Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Μηοως εισαι η επομενη τυχερη?

Ναι ακριβως αυτο κανει..δεν ξερω γιατι μ ειπε να το παρω κ μαλιστα μου τονισε να τκ ξεκινησω απο την πρωτη μερα των προσπαθειων μου...

Γυναικολόγος στο είπε;;; Νομίζω ότι καλά έκανες και το σταμάτησες αφού δεν έχεις κάτι παθολογικό... Συγγνώμη που στα θυμίζω οι χοριακες ήταν καλές; Είχες αίμα μετά; Μήπως είδε κάτι στο αίμα σ γι'αυτό στο είπε;

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 5 λεπτά , Μάντη είπε:

Ναι αλλά αν ήταν χρωμοσωματικη ανωμαλία βοηθαν αυτά;;; Δεν ξέρω καθόλου από αυτά! Νομίζω ότι αραιώνει το αίμα αυτό το χαπι... 

Ναι προληπτικα το δίνουν απο οτι εχω καταλαβει μαζί με φιλικό 

nlmNp2.png

πρίν από 1 λεπτό , ada32 είπε:

αραιωνει το αιμα ! ναι . αλλα  πρεπει να κανεις μια εξεταση πρωτα , πριν το παρεις . τον παραγοντα 8 μηπως εχεις διαθεση για αιμοραγεια  @Dimitr@17.  εγω που το εκανα , δεν μπορω να παρω σαλοσπιρ .

Δηλαδή βοηθά στον να μην γίνει παλινδρομη μια κύηση;;

jgJqp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Smile89 είπε:

Κι εγώ απο οτι εχω καταλαβει θα ξεκινησω. Όμως με τόσα που εχω ακούσει θα του πω όλες τις ανησιχιες μου κ οτι μου πει σε εξετασεις θα κανω. Ακουσα για μια περίπτωση κ φρικαρα. Λέω ε δεν μπορεί να γίνονται αυτα 

Τα κακά μέσα στη ζωή είναι αλλά προτιμώ να μην μαθαίνω πολλά για τέτοιες ιστορίες γιατί μετά νομίζω ότι τα έχω όλα κι εγώ η θα τα πάθω... δεν με βοηθά.

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Smile89 είπε:

Ναι προληπτικα το δίνουν απο οτι εχω καταλαβει μαζί με φιλικό 

Γτ δεν το δίνουν σε όλες τοτε να αποφεύγουμε τέτοιες καταστάσεις;;

jgJqp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Μάντη είπε:

Δηλαδή βοηθά στον να μην γίνει παλινδρομη μια κύηση;;

βοηθα να αιματωνεται καλα η μητρα κ να μην δημιουργηθουν θρομβοι για να τρεφεται το εμβρυο. αλλα το παιρνεις μετα απο 1-2 παλινδρομες προληπτικα. εμενα μετα την  βιοχημικη ο γιατρος δεν πολυ  ηθελε να μου το δωσει

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 4 λεπτά , ada32 είπε:

αραιωνει το αιμα ! ναι . αλλα  πρεπει να κανεις μια εξεταση πρωτα , πριν το παρεις . τον παραγοντα 8 μηπως εχεις διαθεση για αιμοραγεια  @Dimitr@17.  εγω που το εκανα , δεν μπορω να παρω σαλοσπιρ .

Δεν.μου ειπε να κανω καποια εξεταση...ουτε για ποσο να τα παρω...για αυτο τα σταματησα...

πρίν από 6 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Μηοως εισαι η επομενη τυχερη?

Ναι ακριβως αυτο κανει..δεν ξερω γιατι μ ειπε να το παρω κ μαλιστα μου τονισε να τκ ξεκινησω απο την πρωτη μερα των προσπαθειων μου...

τα σαλοσπιρ τα παίρνω και εγω καθημερινα. Ειναι για θρομβοφιλια. εγω εχω κανει εξετασεις και φανηκε οτι εχω αλλα ξερω οτι σε γυναικες που κανουν εξωσωματικη τα δινουν ασχετα απο το αν εχουν κάνει εξετασεις. Είναι συχνη αιτία για αποβολες ή βιοχημικες γιατι δεν αιματώνεται σωστα το εμβρυο στη μητρα. Σαν να πινεις κάτι πολύ πηχτο με ένα μικρο καλαμακι μου το εξήγησαν

CpFNp3.png

πρίν από 2 λεπτά , kido είπε:

Τα κακά μέσα στη ζωή είναι αλλά προτιμώ να μην μαθαίνω πολλά για τέτοιες ιστορίες γιατί μετά νομίζω ότι τα έχω όλα κι εγώ η θα τα πάθω... δεν με βοηθά.

Ούτε κ μένα οταν μου το είπε η αλλη μου ρθε να της ρίξω μπουκέτο Χαχαχα Χαχαχα 

πρίν από 3 λεπτά , Μάντη είπε:

Γτ δεν το δίνουν σε όλες τοτε να αποφεύγουμε τέτοιες καταστάσεις;;

Τι να πω. Εγώ με τον γιατρό μου τώρα δεν ειπα πολλα. Οταν ερθει η ώρα θα τα συζητήσουμε. Τώρα δεν είναι ώρα. Καλύτερα ετσι. 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , ada32 είπε:

βοηθα να αιματωνεται καλα η μητρα κ να μην δημιουργηθουν θρομβοι για να τρεφεται το εμβρυο. αλλα το παιρνεις μετα απο 1-2 παλινδρομες προληπτικα. εμενα μετα την  βιοχημικη ο γιατρος δεν πολυ  ηθελε να μου το δωσει

Μάλιστα κατάλαβα!!!! :-D

jgJqp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Δεν.μου ειπε να κανω καποια εξεταση...ουτε για ποσο να τα παρω...για αυτο τα σταματησα...

καλυτερα με παθολογο αυτο το θεμα.

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 5 λεπτά , Μάντη είπε:

Γυναικολόγος στο είπε;;; Νομίζω ότι καλά έκανες και το σταμάτησες αφού δεν έχεις κάτι παθολογικό... Συγγνώμη που στα θυμίζω οι χοριακες ήταν καλές; Είχες αίμα μετά; Μήπως είδε κάτι στο αίμα σ γι'αυτό στο είπε;

Ειχα δει 2μερες οχι συνεχομενες ελαχιστο ροζ κ επερνα προγεστερονη...η τελευταια χοριακη μου ηταν 4550...οχι δεν ειχε δει κατι στο αιμα...απλα αυτο π ξερω ειναι οτι ειχα παρα πολυ πονο τη μερα που ηταν μα αποβαλω κ με.επιασε οταν ημουν στην δουλεια..δν μπορουσα ουτε να περπατησω...

πρίν από 2 λεπτά , Elma86 είπε:

τα σαλοσπιρ τα παίρνω και εγω καθημερινα. Ειναι για θρομβοφιλια. εγω εχω κανει εξετασεις και φανηκε οτι εχω αλλα ξερω οτι σε γυναικες που κανουν εξωσωματικη τα δινουν ασχετα απο το αν εχουν κάνει εξετασεις. Είναι συχνη αιτία για αποβολες ή βιοχημικες γιατι δεν αιματώνεται σωστα το εμβρυο στη μητρα. Σαν να πινεις κάτι πολύ πηχτο με ένα μικρο καλαμακι μου το εξήγησαν

Ναι το ξερω οτι αυτο εχει να κανει με τις αποβολες κλπ...αλλα δεν μ.ειπε να κανω κ εξετασεις..δλδ να παιρνω χαπια χωρις να ξερω τον λογο?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...