Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 56 λεπτά , alina80 είπε:

Κορίτσια θα τρελαθώ. Πήρα της εξετάσεις. TSH το Νοέμβριο είχα 4. Από μέσα Νοεμβρίου παίρνω 25αρη Τ4. Έκανα πάλι τώρα (στο ίδιο εργαστήριο) και μου βγαίνει 5,39! Δηλαδή δεν είχα, πήρα χάπι και απέκτησα;

@alina80  Καλησπέρα! Προφανώς το 25αρι που παίρνεις δεν ειναι αρκετό και πρέπει να σου αυξήσει τη δόση. Δεν είναι κατι ανησυχητικό, μόλις αλλάξεις χαπι μετά από 20 μέρες θα πεφτει σιγά σιγά η TSH . Αρκεί να βρειτε τη σωστή δόση!! Σου εύχομαι καλή επιτυχία για αύριο και όλα να πάνε καλά!!!

Υ.Γ Να πάρεις τον ενδοκρινολογο σου για να το συζητήσεις μαζι του και να σου αλλάξει χάπι σύντομα(οχι οτι θα πάθεις κάτι, απλά για να ρυθμιστεις σωστά και να εισαι έτοιμη για μια εγκυμοσύνη !!)

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Just now, ntemiiiiii είπε:

Μέχρι πόσο πρέπει να φτάσει στην κύηση; εμένα πήγε 1.29 από 3.3 μέσα σε 20 μέρες με 50ρι και είχα ζαλάδες Δευτέρα θα πάρω δεύτερη γνώμη

Πόσο ανέβηκε;

Τελικά σε ποιον κατεληξες;

Πώς γίνεται αυτό;

Θα πάω να ξανά κάνω να δω τι γίνεται τώρα παίρνω το 50 αρι!!!

jgJqp3.png

4 ώρες πρίν, marillia είπε:

Τέλειααα!!!Καλέ πήγα τώρα να φτιάξω κιμά με μακαρόνια και δεν έχω ντομάτα σε καμία μορφή!!!Τελικά θα το γυρίσω σε κεφτεδάκια!!!!

Τελικά τι έφτιαξες κιοφτεδακια????ωραιαααα μιαμ μιαμ

e6OVp3.pngExilp3.png

9 ώρες πρίν, alina80 είπε:

Όχι! 

Έτσι μου είπαν στο νοσοκομείο. Μία ώρα πριν να πάρω ένα mesulid και ενα buscopan. 

@alina80 γτ τόσα πολλά παυσίπονα; Εμένα μου χαν πει αντιβίωση να ξεκινήσω κ ήπια ένα ντεπόν μισή ώρα πριν ...

ukSwp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 42 λεπτά , ElektraGr είπε:

@alina80 γτ τόσα πολλά παυσίπονα; Εμένα μου χαν πει αντιβίωση να ξεκινήσω κ ήπια ένα ντεπόν μισή ώρα πριν ...

Έτσι μου είπαν όταν έκλεισα το ραντεβού. Εσύ πονέσες;

πρίν από 8 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

@alina80 κοριτσάκι μου καλά αποτελέσματα σήμερα.... Και μη φοβάσαι ίσως θες πάρα πάνω χάπι για τον θυρεοειδη σου!!! 

Ευχαριστώ Μαρθουλα μου. Δεν ανησυχώ. Θα πάρω μεγαλύτερο χάπι. Απλώς και με χάπι και να ανέβει; Μου φάνηκε παράξενο. 

Διαφημίσεις

Just now, marillia είπε:

Ωχχ είχατε χαλάζι?Μας έχει τρελάνει αυτός ο καιρός!!!!

Just now, marillia είπε:

Ωχχ είχατε χαλάζι?Μας έχει τρελάνει αυτός ο καιρός!!!!

Ναι εδώ στον Πειραιά πέτρες έριξε..

καλημερα κοριτσια μου! ειχα καιρο να μπω και διαβασα λιγακι τα νεα σας!!! απο οτι ειδα στο φορουμ εχουμε αρκετα σπορακια να ερχοντι βροχη και αρκετες αποχωρησεις χωρις λογο και αιτια.... ο καθενας βεβαια κανει τισ επιλογες του!

@alina80 ευχομαι ολα καλα να ειναι και ο νεος σου γιατροσ που σε εχει βαλει σε μια σειρα να σε βοηθησει να τα καταφερετε!!!! 

@Nati85 μου εγω ειμαι σημερα 30η μερα του κυκλου και ξυπνησα με εντονα πονακια περιοδου αλλα ακομη δεν εμφανηστικε η κυρια......αυτο το μηνα δε καταλαβα ωορρηξια οποτε θα περιμενω μεχρι 34η μερα που ειναι και ο μεγαλυτερος κυκλος μου και βλεπουμε.....

πρίν από 12 λεπτά , Nati85 είπε:

Και εδώ έριξε χαλάζι κορίτσια χαμος!!!εκεί @marillia?

εδω πολυ βροχη και κρυο!!! 

πρίν από 5 λεπτά , Δήμητρα1988 είπε:

καλημερα κοριτσια μου! ειχα καιρο να μπω και διαβασα λιγακι τα νεα σας!!! απο οτι ειδα στο φορουμ εχουμε αρκετα σπορακια να ερχοντι βροχη και αρκετες αποχωρησεις χωρις λογο και αιτια.... ο καθενας βεβαια κανει τισ επιλογες του!

@alina80 ευχομαι ολα καλα να ειναι και ο νεος σου γιατροσ που σε εχει βαλει σε μια σειρα να σε βοηθησει να τα καταφερετε!!!! 

@Nati85 μου εγω ειμαι σημερα 30η μερα του κυκλου και ξυπνησα με εντονα πονακια περιοδου αλλα ακομη δεν εμφανηστικε η κυρια......αυτο το μηνα δε καταλαβα ωορρηξια οποτε θα περιμενω μεχρι 34η μερα που ειναι και ο μεγαλυτερος κυκλος μου και βλεπουμε.....

εδω πολυ βροχη και κρυο!!! 

Α ωραία δεν έκανε την εμφάνιση της ακόμα!τα πονακια περιόδου που τελικά δεν έρχεται είναι καλό σημάδι.περιμενε λίγες μέρες όπως λες και εύχομαι να έχεις θετικά νέα!δεν κατάλαβες τίποτα απο ωορρηξία?ουτε υγρά?

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Nati85 είπε:

Α ωραία δεν έκανε την εμφάνιση της ακόμα!τα πονακια περιόδου που τελικά δεν έρχεται είναι καλό σημάδι.περιμενε λίγες μέρες όπως λες και εύχομαι να έχεις θετικά νέα!δεν κατάλαβες τίποτα απο ωορρηξία?ουτε υγρά?

αυτο τον μηνα τπτ.... ειχα πολυ λιγα υγρα και σχεδον καθολου πονακια.... :confused:  να θα περιμενω και βλεπουμε! θα ενημερωσω εννοειτε!!! 

εσυ πως πας???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...