Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 36 λεπτά , Garifalia1 είπε:

Elena m m ipe i giatros gia kolimpi ala den pao. Pao mono perpatima. Den xero fovame ti thalassa vre gua kamia molinsi. I vlakies skeftome ?

Gia sas koritsiaaaa. Pos iste ? Na sas po ego otan ixa mini egkios eniotha poli diaforetika. To stithos m to pounesa mia eudomada kai perisotero prin ti periodo 2 -3 meres stamatise kai meta otan plisiaze i mera gia na m erthi popo den mporousa na to akoumpiso sti periodo ponousa ala oxi etsi kai molis evlepa stamatouse o ponos. Ixa ponakia xamila eniotha paraxena kai igri. Ponakia sti petiodo den ixa etsi. Ta kafetia pou ixa panta 2-3 meres prin ti periodo emfanistikan mia eudomada prin kai itan i emfiteusi. 

εγω θα πηγαινα στην θαλασσα...τωρα βεβαια αν εχεις ευαισθησία γενικα καλυτερα αστο!εγω παλι περιμενω το σαβββατο...το στήθος μου δεν εχει πρηστει λιγο πιο ευαισθητο ειναι απο χθες..τπτ το σπουδαίο....βαρος νιωθω λες κ θα μου ερθει...φυσιολογικό μου φαινεται...υγρα λευκα σαν κρεμα δεν εχω βγαλει ακομα αλλα μπορει να βγαλω αργοτερα...

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 7 λεπτά , laureta είπε:

κορίτσια phra ta apotelesmata sto idio ergastirio ta ekana me to deutero loipon exei os eksis

6_7=62.3

8_7=103.5

10_7=256.5

alla koritsia exw akoma auta ta kafe pou kai pou einai poio anoixta fovamai polu h giatros vebea eipe ola kala ala fovame

η χοριακη σου αυξανεται πολυ καλα. υπερδιπλασιαστηκε που ειναι πολυ καλο σημαδι.στην εβδομαδα που εισαι η εγκυμοσυνη παρακολουθητε μονο απο την χοριακη που δειχνει οτι πας πολυ καλα.οποτε μην ανησυχεις αφου στο λεει και η γιατρος σ.συνεχισε τις μετρησεις στο ιδιο εργαστηριο. μετα τις 1000- 1500μοναδες θα δειτε και το σακο.οποτε απο δευτερα θα κανεις και υπερυχο οπου θα δειτε και εμβρυακα στοιχεια.

6penp2.png

Ειναι τέλειες οι μετρήσεις διπλασιάζεται κανονικότατα.... Πανω απο 1500 εκτος απο σάκο θα δεις και σπορακι!!!!  Ενα ειναι το μπεμπακι να το ξερεις! Μην αγχωνεσαι για τα καφετιά ολα μια χαρα ειναι!!!!  Ξάπλα ξάπλα και πολυ ξάπλα,!!! 

• Μου αρέσει 2

iFxFp2.pngw1NGp2.pngo7ZFp3.png

πρίν από 3 λεπτά , orianna είπε:

η χοριακη σου αυξανεται πολυ καλα. υπερδιπλασιαστηκε που ειναι πολυ καλο σημαδι.στην εβδομαδα που εισαι η εγκυμοσυνη παρακολουθητε μονο απο την χοριακη που δειχνει οτι πας πολυ καλα.οποτε μην ανησυχεις αφου στο λεει και η γιατρος σ.συνεχισε τις μετρησεις στο ιδιο εργαστηριο. μετα τις 1000- 1500μοναδες θα δειτε και το σακο.οποτε απο δευτερα θα κανεις και υπερυχο οπου θα δειτε και εμβρυακα στοιχεια.

ax euxaristw gia ta logia sou koritsi mou den ksereis ti dunamh mou dhneis.. ala auta ta kafe gt prepei na sunexizoun 

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

εγω θα πηγαινα στην θαλασσα...τωρα βεβαια αν εχεις ευαισθησία γενικα καλυτερα αστο!εγω παλι περιμενω το σαβββατο...το στήθος μου δεν εχει πρηστει λιγο πιο ευαισθητο ειναι απο χθες..τπτ το σπουδαίο....βαρος νιωθω λες κ θα μου ερθει...φυσιολογικό μου φαινεται...υγρα λευκα σαν κρεμα δεν εχω βγαλει ακομα αλλα μπορει να βγαλω αργοτερα...

και γω ειμαι 10 μερες πριν τη περιοδο και υγρα λευκα δενεχω δει.βεβαια αν πιασαμε σπορακι αυτο το μηνα ουτε εμφυτευση δεν θα εχει γινει ακομα.ειχα ωορρηξια μαλλονν στις 6.αφου ειχα θετικα τεστ στις 4 και 5 του μηνα,τελικα ο θυροειδης ηταν 3.2 και μου ανεβασε την δοση.επαναληψη τελος του μηνα μαζι  με βιταμινη d. κατα τα αλλα ο προγεννητικος ελεγχος ηταν  πολυ καλος.

• Μου αρέσει 2

6penp2.png

πρίν από 3 λεπτά , Alekagala είπε:

Ειναι τέλειες οι μετρήσεις διπλασιάζεται κανονικότατα.... Πανω απο 1500 εκτος απο σάκο θα δεις και σπορακι!!!!  Ενα ειναι το μπεμπακι να το ξερεις! Μην αγχωνεσαι για τα καφετιά ολα μια χαρα ειναι!!!!  Ξάπλα ξάπλα και πολυ ξάπλα,!!! 

αχ ειναι ασ ειναι κορίτσι μου απλα να μήνη εκει ππυ ριναι φοβάμαι ωμός μη αυτα τα καφε γινουν κόκκινα αν και ξερω κοπελιές που στους τρις προτους μηνες ειχαν κανοικα περιοδο

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , orianna είπε:

και γω ειμαι 10 μερες πριν τη περιοδο και υγρα λευκα δενεχω δει.βεβαια αν πιασαμε σπορακι αυτο το μηνα ουτε εμφυτευση δεν θα εχει γινει ακομα.ειχα ωορρηξια μαλλονν στις 6.αφου ειχα θετικα τεστ στις 4 και 5 του μηνα,τελικα ο θυροειδης ηταν 3.2 και μου ανεβασε την δοση.επαναληψη τελος του μηνα μαζι  με βιταμινη d. κατα τα αλλα ο προγεννητικος ελεγχος ηταν  πολυ καλος.

Με 3.2 λογικο να σου ανέβαζε τη δόση εμενα προσπαθεί χρόνια να μου την σταθεροποιήσει και πανω που τα ειχαμε καταφέρει ξαναεμεινα έγκυος!  Φτου και απο την αρχη δηλαδη! 

πρίν από 2 λεπτά , laureta είπε:

ax euxaristw gia ta logia sou koritsi mou den ksereis ti dunamh mou dhneis.. ala auta ta kafe gt prepei na sunexizoun 

δεν ξερω να σου πω γι αυτα αλλα πιθανον να ειναι και απο το τζελ. μην αγχωνεσαι.αν πηγαινε κατι στραβα η χοριακη σου δεν θα ανεβαινε τοσο καλα. θελουμε να διπλασιαζεται καθε 48 ωρες. εσενα αναβηκε πανω απο τον διπλασιασμο.αντι για 200 ειχες 250. οποτε δεν φαινεται οτι παει κατι λαθος. αν αγχωνεσαι πες στη γιατρο σου να σου εξηγησει γτ ακριβως βλεπεις αυτα τα καφε..

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , laureta είπε:

αχ ειναι ασ ειναι κορίτσι μου απλα να μήνη εκει ππυ ριναι φοβάμαι ωμός μη αυτα τα καφε γινουν κόκκινα αν και ξερω κοπελιές που στους τρις προτους μηνες ειχαν κανοικα περιοδο

Ειχα και κόκκινα βλεπεις στην κορη μου ειχα μερική αποκόλληση πλακούντα ολο ξάπλα την εβγαλα στο πρωτο τρίμηνο! Μη φοβασαι εδω ειμαστε! 

πρίν από 2 λεπτά , orianna είπε:

δεν ξερω να σου πω γι αυτα αλλα πιθανον να ειναι και απο το τζελ. μην αγχωνεσαι.αν πηγαινε κατι στραβα η χοριακη σου δεν θα ανεβαινε τοσο καλα. θελουμε να διπλασιαζεται καθε 48 ωρες. εσενα αναβηκε πανω απο τον διπλασιασμο.αντι για 200 ειχες 250. οποτε δεν φαινεται οτι παει κατι λαθος. αν αγχωνεσαι πες στη γιατρο σου να σου εξηγησει γτ ακριβως βλεπεις αυτα τα καφε..

πρίν από 2 λεπτά , Alekagala είπε:

Ειχα και κόκκινα βλεπεις στην κορη μου ειχα μερική αποκόλληση πλακούντα ολο ξάπλα την εβγαλα στο πρωτο τρίμηνο! Μη φοβασαι εδω ειμαστε! 

αχ σας Ευχαριστώ παρα πολυ κορίτσια μου σα αγαπω να ξερετε. ειμαι πολυ αγχωμένη ξερετε. φοβαμαι αλλα ευχομαι να πανε ολα καλα μια και η χοριακη μου ειναι πολυ καλη..

πρίν από 1 λεπτό , Alekagala είπε:

Με 3.2 λογικο να σου ανέβαζε τη δόση εμενα προσπαθεί χρόνια να μου την σταθεροποιήσει και πανω που τα ειχαμε καταφέρει ξαναεμεινα έγκυος!  Φτου και απο την αρχη δηλαδη! 

χαχχαχα εγω με το χαπι παντα ημουν στις φυσιολογικες τιμες αλλα τωρα το θελει 1-2 επειδη προσπαθουμε για μωρο.μου ειπε οτι με τετοια τιμη σπανια θα δημιουργουσε αποβολη αλλα οι πιθανοτητες συλληψης ειναι μεγαλυτερες στο 1-2. 

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

πρίν από 6 λεπτά , Alekagala είπε:

Ολες αυτο φοβόμαστε είτε ειναι το πρωτο μας παιδάκι ειτε το τριτο! Πίστεψε με ξεκίνησα με χοριακη 63 και μεχρι να το δω στον υπέρηχο κυλλησαν βασανιστικά οι μερες!!

φοβαμαι πολυ που εχω αυτη την "αιμοραγια".μονο αυτο με. τρέλανε

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...