Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 5 λεπτά , Μάντη είπε:

Γτ δεν το δίνουν σε όλες τοτε να αποφεύγουμε τέτοιες καταστάσεις;;

Δεν προλαμβάνει παλίνδρομη όταν οφείλεται σε χρωμοσωμικη ανωμαλία...και ευτυχως δηλαδή,διοτι πρέπει να γεννιουνται οσο το δυνατον υγιεστερα μωρα... Βοηθαει όπως είπε η ada32 στην καλύτερη αιμάτωση της μητρας, διοτι υπαρχει μία θεωρία, την οποια όμως δεν αποδέχονται όλοι οι γιατροί και ακόμα και στο εξωτερικό δεν υπάρχουν μελέτες που να αποδεικνύουν απόλυτα τη βοηθεια και υπεροχη που προσφερει... Είναι στην εκάστοτε κρίση του εκάστοτε ιατρού... Εγω όταν ρωτησα τον δικο μου, μου ειπε να παρω το μικρότερο (80 mg) αφού, όμως, μείνω εγκυος.

• Μου αρέσει 2

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 5 λεπτά , Elma86 είπε:

τα σαλοσπιρ τα παίρνω και εγω καθημερινα. Ειναι για θρομβοφιλια. εγω εχω κανει εξετασεις και φανηκε οτι εχω αλλα ξερω οτι σε γυναικες που κανουν εξωσωματικη τα δινουν ασχετα απο το αν εχουν κάνει εξετασεις. Είναι συχνη αιτία για αποβολες ή βιοχημικες γιατι δεν αιματώνεται σωστα το εμβρυο στη μητρα. Σαν να πινεις κάτι πολύ πηχτο με ένα μικρο καλαμακι μου το εξήγησαν

δεν ειναι τοσο απλο! εγω πχ δν κανει να το παρω γτ θα γεμισω μελανιες κ θα εχω αιμοραγικη διαθεση  κ το ανακαλυψα τυχαια!!!! απο την παθολογο 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 2 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Ναι το ξερω οτι αυτο εχει να κανει με τις αποβολες κλπ...αλλα δεν μ.ειπε να κανω κ εξετασεις..δλδ να παιρνω χαπια χωρις να ξερω τον λογο?

μπορεις να ζητήσεις να σου γραψει εξετασεις για να δεις αν εχεις ή οχι

CpFNp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Ειχα δει 2μερες οχι συνεχομενες ελαχιστο ροζ κ επερνα προγεστερονη...η τελευταια χοριακη μου ηταν 4550...οχι δεν ειχε δει κατι στο αιμα...απλα αυτο π ξερω ειναι οτι ειχα παρα πολυ πονο τη μερα που ηταν μα αποβαλω κ με.επιασε οταν ημουν στην δουλεια..δν μπορουσα ουτε να περπατησω...

Ρωτα ένα παθολόγο δεν χάνεις κάτι! Ίσως σου πει να το ξεκινησεις μόλις μάθεις τα ευχάριστα!!!

πρίν από 1 λεπτό , ada32 είπε:

αραιωνει το αιμα κ τρεχει πιο ελευθερα! 

Σημαντικό αυτό σίγουρα!!! 

• Μου αρέσει 1

jgJqp3.png

Just now, Elma86 είπε:

μπορεις να ζητήσεις να σου γραψει εξετασεις για να δεις αν εχεις ή οχι

Ναι θα παω να κανω ετσι αλλιως εξετασεις αιματος κ θα τ ζητησω ν μου γραψει κ αυτο αλλα κ βιταμινες...

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , ada32 είπε:

δεν ειναι τοσο απλο! εγω πχ δν κανει να το παρω γτ θα γεμισω μελανιες κ θα εχω αιμοραγικη διαθεση  κ το ανακαλυψα τυχαια!!!! απο την παθολογο 

Σίγουρα όλα τα φάρμακα δεν είναι για όλους.. πάντα με συμβουλή γιατρού και καλό είναι να υπάρχει και εξέταση που να δείχνει ότι μπορείς να το πάρεις με ασφάλεια!

πρίν από 4 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Δεν προλαμβάνει παλίνδρομη όταν οφείλεται σε χρωμοσωμικη ανωμαλία...και ευτυχως δηλαδή,διοτι πρέπει να γεννιουνται οσο το δυνατον υγιεστερα μωρα... Βοηθαει όπως είπε η ada32 στην καλύτερη αιμάτωση της μητρας, διοτι υπαρχει μία θεωρία, την οποια όμως δεν αποδέχονται όλοι οι γιατροί και ακόμα και στο εξωτερικό δεν υπάρχουν μελέτες που να αποδεικνύουν απόλυτα τη βοηθεια και υπεροχη που προσφερει... Είναι στην εκάστοτε κρίση του εκάστοτε ιατρού... Εγω όταν ρωτησα τον δικο μου, μου ειπε να παρω το μικρότερο (80 mg) αφού, όμως, μείνω εγκυος.

Σωστά γτ το να παίρνεις ένα φάρμακο για μεγάλο διάστημα ενω αποδεδειγμένα δεν έχεις πρόβλημα είναι πιστεύω λάθος.. σωστά αφού μείνεις έγκυος είναι λογικό!

• Μου αρέσει 1

jgJqp3.png

κοριτσια τωρα το θυμηθηκα !!!!! κ εγω εχω τα pregnacare him & her . εχουμε παρει πολυ λιγα χαπια . οποια θελει τις τα στελνω δωρεαν με acs  χωρις χρεωση εξοδων αποστολης . 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 4 λεπτά , Μάντη είπε:

Σίγουρα όλα τα φάρμακα δεν είναι για όλους.. πάντα με συμβουλή γιατρού και καλό είναι να υπάρχει και εξέταση που να δείχνει ότι μπορείς να το πάρεις με ασφάλεια!

Σωστά γτ το να παίρνεις ένα φάρμακο για μεγάλο διάστημα ενω αποδεδειγμένα δεν έχεις πρόβλημα είναι πιστεύω λάθος.. σωστά αφού μείνεις έγκυος είναι λογικό!

Και μενα των 80 μου ειχε πει...

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, CMES είπε:

Καλα ειμαι, ο μπεμπης ειναι ανελπιστα βολικος, ομως η ζωη με τα 2 μωρα ειναι δυσκολη... η κορη μου ειναι πολυ μικρη ακομα και χρειαζεται συνεχη φροντιδα και επιβλεψη και δυστυχως περναω τις περισσοτερες ωρες της ημερας μονη μου με τα 2 χωρις βοηθεια....η βοηθεια ειναι πολυ σημαντικη, εστω και για την παρεα, εγω εχω λαλησει ολη μερα μονη μου!! Κουραγιο λοιπον γιατο ερχονται και για σενα!! Δεν εχω παραπονο παντως, τα παιδακια ειναι μεγαλη ευλογια και ευχομαι σε ολα τα κοριτσια εδω μεσα που προσπαθουν να αποκτηδουν οσα παιδακια επιθυμει η καρδια τους!!

Είναι πολύ μικρούλι μωρέ η κόρη σου εσένα. Μωρο ακόμα... Κι εγώ δύσκολα θα περάσω ειμαι σίγουρη γιατί η μικρή μου εμένα είναι πάρα πολύ ζωηρή και ήδη κάνει ζήλιες η γλυκούλα,  με σώζει το γεγονός ότι την πάω προνηπιο! Σου κοιμάται τα βράδια; η κόρη μου εμένα με καλομαθε, δεν έχει ξυπνήσει ποτέ τη νύχτα από νεογέννητη και τώρα το ξενύχτι το σκέφτομαι χαχα

yplDp3.png

πρίν από 10 λεπτά , ada32 είπε:

Πολύ σημαντικό αυτό που λες άντα μου!!!Καμια φορά μπορεί να ξεφύγει σε γιατρό!!!Μια κοπέλα μου είμασταν μαζί στα σεμινάρια της δώσσανε προληπτικά σε 2 εγκυμοσύνη ενέσεις και χάπια και έπαθε αιμορραγία!!!Ολα καλά όμως με το μπεμπέ!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Και εμενα σε μια φίλη στο πρωτο υπέρηχο της ειπε δε προχωράει και μαλλον παμε για αποξεση αλλα πρώτα θα έρθεις να σε δω.. Ηταν μια εβδομάδα πίσω το μωρο και της ξεκινησε salospir ..Τελικά παρότι συνέχιζε να είνα πίσω προχωρούσε μεγάλωνε ακουσε καρδιά και σιγα σιγα κάλυψε τη βδομαδα απλα ηταν παντα 1-2 μερες πίσω. Τωρα εχει ενα παιδαρο.  Ο γιατρός της πιστεύει οτι βοηθάει πολύ σε κάποιες περιπτωσεις 

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, alina80 είπε:

Κοριτσια θα πάω φαρμακείο να εφοδιαστω τα παυσίπονα που μου είπαν για τη σαλπιγγογραφία. Λέω να πάρω και φολικό. Συστήνετε κάποιο συγκεκριμένο σκεύασμα; 

Θα κανεις σαλπιγγογραφια?? Ειχα κανει τον σεπτεμβρη..Εγω πηρα δυο ωρες πριν μπω ενα buscopan και ενα ντεπον...

πρίν από 15 λεπτά , marillia είπε:

Πολύ σημαντικό αυτό που λες άντα μου!!!Καμια φορά μπορεί να ξεφύγει σε γιατρό!!!Μια κοπέλα μου είμασταν μαζί στα σεμινάρια της δώσσανε προληπτικά σε 2 εγκυμοσύνη ενέσεις και χάπια και έπαθε αιμορραγία!!!Ολα καλά όμως με το μπεμπέ!!!

ναι για αυτο το λεω!

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 2 λεπτά , Κελυ 32 είπε:

Θα κανεις σαλπιγγογραφια?? Ειχα κανει τον σεπτεμβρη..Εγω πηρα δυο ωρες πριν μπω ενα buscopan και ενα ντεπον...

Μόνο εγώ τελικά έκανα χωρίς παυσίπονο:-(!!!!!

• Μπερδεμένη/-ος 1

πρίν από 20 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Είναι πολύ μικρούλι μωρέ η κόρη σου εσένα. Μωρο ακόμα... Κι εγώ δύσκολα θα περάσω ειμαι σίγουρη γιατί η μικρή μου εμένα είναι πάρα πολύ ζωηρή και ήδη κάνει ζήλιες η γλυκούλα,  με σώζει το γεγονός ότι την πάω προνηπιο! Σου κοιμάται τα βράδια; η κόρη μου εμένα με καλομαθε, δεν έχει ξυπνήσει ποτέ τη νύχτα από νεογέννητη και τώρα το ξενύχτι το σκέφτομαι χαχα

Κι εμενα η κορη μου κοιμαται ολη νυχτα απο 2 μηνων. Ο μπεμπης ειναι μικρος ακομα, ξυπναει 2 φορες περιπου το βραδυ. Ομως το καλο ειναι οτι δεν θελει πολυ αγκαλια, κοιμαται στο λικο ή την καλαθουνα ανετα.

• Μου αρέσει 1

TQjIp3.pngj1MYp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...