Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, orianna είπε:

και γω ειμαι 10 μερες πριν τη περιοδο και υγρα λευκα δενεχω δει.βεβαια αν πιασαμε σπορακι αυτο το μηνα ουτε εμφυτευση δεν θα εχει γινει ακομα.ειχα ωορρηξια μαλλονν στις 6.αφου ειχα θετικα τεστ στις 4 και 5 του μηνα,τελικα ο θυροειδης ηταν 3.2 και μου ανεβασε την δοση.επαναληψη τελος του μηνα μαζι  με βιταμινη d. κατα τα αλλα ο προγεννητικος ελεγχος ηταν  πολυ καλος.

εγω ειμαι 5 μερες ομως!δεν εχω τπτ που να μου δειχνει οτι το πιασαμε...ισα ισα που σμρ άρχισε να πεφτει η θερμοκρασία μου!δε πειραζει ομως!ειπαμε μαζεύουμε δυναμεις κ παμε για τον επομενο!βιταμινη d ποσο εχεις?

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

δεν ξερω δεν εχω κανει ποτε.φωσφορο εχω λιγο χαμηλο και ξεχασα να το πω στη γιατρο.σημερα εχω πονους περιοδου...οταν γινει ωορρηξια και πριν την περιοδο εχουμε δεκατα?με τη θερμομετρηση δεν βγαζω ακρη παντως.ξεκινησα στην περιοδο με 35.8 και δεν εχω φτασει μεχρι και τωρα ανω απο 36.5. ενω τωρα το απογευμα εχω 37.2.δεν ξερω μηπως την κανω πολυ νωρις.στην ουσια ψιλοκοιμαμαι μεχρι να παρει την θερμοκρασια.αν δεν σηκωθω απ το κρεβατι μου ειναι δυσκολο να ξυπνησω.χαχαχα

6penp2.png

On 6/7/2017 at 8:00 ΜΜ, andrianni είπε:

Γεια σου Ελενάκι!είσαι στην εφηβεία γι αυτό.πάντως εκτός απ το ορμονικό είναι κ ισως παρενέργειες απο το γκλουκοφάζ.κ εγώ είχα γεμίσει όταν το έπαιρνα.όταν ειδικά έτρωγα κ κανένα παγωτάκι ή ημουν στην περίοδο φούντωνα.θα φύγουν όμως μην ανησυχεις...

Όσο γι αυτό που ρώτησες το γιατρό...θεά! Τον έστειλες πάλι ε; ήταν όμως αδιάβαστος.εμένα που μου έχει τύχει διπλή ωορηξία σε τυχαίο υπέρηχο, μου είχε πει ο γιατρός ότι το ένα δεν είχε γονιμοποιηθεί κ να περίμενα 10 μέρες για να δούμε για το δεύτερο κ αν δεν ερχόταν περίοδος να έκανα τεστ.Συμπέρασμα: κ το ένα να γονιμοποιηθεί δεν ερχεται περίοδος από το άλλο που θα αποβαλλόταν στην ουσία αν ήταν μόνο του με την περίοδο.Λόγω των ορμονών εγκυμοσύνης δεν έρχεται περίοδος από το άλλο που δεν γονιμοποιήθηκε.ίσως βέβαια υπάρχει κ καμιά εξαίρεση ορμονική ή δίκερη μήτρα απ όσο υποθέτω...δεν ξέρω αν σε κάλυψα.Πάντως κ εγώ την έχω την απορία...

@Ani ani δεν είμαι κ εμπειρη αλλά  δε νομίζω οτι είναι κατι ίσως κ τίποτα.μπορει κ να είναι τα πονάκια πριν την περίοδο κ μακάρι να είναι κ το πολυπόθητο!!! Εγώ που είμαι 8η μέρα μετά την περίοδο κ έχω κάτι περίεργα πονάκια τι να πω; κ μέχρι σήμερα είχα μια ροζ καφέ σταγόνα την ημέρα, που εγώ καθαρίζω αμέσως μέχρι την 5η μέρα.Ασε που με φοβίζουν αυτοί οι πόνοι.πολύ τράβηγμα, σαν τέντωμα μέσα στη μήτρα.δεν ξέρω μηπως είναι σύμπτωμα ενδομητρίωσης...θα το παρακολουθήσω κ βλέπουμε...

Φιλιά σε όλες!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 21 λεπτά , orianna είπε:

δεν ξερω δεν εχω κανει ποτε.φωσφορο εχω λιγο χαμηλο και ξεχασα να το πω στη γιατρο.σημερα εχω πονους περιοδου...οταν γινει ωορρηξια και πριν την περιοδο εχουμε δεκατα?με τη θερμομετρηση δεν βγαζω ακρη παντως.ξεκινησα στην περιοδο με 35.8 και δεν εχω φτασει μεχρι και τωρα ανω απο 36.5. ενω τωρα το απογευμα εχω 37.2.δεν ξερω μηπως την κανω πολυ νωρις.στην ουσια ψιλοκοιμαμαι μεχρι να παρει την θερμοκρασια.αν δεν σηκωθω απ το κρεβατι μου ειναι δυσκολο να ξυπνησω.χαχαχα

για να εχουμε πλήρη εικονα πρεπει να το κανουμε απο την αρχη του μηνα..εγω παρατηρησα οτι αν κοιμαμαι καλα μου δειχνει 36.7-36.8 αλλιως σταθερα 36.5...στα ιδια με εσενα ειμαι κ εγω...μετα την ωορρηξια ανεβαινει...σου λεει ανεβαινει .5-1 μοναδα..εγω πρωι δεν εχω μετρησει ποτε 37..το απόγευμα ναι..ειχα ολη την προηγουμενη βδομάδα 37-37.2...σμρ εχω 36.9...βεβαια μπορει αυριο να εχω παλι πιο υψηλα γτ ειναι να μου ερθει σκ...δεν νομιζω οτι πεφτει απαραιτητα στάδια...πρωτος μηνας ειναι που μετραω λιγο πιο σταθερα αλλα σε τυχαιες μετρήσεις εχω πετύχει κ υψηλη θερμοκρασια μια μερα πριν ερθει....οποτε μπορει απλα να πεσει την ιδια μερα...πιστευω οτι περισσοτερο βοηθαει για να βρεις ωορρηξια κ όχι για να δεις αν πετυχες η οχι,καθως μπορει να πεσει τελευταια στιγμη!τωρα που ξεκινησα να μετραω λ ξερω ποτε περιμενω θα δω κ εκεινες τις μερες ποσο εχω ωστε να ξερω για επομενη φορα....

Γεια σας κοριτσια..σε 3 μερες περιμενω περιοδο και εδω κ 3 μερες εχω πονακια περιοδου σε σημειο εντονα μεχρι κ παυσιπονα πηρα γιατι λεω παει τωρα ερχεται η καταραμενη αλλα τπτ. Τι λετε κ εσεις.??? 

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , Ani ani είπε:

Γεια σας κοριτσια..σε 3 μερες περιμενω περιοδο και εδω κ 3 μερες εχω πονακια περιοδου σε σημειο εντονα μεχρι κ παυσιπονα πηρα γιατι λεω παει τωρα ερχεται η καταραμενη αλλα τπτ. Τι λετε κ εσεις.??? 

λιγο υπομονη βρε κοριτσι!μακαρι να μην ερθεις...καποιο αλλο συμπτωμα εχεις?

πρίν από 9 λεπτά , elenakii22 είπε:

λιγο υπομονη βρε κοριτσι!μακαρι να μην ερθεις...καποιο αλλο συμπτωμα εχεις?

Μονο οτι εχει πρηστει το στηθος μου απο πολυ νωρις αυτο το μηνα! Κουραστηκα να την περιμενω χαχα

• Μου αρέσει 1

πρίν από 6 λεπτά , Ani ani είπε:

Μονο οτι εχει πρηστει το στηθος μου απο πολυ νωρις αυτο το μηνα! Κουραστηκα να την περιμενω χαχα

εμενα μου λες!!χαχα...ελα σε λιγες μερες θα ξέρουμε..εμενα δεν εχει πρηστει το στηθος...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 hour ago, Hope girl είπε:

Καινούρια και εγώ κορίτσια στην παρέα σας!έχω καθυστέρηση και δεν φανταζεστε πόσο θέλω να είμαι έγκυος!!!

καλωσόρισες!!ποσες μερες εχεις καθυστερηση??

5 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

για να εχουμε πλήρη εικονα πρεπει να το κανουμε απο την αρχη του μηνα..εγω παρατηρησα οτι αν κοιμαμαι καλα μου δειχνει 36.7-36.8 αλλιως σταθερα 36.5...στα ιδια με εσενα ειμαι κ εγω...μετα την ωορρηξια ανεβαινει...σου λεει ανεβαινει .5-1 μοναδα..εγω πρωι δεν εχω μετρησει ποτε 37..το απόγευμα ναι..ειχα ολη την προηγουμενη βδομάδα 37-37.2...σμρ εχω 36.9...βεβαια μπορει αυριο να εχω παλι πιο υψηλα γτ ειναι να μου ερθει σκ...δεν νομιζω οτι πεφτει απαραιτητα στάδια...πρωτος μηνας ειναι που μετραω λιγο πιο σταθερα αλλα σε τυχαιες μετρήσεις εχω πετύχει κ υψηλη θερμοκρασια μια μερα πριν ερθει....οποτε μπορει απλα να πεσει την ιδια μερα...πιστευω οτι περισσοτερο βοηθαει για να βρεις ωορρηξια κ όχι για να δεις αν πετυχες η οχι,καθως μπορει να πεσει τελευταια στιγμη!τωρα που ξεκινησα να μετραω λ ξερω ποτε περιμενω θα δω κ εκεινες τις μερες ποσο εχω ωστε να ξερω για επομενη φορα....

σε ενα ποστ διαβασα μια κοπελα ελεγε οτι την θερμοκρασια την μετραει 10 λεπτα αφου ξυπνησει και της βγαινει.οταν τη μετρουσε αμεσως μολις ξυπνουσε δεν εβγαζε ακρη με το θερμοδιαγραμμα.με ρωτησε και ο ενδοκρινολογος σημερα για το θερμοδιαγραμμα αν βγαζω ακρη και του ειπα οχι ιδιαιτερα και μου λεει οτι απο τις περισσοτερες αυτο ακουει.με ηλεκτρονικο μετρας απο το στομα?

6penp2.png

9 ώρες πρίν, Ani ani είπε:

Τελος παντων ας κανουνε υπομονη κοπελα μου τπτ αλλο! 

Καλημέρα. Αχ, στην ίδια λούπα είμαστε όλες. Εγώ έχω συμπτώματα και πιστεύω ότι όχι καθυστέρηση δεν θα έχω αλλά θα μου έρθει και πιο νωρίς μάλλον, μπορεί και σήμερα. Είμαι στην 24η μέρα του κύκλου μου. Έχω τα πάντα: πονάκια χαμηλά και στη μέση, πρηξιμο, χτες με ενοχλούσε και το στήθος μου όταν ήμουν μπρούμυτα, έβγαλα και το καθιερωμένο μου σπυράκι (πάντα βγάζω ένα λίγες μέρες πριν). Με έχει πάρει πολύ από κάτω αυτές τις ημέρες. Χτες το βράδυ έκλαιγα και δεν κοιμήθηκα, ξύπνησα με τα μάτια μου πρησμένα και έχω και μια πολύ σημαντική εκδήλωση στη δουλειά σήμερα, σαν το γκρέμλιν θα είμαι. 

• Μου αρέσει 1

6 ώρες πρίν, orianna είπε:

σε ενα ποστ διαβασα μια κοπελα ελεγε οτι την θερμοκρασια την μετραει 10 λεπτα αφου ξυπνησει και της βγαινει.οταν τη μετρουσε αμεσως μολις ξυπνουσε δεν εβγαζε ακρη με το θερμοδιαγραμμα.με ρωτησε και ο ενδοκρινολογος σημερα για το θερμοδιαγραμμα αν βγαζω ακρη και του ειπα οχι ιδιαιτερα και μου λεει οτι απο τις περισσοτερες αυτο ακουει.με ηλεκτρονικο μετρας απο το στομα?

καλημερα!απλο κλασσικο θερμομετεο χρησιμοποιω...δεν μπορω να σου πω οτι εχω ξεκάθαρη εικονα..

πρίν από 36 λεπτά , alina80 είπε:

Καλημέρα. Αχ, στην ίδια λούπα είμαστε όλες. Εγώ έχω συμπτώματα και πιστεύω ότι όχι καθυστέρηση δεν θα έχω αλλά θα μου έρθει και πιο νωρίς μάλλον, μπορεί και σήμερα. Είμαι στην 24η μέρα του κύκλου μου. Έχω τα πάντα: πονάκια χαμηλά και στη μέση, πρηξιμο, χτες με ενοχλούσε και το στήθος μου όταν ήμουν μπρούμυτα, έβγαλα και το καθιερωμένο μου σπυράκι (πάντα βγάζω ένα λίγες μέρες πριν). Με έχει πάρει πολύ από κάτω αυτές τις ημέρες. Χτες το βράδυ έκλαιγα και δεν κοιμήθηκα, ξύπνησα με τα μάτια μου πρησμένα και έχω και μια πολύ σημαντική εκδήλωση στη δουλειά σήμερα, σαν το γκρέμλιν θα είμαι. 

βρε Αλινα μου μην στενοχωριεσαι...ολες με παιρνει απο κατω δεν βοηθαει ομως καθολου αυτο!μην στενοχωριέσαι προκαταβολικά....περιμενε λιγες μερες ποτε δε ξερεις... βαλε αγγουράκι στα ματια!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...