Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 21 λεπτά , CMES είπε:

@Farmakotriftena πως πας εσυ;;

Γιατρινα μας τι κανεις; πως είναι η καθημερινότητα σου τώρα με τον γιο;; να σου ζήσει πρώτα απ'όλα!! Γέρος και δυνατός!! Πώς είσαι;

Εγώ καλά.. . Μετράω σαν φαντάρος τις μέρες και είναι πολλές.. . 3 μήνες και 3 μέρες. Οι αναγούλες, καουρες, πονακια, συσπάσεις , ζαλάδες, φουσκωματα είναι στην καθημερινότητά μου. Δεν έχω παράπονο! Νιώθω κάθε μέρα άρρωστη.  Και τώρα που είμαι σχεδόν 7 μηνών, φαντάζομαι θα προστεθούν και οι συσχοουριες η δυσκολία στον ύπνο  (βλέπεις αισιοδοξία ε;;)!!

yplDp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Just now, Dimitr@17 είπε:

Και εγω κοριτσια μολις αδιαθετησα...κ ετοιμαζομουν να κανω το τεστακι σημερα...δν πειραζει συνεχιζουμε ακαθεκτες..ν

Δεν εχω και φατσουλα που χτυπαει το κεφαλι στον τοιχο,οπως το fb. Γαμωτο.. Πφφφφφ.... θα γαμ**εται ο Διας παλι,το νιωθω!!!:-(:-(

Just now, zina7777 είπε:

Δεν εχω και φατσουλα που χτυπαει το κεφαλι στον τοιχο,οπως το fb. Γαμωτο.. Πφφφφφ.... θα γαμ**εται ο Διας παλι,το νιωθω!!!:-(:-(

Ζηνακι μου δςν πειραζει τον επομενο μηνα παμε δυναμικα

Just now, Dimitr@17 είπε:

Ζηνακι μου δςν πειραζει τον επομενο μηνα παμε δυναμικα

Πειραζει ρε γμτ.. εχουμε αναγκη τα ευχαριστα νεα .Απλα ο Θεος ξερει καλυτερα και δε μπορουμε να τον παρακαμψουμε.Ολα για καποιο λογο γινονται στην ωρα τους.Μη χαλιεσαι κοριτσι μου..Θα ρθει κι ολα θα πανε υπεροχα.Υπομονη και πιστη να χεις...και ορεξη για σεξ....

1 hour ago, Ungry girl είπε:

Παρολα αυτα αν δε σε πειράζει θα ηθελα μα κρατήσω τη γνωμη του γιατρου ο οποίος ασψετος το ιστορικο μου επειδή του είπα ημερομηνίες κτλ ηταν συγκρατημένος με την τιμη και όταν του ειπα να μου πει γιατι αγχώνομαι γιατι ειχα.μια βιοχημική κλπ μου ειπε εεε καλη ειναι επανέλαβε τη Δευτέρα!!! Δεν θεωρώ πως ειναι νεύρα γιατι αν ηταν νευρα θα ειχα παρεξηγηθεί μς ολες!! Οποτε απλα με πειραξαν καποια πράγματα δεν θα κατσω να αδχοληθω περαιτέρω ειπα με ατομα που δςν εχουν παιδία!!

Αννα μου να ξέρεις ο γιατρος αν δεν περασει ο καιρος δεν θα ειναι θετικος...εμενα φαντασου στην πρωτη επισκεψη ενω ειδαμε σακο κ εμβρυικα στοιχεια μου ειπε οτι δεν θα μ ανοίξει φακελο ακομα αλλα απο την επομενη φορα!εγω προσωπικά ειχα αγχος καθε φορα γτ παντα στην αρχη δεν το νιωθεις οποτε δεν ξερεις αν ειναι καλα,μετα πας για εξετασεις αγχωνεσαι αν θα βγουν καλες,μετα σε κλωτσαει κ αγχωνεσαι οτι καποιες φορες ακούγεται περισσοτερο αλλες λιγοτερο..γενικα καθε σταδιο της εγκυμοσυνης εχει το αγχος της!να σκεφτεσαι θετικα κ ολα θα πανε καλα!κανε εσυ απο μεριας σου οτι καλυτερο μπορεις κ οτι ειναι να γινει θα γινει!επισης θα σου ελεγα οταν πας στον γιατρο κ σ πει κ ημερομηνια να πας κ στο θεμα το αντίστοιχο που λεει θα γίνουμε μανουλες τον οκτωμβρη π.χ...στο λεω γτ οταν εισαι ακριβως στο ιδιο σταδιο με καποια ειναι πιο ευκολο να καταλαβει ακριβως πως νιωθεις..δε λεω οτι κ εδω δε θα καταλάβουμε γτ πολλες η εχουν παιδι η περιμενουν οποτε καταλάβουν σε τι αναφέρεσαι απλα ειναι διαφορετικο να το βιωνεις με καποια την ιδια στιγμη...εγω δλδ εβλεπα τις μανουλες ιανουαριου  αλλα οταν αυτες εκαναν β επιπεδου εγω ειχα καιρο ακομα οποτε ηταν καλυτερο να μιλαω με τις κοπελες του Μαρτίου...

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 17 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Γιατρινα μας τι κανεις; πως είναι η καθημερινότητα σου τώρα με τον γιο;; να σου ζήσει πρώτα απ'όλα!! Γέρος και δυνατός!! Πώς είσαι;

Εγώ καλά.. . Μετράω σαν φαντάρος τις μέρες και είναι πολλές.. . 3 μήνες και 3 μέρες. Οι αναγούλες, καουρες, πονακια, συσπάσεις , ζαλάδες, φουσκωματα είναι στην καθημερινότητά μου. Δεν έχω παράπονο! Νιώθω κάθε μέρα άρρωστη.  Και τώρα που είμαι σχεδόν 7 μηνών, φαντάζομαι θα προστεθούν και οι συσχοουριες η δυσκολία στον ύπνο  (βλέπεις αισιοδοξία ε;;)!!

Καλα ειμαι, ο μπεμπης ειναι ανελπιστα βολικος, ομως η ζωη με τα 2 μωρα ειναι δυσκολη... η κορη μου ειναι πολυ μικρη ακομα και χρειαζεται συνεχη φροντιδα και επιβλεψη και δυστυχως περναω τις περισσοτερες ωρες της ημερας μονη μου με τα 2 χωρις βοηθεια....η βοηθεια ειναι πολυ σημαντικη, εστω και για την παρεα, εγω εχω λαλησει ολη μερα μονη μου!! Κουραγιο λοιπον γιατο ερχονται και για σενα!! Δεν εχω παραπονο παντως, τα παιδακια ειναι μεγαλη ευλογια και ευχομαι σε ολα τα κοριτσια εδω μεσα που προσπαθουν να αποκτηδουν οσα παιδακια επιθυμει η καρδια τους!!

• Μου αρέσει 1

TQjIp3.pngj1MYp2.png

πρίν από 18 λεπτά , zina7777 είπε:

Πειραζει ρε γμτ.. εχουμε αναγκη τα ευχαριστα νεα .Απλα ο Θεος ξερει καλυτερα και δε μπορουμε να τον παρακαμψουμε.Ολα για καποιο λογο γινονται στην ωρα τους.Μη χαλιεσαι κοριτσι μου..Θα ρθει κι ολα θα πανε υπεροχα.Υπομονη και πιστη να χεις...και ορεξη για σεξ....

Αααα καλα απο ορεξη για σεξ δοξα το θεο...απλα εχω αρχισει να αναρωτιμαι μηπως εχω κατι οργανικο κ εμποδιζει να μεινω εγκυος...και ισως για αυτο κ να ειχα παλινδρομη..απο την αλλη σκεφτομαι αφου εμεινα γτ να μην ξαναγινει?

πρίν από 1 λεπτό , Dimitr@17 είπε:

Αααα καλα απο ορεξη για σεξ δοξα το θεο...απλα εχω αρχισει να αναρωτιμαι μηπως εχω κατι οργανικο κ εμποδιζει να μεινω εγκυος...και ισως για αυτο κ να ειχα παλινδρομη..απο την αλλη σκεφτομαι αφου εμεινα γτ να μην ξαναγινει?

Καλημέρα! Πιστεύω όπως και εσύ ότι θα ξαναγίνει σύντομα ίσως θέλει λίγο χρόνο ο οργανισμός! Εγώ θα πω και μια βλακεία μήπως τελικά και το πολύ σεξ δεν έχει τα αποτελέσματα που θέλουμε;;; Στη παλινδρομη ρώτησες γιατρό γτ μπορεί να συμβεί; Δεν ξέρω καθόλου από αυτά...

jgJqp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Εδω που εισαι ημουνα,με βιοχημικη(οπως μου την ειπανε).θα γινει..και συντομα.Φυλλικο παιρνεις?Ολοι το χαρακτηριζουν ως τυχαιο γεγονος κι εχω πειστει τοσο πολυ οτι οντως ειναι.Δε μπορει ολες νακαναμε κατι λαθος.....

πρίν από 3 λεπτά , Μάντη είπε:

Καλημέρα! Πιστεύω όπως και εσύ ότι θα ξαναγίνει σύντομα ίσως θέλει λίγο χρόνο ο οργανισμός! Εγώ θα πω και μια βλακεία μήπως τελικά και το πολύ σεξ δεν έχει τα αποτελέσματα που θέλουμε;;; Στη παλινδρομη ρώτησες γιατρό γτ μπορεί να συμβεί; Δεν ξέρω καθόλου από αυτά...

Ναι ειπε οτι ηταν τυχαιο γεγονος κ οχι κατι που εκανα εγω πχ να σηκωσα βαρος...ειναι λεει τα χρωμοσωματα που δεν ταιριαξαν οπως θα επρεπε κ απο μονος του ο οργανισμος σταματησε τη διαδικασια...

πρίν από 4 λεπτά , zina7777 είπε:

Εδω που εισαι ημουνα,με βιοχημικη(οπως μου την ειπανε).θα γινει..και συντομα.Φυλλικο παιρνεις?Ολοι το χαρακτηριζουν ως τυχαιο γεγονος κι εχω πειστει τοσο πολυ οτι οντως ειναι.Δε μπορει ολες νακαναμε κατι λαθος.....

Ναι παιρνω ...εγω ημουν σχεδον 6 εβδομαδων οταν σταματησε η εγκυμοσυνη..και μετα το απεβαλε απο μονο του ο οργανισμος..δεν εκανα αποξεση...

Διαφημίσεις

Ναι ειπε οτι ηταν τυχαιο γεγονος κ οχι κατι που εκανα εγω πχ να σηκωσα βαρος...ειναι λεει τα χρωμοσωματα που δεν ταιριαξαν οπως θα επρεπε κ απο μονος του ο οργανισμος σταματησε τη διαδικασια...

Ναι παιρνω ...εγω ημουν σχεδον 6 εβδομαδων οταν σταματησε η εγκυμοσυνη..και μετα το απεβαλε απο μονο του ο οργανισμος..δεν εκανα αποξεση...

Τυχερη σ αυτο.Λενε οτι ειναι ασχημη εμπειρια.Ειναι καλο που μειναμε εγκυες ακομη και αν δεν κατεληξε καλα.Αρα γνωριζουμε οτι μπορουμε να κανουμε παιδια.Ειναι θεμα χρονου.....θα ρθει.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , Dimitr@17 είπε:

Δημητρούλα αυτό ακριβώς!!!Δεν ισχύει με τα βάρη όταν πχ σταματαει η καρδούλα!!!Εννοείτε θα είμαστε προσεκτικές όσο μπορούμε!!!Και απο μένα περνάνε οι σκέψεις τι φταίει και δεν ξαναμένω!!!Αλλά θα ξαναμείνουμε εγκυούλες!!!!

Το έχω διαβάσει αυτό που λες για τα χρωμοσώματα! Άρα δεν νομίζω ότι χρειάζεται να ανησυχείς μήπως έχεις πάθει κάτι.. έχεις κάνει από τότε υπέρηχο και Παπ;;; Έχεις πολυκυστικες; 

jgJqp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Μάντη είπε:

Το έχω διαβάσει αυτό που λες για τα χρωμοσώματα! Άρα δεν νομίζω ότι χρειάζεται να ανησυχείς μήπως έχεις πάθει κάτι.. έχεις κάνει από τότε υπέρηχο και Παπ;;; Έχεις πολυκυστικες; 

Ναι εκανα αμεσως μετα την αποβολη κ τα 2..ολα ηταν καθαρα...δεν εχω ακριβως πολυκυστικες...εχω απο την δεξια πλευρα πολυκυστικη υφη...

πρίν από 6 λεπτά , marillia είπε:

Δημητρούλα αυτό ακριβώς!!!Δεν ισχύει με τα βάρη όταν πχ σταματαει η καρδούλα!!!Εννοείτε θα είμαστε προσεκτικές όσο μπορούμε!!!Και απο μένα περνάνε οι σκέψεις τι φταίει και δεν ξαναμένω!!!Αλλά θα ξαναμείνουμε εγκυούλες!!!!

Εννοειται οτι θα ξανα μείνουμε και θα τα καταφέρουμε..και αυτό θα γίνει μέσα στο.18

πρίν από 8 λεπτά , zina7777 είπε:

Τυχερη σ αυτο.Λενε οτι ειναι ασχημη εμπειρια.Ειναι καλο που μειναμε εγκυες ακομη και αν δεν κατεληξε καλα.Αρα γνωριζουμε οτι μπορουμε να κανουμε παιδια.Ειναι θεμα χρονου.....θα ρθει.

Ακριβως ζηνακι μου...

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, zina7777 είπε:

Καλημερα σας,

@ada32 κι εγω στην 6 βδομαδα ακουσα 158.Θα δειξει..γερα να ειναι κι ας ειναι και οτι θελουν σε φυλο και οσα θελουν σε ποσοτητα...χαχα..παντως εμενα τα διδυμα με αγχωνουν και μονο στην ιδεα για την ομαλη εξελιξη της εγκυμοσυνης + της καισαρικηηηηηηηηηηηηηηηης...που φοβαμαι.

Βρε κοπελες..πηρε το ματι μου τη @Smile89 ?

Οντως την ειδα!!Καλως ηρθες πισω @Smile89 πολυ καλη κινηση να ρθεις ξανα κοντα μας.

@Dimitr@17 Πως ξυπνησαμε???

Καλημέρα. Καλώς σας βρήκα!! 

2 ώρες πρίν, Nati85 είπε:

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!

@Smile89καλως ήρθες και πάλι!εδώ όλες μαζί στον αγώνα μας!!καλή ανάρρωση ψυχολογική και σωματική.

@marillia είναι 2000. Αλλά πίνω ένα κάθε μέρα.η αλήθεια αυτό με την βιταμίνη d που συμβαίνει αυτόν τον καιρό δεν ξέρω.χρειαζεται δεν χρειαζεται...εγώ την πίνω πάντως για να είναι σιγουρη ότι δεν μπλοκάρει κατι.

@Ungry girl Αγάπη εγώ οντως πίστευα ότι ήταν καλή η χοριακη σου φυσικά αρμόδιος είναι ο γιατρός όπως και σου έλεγα να επικοινωνήσεις όπως και εσύ θα το έκανες έτσι κι  αλλιως.αν θελεις να μου πεις τι σου είπε και δεν ενθουσιάστηκε???συνεχισε να μπαινεις και να μας λες τους προβληματισμούς σου και τις αγωνίες σου! αν κάποια στιγμή είπα κάτι για το παιδί μου και έκανε εσενα ή κάποιες κοπελες να αισθανθούν άσχημα  συγγνώμη κορίτσια μου απλώς είναι στην καθημερινότητά μου και επειδή μοιράζομαι πολλά πράγματα μαζί σας λέω και για αυτό αλλά δεν θα το ξανακάνω.

Καλημέρα σε ευχαριστώ κορίτσι μου!!! 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...