Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 47 λεπτά , marillia είπε:

Κορίτσια μου ήρθαν πριν λίγο τα ινοφερτ και οι βιταμίνες απο σαιτ στο ιντερνετ!!Χτες να παρήγγειλα σήμερα ήρθαν!!Μέσα είχε κανονικά την απόδειξη με όλο το ποσό και δώρο ένα δειγματάκι κρέμα!!!Εμεινα ευχαριστημένη!!!Οποια θέλει να της στείλω το σαιτ!!!Γλίτωσα 12ε αν τα έπερνα απ φαρμακείο εδώ!!!Να ρωτήσω και κάτι ακόμα!!!Ηπια Τετάρτη αμπούλα την D!!Και την επόμενη με έπιασε το έντερο λίγο και δυσκοιλοιότητα!!!Λέτε απ αυτό ή να φταίνε τα σπόρια που έφαγα?Ηταν και πολλά!!!! 

Καλημέρα ταίρι! Εγώ δεν έχω παρατηρήσει κάποια παρενέργεια από την vitD.. μπορεί να ήταν τυχαίο, αλλά δες και τις επόμενες μέρες πως θα πάει γιατί κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός. Δε θυμάμαι αν σε είχα ρωτήσει.. ποιες αμπούλες παίρνεις?

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια! Παρασκευούλα σήμερα! Και ετοιμάζομαι να πάμε στους γονείς μου για σκ! Να δω και δύο τρεις φίλους που μας έλειψαν! 

Όσο για το θέμα που έχει δημιουργηθεί.. θέλω να πω ότι ακόμα και σε μια πραγματική παρέα πάντα υπάρχουν εντάσεις και παρεξηγήσεις, πόσο μάλλον σε μια online που δε γνωρίζουμε πολλά η μια για τη ζωή της άλλης. Έχω μάθει να μην παρεξηγώ εύκολα και να είμαι ελαστική απέναντι στους άλλους χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα ανεχτώ κάποια προσβολή. Θέλω να πιστεύω πως 1χρονο+ τώρα που είμαι εδώ δεν έχω προσβάλλει κάποια κοπέλα, και αν το έχω κάνει άθελά μου ζητώ συγγνώμη. Εγώ σας έχω ανάγκη γιατί με κανέναν άλλο δε συζητάω και δεν μοιράζομαι όλα αυτά που με απασχολούν.. είστε το στήριγμα μου!

• Μου αρέσει 2

XDXPp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 1 λεπτό , Vila είπε:

Όσο για το θέμα που έχει δημιουργηθεί.. θέλω να πω ότι ακόμα και σε μια πραγματική παρέα πάντα υπάρχουν εντάσεις και παρεξηγήσεις, πόσο μάλλον σε μια online που δε γνωρίζουμε πολλά η μια για τη ζωή της άλλης. Έχω μάθει να μην παρεξηγώ εύκολα και να είμαι ελαστική απέναντι στους άλλους χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα ανεχτώ κάποια προσβολή. Θέλω να πιστεύω πως 1χρονο+ τώρα που είμαι εδώ δεν έχω προσβάλλει κάποια κοπέλα, και αν το έχω κάνει άθελά μου ζητώ συγγνώμη. Εγώ σας έχω ανάγκη γιατί με κανέναν άλλο δε συζητάω και δεν μοιράζομαι όλα αυτά που με απασχολούν.. είστε το στήριγμα μου!

Μου αρεσει! και συμφωνω...

Just now, Vila είπε:

Καλημέρα ταίρι! Εγώ δεν έχω παρατηρήσει κάποια παρενέργεια από την vitD.. μπορεί να ήταν τυχαίο, αλλά δες και τις επόμενες μέρες πως θα πάει γιατί κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός. Δε θυμάμαι αν σε είχα ρωτήσει.. ποιες αμπούλες παίρνεις?

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια! Παρασκευούλα σήμερα! Και ετοιμάζομαι να πάμε στους γονείς μου για σκ! Να δω και δύο τρεις φίλους που μας έλειψαν! 

Ταίριιιιι μουυυυυυ!!!Παίρνω τις lecalcif μια φορά την βδομάδα!!!Μπορεί να φταίνε και τα σπόρια γιατί γενικά με πειράζουν!!!Αλλά η D δεν φέρνει δυσκοιλιότητα όπως το σίδηρο απ ότι καταλαβαίνω!!!Και μια αμπούλα ήπια!!Πόσες μονάδες πίνεις?Λέω να τις πάρω ένα μήνα και μετά να ξεκινήσω τις pregnacare!!Γιατί και από αυτές θα πέρνω επιπλέον 4200 μονάδες!!!

9 ώρες πρίν, Vila είπε:

@ada32 χάρηκα με αυτό που είπες για τη vit D! Άλλωστε κι εσύ είσαι παράδειγμα.. έμεινες έγκυος ενώ ήταν χαμηλή οπότε ας διώξω από το μυαλό μου αυτό το εμπόδιο! 

Τι ωραία να έχεις διδυμακια!!!

@Smile89 welcome back!!!❤❤❤ Σε σκεφτομουν! Και χαίρομαι που είσαι καλά!

Καλημερα! μη το σκεφτεσαι  καν! γυναικολογος κ παθολογος δεν ασχοληθηκαν καν!!!!! ασε που μου ειπε οτι τον χειμωνα την εχουμε πιο χαμηλη γτ δν μας βλεπει πολυ ο ηλιος . ενω το καλοκαιρι ειναι πιο ανεβασμενη αν ακθομαστε στον ηλιο !  σου λεω δν το σχολιασε , απλα τον ρωτησα εγω  κ μου απαντησε για τα ορια . δεν το πολυ πιστευω για διδυμα αλλα μπορει .. ολα ειναι πιθανα ! αν κ λενε οτι συνηθως ειναι κληρονομικο απο την γυναικα αλλα μου ειπε κ απο τον αντρα.

Just now, alina80 είπε:

Κοριτσια θα πάω φαρμακείο να εφοδιαστω τα παυσίπονα που μου είπαν για τη σαλπιγγογραφία. Λέω να πάρω και φολικό. Συστήνετε κάποιο συγκεκριμένο σκεύασμα; 

Καλημερα ! φυλλικο παρε το filicine . κ buscopan plus για σαλπιγγογραφια.!  

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 15 λεπτά , ada32 είπε:

ευχαριστω πολυ κοριτσι μου! μακαρι να σου ερθει συντομα το μωρακι που επιθυμειτε. ασχολησου με αλλα πραγματα για να χαλαρωσεις λιγακι !  εγω την παλευω λιγακι , μονο με κατι χαπια σωθηκα για λιγο .. οταν νιωσεις καλυτερα να μπεις ξανα εδω.

καλημερα μαρακι! ευχαριστω γλυκια μου! και συμφωνω σε οσα λες στην Αννα! κ εμενα οι φιλες μου δεν εχουν ιδεα απο τις εξετασεις .. βασικα ακομα δεν ξερουν οτι ειμαι εγκυος!!  

Ναι ετσι μου ειπε για την D!  να σου πω εχει ενα δικιο γτ μεχρι προτινος , δν την ανεφεραν καν αυτη την βιταμινη κ ξαφνικα εχει γινει πολυ ντορος. κ ολες οι εγκυες που εχουν γεννησει τα παιδια τους χωρις να την παρουν , ειναι μια χαρα τα μωρα!  μπορει να την παρω αργοτερα γτ τωρα το στομαχι μου δεν ειναι για πολλα πολλα !  κ μου ειπε νομιζω οτι βιταμινες θα παρω αργοτερα . τωρα ειναι νωρις. μονο το φυλλικο χρειαζομαστε.

Αντα μου το μωράκι δεν παθαίνει κάτι!!!Λογικά θα σου δώσει αργότερα ασβέστιο μαζί με D!!!Και γω έτσι θα έπινα άλλα κοντά στο τρίμηνο της εγκυμοσύνης θα το ξεκινούσα!!!Το μωράκι τα πέρνει αυτά που χρειάζεται!!!Για την μαμά είναι τα άλλα!!!Για να μην χαλάσουν τα δόντια κτλπ!!!

Εγώ έχω πολλές φίλες και καλές!!!Που με έχουν στηρίξει σε πολλά!!!Αλλά σε αυτό το θέμα δε μπορούν γιατί αν δεν έχουν βιώσει κάποια πράγματα δεν μπορείς!!Και απο γνώσεις!!!!

πρίν από 2 λεπτά , ada32 είπε:

Καλημερα! μη το σκεφτεσαι  καν! γυναικολογος κ παθολογος δεν ασχοληθηκαν καν!!!!! ασε που μου ειπε οτι τον χειμωνα την εχουμε πιο χαμηλη γτ δν μας βλεπει πολυ ο ηλιος . ενω το καλοκαιρι ειναι πιο ανεβασμενη αν ακθομαστε στον ηλιο !  σου λεω δν το σχολιασε , απλα τον ρωτησα εγω  κ μου απαντησε για τα ορια . δεν το πολυ πιστευω για διδυμα αλλα μπορει .. ολα ειναι πιθανα ! αν κ λενε οτι συνηθως ειναι κληρονομικο απο την γυναικα αλλα μου ειπε κ απο τον αντρα.

Καλημερα ! φυλλικο παρε το filicine . κ buscopan plus για σαλπιγγογραφια.!  

Ευχαριστώ. Από το νοσοκομείο μου είπαν να πάρω ένα mesulid και ένα buscopan. 

@ada32 τώρα πήρα είδηση. Υπάρχει περίπτωση διδύμων; Ουάου! Έχεις καμιά κληρονομικότητα; 

πρίν από 1 λεπτό , marillia είπε:

Αντα μου το μωράκι δεν παθαίνει κάτι!!!Λογικά θα σου δώσει αργότερα ασβέστιο μαζί με D!!!Και γω έτσι θα έπινα άλλα κοντά στο τρίμηνο της εγκυμοσύνης θα το ξεκινούσα!!!Το μωράκι τα πέρνει αυτά που χρειάζεται!!!Για την μαμά είναι τα άλλα!!!Για να μην χαλάσουν τα δόντια κτλπ!!!

Εγώ έχω πολλές φίλες και καλές!!!Που με έχουν στηρίξει σε πολλά!!!Αλλά σε αυτό το θέμα δε μπορούν γιατί αν δεν έχουν βιώσει κάποια πράγματα δεν μπορείς!!Και απο γνώσεις!!!!

Ακριβώς αυτό. Και εγώ είμαι τυχερή με τις φίλες μου. Όμως καμία δεν ζοριστηκε να κάνει μωρό. Το αντίθετο θα ελεγα. Και καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο να μπουν στη θέση μου. Και επίσης εγώ δεν θέλω να γκρινιάζω συνέχεια για αυτό. Τα λέω εδώ λοιπόν! Χαχαχα. Να είστε καλά. 

πρίν από 1 λεπτό , alina80 είπε:

Ακριβώς αυτό. Και εγώ είμαι τυχερή με τις φίλες μου. Όμως καμία δεν ζοριστηκε να κάνει μωρό. Το αντίθετο θα ελεγα. Και καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο να μπουν στη θέση μου. Και επίσης εγώ δεν θέλω να γκρινιάζω συνέχεια για αυτό. Τα λέω εδώ λοιπόν! Χαχαχα. Να είστε καλά. 

Συμφωνώ!!!!Προχτες μου είπε μια απ τις κολλητές μου αρε Μαράκι δεν μπορώ να σε συμβουλέψω!!!Αφού όλα καλά τα βλέπει ο γιατρός!!Θα ρθεί!!!Δεν της είπα ότι άλλαξα γιατρό!!!Δεν ξέρει από πολυκυστικές,γενικά για βιταμίνες,εξετάσεις άρα τι να πω!!!

2 ώρες πρίν, Ungry girl είπε:

Καλη μέρα σας!!! Ειλικρινά ηθελα να ξεκαθαρίσω τη θεση μου γιατί δεν ειναι ωραιο να μενουν απορίες οπως είπε και η ανδιριαννη πρεπει να μιλάμε αλλα εγω ετσι αρχισω και λεω αυτα που θελω να πω καμια φορα μπορει να προσβάλω κάποιο παρα πολυ γι αυτο και προτιμώ να απεχω!!! Απο την αρχή που μπικα εδω μπήκα έχοντας καποιες αγωνίες οπως και φυσικά οι περισσότερες παρολα αυτα ειναι και κάποιες που εχουν περασει απο δω κατα καιρούς που το παίζουν λες και έχουν πιάσει τον παππα ξέρετε απο που!! Ποτε δεν το έπαιξα ιστορία ποτε.νομίζω δεν προσέβαλα καμια ( και αν το εκανα δεν το κατάλαβα συγνωμη) και οταν καποια κοπελα ρωτάει κατι και δεν ξερω απλα δεν απαντάω!!! Τωρα οσο για το χθεσινό συμβάν εγω έφταιγα προφανος γιατι το παρατραβιξα οχι οτι ηταν λαθος το άγχος μου απλα ισως δεν έπρεπε να το πω εδώ οπως είπε και η μελινα κλαίνε οι χήρες κλαιν κ οι παντρεμένες!!! Πολυ σωστσ και οπως ειπε και το ελενακι κάποια που έμεινε εγκυουλα τι να μπενει να λεει για τους εμετούς τις οταν οι αλλες προσπαθούν!!! Αυτα δεν εχω να πω κατι αλλο λυπάμαι γι αυτες που δεν ξερουν προφανος να μιλάνε αλλα για να ξέρεις να μιλας πρεπει να έχεις παιδία!! @Smile89 σμαιλακι μου καλο χαίρομαι που εισαι καλυτερα και εύχομαι γρήγορα να ξανα μπεις στο παιχνιδι και αυτη τη φορα να κρατήσεις το μωρακι σου αγκαλιά!!! Οσο για τα λογια που οπως ειδες μου είπαν τα κοριτσια απλα περίμενα απο καποιες να ειναι αυθεντικά!! Προτιμώ να ακουσω την αλήθεια παρα αυτο που θα μου πει καποιος για να μου χαϊδεψει τ αυτια!! Οσο και για καποιες η καποια που ρώτησε μίλησα με το γιατρο και με τη χοριακη δεν ενθουσιάστηκε μου ειπε να κανω και αλλη τη Δευτέρα!! Καλη συνέχεια!!

διαφωνω με την σταση σου Αννα ! καταρχην επειδη αρκετες απο εμας ειχαμε μια παλινδρομη η βιοχημικη , πανω κατω ξερουμε απο τιμες  εστω κ κατι λιγα!  να μιλησω για μενα !  εχεις στον χαρακτηρα σου λιγο την απαισιοδοξια και την γκρινια.. σε συμβουλεψαμε να δεις θετικα τα πραγματα  αφου ολοι οι γιατροι θελουν τον διπλασιασμο .. αν σου λεγαμε εξαρχης οτι ναι συμφωνουμε μαζι σου κ δεν ειναι καλη ( ενω δεν συμβαινει κατι τετοιο ..!) θα σου αρεσε ? ποιο θα ηταν το αποτελεσμα ? εμεις θα λεγαμε ανακριβη λογια κ εσυ θα στενοχωριοσουν περισσοτερο χωρις λογο .  σου μιλησαν λιγο αυστηρα τα κοριτσια γτ σε καθε σου απαντηση ελεγες οτι δεν ειναι καλη . 

να σου  πω απο τον εαυτο μου , εκανα προγεστερονη κ ειδα οτι δεν ητανπολυ ανεβασμενη  κ το εγραψα  εδω .μου ειπαν τα κοριτσια οτι καλη ειναι κ ο γιατρος ηταν ουδετερος. δεν ασχοληθηκα αλλο γτ δεν μπορουσα να κανω κ τιποτα αλλο ! απλα περιμενα .. το ιδιο ισχυει κ με την εγκυμοσυνη μου , απλα περιμενω.. 

αλλα εσυ εξαρχης ξεκινησες με μια απαισιοδοξια κ οτι δν ειναι καλη κτλ.. πιστευω οτι αν δεν ειχες δει δικες μας τιμες , απλα θα χαιροσουν με τιν διπλασιασμο  και θ ατο αφηνες εκει.  ηρεμησε κ περιμενε μεχρι να πας στον γιατρο ! εξαλλου δν μπορεις να κανεις κατι εσυ , απλα μην αγχωνεσαι κ ταραζεσαι . οτι ειναι να γινει θα γινει . εμεινες ηδη 2 φορες εγκυος . αυτο να σκεφτεσαι! 

1 hour ago, depyfr είπε:

τελεια!!!αρα η μια θα δινει κουραγιο στην αλλη να περνανε οι μερες.παντως καθε γιατρος ειναι διαφορετικος...εμενα η μαια του γιατρου μου μου ειπε ουτε βαφες ουτε νυχια γαμωτο.βεβαια οταν παω θα ξαναρωτησω εκεινον.οχι τιποτα αλλο βγαζω πολλες λευκες και εχω μαυρα μαλλια.πφφφφφ

θυμησε μου σε ποια βδομαδα εισαι?και πητ εχεις δει?

τι σου ειπε @Ungry girl ολα καλα?ποτε θα σε δει?θα ξανακανεις χοριακη?σε ρημαξα στις ερωτησεις:?

υπερβολες ειναι αυτα!!!  εγω τωρα θα τα βαψω τον αλλον μηνα γτ εχω ασπρες τριχες !!! αλλα δεν ξερω πως θα βγουν με φυτικη βαφη!! μπορει να παρω αpivita h korre

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , ada32 είπε:

διαφωνω με την σταση σου Αννα ! καταρχην επειδη αρκετες απο εμας ειχαμε μια παλινδρομη η βιοχημικη , πανω κατω ξερουμε απο τιμες  εστω κ κατι λιγα!  να μιλησω για μενα !  εχεις στον χαρακτηρα σου λιγο την απαισιοδοξια και την γκρινια.. σε συμβουλεψαμε να δεις θετικα τα πραγματα  αφου ολοι οι γιατροι θελουν τον διπλασιασμο .. αν σου λεγαμε εξαρχης οτι ναι συμφωνουμε μαζι σου κ δεν ειναι καλη ( ενω δεν συμβαινει κατι τετοιο ..!) θα σου αρεσε ? ποιο θα ηταν το αποτελεσμα ? εμεις θα λεγαμε ανακριβη λογια κ εσυ θα στενοχωριοσουν περισσοτερο χωρις λογο .  σου μιλησαν λιγο αυστηρα τα κοριτσια γτ σε καθε σου απαντηση ελεγες οτι δεν ειναι καλη . 

να σου  πω απο τον εαυτο μου , εκανα προγεστερονη κ ειδα οτι δεν ητανπολυ ανεβασμενη  κ το εγραψα  εδω .μου ειπαν τα κοριτσια οτι καλη ειναι κ ο γιατρος ηταν ουδετερος. δεν ασχοληθηκα αλλο γτ δεν μπορουσα να κανω κ τιποτα αλλο ! απλα περιμενα .. το ιδιο ισχυει κ με την εγκυμοσυνη μου , απλα περιμενω.. 

αλλα εσυ εξαρχης ξεκινησες με μια απαισιοδοξια κ οτι δν ειναι καλη κτλ.. πιστευω οτι αν δεν ειχες δει δικες μας τιμες , απλα θα χαιροσουν με τιν διπλασιασμο  και θ ατο αφηνες εκει.  ηρεμησε κ περιμενε μεχρι να πας στον γιατρο ! εξαλλου δν μπορεις να κανεις κατι εσυ , απλα μην αγχωνεσαι κ ταραζεσαι . οτι ειναι να γινει θα γινει . εμεινες ηδη 2 φορες εγκυος . αυτο να σκεφτεσαι! 

Δεν θελω να συμφωνήσει καμια μαζί μου εχω την άποψη μου και αυτο δεν θα αλλάξει!!!! Οσο για το οτι ολες εχουμε περασει κατι παρόμοιο νομίζω πως δεν υσχιει!!! Δεν μς νιαζει αν.μου λέγατε ότι δεν ειναι καλη η τιμή εγω μίλησα με το γιατρό και δεν μιυ ειπε ουτε οτι ειναι καλη ουτε οτι δεν ειναι οπως ειπε και η μαντη να.μη σας συγχιζω αλλο ειστε και έγκυες και εχει απολυτο δίκιο!!!! Καλη συνέχεια σε ότι και αν κανετα και καλη τυχη!!!!

πρίν από 9 λεπτά , ada32 είπε:

υπερβολες ειναι αυτα!!!  εγω τωρα θα τα βαψω τον αλλον μηνα γτ εχω ασπρες τριχες !!! αλλα δεν ξερω πως θα βγουν με φυτικη βαφη!! μπορει να παρω αpivita h korre

Να είμαι ειλικρινής και γω όπως διάβασα το μύνημα της μάντη κατάλαβα ότι η άννα ταράζει τις έγκυες!!!Αλλά γραπτός λόγος είναι μπορεί να γίνονται μπερδέματα!!!Εγώ νομίζω όποιος θέλει απαντάει!!!Πχ αν κάποιος θεωρεί υπερβολική την Αννα μπορεί καν να μην ασχοληθεί να την πείσει ότι όλα είναι καλά!!Ουτως 'η άλλως πιάνουμε πολλά θέματα συζήτησης!!!Δεν χρειάζεται να αποχωρούν κοπέλες!!!Είναι κρίμα!!!Ας λύνονται οι παρεξηγήσεις και μια χαρά!!!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 3 λεπτά , Ungry girl είπε:

Δεν θελω να συμφωνήσει καμια μαζί μου εχω την άποψη μου και αυτο δεν θα αλλάξει!!!! Οσο για το οτι ολες εχουμε περασει κατι παρόμοιο νομίζω πως δεν υσχιει!!! Δεν μς νιαζει αν.μου λέγατε ότι δεν ειναι καλη η τιμή εγω μίλησα με το γιατρό και δεν μιυ ειπε ουτε οτι ειναι καλη ουτε οτι δεν ειναι οπως ειπε και η μαντη να.μη σας συγχιζω αλλο ειστε και έγκυες και εχει απολυτο δίκιο!!!! Καλη συνέχεια σε ότι και αν κανετα και καλη τυχη!!!!

κοριτσι μου γτ να μην σου πουμε οτι δεν ειναι καλη?? καταρχην πηρες εναν γιατρο που θα πας πρωτη φορα ετσι? δεν θα ενθουσιαστει κ θα σου πει ολα τελεια ενω δεν σε εχει δει καν ουτε μια φορα να ξερει το ιστορικο σου !!!  επισης δεν εγραψα οτι ολες μας εχουμε περασει κατι παρομοιο . ΑΛΛΑ οτι αρκετες εχουμε μια βιοχημικη ή παλινδρομη πισω μας. 

Γτ θιγεσαι με το παραμικρο ?  εγω να ξερεις δεν παιρνω τιποτα προσωπικα !!! απλα λεω την γνωμη μου , αν καποια θεωρει οτι μπορει να της κανει καλο ας κρατησει κατι απο αυτα που εγραψα!!!!  εξαλλου οπως εισαι εσυ εγκυος , αλλο τοσο ειμαι κ εγω !! κ δεν θα συγχιστω  με τις αποψεις των κοριτσιων εδω....   μπορει να εχουμε νευρα απο τις ορμονες μας κ εσυ !! ετσι μου ειπε χθες  ο γιατρος . το πρωτο πραγμα που με ρωτησε ειναι αν εχω νευρα ! μπορει για αυτο να εισαι λιγο πιο ευεξαπτη κ εσυ τωρα ...

εγω εχω περασει μια βιοχημικη  ,οπου ειχα 165 χοριακη κ μετα 85 !!! τι να κανουμε , θα συμβουν κ αυτα .... κ τωρα που εκανα χοριακη , ο γιατρος δεν πεταξε απο την χαρα του !!! απλα μου ειπε ελα να σε δω!  εισαι πολυ νωρις ακομα για να κανεις σεναρια !! αν θες ακους αυτα που σου λεω , αν θες  απλα μην τα διαβαζεις. 

πρίν από 5 λεπτά , marillia είπε:

Να είμαι ειλικρινής και γω όπως διάβασα το μύνημα της μάντη κατάλαβα ότι η άννα ταράζει τις έγκυες!!!Αλλά γραπτός λόγος είναι μπορεί να γίνονται μπερδέματα!!!Εγώ νομίζω όποιος θέλει απαντάει!!!Πχ αν κάποιος θεωρεί υπερβολική την Αννα μπορεί καν να μην ασχοληθεί να την πείσει ότι όλα είναι καλά!!Ουτως 'η άλλως πιάνουμε πολλά θέματα συζήτησης!!!Δεν χρειάζεται να αποχωρούν κοπέλες!!!Είναι κρίμα!!!Ας λύνονται οι παρεξηγήσεις και μια χαρά!!!

ναι τελικα εχεις δικιο ! κ εγω απαντησα γτ ηθελα απλα να δωσω μια συμβουλη να ηρεμησει γτ το θεωρησα υπερβολικο αυτο οτι δεν ειναι καλη , ειναι μετρια...  ας κανει οτι θελει . καμια εγκυο δεν ταραζει ! συζητησεις γινονται !!! οπως κ εγω που γραφω συνεχεια οτι δεν ειμαι καλα ..( που δεν πρεπει να το κανω αλλα καπου λεω τον πονο μου)!!!

πρίν από 26 λεπτά , alina80 είπε:

και εγω ετσι!!!  εδω νιωθω καλυτερα να τα λεω!

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!

@Smile89καλως ήρθες και πάλι!εδώ όλες μαζί στον αγώνα μας!!καλή ανάρρωση ψυχολογική και σωματική.

@marillia είναι 2000. Αλλά πίνω ένα κάθε μέρα.η αλήθεια αυτό με την βιταμίνη d που συμβαίνει αυτόν τον καιρό δεν ξέρω.χρειαζεται δεν χρειαζεται...εγώ την πίνω πάντως για να είναι σιγουρη ότι δεν μπλοκάρει κατι.

@Ungry girl Αγάπη εγώ οντως πίστευα ότι ήταν καλή η χοριακη σου φυσικά αρμόδιος είναι ο γιατρός όπως και σου έλεγα να επικοινωνήσεις όπως και εσύ θα το έκανες έτσι κι  αλλιως.αν θελεις να μου πεις τι σου είπε και δεν ενθουσιάστηκε???συνεχισε να μπαινεις και να μας λες τους προβληματισμούς σου και τις αγωνίες σου! αν κάποια στιγμή είπα κάτι για το παιδί μου και έκανε εσενα ή κάποιες κοπελες να αισθανθούν άσχημα  συγγνώμη κορίτσια μου απλώς είναι στην καθημερινότητά μου και επειδή μοιράζομαι πολλά πράγματα μαζί σας λέω και για αυτό αλλά δεν θα το ξανακάνω.

e6OVp3.pngExilp3.png

Κορίτσια σήμερα το θέμα γίνεται ενός έτους! Αφήστε τις παρεξηγησεις και ελάτε να βάλουμε ένα στόχο το καλοκαίρι να μας βρει όλες με μωρό!! Πολλές φορές η αγωνία μας και οι ορμόνες μας σε οποιαδήποτε θεση και να είμαστε (έγκυες η μη) μας κάνει πιο ευεξαπτες συν οτι γραπτώς υπάρχει μια απόσταση και κάποια πράγματα δεν αποδιδονται σωστά. Ας μείνουμε μαζί και ας εστιασουμε στα θετικά! Αυτό μας προτείνω εγώ και εύχομαι να έρθουν κι αλλες θετικές ειδησεις :mad: 

@MelinaFo@dimitr@17 έχει νεότερα??

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...