Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 3 λεπτά , ada32 είπε:

κοριτσι μου γτ να μην σου πουμε οτι δεν ειναι καλη?? καταρχην πηρες εναν γιατρο που θα πας πρωτη φορα ετσι? δεν θα ενθουσιαστει κ θα σου πει ολα τελεια ενω δεν σε εχει δει καν ουτε μια φορα να ξερει το ιστορικο σου !!!  επισης δεν εγραψα οτι ολες μας εχουμε περασει κατι παρομοιο . ΑΛΛΑ οτι αρκετες εχουμε μια βιοχημικη ή παλινδρομη πισω μας. 

Γτ θιγεσαι με το παραμικρο ?  εγω να ξερεις δεν παιρνω τιποτα προσωπικα !!! απλα λεω την γνωμη μου , αν καποια θεωρει οτι μπορει να της κανει καλο ας κρατησει κατι απο αυτα που εγραψα!!!!  εξαλλου οπως εισαι εσυ εγκυος , αλλο τοσο ειμαι κ εγω !! κ δεν θα συγχιστω  με τις αποψεις των κοριτσιων εδω....   μπορει να εχουμε νευρα απο τις ορμονες μας κ εσυ !! ετσι μου ειπε χθες  ο γιατρος . το πρωτο πραγμα που με ρωτησε ειναι αν εχω νευρα ! μπορει για αυτο να εισαι λιγο πιο ευεξαπτη κ εσυ τωρα ...

εγω εχω περασει μια βιοχημικη  ,οπου ειχα 165 χοριακη κ μετα 85 !!! τι να κανουμε , θα συμβουν κ αυτα .... κ τωρα που εκανα χοριακη , ο γιατρος δεν πεταξε απο την χαρα του !!! απλα μου ειπε ελα να σε δω!  εισαι πολυ νωρις ακομα για να κανεις σεναρια !! αν θες ακους αυτα που σου λεω , αν θες  απλα μην τα διαβαζεις. 

ναι τελικα εχεις δικιο ! κ εγω απαντησα γτ ηθελα απλα να δωσω μια συμβουλη να ηρεμησει γτ το θεωρησα υπερβολικο αυτο οτι δεν ειναι καλη , ειναι μετρια...  ας κανει οτι θελει . καμια εγκυο δεν ταραζει ! συζητησεις γινονται !!! οπως κ εγω που γραφω συνεχεια οτι δεν ειμαι καλα ..( που δεν πρεπει να το κανω αλλα καπου λεω τον πονο μου)!!!

Ναι γλυκιά μου τον πόνο μας λέμε!!!Και μια συμβουλή!!!Καλά η Αννα απ ότι κατάλαβα δεν νομίζω με σενα να είχε θέμα!!Της φάνηκε κάποια ειρωνεία απ άλλου!!!Πριν πολύ καιρό που είχε πει μια κοπέλα ωαρίος ο παθολόγος σου που σου έδωσε αντιβίωση έτσι!!Μπορεί να είναι ίωση!!!Εγώ πειράχτηκα!!Το πήρα ειρωνικά!!!Η κοπέλα δίκιο μπορεί να είχε ο τρόπος της μου φάνηκε κάπως!!Για μένα η καθέμια μια έχει την ελευθερία της γνώμης της και η κάθε κοπέλα μπορεί να μη της αρέσει μια συμπεριφορά!!!Ας λύνεται και να προχωρά!!!Μου φαίνεται περίεργο που γίνανε πολλές παρεξηγήσεις τελευταία!!!!Μήπως φταίει το φεγγάρι?Τι να πω!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

12 ώρες πρίν, Vila είπε:

@Nati85 μου είναι πολύ πιθανό να είναι καλό σημάδι!!!!! Και γιατί να μην το πιστέψεις??? Πίστεψε το και θα γίνει δε λένε??? Σε λίγες μέρες θα ξέρουμε!

Αχ τι καλά!!!!!!❤❤❤❤❤ 

Τώρα θα το ξεχάσω για λίγο και βλέπουμε!!ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου!

e6OVp3.pngExilp3.png

Κορίτσια σήμερα το θέμα γίνεται ενός έτους! Αφήστε τις παρεξηγησεις και ελάτε να βάλουμε ένα στόχο το καλοκαίρι να μας βρει όλες με μωρό!! Πολλές φορές η αγωνία μας και οι ορμόνες μας σε οποιαδήποτε θεση και να είμαστε (έγκυες η μη) μας κάνει πιο ευεξαπτες συν οτι γραπτώς υπάρχει μια απόσταση και κάποια πράγματα δεν αποδιδονται σωστά. Ας μείνουμε μαζί και ας εστιασουμε στα θετικά! Αυτό μας προτείνω εγώ και εύχομαι να έρθουν κι αλλες θετικές ειδησεις :mad: 

@MelinaFo@dimitr@17 έχει νεότερα??

• Μου αρέσει 1

πρίν από 8 λεπτά , ada32 είπε:

κοριτσι μου γτ να μην σου πουμε οτι δεν ειναι καλη?? καταρχην πηρες εναν γιατρο που θα πας πρωτη φορα ετσι? δεν θα ενθουσιαστει κ θα σου πει ολα τελεια ενω δεν σε εχει δει καν ουτε μια φορα να ξερει το ιστορικο σου !!!  επισης δεν εγραψα οτι ολες μας εχουμε περασει κατι παρομοιο . ΑΛΛΑ οτι αρκετες εχουμε μια βιοχημικη ή παλινδρομη πισω μας. 

Γτ θιγεσαι με το παραμικρο ?  εγω να ξερεις δεν παιρνω τιποτα προσωπικα !!! απλα λεω την γνωμη μου , αν καποια θεωρει οτι μπορει να της κανει καλο ας κρατησει κατι απο αυτα που εγραψα!!!!  εξαλλου οπως εισαι εσυ εγκυος , αλλο τοσο ειμαι κ εγω !! κ δεν θα συγχιστω  με τις αποψεις των κοριτσιων εδω....   μπορει να εχουμε νευρα απο τις ορμονες μας κ εσυ !! ετσι μου ειπε χθες  ο γιατρος . το πρωτο πραγμα που με ρωτησε ειναι αν εχω νευρα ! μπορει για αυτο να εισαι λιγο πιο ευεξαπτη κ εσυ τωρα ...

εγω εχω περασει μια βιοχημικη  ,οπου ειχα 165 χοριακη κ μετα 85 !!! τι να κανουμε , θα συμβουν κ αυτα .... κ τωρα που εκανα χοριακη , ο γιατρος δεν πεταξε απο την χαρα του !!! απλα μου ειπε ελα να σε δω!  εισαι πολυ νωρις ακομα για να κανεις σεναρια !! αν θες ακους αυτα που σου λεω , αν θες  απλα μην τα διαβαζεις. 

ναι τελικα εχεις δικιο ! κ εγω απαντησα γτ ηθελα απλα να δωσω μια συμβουλη να ηρεμησει γτ το θεωρησα υπερβολικο αυτο οτι δεν ειναι καλη , ειναι μετρια...  ας κανει οτι θελει . καμια εγκυο δεν ταραζει ! συζητησεις γινονται !!! οπως κ εγω που γραφω συνεχεια οτι δεν ειμαι καλα ..( που δεν πρεπει να το κανω αλλα καπου λεω τον πονο μου)!!!

και εγω ετσι!!!  εδω νιωθω καλυτερα να τα λεω!

Παρολα αυτα αν δε σε πειράζει θα ηθελα μα κρατήσω τη γνωμη του γιατρου ο οποίος ασψετος το ιστορικο μου επειδή του είπα ημερομηνίες κτλ ηταν συγκρατημένος με την τιμη και όταν του ειπα να μου πει γιατι αγχώνομαι γιατι ειχα.μια βιοχημική κλπ μου ειπε εεε καλη ειναι επανέλαβε τη Δευτέρα!!! Δεν θεωρώ πως ειναι νεύρα γιατι αν ηταν νευρα θα ειχα παρεξηγηθεί μς ολες!! Οποτε απλα με πειραξαν καποια πράγματα δεν θα κατσω να αδχοληθω περαιτέρω ειπα με ατομα που δςν εχουν παιδία!!

Κορίτσια σήμερα το θέμα γίνεται ενός έτους! Αφήστε τις παρεξηγησεις και ελάτε να βάλουμε ένα στόχο το καλοκαίρι να μας βρει όλες με μωρό!! Πολλές φορές η αγωνία μας και οι ορμόνες μας σε οποιαδήποτε θεση και να είμαστε (έγκυες η μη) μας κάνει πιο ευεξαπτες συν οτι γραπτώς υπάρχει μια απόσταση και κάποια πράγματα δεν αποδιδονται σωστά. Ας μείνουμε μαζί και ας εστιασουμε στα θετικά! Αυτό μας προτείνω εγώ και εύχομαι να έρθουν κι αλλες θετικές ειδησεις :mad: 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , Nati85 είπε:

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!

@Smile89καλως ήρθες και πάλι!εδώ όλες μαζί στον αγώνα μας!!καλή ανάρρωση ψυχολογική και σωματική.

@marillia είναι 2000. Αλλά πίνω ένα κάθε μέρα.η αλήθεια αυτό με την βιταμίνη d που συμβαίνει αυτόν τον καιρό δεν ξέρω.χρειαζεται δεν χρειαζεται...εγώ την πίνω πάντως για να είναι σιγουρη ότι δεν μπλοκάρει κατι.

@Ungry girl Αγάπη εγώ οντως πίστευα ότι ήταν καλή η χοριακη σου φυσικά αρμόδιος είναι ο γιατρός όπως και σου έλεγα να επικοινωνήσεις όπως και εσύ θα το έκανες έτσι κι  αλλιως.αν θελεις να μου πεις τι σου είπε και δεν ενθουσιάστηκε???συνεχισε να μπαινεις και να μας λες τους προβληματισμούς σου και τις αγωνίες σου! αν κάποια στιγμή είπα κάτι για το παιδί μου και έκανε εσενα ή κάποιες κοπελες να αισθανθούν άσχημα  συγγνώμη κορίτσια μου απλώς είναι στην καθημερινότητά μου και επειδή μοιράζομαι πολλά πράγματα μαζί σας λέω και για αυτό αλλά δεν θα το ξανακάνω.

Κορίτσι μου ο γιατρός μου ειπε για τις μερες που εισαι ε καλη ειναι αλλα επανέλαβε τη Δευτέρα αλλη μια και ξανα μιλάμε!!! 

πρίν από 1 λεπτό , Ungry girl είπε:

Παρολα αυτα αν δε σε πειράζει θα ηθελα μα κρατήσω τη γνωμη του γιατρου ο οποίος ασψετος το ιστορικο μου επειδή του είπα ημερομηνίες κτλ ηταν συγκρατημένος με την τιμη και όταν του ειπα να μου πει γιατι αγχώνομαι γιατι ειχα.μια βιοχημική κλπ μου ειπε εεε καλη ειναι επανέλαβε τη Δευτέρα!!! Δεν θεωρώ πως ειναι νεύρα γιατι αν ηταν νευρα θα ειχα παρεξηγηθεί μς ολες!! Οποτε απλα με πειραξαν καποια πράγματα δεν θα κατσω να αδχοληθω περαιτέρω ειπα με ατομα που δςν εχουν παιδία!!

τι να σου πω ..εσυ  ξερεις !  εγω σου ειπα ..  εμενα ο γιατρος μου ειχε πει οταν δεις τιμες πανω απο 1500 θα ερθεις για υπερηχο . μπορει αυτο να θελει κ ο συγκεκριμενος γιατρος που ειναι φυσιολογικο .ολοι οι γιατροι ειναι συγκρατημενοι με τιμες κατω του 1500 κ ολοι ειναι συγκρατημενοι μεχρι να σε δουν στον υπερηχο να ξερεις. εμενα χθες ο γιατρος μου , που ειχα 3000 χοριακη κ ειχα δει σακο αλλου, μου ειπε πρωτα να σε δω στον υπερηχο οτι υπαρχει κυηση κ μετα θα δω τις εξετασεις σου!!!  εγω τι να του ελεγα ??? γτ νδε ειστε ενθουσιασμενος με τιμη ? ?  αυτη ειναι η δουλεια τους κ σαν κ εμας βλεπουν πολλες καθημερινα ! εισαι μικρη ακομα, ακου κ καποιες αλλες γνωμες ...! 

πρίν από 3 λεπτά , kido είπε:

σωστα!!! που ειναι αυτες οι κοπελιες ?? αντε περιμενουμε κ απο σας!!!

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 9 λεπτά , Nati85 είπε:

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!

@Smile89καλως ήρθες και πάλι!εδώ όλες μαζί στον αγώνα μας!!καλή ανάρρωση ψυχολογική και σωματική.

@marillia είναι 2000. Αλλά πίνω ένα κάθε μέρα.η αλήθεια αυτό με την βιταμίνη d που συμβαίνει αυτόν τον καιρό δεν ξέρω.χρειαζεται δεν χρειαζεται...εγώ την πίνω πάντως για να είναι σιγουρη ότι δεν μπλοκάρει κατι.

@Ungry girl Αγάπη εγώ οντως πίστευα ότι ήταν καλή η χοριακη σου φυσικά αρμόδιος είναι ο γιατρός όπως και σου έλεγα να επικοινωνήσεις όπως και εσύ θα το έκανες έτσι κι  αλλιως.αν θελεις να μου πεις τι σου είπε και δεν ενθουσιάστηκε???συνεχισε να μπαινεις και να μας λες τους προβληματισμούς σου και τις αγωνίες σου! αν κάποια στιγμή είπα κάτι για το παιδί μου και έκανε εσενα ή κάποιες κοπελες να αισθανθούν άσχημα  συγγνώμη κορίτσια μου απλώς είναι στην καθημερινότητά μου και επειδή μοιράζομαι πολλά πράγματα μαζί σας λέω και για αυτό αλλά δεν θα το ξανακάνω.

Καλά ούτε καν που δεν θα ξαναπείς για το κουτσούνι!!!Νομίζω πλέον απ όλα λέμε!!Δεν είναι μόνο συμπτώματα!!!Και οι εγκυούλες να μπαίνουν,και οι μανούλες και οι γιαγούλες αν θέλουν χαχχαχχ!!!!Εγώ παίρνω 3500 την μέρα!!!Πολύ μου φαίνεται!!!Θα πιω ένα μήνα και μετά θα την παίρνω απ τις pragnacare!!!

Διαφημίσεις

Just now, Ungry girl είπε:

Κορίτσι μου ο γιατρός μου ειπε για τις μερες που εισαι ε καλη ειναι αλλα επανέλαβε τη Δευτέρα αλλη μια και ξανα μιλάμε!!! 

Κακη δεν είναι όμως.ευχομαι όλα να πάνε καλά και πιστεύω ότι θα πάνε.οσο μπορείς να είσαι ήρεμη  κάνει καλό στο σπορακι σου!

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 2 λεπτά , ada32 είπε:

τι να σου πω ..εσυ  ξερεις !  εγω σου ειπα ..  εμενα ο γιατρος μου ειχε πει οταν δεις τιμες πανω απο 1500 θα ερθεις για υπερηχο . μπορει αυτο να θελει κ ο συγκεκριμενος γιατρος που ειναι φυσιολογικο .ολοι οι γιατροι ειναι συγκρατημενοι με τιμες κατω του 1500 κ ολοι ειναι συγκρατημενοι μεχρι να σε δουν στον υπερηχο να ξερεις. εμενα χθες ο γιατρος μου , που ειχα 3000 χοριακη κ ειχα δει σακο αλλου, μου ειπε πρωτα να σε δω στον υπερηχο οτι υπαρχει κυηση κ μετα θα δω τις εξετασεις σου!!!  εγω τι να του ελεγα ??? γτ νδε ειστε ενθουσιασμενος με τιμη ? ?  αυτη ειναι η δουλεια τους κ σαν κ εμας βλεπουν πολλες καθημερινα ! εισαι μικρη ακομα, ακου κ καποιες αλλες γνωμες ...! 

σωστα!!! που ειναι αυτες οι κοπελιες ?? αντε περιμενουμε κ απο σας!!!

Δεν εχω ωραιξη να ασχοληθώ αλλο ειλικρινά ξενερωσα!! Καλη συνεχεια

On 16/2/2018 at 10:32 ΠΜ, zina7777 είπε:

καλημερα ξανα, ειμαι πολυ χαρουμενη και συγκινημενη ταυτοχρονα.1 εκατοστο και 10 χιλιοστα το σπορακι μου με 138 παλμους.Ειμαι στην 7 εβδομαδα και 1 ημερα.Μου εγραψε εξετασεις,αιματος: χοριακη(πληροφοριακα),αιματοκριτη,ζαχαρο ,προγεστερονη καθως και γενικη ουρων και κολπικο υγρο.

Μου ειπε οτι οσο ανεβαινει η χοριακη μπορει να εχω αισθημα οτι αλλου παταω και οτι αλλου ειναι το σκαλοπατι ας πουμε,να προσεχω πολυ.

Μ επιασαν τα ζουμια την ωρα του υπερηχου και μ εβλεπε και ο αντρας μου και δακρυσε κι αυτος.Τι ωραια αισθηση κοριτσια.Ευχομαι ολες να το ζησετε και συντομα.

Εχει μια υπεροχη ηλιοφανεια σημερα..για τους τυχερους που εχουν χρονο για καφε.

Καλημερα σας,

@ada32 κι εγω στην 6 βδομαδα ακουσα 158.Θα δειξει..γερα να ειναι κι ας ειναι και οτι θελουν σε φυλο και οσα θελουν σε ποσοτητα...χαχα..παντως εμενα τα διδυμα με αγχωνουν και μονο στην ιδεα για την ομαλη εξελιξη της εγκυμοσυνης + της καισαρικηηηηηηηηηηηηηηηης...που φοβαμαι.

Βρε κοπελες..πηρε το ματι μου τη @Smile89 ?

Οντως την ειδα!!Καλως ηρθες πισω @Smile89 πολυ καλη κινηση να ρθεις ξανα κοντα μας.

@Dimitr@17 Πως ξυπνησαμε???

zina moy εσυ το ακουσες  7 +1 !!!! εγω ημουν ακριβως 6εβδ +0  οποτε ειναι ακομα νωρις ..απλα μπορεσαμε κ ακουσαμε 120 παλμους ισα ισα !!! εχω ακομα εγω . ποτε εχεις ξανα ραντεβου εσυ ? εμενα μου το αφησε μετα απο 1 μηνα εκτος απροοπτου..

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 1 λεπτό , marillia είπε:

Καλά ούτε καν που δεν θα ξαναπείς για το κουτσούνι!!!Νομίζω πλέον απ όλα λέμε!!Δεν είναι μόνο συμπτώματα!!!Και οι εγκυούλες να μπαίνουν,και οι μανούλες και οι γιαγούλες αν θέλουν χαχχαχχ!!!!Εγώ παίρνω 3500 την μέρα!!!Πολύ μου φαίνεται!!!Θα πιω ένα μήνα και μετά θα την παίρνω απ τις pragnacare!!!

Μπα άστο καλύτερα γλυκιά μου!

Λοιπόν τώρα που το σκέφτηκα για την βιταμίνη ,d το είχα ξεχάσει αυτό.ειχα κάνει πολλές εξετάσεις και η ανεπάρκεια της βιταμίνης d είχε ως αποτέλεσμα να ανεβάσει πάνω από τα όρια την παραθορμονη πράγμα που δεν είναι καθόλου καλό αν το αφήσεις για πολλά χρόνια.επειδη αργεί να ανέβει αρκετά η βιταμίνη d καλό θα ήταν να τηρησεισ αυτό που σου είπε ο γιατρός και όταν ξανακάνεις εξέταση και δεις που έχει φτάσει βλέπεις τι θα κάνεις.

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 4 λεπτά , Ungry girl είπε:

Δεν εχω ωραιξη να ασχοληθώ αλλο ειλικρινά ξενερωσα!! Καλη συνεχεια

Αννούλα όμως μην μας αφήσεις τώρα ε; Κράτα τα καλά και άσε τα άλλα να κυλήσουν. Έλα και έχω άγχος για τη σαλπιγγογραφία αύριο... Έλα να με πειράξεις λίγο για αυτά που σου έλεγα όταν ήταν να την κάνεις εσύ; Θυμάσαι; 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...