Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , Beboula25 είπε:

Έχεις παιδάκι;Είσαι στις προσπάθειες;Συγνώμη αλλα κάπως έχω μπερδευτεί εδώ αλλα που θα πάει θα το μαθω 

Εγω το πίνω κάθε πρωί με το που ξυπνήσω και με άδειο στομάχι.Δεν νομίζω πως υπάρχει θέμα όπως και να το πάρεις 

Ευχαριστώ!!!Βέβαια θα πίνω και το ινοφερτ που έχει μέσα φυλικό και κάτι άλλες βιταμίνες που έχουν πάλι αυτές!!!Μου φαίνεται έχω μπλέξει τα μπούτια μου χαχχαχ!!!

πρίν από 3 λεπτά , Beboula25 είπε:

Έχεις παιδάκι;Είσαι στις προσπάθειες;Συγνώμη αλλα κάπως έχω μπερδευτεί εδώ αλλα που θα πάει θα το μαθω 

Εγω το πίνω κάθε πρωί με το που ξυπνήσω και με άδειο στομάχι.Δεν νομίζω πως υπάρχει θέμα όπως και να το πάρεις 

Είχα παλίνδρομη πριν ένα χρόνο και είμαστε στις προσπάθειες!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 4 λεπτά , marillia είπε:

Πωπωωω τώρα που τα λέτε εγώ ξέχασα να τα ξεκινήσω!!!Και έχω στο σπίτι!!!Πως τα πίνεις?Πρωί με γεματο ή άδειο στομάχι?

Δεν εχει σημασια οποια ωρα θες πριν η μετα φαγητο ειναι συμπληρωμα βιταμινη δεν ενοχλει πουθενα

• Ευχαριστώ 1

tpnxp3.png

πρίν από 2 λεπτά , marillia είπε:

Ευχαριστώ!!!Βέβαια θα πίνω και το ινοφερτ που έχει μέσα φυλικό και κάτι άλλες βιταμίνες που έχουν πάλι αυτές!!!Μου φαίνεται έχω μπλέξει τα μπούτια μου χαχχαχ!!!

Είχα παλίνδρομη πριν ένα χρόνο και είμαστε στις προσπάθειες!!!

Δεν πειράζει που το ινοφερτ έχει και αυτό φυλλικό.Και εμενα μου έδινε και σίδηρο μαζί με φυλλικό και έξτρα φιλισιν οποτε νομίζω  μια χαρά τα έχεις μπλέξει!!!:-D

Καλη επιτυχία σου εύχομαι!!Ολες μαζί πάμε γερά Χαχαχα 

πρίν από 1 λεπτό , Beboula25 είπε:

Δεν πειράζει που το ινοφερτ έχει και αυτό φυλλικό.Και εμενα μου έδινε και σίδηρο μαζί με φυλλικό και έξτρα φιλισιν οποτε νομίζω  μια χαρά τα έχεις μπλέξει!!!:-D

Καλη επιτυχία σου εύχομαι!!Ολες μαζί πάμε γερά Χαχαχα 

Μάλλον έτσι θα είναι!!!Κάτι ξέρουν!!Εμένα μου φαίνονται πολλά!!!400μg έχουν οι βιατιμίνες!!!400μγ τα ινοφερτ και άλλα 5μg το φιλισιν!!!Πόσο πιά!!!!!

• Χαχα 2

Just now, marillia είπε:

Μάλλον έτσι θα είναι!!!Κάτι ξέρουν!!Εμένα μου φαίνονται πολλά!!!400μg έχουν οι βιατιμίνες!!!400μγ τα ινοφερτ και άλλα 5μg το φιλισιν!!!Πόσο πιά!!!!!

Κάνε και μια ερώτηση στον γιατρό σου!

Διαφημίσεις

Ρε συ κ πολυβιταμινες κ ινοφερτ κ φιλισιν??? Υπερβολη το φιλισιν δεν χρειαζετΑι αν παιρνεις τα αλλα δυο

• Μου αρέσει 1

tpnxp3.png

πρίν από 8 λεπτά , MelinaFo είπε:

Ρε συ κ πολυβιταμινες κ ινοφερτ κ φιλισιν??? Υπερβολη το φιλισιν δεν χρειαζετΑι αν παιρνεις τα αλλα δυο

Μάλλον δεν κατάλαβα καλά!!!Γιατί τον ρωτάω πως σας φαίνεται το φυλικό στις εξετάσεις?Μου απαντά θα πιείς ούτως ή άλλως!!Αλλά δεν μου είπε για φιλισιν!!!Εγώ μπερδεύομαι!!!Πωπωω πάλι καλά που τα λέμε!!!

Μάλλον δεν κατάλαβα καλά!!!Γιατί τον ρωτάω πως σας φαίνεται το φυλικό στις εξετάσεις?Μου απαντά θα πιείς ούτως ή άλλως!!Αλλά δεν μου είπε για φιλισιν!!!Εγώ μπερδεύομαι!!!Πωπωω πάλι καλά που τα λέμε!!!

Ναι ούτως ή άλλως το πίνεις και τώρα στις προσπάθειες και έπειτα.Απλα ρώτησε τον αν θα το παίρνεις έξτρα!Μην μπερδεύεσαι κάνε του απλά ένα τηλέφωνο 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 19 λεπτά , marillia είπε:

Ναι και τα τρία είναι υπερβολή πιστευω.ρωτησε καλύτερα αν και νομίζω ινοφερτ και βιταμίνες θα σου πει να συνεχίσεις. Και εγώ παίρνω φυλλικό από δύο μεριές και απλά το παρακολουθω που και που

e6OVp3.pngExilp3.png

1 ώρα πρίν, noni90 είπε:

Όγκος 4ml ph 8 ρευστοποίηση 30min γελοιότητα φυσιολογική. 

Αριθμος Άνα ml 160.000.000

συνολικος αριθμός 640.000.000

τυπικες μορφές 98%

κινητικοτητα αμέσως μετα

ζωηρα 70% μετρίως κινούμενα 16% ακίνητα 14%

κινητικοτητα 1η ώρα 

ζωηρα 68% μετρίως κινούμενα 18% ακίνητα 16%

κινητικοτητα 2η ώρα 

ζωηρα 67% μετρίως κινούμενα 17% ακίνητα 16%

Ημέρες αποχής 2

πως σας φαίνεται;

Για δες το ρε κοριτσι

Τέλειο είναι το σπερμοδιαγραμμα. Εσύ έκανες τις εξετάσεις σου;

• Ευχαριστώ 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Γεια σας κορίτσια!!

@marillia κανε ένα τηλ. καλύτερα, μπορει να είναι βιταμινη αλλα και αυτές πρεπει να λαμβάνονται με μετρο

@Beboula25 να εχεις συντομα μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!

@Ungry girl δε ξερω τι εγινε αλλα να ξερεις ότι οι γιατροι ειδικα μεχρι το ραντεβού της <καρδιας> αλλα και γενικα μεχρι το κλείσιμο του πρωτου τριμηνου είναι πολύ επιφυλακτικοι, αλλωστε κανεις και τιποτα δεν μπορει να προβλεψει την εκβαση μιας εγκυμοσύνης...σιγουρο είναι μονο όταν δουμε το μωρο γερο να γεννιεται! 

@alina80 καλη επιτυχια στην εξεταση!ελπιζω να μην ταλαιπωρηθείς!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 2

kRl9p2.png kRl9p2.png

πρίν από 1 λεπτό , BettySt είπε:

Τέλειο είναι το σπερμοδιαγραμμα. Εσύ έκανες τις εξετάσεις σου;

Θα τις κάνω αύριο και θα έχω αποτελέσματα Δευτέρα.... ελπίζω να είναι καλές κ να είναι απλά θέμα χρόνου!!

πρίν από 1 λεπτό , Nati85 είπε:

Ναι και τα τρία είναι υπερβολή πιστευω.ρωτησε καλύτερα αν και νομίζω ινοφερτ και βιταμίνες θα σου πει να συνεχίσεις. Και εγώ παίρνω φυλλικό από δύο μεριές και απλά το παρακολουθω που και που

Τέλειααα!!!Καλέ πήγα τώρα να φτιάξω κιμά με μακαρόνια και δεν έχω ντομάτα σε καμία μορφή!!!Τελικά θα το γυρίσω σε κεφτεδάκια!!!!

• Χαχα 4

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...