Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , noni90 είπε:

Όταν βλέπεις βλέννη βουρ μη το αφήνεις ανεκμετάλλευτο. Σε ποια μέρα είσαι;;;

ελπιζω κ εύχομαι να είναι όλα καλά κ να έρθει σύντομα για όλες!

Μια χαρούλα!!!Μπράβο!!!!Είμαι 24 μέρα και υποτίθεται η ωορρηξία θα γινόταν 22-23!!!Αλλά για να είμαι σίγουρη ας έχουμε και σήμερα χαχχαχχαχ!!!!!!

πρίν από 1 λεπτό , Beboula25 είπε:

Καλως σας βρήκα!!!Σε ευχαριστώ πολύ καλή μου που απάντησες και για την ευχή σου!!Δεν πιστεύω πως είμαι περιμένω να αδιαθετησω και μόλις τελειώσει να κάνουμε υπέρηχο γτ μετα την απόξεση απέκτησα μια κυστουλα δεξιά μικρή μεν αλλα θέλει έλεγχο και μετά βουρρ για τα καλα στις προσπάθειες..

Χαιρομαι πολύ που μπήκα στην παρέα σας και θα χαρώ να βοηθήσω και εγω με τις λίγες γνώσεις και εμπειρίες μου..

Και μεις όλα τα κορίτσια θα χαρούμε!!!!Ναι να το κοιτάξεις και μετά όπως λες βουρ!!!Είχες αποβολές?Εκανες κάποιες εξετάσεις?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 2 λεπτά , marillia είπε:

Μια χαρούλα!!!Μπράβο!!!!Είμαι 24 μέρα και υποτίθεται η ωορρηξία θα γινόταν 22-23!!!Αλλά για να είμαι σίγουρη ας έχουμε και σήμερα χαχχαχχαχ!!!!!!

Ορμά σου λέω χαχαχα

πως κ πως περιμένω να ευχαριστηθώ κι εγω γαμήλιες επαφές δε προλάβαμε αυτό το μήνα!!

Just now, noni90 είπε:

Ορμά σου λέω χαχαχα

πως κ πως περιμένω να ευχαριστηθώ κι εγω γαμήλιες επαφές δε προλάβαμε αυτό το μήνα!!

Αχχχχ ναι ωραία είναι!!!Στα μέλια είστε χαχχαχ!!!!

• Χαχα 1

Γεια σας κόρες. Με είχαν δώσει σε ένα meeting απο αυτά που δεν τελειώνουν. 

Δεν θυμάμαι ποια με ρώτησε. Ναι θα κάνω σαλπιγγογραφία αύριο, πήρα mesulid και buscopan -ενα και ένα μου είπαν να πάρω μια ώρα πριν. 

Κορίτσια πήρα και φυλλικό. Λέει πάνω το κουτί 5mg, αυτό σημαίνει ότι πρέπει να παίρνω ένα την εβδομάδα; Αυτό κατάλαβα από τις οδηγίες αλλά δεν είναι σίγουρη. 

πρίν από 18 λεπτά , zina7777 είπε:

Καλη επιτυχια στις προσπαθειες σου.Δεν ειμαι πολυ σχετικη να σου πω για κυκλους και γονιμες.Εγω με εφαρμογη στο κινητο το πιασα που ελεγε τις γονιμες και πηγαινα τις επαφες μερα παρα μερα.Σκεψου θετικα οπως και να χει.Σου ευχομαι τα καλυτερα.

Να είσαι καλα κορίτσι μου σε ευχαριστώ για την απάντηση.Να χαίρεσαι το παιδάκι σου!!Ειχα και εγω την εφαρμογή..Και σε εσένα τα καλύτερα εύχομαι 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , alina80 είπε:

Δεν θυμάμαι ποια με ρώτησε. Ναι θα κάνω σαλπιγγογραφία αύριο, πήρα mesulid και buscopan -ενα και ένα μου είπαν να πάρω μια ώρα πριν. 

Κορίτσια πήρα και φυλλικό. Λέει πάνω το κουτί 5mg, αυτό σημαίνει ότι πρέπει να παίρνω ένα την εβδομάδα; Αυτό κατάλαβα από τις οδηγίες αλλά δεν είναι σίγουρη. 

Μάλλον ένα την μέρα!!!!!Το filicine?Ας με διορθώσει κάποια αν κάνω λάθος

πρίν από 8 λεπτά , alina80 είπε:

Ενα την μερα filicine 5mg

Οτι ωρα θες πριν ή μετα το φαγητο δεν εχει σημασια

tpnxp3.png

πρίν από 4 λεπτά , marillia είπε:

Και μεις όλα τα κορίτσια θα χαρούμε!!!!Ναι να το κοιτάξεις και μετά όπως λες βουρ!!!Είχες αποβολές?Εκανες κάποιες εξετάσεις?

Την πρώτη φορά έτυχε..Με μια επαφή και όχι ολοκληρωμένη.Δεν πίστευα όταν είδα το τεστ όμως ο τότε σύντροφος δεν το ήθελε με τίποτα..Εγω εμενα μόνη με ένα μικρό μισθό και χωρίς οικονομική βοηθεια και έτσι δεν το κράτησακαι χωρίσαμε φυσικά.Την δεύτερη φορά μετά από ένα χρόνο και ενώ συζούσα με τον άνθρωπο που ήμουν μαζί και πηγαίναμε σοβαρά μόλις έμεινα εγκυος είπε δεν είμαι έτοιμος..Και έτσι πάλι έκανα το κακό.Ντρεπομαι που τα αναφέρω αισθάνομαι ασχημα πολύ δεν περίμενα ότι θα μου συμβούν αυτά και ότι θα έκανα εγω τέτοιο κακό.Και τώρα αφού πέρασε ο καιρός και είμαι με έναν άγγελο που με αγαπάει κ με προσέχει έχουμε αρραβωνιαστεί και περιμενουμε να ετοιμαστεί το σπιτάκι μας να μπούμε.Εμεινα εγκυος αμέσως και στις 13 εβδομάδες έπειτα από κακή αυχενική έκανα λήψη τροφοβλαστη και διεγνωσθι το μωράκι με σύνδρομο Τέρνερ.Οι γιατροί είπαν τυχαίο γεγονός..

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Beboula25 είπε:

Την πρώτη φορά έτυχε..Με μια επαφή και όχι ολοκληρωμένη.Δεν πίστευα όταν είδα το τεστ όμως ο τότε σύντροφος δεν το ήθελε με τίποτα..Εγω εμενα μόνη με ένα μικρό μισθό και χωρίς οικονομική βοηθεια και έτσι δεν το κράτησακαι χωρίσαμε φυσικά.Την δεύτερη φορά μετά από ένα χρόνο και ενώ συζούσα με τον άνθρωπο που ήμουν μαζί και πηγαίναμε σοβαρά μόλις έμεινα εγκυος είπε δεν είμαι έτοιμος..Και έτσι πάλι έκανα το κακό.Ντρεπομαι που τα αναφέρω αισθάνομαι ασχημα πολύ δεν περίμενα ότι θα μου συμβούν αυτά και ότι θα έκανα εγω τέτοιο κακό.Και τώρα αφού πέρασε ο καιρός και είμαι με έναν άγγελο που με αγαπάει κ με προσέχει έχουμε αρραβωνιαστεί και περιμενουμε να ετοιμαστεί το σπιτάκι μας να μπούμε.Εμεινα εγκυος αμέσως και στις 13 εβδομάδες έπειτα από κακή αυχενική έκανα λήψη τροφοβλαστη και διεγνωσθι το μωράκι με σύνδρομο Τέρνερ.Οι γιατροί είπαν τυχαίο γεγονός..

Λυπάμαι για αυτά που πέρασες!!Εύχομαι σύντομα να αποκτήσετε παιδάκι!!!

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 2 λεπτά , alina80 είπε:

Στο χαρτί γράφει δοσολογία: 0,5-1,0mg  ένα την ημέρα ή 5mg ένα την εβδομάδα.

Με μπερδευεις ε αυτο που σου γραψαν τι να σου πω εγω παιρνω μηνες ενα την μερα εχει 30 χαπια μεσα σου παμε ενα μηνα νομιζω οτι η συνιστωμενη ελαχιστη ειναι 4 mg κακ οι εγκυες ενα την μερα παιρνουν

tpnxp3.png

πρίν από 2 λεπτά , MelinaFo είπε:

Με μπερδευεις ε αυτο που σου γραψαν τι να σου πω εγω παιρνω μηνες ενα την μερα εχει 30 χαπια μεσα σου παμε ενα μηνα νομιζω οτι η συνιστωμενη ελαχιστη ειναι 4 mg κακ οι εγκυες ενα την μερα παιρνουν

Πωπωωω τώρα που τα λέτε εγώ ξέχασα να τα ξεκινήσω!!!Και έχω στο σπίτι!!!Πως τα πίνεις?Πρωί με γεματο ή άδειο στομάχι?

πρίν από 2 λεπτά , Beboula25 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ..!!Θα είμαι εδώ για ότι νεότερο 

Έχεις παιδάκι;Είσαι στις προσπάθειες;Συγνώμη αλλα κάπως έχω μπερδευτεί εδώ αλλα που θα πάει θα το μαθω 

πρίν από 1 λεπτό , marillia είπε:

Πωπωωω τώρα που τα λέτε εγώ ξέχασα να τα ξεκινήσω!!!Και έχω στο σπίτι!!!Πως τα πίνεις?Πρωί με γεματο ή άδειο στομάχι?

Εγω το πίνω κάθε πρωί με το που ξυπνήσω και με άδειο στομάχι.Δεν νομίζω πως υπάρχει θέμα όπως και να το πάρεις 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...