Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 12 λεπτά , ada32 είπε:

δυστυχως μικρη μου  καποιες φορες οταν δεν εχουμε τι να πουμε για να αντιμετωπισουμε μια κατασταση απλα ξενερωνουμε!!! 

εσυ εχεις βαλει παρωπιδες μονη σου κ δεν ακους κανεναν !κριμα!!!

τεσπα , ελπιζω να μην προκαλεσεις τιποτα απο το αγχος κ να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη . 

Πιστεύεις πως δεν εχω τι να πω!!??? Θεωρώ ανούσιο να μιλήσω και να χαλαω το σάλιο μου!!! Δεν υπάρχει λιγος δεν ξερω αν το καταλαβαίνεις!!! Οσο για το αν εχω κατι να πω ασε γιατι αμα αφησω να μιλαω ελεύθερα πιστεωε με δεν θα αρέσει σε καποιες καθολου!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 2 λεπτά , marillia είπε:

Αααααα μάλιστα!!!!Αργει  όντως!!!!Σωστό και αυτό που λες για το ασβέστιο!!!Σ ευχαριστώ πολύ!!!!!

Αντεεεεεε!!!Κοίτα να δείς!!!!Να μας πει άμα δούλεψαν!!!!

Εσυ μην μου λες ευχαριστώ θα σου φάω τα αυτιά!χαχαχαχα.Ναι αν δεν σου βάλει ο γιατρός ασβέστιο ζήτησε το η κάντο μόνη σου.ετσι για να μην έχεις ανησυχία.

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Ungry girl είπε:

Τι να κανω ρε αλινακι δε βλεπεις τθ γίνεται πραγματικα δεν ειχα σκοπο με τα χθεσινά να ταραξω καμια!! Εσυ να μην εχεις αγχος ολα καλα θα πανε και αν την ωρα τις σαλπιγγιγραφιας νιωσεις καποια ενόχληση να θυμάσαι πως ειναι για καλο σκοπό!!! Γίνονται θαυματα μετα τις σαλπιγγογραφιες!!

Δεν νομίζω ότι ταραξες καμία. Δεν έχω καταλάβει και καλά. Πολλές φορές αλλιώς εννοουμε κάτι και αλλιώς βγαίνει. Μη χαλιομαστε, κρίμα είναι.

Just now, alina80 είπε:

Δεν νομίζω ότι ταραξες καμία. Δεν έχω καταλάβει και καλά. Πολλές φορές αλλιώς εννοουμε κάτι και αλλιώς βγαίνει. Μη χαλιομαστε, κρίμα είναι.

Ναι σιγουρα αλλιώς βγενει εμενα αυτο που βγηκε με πείραξε τεσπα δεν έχει νόημα αλήθεια!!!

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , ada32 είπε:

εγω ηδη παιρνω φυλλικο και σιδηρο απο μονη μου (απο παθολογο) αλλα νομιζω δευτερο 3μηνο.  γι απρογεστερονη δεν μου εδωσε εξεταση να κανω!! το ξεχασε??  α μου ειπε οτι ο σακος ηταν για ακριβως 6 εβδ. τιποτα αλλο ! ξεχασα κ εγω να ρωτησω ..

Προγεστερονη δεν κανουν ολες.Συνιστα ο γιατρος νομιζω οταν υπαρχουν πονοι ενοχλησεις...οταν υπαρχει στο παρελθον αποβολη(γι αγνωστο λογο) και συγκεκριμενα σ εμενα εδωσε γιατι την ειχα 19 και πηγε 13.Δυο χαπια τη μερα κιολας.Το σιδηρο μου βασει,αιματοκριτη ειπε ακομα ειναι καλο.. Φοβαται για δυσκοιλιοτητα γι αυτο δε δινει ακομα.Αλλα δεν υπηρξα ποτε δυσκοιλια και καπου καπου εχω εντονους πονοκεφαλους που στο παρελθον οφειλονταν στο σιδηρο.Θα ζητησω στο επομενο ραντεβου μιας και χτες μπηκα στις 8 ολοκληρες και σημερα 1 απ την 9.Οπως μετρας κι εσυ αν δεν κανω λαθος.

Just now, Farmakotriftena είπε:

@Ungry girl είσαι έγκυος;;;; αν ναι  (ένα μήνυμα είδα δεν παρακολουθώ συζητήσεις) συγχαρητήρια και σου εύχομαι μια καλή τελειομηνη εγκυμοσύνη. 

Σε ευχαριστώ πολυ ναι ειμαι!!! Να σαι καλα και εσυ καο το μπεμπακι σου!!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 1 λεπτό , zina7777 είπε:

Προγεστερονη δεν κανουν ολες.Συνιστα ο γιατρος νομιζω οταν υπαρχουν πονοι ενοχλησεις...οταν υπαρχει στο παρελθον αποβολη(γι αγνωστο λογο) και συγκεκριμενα σ εμενα εδωσε γιατι την ειχα 19 και πηγε 13.Δυο χαπια τη μερα κιολας.Το σιδηρο μου βασει,αιματοκριτη ειπε ακομα ειναι καλο.. Φοβαται για δυσκοιλιοτητα γι αυτο δε δινει ακομα.Αλλα δεν υπηρξα ποτε δυσκοιλια και καπου καπου εχω εντονους πονοκεφαλους που στο παρελθον οφειλονταν στο σιδηρο.Θα ζητησω στο επομενο ραντεβου μιας και χτες μπηκα στις 8 ολοκληρες και σημερα 1 απ την 9.Οπως μετρας κι εσυ αν δεν κανω λαθος.

nai !   οποτε για αυτο δεν μου ζητησε .. μπορει . τι να πω . οσο για το σιδηρο , εγω εχω χαμηλη φερριτινη για αυτο παιρνω απο τωρα αλλα δεν εχω θεμα δυσκοιλιοτητας γτ το παιρνω χρονια!! το εχω συνηθισει μαλλον!

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Just now, ada32 είπε:

nai !   οποτε για αυτο δεν μου ζητησε .. μπορει . τι να πω . οσο για το σιδηρο , εγω εχω χαμηλη φερριτινη για αυτο παιρνω απο τωρα αλλα δεν εχω θεμα δυσκοιλιοτητας γτ το παιρνω χρονια!! το εχω συνηθισει μαλλον!

αμπουλα legofer ή κατι αλλο? Αν δεν πειραζει εσενα,ισως δεν πειραζει κι εμενα. Μου δινεις την ονομασια να την προτεινω αν μου πει για σιδηρο να το δοκιμασω?

Να σας πω την αλήθεια και εγώ δεν κατάλαβα τι έγινε γιατί δεν παρακολουθώ πάντα όλες τις συζητήσεις.ειχα μείνει στο ότι θα έπαιρνε ο γιατρός τηλέφωνο.και απλώς λεγαμε αστεία με εσένα και την @MelinaFo που θα  πάτε από εκεί και έλεγα μετά να έρθετε από  εδώ για καφε.μετά είπε η @Ungry girl είναι κακο να έχω άγχος και να το λέω?

πρίν από 4 λεπτά , alina80 είπε:

και της είπα φυσικά και όχι είναι λογικό να έχεις άγχος για την εξέλιξη της εγκυμοσύνης.μετα έχασα την μπάλα.περιμεναμε το τηλεφωνο του γιατρού.

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, ada32 είπε:

διαφωνω με την σταση σου Αννα ! καταρχην επειδη αρκετες απο εμας ειχαμε μια παλινδρομη η βιοχημικη , πανω κατω ξερουμε απο τιμες  εστω κ κατι λιγα!  να μιλησω για μενα !  εχεις στον χαρακτηρα σου λιγο την απαισιοδοξια και την γκρινια.. σε συμβουλεψαμε να δεις θετικα τα πραγματα  αφου ολοι οι γιατροι θελουν τον διπλασιασμο .. αν σου λεγαμε εξαρχης οτι ναι συμφωνουμε μαζι σου κ δεν ειναι καλη ( ενω δεν συμβαινει κατι τετοιο ..!) θα σου αρεσε ? ποιο θα ηταν το αποτελεσμα ? εμεις θα λεγαμε ανακριβη λογια κ εσυ θα στενοχωριοσουν περισσοτερο χωρις λογο .  σου μιλησαν λιγο αυστηρα τα κοριτσια γτ σε καθε σου απαντηση ελεγες οτι δεν ειναι καλη . 

να σου  πω απο τον εαυτο μου , εκανα προγεστερονη κ ειδα οτι δεν ητανπολυ ανεβασμενη  κ το εγραψα  εδω .μου ειπαν τα κοριτσια οτι καλη ειναι κ ο γιατρος ηταν ουδετερος. δεν ασχοληθηκα αλλο γτ δεν μπορουσα να κανω κ τιποτα αλλο ! απλα περιμενα .. το ιδιο ισχυει κ με την εγκυμοσυνη μου , απλα περιμενω.. 

αλλα εσυ εξαρχης ξεκινησες με μια απαισιοδοξια κ οτι δν ειναι καλη κτλ.. πιστευω οτι αν δεν ειχες δει δικες μας τιμες , απλα θα χαιροσουν με τιν διπλασιασμο  και θ ατο αφηνες εκει.  ηρεμησε κ περιμενε μεχρι να πας στον γιατρο ! εξαλλου δν μπορεις να κανεις κατι εσυ , απλα μην αγχωνεσαι κ ταραζεσαι . οτι ειναι να γινει θα γινει . εμεινες ηδη 2 φορες εγκυος . αυτο να σκεφτεσαι! 

υπερβολες ειναι αυτα!!!  εγω τωρα θα τα βαψω τον αλλον μηνα γτ εχω ασπρες τριχες !!! αλλα δεν ξερω πως θα βγουν με φυτικη βαφη!! μπορει να παρω αpivita h korre

ακου εγω χρησιμοποιω 1 χρονο τωρα και καθε μηνα την syos την χωρις αμμωνια η της olia παλι χωρις αμμωνια και ειναι τελειες.εμενα παντως το μαυρο βγαινει πολυ καλο και της syos οσα λουσιματα και να κανεις το μαλλι γυαλιζει.εμενα του κορε η της απιβιτα δεν μαρεσανε.και ειναι και φτηνες της syos και της olia τις βγαζουν συνεχεια σε προσφορα.

πρίν από 7 λεπτά , Ungry girl είπε:

Πιστεύεις πως δεν εχω τι να πω!!??? Θεωρώ ανούσιο να μιλήσω και να χαλαω το σάλιο μου!!! Δεν υπάρχει λιγος δεν ξερω αν το καταλαβαίνεις!!! Οσο για το αν εχω κατι να πω ασε γιατι αμα αφησω να μιλαω ελεύθερα πιστεωε με δεν θα αρέσει σε καποιες καθολου!

.... ασχολιαστο !!! ας παμε παρακατω!!! για αυτο εχουμε παιδία  κ δεν μιλαμε οσο ελευθερα θα θελαμε ..... 

νομιζα οτι  θα εφευγες κ στο ειπα !  εγω προσωπικα δεν εχω κατι με καμια απο δω κ δεν  με ταραζει κατι εδω . οπως ειπα γραφω καποια πραγματα οπως ολες μας. οποια θελει κραταει οτι της κανει!!! 

πρίν από 3 λεπτά , zina7777 είπε:

αμπουλα legofer ή κατι αλλο? Αν δεν πειραζει εσενα,ισως δεν πειραζει κι εμενα. Μου δινεις την ονομασια να την προτεινω αν μου πει για σιδηρο να το δοκιμασω?

tardyferon xapakia ροζ.  1 την μερα !  αλλα εγω τα παιρνω χρονια ανα διαστηματα .. λενε οτι ο σιδηρος ειναι λιγο περιεργος κ ενοχλει πολλα ατομα ..να τον ρωτησεις τον γιατρο σου.

πρίν από 2 λεπτά , depyfr είπε:

ακου εγω χρησιμοποιω 1 χρονο τωρα και καθε μηνα την syos την χωρις αμμωνια η της olia παλι χωρις αμμωνια και ειναι τελειες.εμενα παντως το μαυρο βγαινει πολυ καλο και της syos οσα λουσιματα και να κανεις το μαλλι γυαλιζει.εμενα του κορε η της απιβιτα δεν μαρεσανε.και ειναι και φτηνες της syos και της olia τις βγαζουν συνεχεια σε προσφορα.

ωραια ! δεν ηξερα οτι υπαρχουν !! θα δοκιμασω αν ειναι .. εμενα ειναι καπως σαν χαλκινα τα μαλλια μου . οποτε θα δω

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Καλημερα ζωηρα κοριτσια

Λοιπον το σερι θα σας το χαλασω! Η καλη μ με επισκεφθηκε παλι στην ωρα της! Απο τα ξημερωματα εχω ιχνη! Αυτη την φορα χωρις κανενα συμπτωμα! @kido @depyfr 

@Ungry girl οτι απαντω σε σενα ή σε οποια αλλη κοπελα το πιστευω και το λεω ειλικρινα! Καμμια φορα κανω πλακα για να βοηθησω λιγο την κατασταση! Μπορει να μην ειναι ευστοχη και να στεναχωρησει ή να προσβαλλει καποια! Αν συμβαινει κατι τετοιο σε σενα ή σε οποιαδηποτε αλλη κοπελα ζητω συγνωμη. Η ατακα "κλαινε οι χηρες κλαινε και οι παντρεμενες" δεν ειχε σκοπο να μεταφερει στις εγκυες του θεματος καποιο μηνυμα οπως να σταματησουν να λενε τις αγωνιες, προβληματισμους κτλ επειδη εχουν καταφερει εγκυμοσυνη!

Δεν ζηλευω.  Συμπαθω και συμπασχω! 

• Μου αρέσει 2

tpnxp3.png

πρίν από 4 λεπτά , ada32 είπε:

.... ασχολιαστο !!! ας παμε παρακατω!!! για αυτο εχουμε παιδία  κ δεν μιλαμε οσο ελευθερα θα θελαμε ..... 

νομιζα οτι  θα εφευγες κ στο ειπα !  εγω προσωπικα δεν εχω κατι με καμια απο δω κ δεν  με ταραζει κατι εδω . οπως ειπα γραφω καποια πραγματα οπως ολες μας. οποια θελει κραταει οτι της κανει!!! 

tardyferon xapakia ροζ.  1 την μερα !  αλλα εγω τα παιρνω χρονια ανα διαστηματα .. λενε οτι ο σιδηρος ειναι λιγο περιεργος κ ενοχλει πολλα ατομα ..να τον ρωτησεις τον γιατρο σου.

ωραια ! δεν ηξερα οτι υπαρχουν !! θα δοκιμασω αν ειναι .. εμενα ειναι καπως σαν χαλκινα τα μαλλια μου . οποτε θα δω

εγω προτιμω της syos να σου πω την αληθεια γιατι τα κανει γυαλιστερα.και να φανταστειθς οταν βγαινει σε προσφορα παιρνω 5 μαζι.3,47 ευρω εχει.που εγω παντα επαιρνα τις πιο ακριβες σαν πιο καλες:).αλλα τις δοκιμασε η κουμπαρα μου που εχει και αυτη τρελα με τα μαλλια της και με παρεσυρε αλλα ειχε δικιο τελικα.:)

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , MelinaFo είπε:

Καλημερα ζωηρα κοριτσια

Λοιπον το σερι θα σας το χαλασω! Η καλη μ με επισκεφθηκε παλι στην ωρα της! Απο τα ξημερωματα εχω ιχνη! Αυτη την φορα χωρις κανενα συμπτωμα! @kido @depyfr 

@Ungry girl οτι απαντω σε σενα ή σε οποια αλλη κοπελα το πιστευω και το λεω ειλικρινα! Καμμια φορα κανω πλακα για να βοηθησω λιγο την κατασταση! Μπορει να μην ειναι ευστοχη και να στεναχωρησει ή να προσβαλλει καποια! Αν συμβαινει κατι τετοιο σε σενα ή σε οποιαδηποτε αλλη κοπελα ζητω συγνωμη. Η ατακα "κλαινε οι χηρες κλαινε και οι παντρεμενες" δεν ειχε σκοπο να μεταφερει στις εγκυες του θεματος καποιο μηνυμα οπως να σταματησουν να λενε τις αγωνιες, προβληματισμους κτλ επειδη εχουν καταφερει εγκυμοσυνη!

Δεν ζηλευω.  Συμπαθω και συμπασχω! 

Ήρθε τελικά.το έλεγες ότι δεν ένιωθες κάτι ουτε σωματικά ούτε  σαν  προαισθημα και τις περισσότερες φορές πέφτουμε μέσα σε αυτό!την επόμενη φορά γερά με τσαμπουκα!

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...