πρίν από 25 λεπτά , zina7777 είπε:

Αχ και σε ηθελα εσενα..κατι με ρωτησες χτες και δε μπορω να σε πετυχω με τα iii..γιαννιωτισσα?

Οοοχιιι αλλά είμαι τόσα χρόνια εδώ που είναι σαν να είμαι!Χαχαχα τι ήθελες να με ρωτήσεις;

EvgLp2.png

Just now, MelinaFo είπε:

Ναι ξερω με πατερα κ γιο μιλουσα! Εχεις καταστημα?

Τα τελευταια 5 χρονια δικο μου.

Just now, ntemiiiiii είπε:

Οοοχιιι αλλά είμαι τόσα χρόνια εδώ που είναι σαν να είμαι!Χαχαχα τι ήθελες να με ρωτήσεις;

Εχω χασει τη μπαλα με τα tags εδω μεσα.εσυ κατι μερωτησες χτες η ηταν αλλη ntemi?/ουφφφ...δε πειραζει..

Δεν ηξερα οτι ειναι κι αλλη απ την πολη μου εδω.ποιον εχεις γιατρο?

πρίν από 20 λεπτά , alina80 είπε:

Τώρα θα δούμε τι θα πει και ο γιατρός. 

Σε υπέρηχο απλό δεν φαινόταν ε;

πρίν από 16 λεπτά , noni90 είπε:

@ntemiiiiii ναι αλλά μου είπαν είναι πολύ καλή η τομή θελουμε κάτω από 2 για εγκυμοσύνη. Τώρα ξαναέκανα κ θα δω

@alina80 κοριτσι δε πειράζει... κ σε φυσικό κύκλο να κανείς εξωσωματική πάλι δεν επηρεάζουν οι σάλπιγγες. Από την ενδομητριωση έφραξαν; Ότι κ αν είναι λύση υπάρχει.... σου στέλνω όλη μου τη θετική ενέργεια!!

Α εντάξει τότε!Να μην πάει και μηδέν όμως ε;χαχαχα

πρίν από 2 λεπτά , zina7777 είπε:

Εχω χασει τη μπαλα με τα tags εδω μεσα.εσυ κατι μερωτησες χτες η ηταν αλλη ntemi?/ουφφφ...δε πειραζει..

Δεν ηξερα οτι ειναι κι αλλη απ την πολη μου εδω.ποιον εχεις γιατρο?

Δε θυμάμαι χαχαχα υπάρχει κι άλλη ntemi; Χαχα

Τον Ακριβη!

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , zina7777 είπε:

Α ωραια ρε συ φανταζομαι οτι κουραζεσαι πολυ! Εμενα η δουλεια μ τα τελευταια χρονια ειχα αμεση σχεση με την κινητη τηλεφωνια! Με κεραιες για σημα και ιντερνετ κυριως με την οτε κοσμοτε και λιγοτερο με τις αλλες δυο

tpnxp3.png

Just now, MelinaFo είπε:

Α ωραια ρε συ φανταζομαι οτι κουραζεσαι πολυ! Εμενα η δουλεια μ τα τελευταια χρονια ειχα αμεση σχεση με την κινητη τηλεφωνια! Με κεραιες για σημα και ιντερνετ κυριως με την οτε κοσμοτε και λιγοτερο με τις αλλες δυο

Κουραση σωματικη δεν εχω.ψυχικη ναι.Θελω να δειρω πολυ κοσμο ομως!!!! Χαχαχα..

πρίν από 2 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Σε υπέρηχο απλό δεν φαινόταν ε;

Α εντάξει τότε!Να μην πάει και μηδέν όμως ε;χαχαχα

Δε θυμάμαι χαχαχα υπάρχει κι άλλη ntemi; Χαχα

Τον Ακριβη!

Τον γνωριζω.εγω ειμαι του πανεπιστημειακου.Παω πασχοπουλο.δηλαδη..σκεφτομαι να καταληξω σ αυτον.εχω περασει κανα 2-3.

πρίν από 4 λεπτά , alina80 είπε:

Δεν με ενοχλεί. Θα δούμε τι θα πει ο γιατρός. Χειρουργείο ή εξωσωματική ή και τα δυο.

τουλ. ξερειϛ τωρα γτ δν εμενεϛ. ειχα διαβασει κ εγω διαφορα....αλλα νομιζω οτι κανειϛ χειρουργειο κ τιϛ καθαριζειϛ. πονεσεϛ?  θα στα πει ο doc. πλεον για ολα υπαρχει λυση. η μια γτ αχρηστη?υδροσαλπιγγα?

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 1 λεπτό , zina7777 είπε:

Κουραση σωματικη δεν εχω.ψυχικη ναι.Θελω να δειρω πολυ κοσμο ομως!!!! Χαχαχα..

Τον γνωριζω.εγω ειμαι του πανεπιστημειακου.Παω πασχοπουλο.δηλαδη..σκεφτομαι να καταληξω σ αυτον.εχω περασει κανα 2-3.

Γτ ετσι ρε κοριτσι? Η εγκυμοσυνη φταιει? Ποσο εισαι τωρα?

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , zina7777 είπε:

Ευχαριστω ada μου.το ανεφερε και μια αλλη κοπελα παραπανω Πως εισαι σημερα?

χαλια.εμετο το πρωι. υπνο ξανα μεχρι τιϛ 3 κ τωρα σαϛ διααζω.εχω σκαμπανεβασματα. που θα παει θα περασει... εσυ καλα εισαι?

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 2 λεπτά , zina7777 είπε:

Πιστευω ναι.δεν εχω την υπομονη που ειχα.ειμαι 8 εβδομαδων.

Ειναι μαλλον απο την κουραση που σου δημιουργει η εγκυμοσυνη! Κανε υπομονη βρε κοριτσι! Εχεις ακομα μπροστα σου με το καλο!

tpnxp3.png

Just now, ada32 είπε:

χαλια.εμετο το πρωι. υπνο ξανα μεχρι τιϛ 3 κ τωρα σαϛ διααζω.εχω σκαμπανεβασματα. που θα παει θα περασει... εσυ καλα εισαι?

Δοξασοι ο Θεος.οπως και πριν.Θα ειχα τρομερο προβλημα με τη δουλεια αν δεν ημουν καλα.Καπως μου εξηγησε ο γιατρος αλλα δεν πολυ καταλαβα γιατι εχουν εμετους οι εγκυες.κατι με το διαφραγμα το στομαχι δεν το πιασα.παντως μου ειπε φρυγανιες οχι πολλα υγρα το πρωι νωρις.δε θυμαμαι τι αλλο.υπομονη φιλη!σου ευχομαι συντομα να βρεις την ηρεμια σου απο αυτα.

πρίν από 7 λεπτά , ada32 είπε:

τουλ. ξερειϛ τωρα γτ δν εμενεϛ. ειχα διαβασει κ εγω διαφορα....αλλα νομιζω οτι κανειϛ χειρουργειο κ τιϛ καθαριζειϛ. πονεσεϛ?  θα στα πει ο doc. πλεον για ολα υπαρχει λυση. η μια γτ αχρηστη?υδροσαλπιγγα?

Πόνεσα αρκετά αλλά ανεκτά. 

Σαν υδροσαλπιγγα. Το ήξερα αυτό. Ηλπιζα η αριστερή να δουλεύει.

Το θέμα είναι ότι σε ένα χειρουργείο θα πρέπει να αφαιρεθεί κ το ινομοίωμα και κατά πάσα πιθανότητα όλη η δεξιά ωοθήκη. Και αυτό σημαίνει ότι ο οργανισμός θα χρειαστεί μίνιμουμ έξι μήνες πριν κάνω οτιδήποτε για εγκυμοσύνη. Και δεν έχω χρονικά περιθώρια μεγάλα (κ δεν θίγω το οικονομικό). 

πρίν από 2 λεπτά , MelinaFo είπε:

Ειναι μαλλον απο την κουραση που σου δημιουργει η εγκυμοσυνη! Κανε υπομονη βρε κοριτσι! Εχεις ακομα μπροστα σου με το καλο!

Κανω κανω...εχει τυχει να πω σε κανα δυο "δεν εχω την υπομονη να εξηγησω 3/φορα αυτο που με ρωτατε σας παρακαλω πηγαινετε σε αλλο καταστημα." φτανω γρηγορα τα ορια μου γμτ..με προβληματιζει αυτο.συν οτι ξυπναω 7 και ως τις 10.30 νιωθω την κουραση λες και πηγε 3.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...