Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 9 λεπτά , alina80 είπε:

Δεν είμαι έγκυος. Πριν λίγο μου έστειλαν τα αποτελέσματα. Θα μιλήσω τη Δευτέρα με την ενδοκρινολόγο. Όμως με τρώει. Μέσα στο μυαλό μου δεν στέκει να έχει ανέβει η TSH ενω παίρνω χάπι τρεις μήνες τώρα.

αλινα κανεις καπιια διαιτα παραλληλα?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Just now, zina7777 είπε:

Απο κορυδαλλο ξερω μονο τις φυλακες..χαχα..δεννεχω ιδεα απο Αθηνα.Γιαννενα εγω.

Χαχαχα το ήξερα ότι θα πεις για τις φυλακές..Γιάννενα!!!Η μανούλα μου είναι από εκεί όμως δεν έχω πάει ποτε και το λέγαμε με τον Αντρουλη να πάμε 

πρίν από 2 λεπτά , Beboula25 είπε:

Χαχαχα το ήξερα ότι θα πεις για τις φυλακές..Γιάννενα!!!Η μανούλα μου είναι από εκεί όμως δεν έχω πάει ποτε και το λέγαμε με τον Αντρουλη να πάμε 

Οχι ρε γμτ..και τη δωσαμε νυφη στην Αθηνα τη μαμα?φτς..γμτ.Πως το καναμε αυτο.Τα προσεχουμε κατι τετοια οι γιαννιωτες.τα δικα μας οαιδια θελουμε να μενουν εδω..Να ρθεις εννοειται αξιζει να μας δεις..

• Μου αρέσει 1

11 hours ago, alina80 said:

Κοριτσια θα πάω φαρμακείο να εφοδιαστω τα παυσίπονα που μου είπαν για τη σαλπιγγογραφία. Λέω να πάρω και φολικό. Συστήνετε κάποιο συγκεκριμένο σκεύασμα; 

Παυσίπονα γιατί; Πονάει; Συγγνώμη αλλά δεν έχω κάνει και επειδή ίσως χρειαστεί να μπω και γω στη διαδικασία για αυτό ρωτάω. Από φολικό έχω να προτείνω της Solgar 400mg. Μία φίλη μου είναι φαρμακοποιός αυτή μου το πρότεινε

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , zina7777 είπε:

Οχι ρε γμτ..και τη δωσαμε νυφη στην Αθηνα τη μαμα?φτς..γμτ.Πως το καναμε αυτο.Τα προσεχουμε κατι τετοια οι γιαννιωτες.τα δικα μας οαιδια θελουμε να μενουν εδω..Να ρθεις εννοειται αξιζει να μας δεις..

Χαχαχα!!!!ήρθαν εδώ οικογενειακά  μεγάλωσε εδώ δηλαδή..Αλλα ποσο σας ζηλεύω ρε παιδί μου εδώ είναι τρελλα δεν υπάρχει αυτό το χαλι..Σίγουρα αξίζει θα έρθουμε μας αρέσουν οι αποδράσεις.Απο το μικρό περιστερι ήταν ο παππούλης μουυ..Ιδέα δεν έχω ντροπή μου 

πρίν από 7 λεπτά , zina7777 είπε:

αλινα κανεις καπιια διαιτα παραλληλα?

Όχι! 

πρίν από 1 λεπτό , Efouko είπε:

Παυσίπονα γιατί; Πονάει; Συγγνώμη αλλά δεν έχω κάνει και επειδή ίσως χρειαστεί να μπω και γω στη διαδικασία για αυτό ρωτάω. Από φολικό έχω να προτείνω της Solgar 400mg. Μία φίλη μου είναι φαρμακοποιός αυτή μου το πρότεινε

Έτσι μου είπαν στο νοσοκομείο. Μία ώρα πριν να πάρω ένα mesulid και ενα buscopan. 

3 ώρες πρίν, noni90 είπε:

Κ εγώ για τις τυπικές μορφές δε ξέρω.. ανώμαλες είχε 2% με 1 ανωμαλίες κεφαλής κ 1 Ανωμαλίες αυχένα... έκανε κ ορμονικές κ αυτές άψογες. Εγώ αύριο θα κάνω τις δικές μου κ αποτελέσματα τη Δευτέρα... είναι καλό λες ε; Εγώ για καλό το βλέπω αλλά δε λέει δίπλα φυσιολογικές τιμές κ μπερδεύομαι 

Τέλειο είναι!!! Εμείς πετύχαμε με 97% ανώμαλα!!!!!

πρίν από 32 λεπτά , alina80 είπε:

Κορίτσια θα τρελαθώ. Πήρα της εξετάσεις. TSH το Νοέμβριο είχα 4. Από μέσα Νοεμβρίου παίρνω 25αρη Τ4. Έκανα πάλι τώρα (στο ίδιο εργαστήριο) και μου βγαίνει 5,39! Δηλαδή δεν είχα, πήρα χάπι και απέκτησα;

Αλινα έπαθα ακριβώς το ίδιο είχα 1.8 και τότε ο ενδοκρινολόγος μουντό έδωσε για να μην μεγαλώσουν και καλά οι όζοι και αντί να μείνει σταθερή ή να πέσει λίγο ανέβηκε 2.55 και τώρα πήγε 3.80 άστα!!!

jgJqp3.png

πρίν από 21 λεπτά , alina80 είπε:

Δεν είμαι έγκυος. Πριν λίγο μου έστειλαν τα αποτελέσματα. Θα μιλήσω τη Δευτέρα με την ενδοκρινολόγο. Όμως με τρώει. Μέσα στο μυαλό μου δεν στέκει να έχει ανέβει η TSH ενω παίρνω χάπι τρεις μήνες τώρα.

Γιατί ανέβηκε κ εγώ παίρνω χάπι κ δε μου έχει τύχει αυτό..... 

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Μάντη είπε:

Αλινα έπαθα ακριβώς το ίδιο είχα 1.8 και τότε ο ενδοκρινολόγος μουντό έδωσε για να μην μεγαλώσουν και καλά οι όζοι και αντί να μείνει σταθερή ή να πέσει λίγο ανέβηκε 2.55 και τώρα πήγε 3.80 άστα!!!

Καλα τώρα είσαι έγκυος. Μπορεί για αυτό να ανέβηκε. Τι σου είπε ο γιατρός;

πρίν από 2 λεπτά , Μάντη είπε:

Εσάς το σπορι ήταν αποφασισμένο... αντίβιωση ουρεπλασμα 3% φυσιολογικές μορφές κ όμως...... είσαι η ελπίδα μου ξεκάθαρα να ξέρεις..... μακάρι να έχω την τύχη σου !!

πρίν από 1 λεπτό , alina80 είπε:

Εσυ το αποκλείεις να είσαι;

πρίν από 18 λεπτά , alina80 είπε:

Και πριν μείνω έγκυος ανέβαινε με χάπι! Επειδή έχω 2 ενδοκρινολόγους ο ένας που μου το έδωσε μου είπε δεν πειράζει ο άλλος μου είπε ότι έκανα λάθος που το πήρα γτ αδρανοποιηθηκε ο αργανισμος μου και ζητάει παραπάνω...

jgJqp3.png

πρίν από 23 λεπτά , Μάντη είπε:

Μέχρι πόσο πρέπει να φτάσει στην κύηση; εμένα πήγε 1.29 από 3.3 μέσα σε 20 μέρες με 50ρι και είχα ζαλάδες Δευτέρα θα πάρω δεύτερη γνώμη

πρίν από 21 λεπτά , noni90 είπε:

Γιατί ανέβηκε κ εγώ παίρνω χάπι κ δε μου έχει τύχει αυτό..... 

Πόσο ανέβηκε;

1 hour ago, zina7777 είπε:

Θελω να τον ρωτησω πολλα κι οταν φτανω μπροστα με πιανει στο μπιρι μπιρι και τα ξεχναω.ηθελα να τον ρωτησω για πολυβιταμινουχα για μουρουνελαιο για αυτα τα αντισυπτικα ευαισθητης περιοχης..τιποτα δε ρωτησα ..θα κανω λιστα στο επομενο ραντεβου..

Τελικά σε ποιον κατεληξες;

πρίν από 59 λεπτά , alina80 είπε:

Κορίτσια θα τρελαθώ. Πήρα της εξετάσεις. TSH το Νοέμβριο είχα 4. Από μέσα Νοεμβρίου παίρνω 25αρη Τ4. Έκανα πάλι τώρα (στο ίδιο εργαστήριο) και μου βγαίνει 5,39! Δηλαδή δεν είχα, πήρα χάπι και απέκτησα;

Πώς γίνεται αυτό;

EvgLp2.png

πρίν από 19 λεπτά , noni90 είπε:

Εσάς το σπορι ήταν αποφασισμένο... αντίβιωση ουρεπλασμα 3% φυσιολογικές μορφές κ όμως...... είσαι η ελπίδα μου ξεκάθαρα να ξέρεις..... μακάρι να έχω την τύχη σου !!

Πραγματικά και εγώ πιστεύω ότι είναι το θαυματακι μας! Μας βοήθησε πολύ η Παναγία.. χαίρομαι που παίρνεις ελπίδες μέσα από εμένα! Σύντομα θα πετύχεις κούκλα μου! 

• Ευχαριστώ 1

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...