Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 3 λεπτά , MelinaFo είπε:

Καλημερα ζωηρα κοριτσια

Λοιπον το σερι θα σας το χαλασω! Η καλη μ με επισκεφθηκε παλι στην ωρα της! Απο τα ξημερωματα εχω ιχνη! Αυτη την φορα χωρις κανενα συμπτωμα! @kido @depyfr 

@Ungry girl οτι απαντω σε σενα ή σε οποια αλλη κοπελα το πιστευω και το λεω ειλικρινα! Καμμια φορα κανω πλακα για να βοηθησω λιγο την κατασταση! Μπορει να μην ειναι ευστοχη και να στεναχωρησει ή να προσβαλλει καποια! Αν συμβαινει κατι τετοιο σε σενα ή σε οποιαδηποτε αλλη κοπελα ζητω συγνωμη. Η ατακα "κλαινε οι χηρες κλαινε και οι παντρεμενες" δεν ειχε σκοπο να μεταφερει στις εγκυες του θεματος καποιο μηνυμα οπως να σταματησουν να λενε τις αγωνιες, προβληματισμους κτλ επειδη εχουν καταφερει εγκυμοσυνη!

Δεν ζηλευω.  Συμπαθω και συμπασχω! 

ελα βρε μελινα μου!!!σου ηρθαν κανονικα δηλαδη???

γιατι και εγω ειχα λιγα καφε στην αρχη χωρις συμπτωματα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 6 λεπτά , MelinaFo είπε:

Καλημερα ζωηρα κοριτσια

Λοιπον το σερι θα σας το χαλασω! Η καλη μ με επισκεφθηκε παλι στην ωρα της! Απο τα ξημερωματα εχω ιχνη! Αυτη την φορα χωρις κανενα συμπτωμα!

Οχι ρε π****τη μου γα**ω τη π@@@να μ.Και σε ειχα για στανταρακι εσενα και τη @Dimitr@17. Ε σκατουλες τωρα..τι να πω... το ενα ευχαριστο ειναι οτι θα συνεχισεις το σεξ....αχχχχ....

πρίν από 3 λεπτά , Nati85 είπε:

Ήρθε τελικά.το έλεγες ότι δεν ένιωθες κάτι ουτε σωματικά ούτε  σαν  προαισθημα και τις περισσότερες φορές πέφτουμε μέσα σε αυτό!την επόμενη φορά γερά με τσαμπουκα!

Δεν μασαμε! Θα γινει η δουλιτσα! Μα η πλακα ειναι οτι δεν εχω και κανενα συμπτωμα περιοδου ουτε στηθος ουτε λιγο μεση τπτ! Θα χτυπησουμε Μαρτιου ανοιξη μελισσουλες κτλ!

Εσυ πως εισαι μικρε μ ανανα? Ειχες και αλλα ιχνη ή σταματησε στο χθεσινο?

tpnxp3.png

πρίν από 18 λεπτά , Ungry girl είπε:

Σε ευχαριστώ πολυ ναι ειμαι!!! Να σαι καλα και εσυ καο το μπεμπακι σου!!

Κοριτσι μου συγχαρητηρια! Σε ειχα πολυ στο μυαλο μου απο τοτε που ειχαμε συζητησει για τους γυναικολογους. Καταλαβαινω το αγχος σου, κι εγω στην πρωτη μου εγκυμοσυνη επειδη ειχα μια βιοχημικη πριν δεν εκανα καμια χοριακη! Ειχα τεστ αρνητικο και επειδη δεν μπορουσα να διαχειριστω το αγχος της χοριακης δεν εκανα καθολου, πηγα κατευθειαν για υπερηχο μετα απο 2 βδομαδες. Σου ευχομαι ολα να εξελιχθουν ομαλα και να εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη!

@Farmakotriftena πως πας εσυ;;

• Ευχαριστώ 1

TQjIp3.pngj1MYp2.png

πρίν από 2 λεπτά , MelinaFo είπε:

Δεν μασαμε! Θα γινει η δουλιτσα! Μα η πλακα ειναι οτι δεν εχω και κανενα συμπτωμα περιοδου ουτε στηθος ουτε λιγο μεση τπτ! Θα χτυπησουμε Μαρτιου ανοιξη μελισσουλες κτλ!

Εσυ πως εισαι μικρε μ ανανα? Ειχες και αλλα ιχνη ή σταματησε στο χθεσινο?

Μελινάκι πάμε γερά για τις επόμενες γόνιμες!!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , depyfr είπε:

ελα βρε μελινα μου!!!σου ηρθαν κανονικα δηλαδη???

γιατι και εγω ειχα λιγα καφε στην αρχη χωρις συμπτωματα.

Ειμαι στην αρχη! Εχω ροζ καφε στο σκουπισμα αλλα δεν ειναι μικρη ποσοτητα! Παμε για τον επομενο κυκλο! Θα σας προλαβω χαχαχα!!!

πρίν από 3 λεπτά , zina7777 είπε:

Οχι ρε π****τη μου γα**ω τη π@@@να μ.Και σε ειχα για στανταρακι εσενα και τη @Dimitr@17. Ε σκατουλες τωρα..τι να πω... το ενα ευχαριστο ειναι οτι θα συνεχισεις το σεξ....αχχχχ....

Χαχαχαχα ελα ρε Ζινα ριξε τα καντηλια σου!!! Τα ριξα και γω! Τωρα που ειναι ανοιξη κ τα λουλουδια ανθιζουν......θα γινει η δουλεια!

πρίν από 1 λεπτό , marillia είπε:

Μελινάκι πάμε γερά για τις επόμενες γόνιμες!!!!

Προπονηση χαχαχα!!! 

• Μου αρέσει 1

tpnxp3.png

πρίν από 4 λεπτά , MelinaFo είπε:

Ειμαι στην αρχη! Εχω ροζ καφε στο σκουπισμα αλλα δεν ειναι μικρη ποσοτητα! Παμε για τον επομενο κυκλο! Θα σας προλαβω χαχαχα!!!

Χαχαχαχα ελα ρε Ζινα ριξε τα καντηλια σου!!! Τα ριξα και γω! Τωρα που ειναι ανοιξη κ τα λουλουδια ανθιζουν......θα γινει η δουλεια!

Χελιδονάκι, κόψε μου
Που΄χεις ουρά ψαλίδι
αχτίδες του ήλιου για κλωστή
να δέσω παπαρούνες
κρινάκια, μαγιολούλουδα
η άνοιξη γιορτάζει.
  • Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , zina7777 είπε:
Χελιδονάκι, κόψε μου
Που΄χεις ουρά ψαλίδι
αχτίδες του ήλιου για κλωστή
να δέσω παπαρούνες
κρινάκια, μαγιολούλουδα
η άνοιξη γιορτάζει.

Αχαχαχα αυτο αυτο! Ετοιμη μαμα με τα ποιηματακια της για την ανοιξη!

tpnxp3.png

2 ώρες πρίν, zina7777 είπε:

Καλημερα,φυτικη εβαφε η αδερφη μου στην εγκυμοσυνη.Ομολογω οτι ειχε καλο αποτελεσμα,αλλα κι εγω που θελω βαφη συντομα....βαφω αλλη αποχρωση.Δεν ξερω αν πρεπει να αγχωθω για τις λευκες που βγαινουν ή για το αποτελεσμα της φυτικης και ποσο χαλια μπορει να ναι μετα??

Και εγώ με φυτική τα βάφω πάντα και έχει καλό αποτέλεσμα!!!

2 ώρες πρίν, depyfr είπε:

εγω γενικα μονο με φυτικη τα βαφω γιατι θηλαζω ακομη.αλλα και γενικα.οχι οτι δεν κανει με κανονικη ενω θηλαζεις απλα ειναι επιλογη μου.θα τον ρωτησω οταν παω.

α!!ωραια.μια χαρα θα πανε ολα!!:)

@Μάντη μια μερα διαφορα εχουμε!!!εγω ειμαι ακριβως 5:)εσυ εισαι αθηνα???σε ποιο νοσοκομειο ειναι ο γιατρος σου???

Όχι δεν είμαι Αθήνα.. ο γιατρός Μ όμως είναι Αθήνα στο Ρέα και στο Ιασώ νομίζω και σε ένα ακόμα!!! Θυμάμαι ότι είμαστε μαζί!

1 ώρα πρίν, ada32 είπε:

ευχαριστω πολυ κοριτσι μου! μακαρι να σου ερθει συντομα το μωρακι που επιθυμειτε. ασχολησου με αλλα πραγματα για να χαλαρωσεις λιγακι !  εγω την παλευω λιγακι , μονο με κατι χαπια σωθηκα για λιγο .. οταν νιωσεις καλυτερα να μπεις ξανα εδω.

καλημερα μαρακι! ευχαριστω γλυκια μου! και συμφωνω σε οσα λες στην Αννα! κ εμενα οι φιλες μου δεν εχουν ιδεα απο τις εξετασεις .. βασικα ακομα δεν ξερουν οτι ειμαι εγκυος!!  

Ναι ετσι μου ειπε για την D!  να σου πω εχει ενα δικιο γτ μεχρι προτινος , δν την ανεφεραν καν αυτη την βιταμινη κ ξαφνικα εχει γινει πολυ ντορος. κ ολες οι εγκυες που εχουν γεννησει τα παιδια τους χωρις να την παρουν , ειναι μια χαρα τα μωρα!  μπορει να την παρω αργοτερα γτ τωρα το στομαχι μου δεν ειναι για πολλα πολλα !  κ μου ειπε νομιζω οτι βιταμινες θα παρω αργοτερα . τωρα ειναι νωρις. μονο το φυλλικο χρειαζομαστε.

Εγώ παίρνω d γτ έχω υπερασβεστεμια και μου την ρυθμίζει λίγο η d μου την έδωσε ο ενδοκρινολόγος!

1 hour ago, Ungry girl είπε:

Δεν θελω να συμφωνήσει καμια μαζί μου εχω την άποψη μου και αυτο δεν θα αλλάξει!!!! Οσο για το οτι ολες εχουμε περασει κατι παρόμοιο νομίζω πως δεν υσχιει!!! Δεν μς νιαζει αν.μου λέγατε ότι δεν ειναι καλη η τιμή εγω μίλησα με το γιατρό και δεν μιυ ειπε ουτε οτι ειναι καλη ουτε οτι δεν ειναι οπως ειπε και η μαντη να.μη σας συγχιζω αλλο ειστε και έγκυες και εχει απολυτο δίκιο!!!! Καλη συνέχεια σε ότι και αν κανετα και καλη τυχη!!!!

Κορίτσια πραγματικά το λέω δεν εννοούσα ότι η Άννα ταράζει τις έγκυες με τις ανησυχείς της. Και το είπα και εχθές όταν κατάλαβα ότι αυτό που έγραψα παρεξηγήθηκε. Εγώ απλά ήθελα να πω ότι οποία κοπέλα έχει ανυσηχειες άγχος είναι καλό κάποιες που έχουν μια γνώση του θέματος αν μπορούν να βοηθούν ώστε να ηρεμούν την κατάσταση και να μην ταράζεται η ίδια κοπέλα που έχει τις ανυσηχειες είτε αυτή είναι έγκυος είτε σε αναμονή. Πραγματικά συγγνώμη ειλικρινά. 

1 hour ago, marillia είπε:

Να είμαι ειλικρινής και γω όπως διάβασα το μύνημα της μάντη κατάλαβα ότι η άννα ταράζει τις έγκυες!!!Αλλά γραπτός λόγος είναι μπορεί να γίνονται μπερδέματα!!!Εγώ νομίζω όποιος θέλει απαντάει!!!Πχ αν κάποιος θεωρεί υπερβολική την Αννα μπορεί καν να μην ασχοληθεί να την πείσει ότι όλα είναι καλά!!Ουτως 'η άλλως πιάνουμε πολλά θέματα συζήτησης!!!Δεν χρειάζεται να αποχωρούν κοπέλες!!!Είναι κρίμα!!!Ας λύνονται οι παρεξηγήσεις και μια χαρά!!!

Μαρία δεν εννοούσα τίποτα τέτοιο όπως είπα και στην Άννα. Και καλά κάνατε και το επισημάνετε γτ πραγματικά δεν το έγραψα έτσι..

• Μου αρέσει 1

jgJqp3.png

Just now, MelinaFo είπε:

Αχαχαχα αυτο αυτο! Ετοιμη μαμα με τα ποιηματακια της για την ανοιξη!

πφφφφ θελει οιστρο η δουλεια..βαλε τεχνη!!!!

πρίν από 1 λεπτό , Μάντη είπε:

Και εγώ με φυτική τα βάφω πάντα και έχει καλό αποτέλεσμα!!!

Ποια μαρκα παιρνεις,τι αποχρωση βαφεις?

Διαφημίσεις

Just now, Μάντη είπε:

Κορρέ η apivita με 6 και 7 τα βάφω!!! 

Κοντα ειμαστε,εγω μοιαζω πολυ με το 8.Ισως μου βγει καλο.Σοβαρα τωρα μπορουμε να βαψουμε?εγω δε ρωτησα..αλλα πασχα ηθελα να μαι λιγο καλουλα

πρίν από 2 λεπτά , zina7777 είπε:

Κοντα ειμαστε,εγω μοιαζω πολυ με το 8.Ισως μου βγει καλο.Σοβαρα τωρα μπορουμε να βαψουμε?εγω δε ρωτησα..αλλα πασχα ηθελα να μαι λιγο καλουλα

Νομίζω οι περισσότεροι γιατροί λένε μετά τον 3 με φυτική.. αλλά και εγώ δεν είμαι σίγουρη!

jgJqp3.png

πρίν από 23 λεπτά , zina7777 είπε:

Και εγω κοριτσια μολις αδιαθετησα...κ ετοιμαζομουν να κανω το τεστακι σημερα...δν πειραζει συνεχιζουμε ακαθεκτες..ν

• Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...