Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Ναι εκανα αμεσως μετα την αποβολη κ τα 2..ολα ηταν καθαρα...δεν εχω ακριβως πολυκυστικες...εχω απο την δεξια πλευρα πολυκυστικη υφη...

Άρα είναι πιθανόν να είναι τυχαίο ότι δεν έμεινες ακόμα... Πληροφοριακά πάντως εγώ το μήνα που έκανα λιγότερο σεξ αλλά στις γόνιμες φουλ έμεινα ενώ τους προηγούμενους που κάναμε συνέχεια και μετά τις γόνιμες δεν γινόταν! Βέβαια λογικά έτυχε...

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Just now, Smile89 είπε:

Καλημέρα. Καλώς σας βρήκα!! 

likeeeeeeeeeeeeeee.... πολυ χαρα μου δινεις.Σε χρειαζομαστε εδω.Ολες τις χρειαζομαστε..λακιζετε μια μια...μας ματιασαν....

• Χαχα 1

πρίν από 1 λεπτό , Μάντη είπε:

Άρα είναι πιθανόν να είναι τυχαίο ότι δεν έμεινες ακόμα... Πληροφοριακά πάντως εγώ το μήνα που έκανα λιγότερο σεξ αλλά στις γόνιμες φουλ έμεινα ενώ τους προηγούμενους που κάναμε συνέχεια και μετά τις γόνιμες δεν γινόταν! Βέβαια λογικά έτυχε...

πεταγομαι και εγω....χαχαχαχχααχχα   σου ειπε να αρχισεις να πινεις κατι???εγω αρχισα filisin και μετα την επισκεψη μαλλον και σιδηρο.

πρίν από 1 λεπτό , Μάντη είπε:

Χαχαχ να το ελαττωσω δλδ...αλλα δεν νομιζω οτι θα συμφωνησει το αγορι...

Just now, depyfr είπε:

πεταγομαι και εγω....χαχαχαχχααχχα   σου ειπε να αρχισεις να πινεις κατι???εγω αρχισα filisin και μετα την επισκεψη μαλλον και σιδηρο.

Εγω παιρνω ετσι κ αλλιως φιλισιν...

• Χαχα 1

2 ώρες πρίν, Nati85 είπε:

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!

@Smile89καλως ήρθες και πάλι!εδώ όλες μαζί στον αγώνα μας!!καλή ανάρρωση ψυχολογική και σωματική.

@marillia είναι 2000. Αλλά πίνω ένα κάθε μέρα.η αλήθεια αυτό με την βιταμίνη d που συμβαίνει αυτόν τον καιρό δεν ξέρω.χρειαζεται δεν χρειαζεται...εγώ την πίνω πάντως για να είναι σιγουρη ότι δεν μπλοκάρει κατι.

@Ungry girl Αγάπη εγώ οντως πίστευα ότι ήταν καλή η χοριακη σου φυσικά αρμόδιος είναι ο γιατρός όπως και σου έλεγα να επικοινωνήσεις όπως και εσύ θα το έκανες έτσι κι  αλλιως.αν θελεις να μου πεις τι σου είπε και δεν ενθουσιάστηκε???συνεχισε να μπαινεις και να μας λες τους προβληματισμούς σου και τις αγωνίες σου! αν κάποια στιγμή είπα κάτι για το παιδί μου και έκανε εσενα ή κάποιες κοπελες να αισθανθούν άσχημα  συγγνώμη κορίτσια μου απλώς είναι στην καθημερινότητά μου και επειδή μοιράζομαι πολλά πράγματα μαζί σας λέω και για αυτό αλλά δεν θα το ξανακάνω.

Εγώ Παντως θέλω να ακούω για τα παιδακια σας, ειναι τόσο γλυκό. Στην τελική αποδυκνειουν σε όλες μας πώς υπαρχει ελπίδα και ειναι κ στην καθημερινότητα σου όπως είπες ειναι το καμαρι σου δεν γίνεται να μην λες γιαυτό. 

• Ευχαριστώ 1

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Dimitr@17 είπε:

μια χαρα.εγω στην προηγουμενη εγκυμοσυνη ο γιατρος μου ειχε πει να το παιρνω 2 μηνες πριν αρχισω τις προσπαθειες.και να σου πω την αληθεια θεωρησα οτι με βοηθησε και αυτο να μεινω γρηγορα...αλλα σε αυτην που εμεινα παλι συντομα δεν το επαιρνα.τι να πω...

ρε κοριτσια ξερετε τι εχω παθει???εκει που λαχταρω κατι να φαω και παω να το φτιαξω να το φαω μετα απο 5 λεπτα μου περναει και δεν θελω:?παει τρελαθηκα!!

• Χαχα 1

πρίν από 4 λεπτά , depyfr είπε:

μια χαρα.εγω στην προηγουμενη εγκυμοσυνη ο γιατρος μου ειχε πει να το παιρνω 2 μηνες πριν αρχισω τις προσπαθειες.και να σου πω την αληθεια θεωρησα οτι με βοηθησε και αυτο να μεινω γρηγορα...αλλα σε αυτην που εμεινα παλι συντομα δεν το επαιρνα.τι να πω...

ρε κοριτσια ξερετε τι εχω παθει???εκει που λαχταρω κατι να φαω και παω να το φτιαξω να το φαω μετα απο 5 λεπτα μου περναει και δεν θελω:?παει τρελαθηκα!!

Που εισαι??? Χαχαχα αν ειμαστε γειτονισσες θα ερχομαι να τα τρωω εγω που ειμαι ασταματητη το τελευταιο διαστημα

tpnxp3.png

πρίν από 5 λεπτά , depyfr είπε:

Δεν το ρώτησα το μόνο που ρώτησα είναι για την d και μου είπε να την συνεχίσω! Αλλά λόγο αναιμίας εγώ παίρνω ανα διαστήματα βιταμίνες οπότε πήρα και τώρα τις pregnacare δεν νομίζω ότι κάνουν κάπου κακό!

πρίν από 5 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Χαχαχαχαχ άμα το ακούσει το αγόρι σου θα με μισήσει!!!! Οχι κάνε σεξ οπόταν σας έρχεται και θα έρθει και το νινακι! Φαντάζομαι και την προηγούμενη φορά που έμεινες έγκυος πάλι έκανες αρκετό σεξ!!!!!

jgJqp3.png

κορυδαλλο μενω!!!οχι μεσα:)και εγω πριν ετρωγα παρα πολυ αφου αν δεν θηλαζα πιστευω θα ειχα γινει σαν ντουλαπα.αν και πηρα 4-5 κιλα.ηθελα να ξεκινησω πιο λιγα αλλα οκ θα τα χασω ολα μαζι...ελπιζω να μην παρω πολλα!!τωρα βρε παιδι μου μου εχει κοπει η ορεξη παρα πολυ.εμενα οι εγκυμοσυνες με αδυνατιζουν μανα μου.:)

πρίν από 1 λεπτό , depyfr είπε:

κορυδαλλο μενω!!!οχι μεσα:)και εγω πριν ετρωγα παρα πολυ αφου αν δεν θηλαζα πιστευω θα ειχα γινει σαν ντουλαπα.αν και πηρα 4-5 κιλα.ηθελα να ξεκινησω πιο λιγα αλλα οκ θα τα χασω ολα μαζι...ελπιζω να μην παρω πολλα!!τωρα βρε παιδι μου μου εχει κοπει η ορεξη παρα πολυ.εμενα οι εγκυμοσυνες με αδυνατιζουν μανα μου.:)

Δεν κινδυνευεις εισαι πολυ μακρια! Γερη να εισαι!

• Μου αρέσει 1

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια θα το πω παλι μηπως και καποια ενδιαφερεται: εχω ενα κουτι pregnancecare max σχεδον γεματο, ενα κουτι d3 fix max και ενα solumag forte. Θελει καμια να της τα στειλω; ειναι κριμα γιατι ειναι ακριβα φαρμακα, μην ληξουν και πανε χαμενα!

• Μου αρέσει 2

TQjIp3.pngj1MYp2.png

πρίν από 6 λεπτά , Μάντη είπε:

Δεν το ρώτησα το μόνο που ρώτησα είναι για την d και μου είπε να την συνεχίσω! Αλλά λόγο αναιμίας εγώ παίρνω ανα διαστήματα βιταμίνες οπότε πήρα και τώρα τις pregnacare δεν νομίζω ότι κάνουν κάπου κακό!

Χαχαχαχαχ άμα το ακούσει το αγόρι σου θα με μισήσει!!!! Οχι κάνε σεξ οπόταν σας έρχεται και θα έρθει και το νινακι! Φαντάζομαι και την προηγούμενη φορά που έμεινες έγκυος πάλι έκανες αρκετό σεξ!!!!!

Ναι κ οταν εμεινα παλι καναμε...ισως τωρα π πηρα τα τεστακια ωορηξιας να καταλαβω ποτε κανω κ να παω πιο ατοχευμενα...τι να πω...?απλα περιμενω να γινει καποια στιγμη...

παντως εμενα μου φερατε πολυ γουρι απο τοτε που μπηκα εδω.και μου κρατατε πολυ καλη παρεα ειδικα στην δουλεια γιατι σπιτι δεν προλαβαινω να σας παρακολουθω στενα.εχω να φροντισω τους 2 αντρες της ζωης μου και το σπιτι!νιωθω παρα πολυ τις αγωνιες των κοριτσιων που προσπαθουν αληθεια γιατι εχω περασει και εγω απο αυτο το σταδιο.και ακομα εχω αγχος βασικα μεχρι τουλαχιστον το πρωτο υπερηχο.αν και νομιζω οτι μεχρι να γεννησεις δεν φευγει ποτε...ε και μετα εχεις αγχος για μια ζωη να ειναι γερο και καλοτυχο...εγω μαλλον θα γινω κακια πεθερα σας το ειπα???χαχαχαχαχαχαχαχαχ

• Χαχα 1

πρίν από 28 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Ναι κ οταν εμεινα παλι καναμε...ισως τωρα π πηρα τα τεστακια ωορηξιας να καταλαβω ποτε κανω κ να παω πιο ατοχευμενα...τι να πω...?απλα περιμενω να γινει καποια στιγμη...

Εμένα με βοήθησαν πολύ! Ξεκινά να τα κάνεις από νωρίς για να μην μπερδεύτει !!!

jgJqp3.png

Κορίτσια μου βγήκαν και τα 4 ματια μου για να τα διαβασω οοοοοολααααα!!!! 

@MelinaFo για περιμενε λιγακι Γιατι κι εγώ έτσι ξεκινησα με αιματακι. Μην κοιτας το αποτέλεσμα όμως είναι Ασχετο. 

@Dimitr@17 όπως το πες κι εγώ έτσι σκέφτομαι. Αφού έπιασα Γιατι να μην ξαναπιασω; αλήθεια εσύ μετα την εγκυμοσύνη που είχες εκανες κι αλλες εξετασεις; πέρα απο παπ

@Ungry girl οι γιατροί παντα ειναι συγκρατημενοι. Τι θέλω να πω οταν είδα την χοριακη μου 49, 81 τον πηρα τηλ και μου λέει ξανα κανε και θέλουμε 100 και μετα μου λέει φυσικα και το 95 ειναι καλο μην πανικοβληθεις, καταλαβε οτι ειμαι αγχώδης ανθρωπος. Την ημέρα που τελικα ήρθε το αίμα τον πηρα τηλ και του λέω ειναι φυσιολογικό? Μου λέει φυσικα και οχι εισαι έγκυος κλπ κλπ μου έκοψε τα πόδια αλλα είχε δίκιο. Τίποτα απο αυτα που είπε δεν σημαινε οτι δεν πηγαίνε καλα η εγκυμοσύνη μου απλα εμένα με έπιανε φρίκη. Σε ολα τα ραντεβού συγκρατημένος ηταν. Τελικα αυτός ήταν που με κρατησε όρθια οταν έγινε οτι έγινε και ευχαριστώ το θεό που τον έχω. Απλα θέλω να σου πω να μην σε ανησυχούν τα λόγια του ωσπου να σε δει. Σχετικα με την χοριακη σου τώρα δεν ξέρω αν είναι καλη η οριακα εχω ακούσει πως καμια φορα στην αρχή βλέπεις πως δεν ανεβαίνει όπως θα έπρεπε και ξαφνικα ξεκολλαει. Ίσως να γίνει κι αυτό!!! Τέλος παντων θεωρώ πολύ λογική την ανησυχία σου. Εγω στο ξανα πα ήμουν το ίδιο αλλα τα λεγα στον αντρα μου και τελικα ηταν το μεγαλύτερο μου λαθος. Κατα την αποχή μου. Σχετικα με τις κοπέλες η καθεμία είπε την γνώμη της με το τρόπο της. Εγώ δεν πιστεύω ότι καποια σε ειρωνεύτηκε, βέβαια αυτή ειναι η αποψη μου. Υπαρχουν όμως και κοπέλες εδώ μέσα που κόλλας πιο πολύ και θέλουν να σε βλέπουν στην ομαδα αν θες μείνε για αυτές αν όμως δεν αισθανεσαι έτσι κι αλλιώς καλα παρε απόσταση για όσο νομίζεις. Παντως αν θες να μιλησεις στειλε μου είτε πμ είτε στο viber μου αν το έχεις ακομη. Εγω το χω το δικό σου αλλα φοβήθηκα με ενοχλησω οποτε ελπίζω να δεις το μήνυμα εδω. Φυσικα αν θες περιμένω νέα την Δευτέρα και δεν είμαι η μόνη. Πολλές θα σε σκέφτονται!!! 

• Μου αρέσει 2

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...