Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Just now, Δήμητρα1988 είπε:

αυτο τον μηνα τπτ.... ειχα πολυ λιγα υγρα και σχεδον καθολου πονακια.... :confused:  να θα περιμενω και βλεπουμε! θα ενημερωσω εννοειτε!!! 

εσυ πως πας???

Έχεις καμμία διαίσθηση?? Καλά είμαι τα ιδια!!!περιμένω από βδομάδα μετά την Τετάρτη!δεν έχω κάτι ιδιαίτερο όμως λίγα πονακια μόνο.ειδα και ένα ίχνος ροζ στο σκούπισμα αλλά νομίζω ήταν τυχαίο ίσως ήταν από κάτι άλλο.μπορει και από την επαφη της προηγούμενης μέρας.

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 1 λεπτό , Nati85 είπε:

Έχεις καμμία διαίσθηση?? Καλά είμαι τα ιδια!!!περιμένω από βδομάδα μετά την Τετάρτη!δεν έχω κάτι ιδιαίτερο όμως λίγα πονακια μόνο.ειδα και ένα ίχνος ροζ στο σκούπισμα αλλά νομίζω ήταν τυχαίο ίσως ήταν από κάτι άλλο.μπορει και από την επαφη της προηγούμενης μέρας.

αντε να δουμε!!!  μπορει οπωσ λες τυχαιο μπορει και οχι!!!

Σημερα εχω γενεθλια!!! κλεινω τα 30 μου και εχουμε επετειο με τον αντρα μου! οποτε βαση ημερολογιου ελεγα οτι σαββατο στα γενεθλια μου αν ξυπνησω και ειμαι καθαρη θα επαιρνα να κανω τεστ (αν και πολυ νωρις) για να μας κανω το πιο ομορφο δωρο σε περιπτωση θετικου!

ετσι οπως εξεληχθηκε ομως δεν εχω πολλες ελπιδες ουτε διαισθηση ουτε τπτ....  βεβαια αναμενω....  θα περασουμε ενα ομορφο σουκου αν και βροχερο και απο βδομαδα αν δεν εχει ερθει βλεπουμε!

• Μου αρέσει 3

πρίν από 5 λεπτά , Δήμητρα1988 είπε:

Σημερα εχω γενεθλια!!! κλεινω τα 30 μου και εχουμε επετειο με τον αντρα μου! οποτε βαση ημερολογιου ελεγα οτι σαββατο στα γενεθλια μου αν ξυπνησω και ειμαι καθαρη θα επαιρνα να κανω τεστ (αν και πολυ νωρις) για να μας κανω το πιο ομορφο δωρο σε περιπτωση θετικου!

ετσι οπως εξεληχθηκε ομως δεν εχω πολλες ελπιδες ουτε διαισθηση ουτε τπτ....  βεβαια αναμενω....  θα περασουμε ενα ομορφο σουκου αν και βροχερο και απο βδομαδα αν δεν εχει ερθει βλεπουμε!

Χρόνια πολλααααα κοριτσάκι μου!να σε χαίρεται η οικογένεια σου παντα ευτυχισμένη με υγεία!ευχομαι να του κάνεις το ομορφο δωράκι έστω και με λίγες μέρες καθυστέρηση.

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Nati85 είπε:

Χρόνια πολλααααα κοριτσάκι μου!να σε χαίρεται η οικογένεια σου παντα ευτυχισμένη με υγεία!ευχομαι να του κάνεις το ομορφο δωράκι έστω και με λίγες μέρες καθυστέρηση.

σε ευχαρισρω πολυ!!!! μακαρι να πιασει η ευχη σου θα το ηθελα πολυ!!!!

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, alina80 είπε:

Έτσι μου είπαν όταν έκλεισα το ραντεβού. Εσύ πονέσες;

Ευχαριστώ Μαρθουλα μου. Δεν ανησυχώ. Θα πάρω μεγαλύτερο χάπι. Απλώς και με χάπι και να ανέβει; Μου φάνηκε παράξενο. 

Όχι κοπέλα μου.. μια απλή ενοχλησούλα ενιωσα μ το σκιαγραφικό. . 

• Ευχαριστώ 1

ukSwp3.png

Διαφημίσεις

10 ώρες πρίν, stalitsa82 είπε:

Κορίτσια θα τρελαθώ. Πήρα της εξετάσεις. TSH το Νοέμβριο είχα 4. Από μέσα Νοεμβρίου παίρνω 25αρη Τ4. Έκανα πάλι τώρα (στο ίδιο εργαστήριο) και μου βγαίνει 5,39! Δηλαδή δεν είχα, πήρα χάπι και απέκτησα;

ετσι και ο αντρας μου.... μετα το χαπι που πηρε πρωτη φορα στην επανεξεταση του ανεβηκε κι αλλο και του αυξησε τη δοση... στην επανεξεταση κατεβηκε. αυτο σημαινει οτι δεν σου αρκει η δοση οπως σου απαντησαν και πιο πανω. αν εχεις και antihpo ανεβασμενα μπορει να σου δωσει και σελινιο (semed) βοηθανε πολυ (αλλα φερνουν δυσκιλιοτητα να ξερεις) 

πρίν από 11 λεπτά , ElektraGr είπε:

Όχι κοπέλα μου.. μια απλή ενοχλησούλα ενιωσα μ το σκιαγραφικό.

εγω με το σκιαγραφικο ειμαι πολυ επιφυλακτικη. ο αντρασ μου περυσι με το που του το βαλανε ενδοφλεβια ερχισε να μουδιαζει και πεταξε σπυρια ανεβασε πιεση πολυ. αλεργικο σοκ. του καναν ενεση αδρεναληνης αμεσως και τον πηγαν με ασθενοφορο στο νοσοκομειο...... οποτε αν νιωσεις το οτιδηποτε να τους ο πεισ αμεσως! εδω σε εμασ εχουν πεθανει 2 ανθρωποι απο σκιαγραφικο. και το κακο ειναι οτι δε σου κανουν απο πριν τεστ αν εισαι αλεργικος....

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 30 λεπτά , Δήμητρα1988 είπε:

Καλημέρα και χρόνια πολλά!!!Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου ότι επιθυμεις με υγεία και γρήγορα ένα μωράκι στην αγκαλίτσα σας!!Ειμαι καινούργια και θέλω τόσο πολύ να με βάλετε στην παρέα σας να μοιραστούμε τις ανησυχίες γιατί δεν θέλω να δείχνω το άγχος μου στους δικούς μου ανθρώπους και κυρίως στον αντρουλη μου..Δεν γνωρίζω τις ιστορίες σας όμως όπως και να έχει όλα θα πάνε καλα έτσι να σκέφτεστε!!

@Δήμητρα1988 μην χάνεις την ελπίδα ποτε!!

@Nati85 και για εσένα εύχομαι να σε επισκεφτεί ο πελαργός και όλα να πάνε καλα!! 

Τα πονακια αλλα και τα ροζακια όπως λέτε μπορεί να μην είναι κάτι μπορεί και να είναι για αυτό με αισιοδοξία περιμενουμε 

Just now, Beboula25 είπε:

Καλημέρα και χρόνια πολλά!!!Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου ότι επιθυμεις με υγεία και γρήγορα ένα μωράκι στην αγκαλίτσα σας!!Ειμαι καινούργια και θέλω τόσο πολύ να με βάλετε στην παρέα σας να μοιραστούμε τις ανησυχίες γιατί δεν θέλω να δείχνω το άγχος μου στους δικούς μου ανθρώπους και κυρίως στον αντρουλη μου..Δεν γνωρίζω τις ιστορίες σας όμως όπως και να έχει όλα θα πάνε καλα έτσι να σκέφτεστε!!

@Δήμητρα1988 μην χάνεις την ελπίδα ποτε!!

@Nati85 και για εσένα εύχομαι να σε επισκεφτεί ο πελαργός και όλα να πάνε καλα!! 

Τα πονακια αλλα και τα ροζακια όπως λέτε μπορεί να μην είναι κάτι μπορεί και να είναι για αυτό με αισιοδοξία περιμενουμε 

σε ευχαριστω πολυ!!! ευχομαι και σε σενα με το καλο ενα μωρακι στην αγκαλια σας!!!

εχεις μπει ηδη στην παρεα μας και μπορεισ να μοιραζεσαι τα παντα εδω!! ειμαστε ολες στην ιδια φαση πανω κατω οποτε μπορουμε να σε καταλαβουμε!!! αλλες πιο πολυ και αλλες λιγοτερο. σημασια εχει οτι ολες εχουμε κοινο στοχο και συνεχιζουμε μεχρι να τα καταφερουμε!

11 ώρες πρίν, Μάντη είπε:

Θα πάω να ξανά κάνω να δω τι γίνεται τώρα παίρνω το 50 αρι!!!

Θέλει προσοχή!Εγώ φοβάμαι με αυτές τις αυξομειώσεις μήπως επηρεάσει το μωρό!

10 ώρες πρίν, alina80 είπε:

Έλα ντε;

ΧαχαχΧ θέλει έλεγχο...

πρίν από 43 λεπτά , Δήμητρα1988 είπε:

Καλέ κι εγώ έχω γενέθλια σήμερα!Και κλείνω τα 35!

Χρόνια μας πολλά! Υγεία και ευτυχία! Κερνάω! ΧαχαχΧ

• Μου αρέσει 1

EvgLp2.png

11 ώρες πρίν, ntemiiiiii είπε:

Μέχρι πόσο πρέπει να φτάσει στην κύηση; εμένα πήγε 1.29 από 3.3 μέσα σε 20 μέρες με 50ρι και είχα ζαλάδες Δευτέρα θα πάρω δεύτερη γνώμη

Πόσο ανέβηκε;

Τελικά σε ποιον κατεληξες;

Πώς γίνεται αυτό;

Δεν μου ανέβηκε εμένα μόλις ξεκίνησα το χάπι κατέβηκε στο 0.99 και τώρα ξαναέκανα εξετάσεις κ περιμένω αποτελέσματα. 

Τι κάνετε κορίτσια μου; Καλημέρα!! 

@alina80 καλή επιτυχία με τη σαλπιγγογραφια σου και μετά Φούλ έξτρα Επαφουλες με το σύζυγο θα είσαι φουλ γόνιμη!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

αληθεια?! αχου πολυ χαιρομαι!!! χρονια μας πολλα λοιπον ψαρακι μου!!!! ευχομαι τα καλυτερα!!! ολες οι επιθυμιες σου ευχες μου!!!

πρίν από 3 λεπτά , Δήμητρα1988 είπε:

σε ευχαριστω πολυ!!! ευχομαι και σε σενα με το καλο ενα μωρακι στην αγκαλια σας!!!

εχεις μπει ηδη στην παρεα μας και μπορεισ να μοιραζεσαι τα παντα εδω!! ειμαστε ολες στην ιδια φαση πανω κατω οποτε μπορουμε να σε καταλαβουμε!!! αλλες πιο πολυ και αλλες λιγοτερο. σημασια εχει οτι ολες εχουμε κοινο στοχο και συνεχιζουμε μεχρι να τα καταφερουμε!

Σε ευχαριστώ πολύ για την ευχή σου και την απάντηση σου!!Ετσι θέλει να μην το βάζουμε κάτω!

Ευχομαι αυτές τις μέρες να ανακοινώσετε τα ευχάριστα όσες είστε στην προσπάθεια !!!

πρίν από 9 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

ΧαχαχΧ θέλει έλεγχο...

Χρόνια σου πολλά με υγεία πολύ αγαπη και ότι επιθυμεις!!!Περιμενεις μωράκι;;;Με το καλό κοπέλα μου!!!Συγνώμη αν λέω άκυρα αν διαβάζω λάθος,ακόμη δεν το κατέχω καλα το φόρουμ αλλα θα το βρω κ εγω 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 18 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

ΧαχαχΧ θέλει έλεγχο...

Μου είπε ο ενδοκρινολόγος ότι δεν επηρεάζει το μωρό... Εύχομαι να μην χρειαστεί να το αλλάξω πάλι!!! Χρόνια πολλααα!!!

jgJqp3.png

Χρόνια πολλά κοριτσια!!!! Του χρονου με τα μωρακια αγκαλια τα γενέθλια!!! 

@alina80 good luck darling!!! Fingers crossed και φουλ σεξ μετα!!!! 

Καλημερα κιολας! Ξεχασα να πω!!! 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...