Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 28 λεπτά , marillia είπε:

Μόνο εγώ τελικά έκανα χωρίς παυσίπονο:-(!!!!!

Δεν σου ειχαν πει να παρεις? Καλα κ εγω που πηρα....ελιωσα στον πονο...αλλα δεν πειραζει..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

15 ώρες πρίν, Smile89 είπε:

Καλώς σας βρήκα... δεν αργησα πολύ..... δεν αντεξα κ πολύ μακρια σας. Είστε όμορφη παρέα!! 

Καλώς ήρθες δυνατό κορίτσι!!!Η αλήθεια είναι ότι προκαλούμε εξαρτήσεις!Χαχαχα

15 ώρες πρίν, andrianni είπε:

Κοριτσοπαρέα επανέρχομαι μετά από λίγες μέρες που χάθηκα. Για λίγο όμως...

Ξενύχτησα για να δω τα νέα σας μιας και δεν είχα προλάβει. Αυτή τη φορά δεν έκλαψα που ήρθε η καταραμένη (χαχα) αλλά ίσως είναι χειρότερο. Ωστόσο συνεχίζω και σκέφτομαι ότι είναι να γίνει ας γίνει. Σκέφτομαι τα θετικά, να έχουμε υγεία και ας μείνουμε και με ένα παιδάκι. Γιατί έως τώρα δεν το άντεχα το σενάριο αυτό. 

Χαίρομαι για τις θετικές χοριακές, τις εγκυούλες που το παλεύουν με τα συμπτώματα αλλά και με τις προσπάθειες για να φτάσουμε όλες εκεί! Ωστόσο επειδή έχουμε και άτυχες στιγμές λέω να απέχω. Δεν μπορώ να φιλτράρω αυτά που θέλω να πω για να αρέσουν σε κάποιον. Γενικά το λέω. Μην το πάρει κάποια προσωπικά. Απο την αρχή το έχω νιώσει αυτό. Το χειρότερο θεωρώ είναι να μην σου απαντήσει κάποια γιατί διαφωνεί. Επίσης σκέφτομαι και κοπέλες που ξαφνικά σταμάτησαν να μπαίνουν και στενοχωριέμαι. Τα παίρνω πολύ συναισθηματικά μάλλον. Anyway θα μαθαίνω τα νέα σας και όταν θα έχω κάτι συνταρακτικό θα σας πω. Φιλιά πολλά! 

Οχι αγάπη μου δεν πτοούμαστε! Μόνο μελαγχολούμε λίγο. Συνεχίζουμε μέχρι να κάτσει. Ας είναι και σε 2 μήνες. εκεί θα τα χαλάσουμε; χαχαχα Αγωνία για σένα τώρα! fingers crossed!!!

@vila Ειδα και τα δικά σου νεάκια. Τέλεια! Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Πλησιάζει για όλες... Ο γιατρός μου είπε πως συνεχίζουμε και οτι η ωχρινική δεν είναι πάντα σταθερή. Μέχρι 16. Εμένα πρώτη φορά πήγε τόσο. Ρώτησα και τι αλλο μπορούμε να κάνουμε μήπως έχω κάτι που δεν φαίνεται και μου είπε οτι μένει ο έλεγχος θρομβοφιλίας (γιατι δεν εχω κάνει τον πλήρη τελικά) και λαπαροσκόπηση. Αλλά δεν μου τα συστήνει ακόμα. Βεβαια εγώ θελω να δω την θρομβοφιλία. θα το κάνω όμως τον επόμενο αν δεν κάτσει και τώρα...

@marilia Καλή επιτυχία και σε σένα! μαζί πάτε με τη vila... Κ εσύ καλές εξετάσεις κ καλοί και ενημερωμένοι γιατροί κυρίως...

Τελικά δεν ήμουν. Γι αυτό και αρνητικό! Τελικά δεν με θέλουν τα τεστ. Ούτε τα ωορ. ούτε τα εγκυμοσύνης. Δεν θα ξαναπαραγγείλω. Χοριακή μετα από 17 μέρες απο την ωορ. 

Καλά είμαι. Ξεχνιέμαι με τη δουλεία και με τον μικρό μου. Κοιτάζω να χασω και 3 κιλάκια για να έχω άλλα θέματα να ασχολούμαι... Ο γιατρός μου είπε οτι η προγεστερόνη δείχνει οτι εγινε η ωορ. και είναι καλή. Και στο χαρτί γράφει έως 80 το φυσιολογικό (το είχα μάθει τηλεφωνικά και δεν ήξερα το όριο). Στο ίντερνετ είχα δει για πολύ μεγαλύτερες τιμές. Θα το κρατησω όμως σαν σκέψη μήπως την επαναλάβουμε εν καιρώ. Σε ευχαριστώ και υπομονή. Νομίζω στο ξαναείπα. Η φάση αυτή θα περάσει γρήγορα. Ένας εμετός την ημέρα είναι υποφερτός. σκέψου να είχες πάνω απο 3! το λέω μηπως και σε παρηγορήσω. Αλλα οτι και να πουμε η ανακατωσουρα είναι δυσκολη η αληθεια είναι... 

@ntemiiiiii ναι! πάμε δυνατά για όσο χρειαστεί. Είναι 5 ο γλυκός μου!!! κοντά με το δικό σου! Εσύ καλά είσαι; γερή και δυνατή απ όσο θυμάμαι;

Πολύ ωραία!!!Ναι η κόρη μου σε λίγες μέρες κλείνει τα 6! Καλά ειμαι ναι,η TSH μου έπεσε στο 1,29 μέσα σε 20 μέρες και μου έκανε ζαλάδες και τώρα τη ρυθμίζουμε πάλι!

8 ώρες πρίν, Ungry girl είπε:

Καλη μέρα σας!!! Ειλικρινά ηθελα να ξεκαθαρίσω τη θεση μου γιατί δεν ειναι ωραιο να μενουν απορίες οπως είπε και η ανδιριαννη πρεπει να μιλάμε αλλα εγω ετσι αρχισω και λεω αυτα που θελω να πω καμια φορα μπορει να προσβάλω κάποιο παρα πολυ γι αυτο και προτιμώ να απεχω!!! Απο την αρχή που μπικα εδω μπήκα έχοντας καποιες αγωνίες οπως και φυσικά οι περισσότερες παρολα αυτα ειναι και κάποιες που εχουν περασει απο δω κατα καιρούς που το παίζουν λες και έχουν πιάσει τον παππα ξέρετε απο που!! Ποτε δεν το έπαιξα ιστορία ποτε.νομίζω δεν προσέβαλα καμια ( και αν το εκανα δεν το κατάλαβα συγνωμη) και οταν καποια κοπελα ρωτάει κατι και δεν ξερω απλα δεν απαντάω!!! Τωρα οσο για το χθεσινό συμβάν εγω έφταιγα προφανος γιατι το παρατραβιξα οχι οτι ηταν λαθος το άγχος μου απλα ισως δεν έπρεπε να το πω εδώ οπως είπε και η μελινα κλαίνε οι χήρες κλαιν κ οι παντρεμένες!!! Πολυ σωστσ και οπως ειπε και το ελενακι κάποια που έμεινε εγκυουλα τι να μπενει να λεει για τους εμετούς τις οταν οι αλλες προσπαθούν!!! Αυτα δεν εχω να πω κατι αλλο λυπάμαι γι αυτες που δεν ξερουν προφανος να μιλάνε αλλα για να ξέρεις να μιλας πρεπει να έχεις παιδία!! @Smile89 σμαιλακι μου καλο χαίρομαι που εισαι καλυτερα και εύχομαι γρήγορα να ξανα μπεις στο παιχνιδι και αυτη τη φορα να κρατήσεις το μωρακι σου αγκαλιά!!! Οσο για τα λογια που οπως ειδες μου είπαν τα κοριτσια απλα περίμενα απο καποιες να ειναι αυθεντικά!! Προτιμώ να ακουσω την αλήθεια παρα αυτο που θα μου πει καποιος για να μου χαϊδεψει τ αυτια!! Οσο και για καποιες η καποια που ρώτησε μίλησα με το γιατρο και με τη χοριακη δεν ενθουσιάστηκε μου ειπε να κανω και αλλη τη Δευτέρα!! Καλη συνέχεια!!

Εγώ δεν έχω καταλάβει τι έγινε ακριβώς, μάλλον δεν διάβασα όλα όσα γράψατε!Όπως και ναχει καλώς ήρθες!

7 ώρες πρίν, alina80 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! 

Στεναχωρήθηκα και μπερδεύτηκα με αυτά που διάβασα. 

@andrianni μου δεν κατάλαβα ακριβώς τι είναι αυτό που σε βαραινει. Να κάνεις -οπως και κάθε κοπέλα- αυτό που τη βοηθάει. Εύχομαι ολόψυχα πολύ σύντομα να έχεις τα ευχάριστα που όλες περιμένουμε. 

@Ungry girl λυπάμαι πολύ αν ο τρόπος μου να "βοηθήσω" δεν ήταν αυτός που είχες ανάγκη. Νομίζω ότι όλων η πρόθεση ήταν η καλύτερη. Και για να μην μιλάω για άλλες, δεν έχω πει ποτέ κάτι εδώ μέσα που δεν το πιστεύω. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά για εσενα! Γενικά σαν άνθρωπο δεν μου πάει η απαισιοδοξία και εσύ τόσο καιρό εδώ μέσα το ξέρεις καλά. Σου εύχομαι τα καλύτερα και να ξέρεις θα μου λείψεις. 

Η αλήθεια είναι όταν θέλουμε τόσο ένα μωρό και αυτό δεν έρχεται επηρεάζεται όλη σου η ζωή. Προσωπικά, παρόλο που έχω φίλες πρόθυμες να ακούσουν και να με στηρίξουν, τη στήριξη που βρήκα εδώ μέσα δεν θα μπορούσα να την έχω. Γιατί ισχύει οποίος περνάει το ίδιο μόνο μπορεί να καταλάβει. Και ακριβώς επειδή έχω πάρει πολύ στήριξη και βοήθεια, προσπαθώ και εγώ να βοηθήσω και να στηρίξω οποία κοπέλα νομίζω το χρειάζεται με τον μοναδικό τρόπο που ξέρω. Και αυτός είναι η αισιοδοξία και η επιμονή. Και ξέρω καλά ότι γίνομαι αυστηρή μερικές φορές, η πρόθεση μου όμως είναι πάντα καλοπροαίρετη επειδή νομίζω ότι μερικές φορές όλοι χρειαζόμαστε ένα "ταρακούνημα". 

Αν αυτός ο τρόπος ενοχλεί ή δεν ταιριάζει σε κάποια κοπέλα, είναι πολύ απλό να το πει "Αλίνα δεν με βοηθάς έτσι". Δεν υπάρχει λόγος να στεναχωριόμαστε ή να δημιουργούνται παρεξηγήσεις. 

Φιλιά πολλά και καλό σαββατοκύριακο να έχετε! 

Εμένα μαρεσεις γιατί δείχνεις άνθρωπος ευθύς, δίχως κόμπλεξ και με χιούμορ!Ο συνδυασμός που με σκλαβώνει!χαχα

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

EvgLp2.png

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια . Συγχαρητηρια στις εγκύους και δυνατά για τον επόμενο μήνα στις υποψήφιες !! Εγώ επηξα στην δουλειά την τελευταία εβδομάδα για αυτό και Χ;θηκα λίγο αλλά προσπαθούσα να σας διαβάζω ,:-)

Διαφημίσεις

Όγκος 4ml ph 8 ρευστοποίηση 30min γελοιότητα φυσιολογική. 

Αριθμος Άνα ml 160.000.000

συνολικος αριθμός 640.000.000

τυπικες μορφές 98%

κινητικοτητα αμέσως μετα

ζωηρα 70% μετρίως κινούμενα 16% ακίνητα 14%

κινητικοτητα 1η ώρα 

ζωηρα 68% μετρίως κινούμενα 18% ακίνητα 16%

κινητικοτητα 2η ώρα 

ζωηρα 67% μετρίως κινούμενα 17% ακίνητα 16%

Ημέρες αποχής 2

πως σας φαίνεται;

Just now, marillia είπε:

Για πες!!!

Για δες το ρε κοριτσι

• Μου αρέσει 1

Καλησπερα κοριτσια!Ειναι καμία εδώ;;:confused:

Ειμαι καινούργια έσω και δεν ξέρω καν αν έχω μπει στο σωστο θέμα για αυτό συγχωρειστε με αν εχω κάνει λαθος.Ονομάζομαι Κικη είμαι 36 χρόνων δεν έχω παιδάκι είμαστε σε νέες προσπάθειες μετά από απόξεση τον Δεκέμβριο.Αυτο τον μήνα δεν μπορώ να πω ότι το προσπαθήσαμε ιδιαίτερα γιατί είχα κάποια θεματάκια όμως νομίζω πως την ημέρα που είχαμε επαφή 11η μέρα του κύκλου ήταν κ η ωορρηξία μου γτ είχα από την προηγούμενη έντονο πόνο αριστερά..πάντα καταλάβαινα την ωορρηξία..Τώρα όμως λέω νομίζω γιατί μετά από όλη αυτή την διαδικασία δεν ξέρω αν  λειτουργεί σωστά το ‘’σύστημα’’!!Σημερα λοιπόν 13 μέρες μετά την επαφή έχω λίγα ροζ υγρά ελάχιστα και ήπιες κράμπες όπως της περιοδου.Εχω υπάρξει 3 φορές εγκυος και μόνο την πρώτη είχα ελάχιστο ροζ στο σερβιετακι μου κανα δυο μέρες πριν να αδιαθετησω όμως δεν είχα καθόλου πόνους όπως τώρα.Βασικα πιστεύω πως είναι προεόρτια.Ο κύκλος μου πριν ήταν 26-29 μέρες αλλα αν υποθέσω πως ήταν  ωορρηξία την 11η μέρα τότε βγαίνει κ μαθηματικά πως είναι προερτια περιοδου..μάλλον μίκρυνε ο κύκλος αυτό τον μήνα.Οπως και να έχει προχωράμε με πιστη και ελπίδα!Θα χαρώ να ακούσω και τις δικές σας ιστορίες και την δικη σας γνώμη,:)ευχομαι σε όλες τα καλύτερα

πρίν από 4 λεπτά , noni90 είπε:

Όγκος 4ml ph 8 ρευστοποίηση 30min γελοιότητα φυσιολογική. 

Αριθμος Άνα ml 160.000.000

συνολικος αριθμός 640.000.000

τυπικες μορφές 98%

κινητικοτητα αμέσως μετα

ζωηρα 70% μετρίως κινούμενα 16% ακίνητα 14%

κινητικοτητα 1η ώρα 

ζωηρα 68% μετρίως κινούμενα 18% ακίνητα 16%

κινητικοτητα 2η ώρα 

ζωηρα 67% μετρίως κινούμενα 17% ακίνητα 16%

Ημέρες αποχής 2

πως σας φαίνεται;

Για δες το ρε κοριτσι

Απίστευα τρομερό!!!!!Αντε καλή γονιμοποίηση!!!Μόνο για τις τυπικές μορφές δεν είμαι σίγουρη αλλά μάλλον καλές!!!Περιμένετ κι άλλα αποτελέσματα?

πρίν από 4 λεπτά , Beboula25 είπε:

Ειμαι καινούργια έσω και δεν ξέρω καν αν έχω μπει στο σωστο θέμα για αυτό συγχωρειστε με αν εχω κάνει λαθος.Ονομάζομαι Κικη είμαι 36 χρόνων δεν έχω παιδάκι είμαστε σε νέες προσπάθειες μετά από απόξεση τον Δεκέμβριο.Αυτο τον μήνα δεν μπορώ να πω ότι το προσπαθήσαμε ιδιαίτερα γιατί είχα κάποια θεματάκια όμως νομίζω πως την ημέρα που είχαμε επαφή 11η μέρα του κύκλου ήταν κ η ωορρηξία μου γτ είχα από την προηγούμενη έντονο πόνο αριστερά..πάντα καταλάβαινα την ωορρηξία..Τώρα όμως λέω νομίζω γιατί μετά από όλη αυτή την διαδικασία δεν ξέρω αν  λειτουργεί σωστά το ‘’σύστημα’’!!Σημερα λοιπόν 13 μέρες μετά την επαφή έχω λίγα ροζ υγρά ελάχιστα και ήπιες κράμπες όπως της περιοδου.Εχω υπάρξει 3 φορές εγκυος και μόνο την πρώτη είχα ελάχιστο ροζ στο σερβιετακι μου κανα δυο μέρες πριν να αδιαθετησω όμως δεν είχα καθόλου πόνους όπως τώρα.Βασικα πιστεύω πως είναι προεόρτια.Ο κύκλος μου πριν ήταν 26-29 μέρες αλλα αν υποθέσω πως ήταν  ωορρηξία την 11η μέρα τότε βγαίνει κ μαθηματικά πως είναι προερτια περιοδου..μάλλον μίκρυνε ο κύκλος αυτό τον μήνα.Οπως και να έχει προχωράμε με πιστη και ελπίδα!Θα χαρώ να ακούσω και τις δικές σας ιστορίες και την δικη σας γνώμη,:)ευχομαι σε όλες τα καλύτερα

Καλως ήρθες!!Πολύ πιθανό να είναι προεόρτια αλλά αύριο θα φανεί αν αυξηθεί η ροή!!!Εύχομαι αν όχι τώρα σύντομα να μείνεις εγκυούλα!!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Κ εγώ για τις τυπικές μορφές δε ξέρω.. ανώμαλες είχε 2% με 1 ανωμαλίες κεφαλής κ 1 Ανωμαλίες αυχένα... έκανε κ ορμονικές κ αυτές άψογες. Εγώ αύριο θα κάνω τις δικές μου κ αποτελέσματα τη Δευτέρα... είναι καλό λες ε; Εγώ για καλό το βλέπω αλλά δε λέει δίπλα φυσιολογικές τιμές κ μπερδεύομαι 

πρίν από 6 λεπτά , Beboula25 είπε:

Καλη επιτυχια στις προσπαθειες σου.Δεν ειμαι πολυ σχετικη να σου πω για κυκλους και γονιμες.Εγω με εφαρμογη στο κινητο το πιασα που ελεγε τις γονιμες και πηγαινα τις επαφες μερα παρα μερα.Σκεψου θετικα οπως και να χει.Σου ευχομαι τα καλυτερα.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , noni90 είπε:

Κ εγώ για τις τυπικές μορφές δε ξέρω.. ανώμαλες είχε 2% με 1 ανωμαλίες κεφαλής κ 1 Ανωμαλίες αυχένα... έκανε κ ορμονικές κ αυτές άψογες. Εγώ αύριο θα κάνω τις δικές μου κ αποτελέσματα τη Δευτέρα... είναι καλό λες ε; Εγώ για καλό το βλέπω αλλά δε λέει δίπλα φυσιολογικές τιμές κ μπερδεύομαι 

Ουτε καν να βάζεις κάτι με το μυαλό!!Σπέρμα από τράπεζα έχει!!!!Τότε είναι καλές και οι μορφές!1!Θέλουμε μικρό ποσοστό ανωμαλιών άρα μια χαρά!!!Μη περιμένεις να ήταν 0%!!!Δεν γίνεται!!!Εννοείτε και οι ορμόνες του καλές θα ήταν!!!Με το καλό και οι δικές σου και θα δεις θα ρθεί το σποράκι!!!Εγώ είχα μείνει 2 μήνες μετά τις εξετάσεις!!!

Σήμερα έχω υγρά ωορρηξίας!!!Αλλο κι αυτό τώρα!!!Λέω να έχω επαφή και σήμερα μη τυχόν γίνει η ωορρηξία χαχχαχχα!!!!!Δεν είχα καθόλου τις προηγουμενες μέρες βλέννη!!!

πρίν από 3 λεπτά , marillia είπε:

Ουτε καν να βάζεις κάτι με το μυαλό!!Σπέρμα από τράπεζα έχει!!!!Τότε είναι καλές και οι μορφές!1!Θέλουμε μικρό ποσοστό ανωμαλιών άρα μια χαρά!!!Μη περιμένεις να ήταν 0%!!!Δεν γίνεται!!!Εννοείτε και οι ορμόνες του καλές θα ήταν!!!Με το καλό και οι δικές σου και θα δεις θα ρθεί το σποράκι!!!Εγώ είχα μείνει 2 μήνες μετά τις εξετάσεις!!!

Σήμερα έχω υγρά ωορρηξίας!!!Αλλο κι αυτό τώρα!!!Λέω να έχω επαφή και σήμερα μη τυχόν γίνει η ωορρηξία χαχχαχχα!!!!!Δεν είχα καθόλου τις προηγουμενες μέρες βλέννη!!!

Όταν βλέπεις βλέννη βουρ μη το αφήνεις ανεκμετάλλευτο. Σε ποια μέρα είσαι;;;

ελπιζω κ εύχομαι να είναι όλα καλά κ να έρθει σύντομα για όλες!

πρίν από 16 λεπτά , marillia είπε:

Απίστευα τρομερό!!!!!Αντε καλή γονιμοποίηση!!!Μόνο για τις τυπικές μορφές δεν είμαι σίγουρη αλλά μάλλον καλές!!!Περιμένετ κι άλλα αποτελέσματα?

Καλως ήρθες!!Πολύ πιθανό να είναι προεόρτια αλλά αύριο θα φανεί αν αυξηθεί η ροή!!!Εύχομαι αν όχι τώρα σύντομα να μείνεις εγκυούλα!!!!

Καλως σας βρήκα!!!Σε ευχαριστώ πολύ καλή μου που απάντησες και για την ευχή σου!!Δεν πιστεύω πως είμαι περιμένω να αδιαθετησω και μόλις τελειώσει να κάνουμε υπέρηχο γτ μετα την απόξεση απέκτησα μια κυστουλα δεξιά μικρή μεν αλλα θέλει έλεγχο και μετά βουρρ για τα καλα στις προσπάθειες..

Χαιρομαι πολύ που μπήκα στην παρέα σας και θα χαρώ να βοηθήσω και εγω με τις λίγες γνώσεις και εμπειρίες μου..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...