Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 11 λεπτά , zina7777 είπε:

Εγω οταν βλεπω ησυχια..μονο το σεξ μου παει στο νου..χαχα

Καλημερα Δημητρα.Που εισαι κι εχει ηλιο?εκανα σταρακι..εσυ??

Δηλαδη λες να τολμησω να τσιμπησω δυο?διαβασα διαφορα..την ειδα καπως την υποθεση...φφφ

Οτι σου λεει ο γιατρος σου!

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 32 λεπτά , zina7777 είπε:

Καλημερα σας απ τα βροχερα Γιαννενα.Γνωριζει καμια για ποιο λογο δεν κανει να τρωμε το συκωτι στην εγκυμοσυνη?

Καλημερα! Το συκωτι απαγορεύεται γτ εχει παρα πολυ βιταμίνη Α και δεν κανει να παιρνουμε πολυ βιταμίνη Α στην εγκυμοσυνη!  Τωρα αν φας δυο κομματακια δεν παθαίνεις κατι!!!

πρίν από 34 λεπτά , zina7777 είπε:

Καλημερα σας απ τα βροχερα Γιαννενα.Γνωριζει καμια για ποιο λογο δεν κανει να τρωμε το συκωτι στην εγκυμοσυνη?

Καλημερα! Το συκωτι απαγορεύεται γτ εχει παρα πολυ βιταμίνη Α και δεν κανει να παιρνουμε πολυ βιταμίνη Α στην εγκυμοσυνη!  Τωρα αν φας δυο κομματακια δεν παθαίνεις κατι!!!

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 33 λεπτά , zina7777 είπε:

Δηλαδη λες να τολμησω να τσιμπησω δυο?διαβασα διαφορα..την ειδα καπως την υποθεση...φφφ

Αγαπη ρώτα τον γιατρό σου και ότι σου πει 

πρίν από 2 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Αγαπη ρώτα τον γιατρό σου και ότι σου πει 

Μη μου ταραζεσαι.Θα ρωτησω αγαπη.αλλα σκεφτομαι οτι δεν λιγουρευομαι γενικα.Σ ευχαριστω για το ενδιαφερον!!

+ @MelinaFo

4 ώρες πρίν, noni90 είπε:

Δεν μου ανέβηκε εμένα μόλις ξεκίνησα το χάπι κατέβηκε στο 0.99 και τώρα ξαναέκανα εξετάσεις κ περιμένω αποτελέσματα. 

Τι κάνετε κορίτσια μου; Καλημέρα!! 

@alina80 καλή επιτυχία με τη σαλπιγγογραφια σου και μετά Φούλ έξτρα Επαφουλες με το σύζυγο θα είσαι φουλ γόνιμη!

Τόσο χαμηλή;εγώ ξέχασα να ρωτήσω πόσο πρέπει να πέσει...

4 ώρες πρίν, Δήμητρα1988 είπε:

αληθεια?! αχου πολυ χαιρομαι!!! χρονια μας πολλα λοιπον ψαρακι μου!!!! ευχομαι τα καλυτερα!!! ολες οι επιθυμιες σου ευχες μου!!!

Ναιιιι! Ναμαστε καλά!!!

4 ώρες πρίν, Beboula25 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ για την ευχή σου και την απάντηση σου!!Ετσι θέλει να μην το βάζουμε κάτω!

Ευχομαι αυτές τις μέρες να ανακοινώσετε τα ευχάριστα όσες είστε στην προσπάθεια !!!

Χρόνια σου πολλά με υγεία πολύ αγαπη και ότι επιθυμεις!!!Περιμενεις μωράκι;;;Με το καλό κοπέλα μου!!!Συγνώμη αν λέω άκυρα αν διαβάζω λάθος,ακόμη δεν το κατέχω καλα το φόρουμ αλλα θα το βρω κ εγω 

Ναιιιι σευχαριστω πολύ! Περιμένω ναι, ειμαι στην αρχή ακόμη!

3 ώρες πρίν, Μάντη είπε:

Μου είπε ο ενδοκρινολόγος ότι δεν επηρεάζει το μωρό... Εύχομαι να μην χρειαστεί να το αλλάξω πάλι!!! Χρόνια πολλααα!!!

Μακάρι,τι να πω!

πρίν από 46 λεπτά , zina7777 είπε:

Γιάννενα;;;;; εδώ μένεις;;;; καλέ;;;;;

πρίν από 37 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Κορίτσια τι κάνετε????? Εγώ δουλεύω και έχω τρελες ανακατοσουρες.... 

Υπομονή κορίτσι...

πρίν από 1 λεπτό , alina80 είπε:

Κορίτσια γύρισα. Τα νέα δεν είναι καλά. Η μια άχρηστη τελείως , η άλλη μόνο ως ένα σημείο διαβάτη και με συμφυσεις. 

Για τις σάλπιγγες αυτά;και τώρα;

• Μου αρέσει 2

EvgLp2.png

Just now, ntemiiiiii είπε:

Τόσο χαμηλή;εγώ ξέχασα να ρωτήσω πόσο πρέπει να πέσει...

Ναιιιι! Ναμαστε καλά!!!

Ναιιιι σευχαριστω πολύ! Περιμένω ναι, ειμαι στην αρχή ακόμη!

Μακάρι,τι να πω!

Γιάννενα;;;;; εδώ μένεις;;;; καλέ;;;;;

Υπομονή κορίτσι...

Για τις σάλπιγγες αυτά;και τώρα;

Αχ και σε ηθελα εσενα..κατι με ρωτησες χτες και δε μπορω να σε πετυχω με τα iii..γιαννιωτισσα?

πρίν από 4 λεπτά , zina7777 είπε:

Μη μου ταραζεσαι.Θα ρωτησω αγαπη.αλλα σκεφτομαι οτι δεν λιγουρευομαι γενικα.Σ ευχαριστω για το ενδιαφερον!!

+ @MelinaFo

Δεν ταραζομαι..... 

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , zina7777 είπε:

+ @MelinaFo

Ααα ειστε πολλα κοριτσια απο γιαννενα εχω πολλους φιλους εκει! 

tpnxp3.png

πρίν από 1 λεπτό , MelinaFo είπε:

Ααα ειστε πολλα κοριτσια απο γιαννενα εχω πολλους φιλους εκει! 

Αντε..παιζει να γνωριζω και κανεναν.Φανταζεσαι?εχω αρκετα μεγαλο κυκλο..ειναι και μικρη πολη.χρονια επαγγελματιας.ποτε δεν ξερεις..

πρίν από 44 λεπτά , zina7777 είπε:

Εγω @zina7777 μενω αθηνα...κ εδω εβρεχε παρα πολυ το πρωι αλλα τωρα εχει τελεια μερα...εγωκαι εκανα αγγιναρες αλα πολιτα...

πρίν από 1 λεπτό , zina7777 είπε:

Αντε..παιζει να γνωριζω και κανεναν.Φανταζεσαι?εχω αρκετα μεγαλο κυκλο..ειναι και μικρη πολη.χρονια επαγγελματιας.ποτε δεν ξερεις..

Με τι ασχολησε αν μπορεις βεβαια να πεις! Εγω ειμαι μηχανικος εχω πολλους συμφοιτητες και εκανα κ μια δουλιτσα για ενα ξενοδοχειο εκει το ναντιν

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...