Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 5 λεπτά , Ungry girl είπε:

Δεν εχω ωραιξη να ασχοληθώ αλλο ειλικρινά ξενερωσα!! Καλη συνεχεια

δυστυχως μικρη μου  καποιες φορες οταν δεν εχουμε τι να πουμε για να αντιμετωπισουμε μια κατασταση απλα ξενερωνουμε!!! 

εσυ εχεις βαλει παρωπιδες μονη σου κ δεν ακους κανεναν !κριμα!!!

τεσπα , ελπιζω να μην προκαλεσεις τιποτα απο το αγχος κ να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη . 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Nati85 είπε:

Μπα άστο καλύτερα γλυκιά μου!

Λοιπόν τώρα που το σκέφτηκα για την βιταμίνη ,d το είχα ξεχάσει αυτό.ειχα κάνει πολλές εξετάσεις και η ανεπάρκεια της βιταμίνης d είχε ως αποτέλεσμα να ανεβάσει πάνω από τα όρια την παραθορμονη πράγμα που δεν είναι καθόλου καλό αν το αφήσεις για πολλά χρόνια.επειδη αργεί να ανέβει αρκετά η βιταμίνη d καλό θα ήταν να τηρησεισ αυτό που σου είπε ο γιατρός και όταν ξανακάνεις εξέταση και δεις που έχει φτάσει βλέπεις τι θα κάνεις.

Λες εεεεε?Αργεί να ανέβει?22 είχα!!Εσύ πριν πάρεις το συμπλήρωμα?Ναι ο γιατρός είπε να την πιώ 2 μήνες και ξανά εξετάσεις!!!Φοβήθηκα γιατί λένε αν τρώμε γαλακτοκομικά(που δεν τρωω βέβαια χχαχ) ανεβαίνει το ασβέστιο και δημιουργεί πέτρες στα νεφρά!!!Μάλλον τα τρελά μου θα με έπιασαν πάλι!!!Αλλά μου φάνηκαν πολλές οι μονάδες!!

πρίν από 19 λεπτά , marillia είπε:

Ναι γλυκιά μου τον πόνο μας λέμε!!!Και μια συμβουλή!!!Καλά η Αννα απ ότι κατάλαβα δεν νομίζω με σενα να είχε θέμα!!Της φάνηκε κάποια ειρωνεία απ άλλου!!!Πριν πολύ καιρό που είχε πει μια κοπέλα ωαρίος ο παθολόγος σου που σου έδωσε αντιβίωση έτσι!!Μπορεί να είναι ίωση!!!Εγώ πειράχτηκα!!Το πήρα ειρωνικά!!!Η κοπέλα δίκιο μπορεί να είχε ο τρόπος της μου φάνηκε κάπως!!Για μένα η καθέμια μια έχει την ελευθερία της γνώμης της και η κάθε κοπέλα μπορεί να μη της αρέσει μια συμπεριφορά!!!Ας λύνεται και να προχωρά!!!Μου φαίνεται περίεργο που γίνανε πολλές παρεξηγήσεις τελευταία!!!!Μήπως φταίει το φεγγάρι?Τι να πω!!!

ναι βρε συμφωνω απλα εχει μια αρνηση μεσα σας ... πιστευω οτι αν συμφωνουσαμε μαζι της θα χαιροταν ! τι να πω , εγω επειδη εχω μια μικρη εμπειρια απο γιατρους , δεν εχω δει κανεναν γιατρο να ενθουσιαζεται , ποσο μαλλον γυναικολογος που ακουει συνεχεια για χοριακες! 

αντε που ειναι κ αυτα τα κοριτσια να μας πουν τα νεα?

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 6 λεπτά , ada32 είπε:

Καλημερα σας,

@ada32 κι εγω στην 6 βδομαδα ακουσα 158.Θα δειξει..γερα να ειναι κι ας ειναι και οτι θελουν σε φυλο και οσα θελουν σε ποσοτητα...χαχα..παντως εμενα τα διδυμα με αγχωνουν και μονο στην ιδεα για την ομαλη εξελιξη της εγκυμοσυνης + της καισαρικηηηηηηηηηηηηηηηης...που φοβαμαι.

Βρε κοπελες..πηρε το ματι μου τη @Smile89 ?

Οντως την ειδα!!Καλως ηρθες πισω @Smile89 πολυ καλη κινηση να ρθεις ξανα κοντα μας.

@Dimitr@17 Πως ξυπνησαμε???

zina moy εσυ το ακουσες  7 +1 !!!! εγω ημουν ακριβως 6εβδ +0  οποτε ειναι ακομα νωρις ..απλα μπορεσαμε κ ακουσαμε 120 παλμους ισα ισα !!! εχω ακομα εγω . ποτε εχεις ξανα ραντεβου εσυ ? εμενα μου το αφησε μετα απο 1 μηνα εκτος απροοπτου..

Στις 7 ημουν?ω γαμωτο..θυμομουν λαθος.Σορρυ. Μου ειπε σε κανα δυο βδομαδες απο τοτε..δεν εκλεισα ραντεβου..περιμενω να βγει το προγραμμα εργασιας του συζύγου!!..

Διαφημίσεις

Just now, ada32 είπε:

ναι βρε συμφωνω απλα εχει μια αρνηση μεσα σας ... πιστευω οτι αν συμφωνουσαμε μαζι της θα χαιροταν ! τι να πω , εγω επειδη εχω μια μικρη εμπειρια απο γιατρους , δεν εχω δει κανεναν γιατρο να ενθουσιαζεται , ποσο μαλλον γυναικολογος που ακουει συνεχεια για χοριακες! 

αντε που ειναι κ αυτα τα κοριτσια να μας πουν τα νεα?

Με τις χοριακές είναι και τη γραμμή ακολουθούν!!!Εγώ ας πουμε στον πρώτο που πήγα όλο χοριακές ζητούσε!!!Η επόμενη λεει δεν τις θέλω αφού το παρακολουθούμε υπερηχογραφικά!!!Ελα ντε που είναι??Εσύ κορίτσι μου και σήμερα είχες εμετούς?

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , zina7777 είπε:

Στις 7 ημουν?ω γαμωτο..θυμομουν λαθος.Σορρυ. Μου ειπε σε κανα δυο βδομαδες απο τοτε..δεν εκλεισα ραντεβου..περιμενω να βγει το προγραμμα εργασιας του συζύγου!!..

δεν πειραζει βρε ! απλα μου το τονισε κ εμενα οτι νωρις ακομα απλα ετυχε κ το ακουσαμε.εγω αργω ακομα ..

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Just now, ada32 είπε:

δεν πειραζει βρε ! απλα μου το τονισε κ εμενα οτι νωρις ακομα απλα ετυχε κ το ακουσαμε.εγω αργω ακομα ..

Παιρνω ηδη,προγεστερονη,μαγνησιο,φυλλικο..ξερεις ποτε μπαινει στο χοροο ο σιδηρος?

πρίν από 7 λεπτά , marillia είπε:

Λες εεεεε?Αργεί να ανέβει?22 είχα!!Εσύ πριν πάρεις το συμπλήρωμα?Ναι ο γιατρός είπε να την πιώ 2 μήνες και ξανά εξετάσεις!!!Φοβήθηκα γιατί λένε αν τρώμε γαλακτοκομικά(που δεν τρωω βέβαια χχαχ) ανεβαίνει το ασβέστιο και δημιουργεί πέτρες στα νεφρά!!!Μάλλον τα τρελά μου θα με έπιασαν πάλι!!!Αλλά μου φάνηκαν πολλές οι μονάδες!!

Κάνε και ασβέστιο στις επαναληπτικές για να είσαι οκ!αν και δεν πιστεύω ότι έτσι αμέσως να δημιουργει πέτρες.εμενα ήταν μια χαρά που το πίνω 5 μήνες τώρα. η d ηταν 21 και πήγε 31 αρχές φεβρουαριου στους 4μηνες δηλαδη και το συνεχίζω.

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 1 λεπτό , marillia είπε:

Με τις χοριακές είναι και τη γραμμή ακολουθούν!!!Εγώ ας πουμε στον πρώτο που πήγα όλο χοριακές ζητούσε!!!Η επόμενη λεει δεν τις θέλω αφού το παρακολουθούμε υπερηχογραφικά!!!Ελα ντε που είναι??Εσύ κορίτσι μου και σήμερα είχες εμετούς?

οχι ακομα . ναυτια εχω ! αλλα πηρα το χαπακι μου πρωι πρωι κ τν  παλευω με νερο κ λεμονι κ bake rolls!!  τι να κανω που δεν μου ηρθαν κ τα βραχιολακια ναυτιας μου ακομα.. :(  χαθηκαν απο την courier κ τα ψαχνουν ! ειναι δυντον τετοια γκαντεμια?

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Nati85 είπε:

Κάνε και ασβέστιο στις επαναληπτικές για να είσαι οκ!αν και δεν πιστεύω ότι έτσι αμέσως να δημιουργει πέτρες.εμενα ήταν μια χαρά που το πίνω 5 μήνες τώρα.εμενα  η d ηταν 21 και πήγε 31 αρχές φεβρουαριου στους 4μηνες δηλαδη και το συνεχίζω.

Αααααα μάλιστα!!!!Αργει  όντως!!!!Σωστό και αυτό που λες για το ασβέστιο!!!Σ ευχαριστώ πολύ!!!!!

πρίν από 1 λεπτό , ada32 είπε:

οχι ακομα . ναυτια εχω ! αλλα πηρα το χαπακι μου πρωι πρωι κ τν  παλευω με νερο κ λεμονι κ bake rolls!!  τι να κανω που δεν μου ηρθαν κ τα βραχιολακια ναυτιας μου ακομα.. :(  χαθηκαν απο την courier κ τα ψαχνουν ! ειναι δυντον τετοια γκαντεμια?

Αντεεεεεε!!!Κοίτα να δείς!!!!Να μας πει άμα δούλεψαν!!!!

πρίν από 11 λεπτά , alina80 είπε:

Αννούλα όμως μην μας αφήσεις τώρα ε; Κράτα τα καλά και άσε τα άλλα να κυλήσουν. Έλα και έχω άγχος για τη σαλπιγγογραφία αύριο... Έλα να με πειράξεις λίγο για αυτά που σου έλεγα όταν ήταν να την κάνεις εσύ; Θυμάσαι; 

Τι να κανω ρε αλινακι δε βλεπεις τθ γίνεται πραγματικα δεν ειχα σκοπο με τα χθεσινά να ταραξω καμια!! Εσυ να μην εχεις αγχος ολα καλα θα πανε και αν την ωρα τις σαλπιγγιγραφιας νιωσεις καποια ενόχληση να θυμάσαι πως ειναι για καλο σκοπό!!! Γίνονται θαυματα μετα τις σαλπιγγογραφιες!!

Just now, zina7777 είπε:

Παιρνω ηδη,προγεστερονη,μαγνησιο,φυλλικο..ξερεις ποτε μπαινει στο χοροο ο σιδηρος?

εγω ηδη παιρνω φυλλικο και σιδηρο απο μονη μου (απο παθολογο) αλλα νομιζω δευτερο 3μηνο.  γι απρογεστερονη δεν μου εδωσε εξεταση να κανω!! το ξεχασε??  α μου ειπε οτι ο σακος ηταν για ακριβως 6 εβδ. τιποτα αλλο ! ξεχασα κ εγω να ρωτησω ..

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 2 λεπτά , marillia είπε:

Αααααα μάλιστα!!!!Αργει  όντως!!!!Σωστό και αυτό που λες για το ασβέστιο!!!Σ ευχαριστώ πολύ!!!!!

Αντεεεεεε!!!Κοίτα να δείς!!!!Να μας πει άμα δούλεψαν!!!!

αμα επιτελους φτασουν ποτε στα χερια μου!!! :P 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...