Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Κορίτσια μου ήρθαν πριν λίγο τα ινοφερτ και οι βιταμίνες απο σαιτ στο ιντερνετ!!Χτες να παρήγγειλα σήμερα ήρθαν!!Μέσα είχε κανονικά την απόδειξη με όλο το ποσό και δώρο ένα δειγματάκι κρέμα!!!Εμεινα ευχαριστημένη!!!Οποια θέλει να της στείλω το σαιτ!!!Γλίτωσα 12ε αν τα έπερνα απ φαρμακείο εδώ!!!Να ρωτήσω και κάτι ακόμα!!!Ηπια Τετάρτη αμπούλα την D!!Και την επόμενη με έπιασε το έντερο λίγο και δυσκοιλοιότητα!!!Λέτε απ αυτό ή να φταίνε τα σπόρια που έφαγα?Ηταν και πολλά!!!! 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

9 ώρες πρίν, ada32 είπε:

Κορίτσια μου σας Ευχαριστώ όλες σας! Ήταν πολυ ωραιο συναίσθημα αν κ δεν το πιστεύω ακόμα!! 

Τελικά ο γιατρός μου ειμαι αρκετα καλός πιστεύω.. Θα σας πω τι μου είπε.

Φυσικά κ μπορώ να πίνω αναψυκτικά απλα αν θέλω κολα zero Γιατι δν έχει θερμίδες!!κ Όσο ανθρακουχο Θέλω εννοείται.

Μπορώ να κάνω ημίμονιμο κ τώρα . άπλα μακριά υην λάμπα από την κοιλιά μου. Μπορώ να βάψω τα μαλλιά μου απλα με φυτικη βαφη μεχρι το πρώτο τρίμηνο . μετά με κανονική. 

@Μάντη δεν μου  έδωσε  βιταμίνες ούτε βιταμίνη d  κ ας την είχα 15 (χαμηλή) Γτ όλος σχεδόν ο Έλλη ν. Λάος την έχει χαμηλή κ συμμετέχει σε συνέδρια όπου συζητάνε για να ριξουν τα όρια. Κ Ενώ είχα το κουτί με βιταμίνη ,μου είπε να το κρατήσω στο ντουλάπι. (Αδιάφορη για την σύλληψη επίσης μου είπε )Θα παίρνω ένα 1 gyno tardyferon. Που έχει φυλικο μέσα.

Να μην τρώω οστρακοειδη,μυδια κτλ ,συκωτι. Πολυ καλά πλυμμενα τα λαχανικά. Περισσότερο να τρώω πρωτεινες κ όχι πολλά ψωμια!! Όχι σαλάτες έξω,μόνο στο σπίτι κ πολύ καλά πλυμμενα.

Επαφές εφόσον δεν έχω αιμα Όσο θέλουμε(εντάξει 1-2 φορές την βδομάδα Στα γρήγορα , δεν θα κανουμε ακροβατικα)

Ραντεβου σε ρναν μηνα εκτος αν εχω καποια ενοχληση.βασικα μου ειπε οτι αν θες ελα καθε βδομαδα αλλα δεν θα με ωφελησει σε κατι!!!

Ααα!!κ προσοχη στο φαι τωρα στη αρχη  να μημ παρω κιλα το 1 τριμηνο χωρις λογο.

Κ 20 λεπτα περπατημα καθε μερα.

Την καρδουλα μπορεσαμε κ τη μ ακουσαμε τοσο νωρις γτ ειμαι λεπτοσωμη. Ετσι μου ειπε

Ρωτηστε κ για αλλα οτι θελετε. 

Συμβουλή μου είναι να πας όταν σου πει ο γιατρός Γτ τζαμπα θα δίνεις 50ε. Μετα τις 5 εβδομ βλέπεις εμβρυικα στοιχεια. Μια χαρά χοριακες έχεις!!

Ακριβως!!

Κ εμείς την καρδούλα ίσα που την ακούσαμε!  Πως μετρησε Πάλμους απορώ!!!! Πιες οτι μπορει να σε ηρεμησει. Δοκιμασε κολα . κ αν θες να κανεις εμετο ,βαλε δαχτυλο. Μπορεί να ηρεμήσεις. 

Εγώ 2 μέρες την έβγαλα με βραστη πατατα. Κ πηρα primperan γτ Δεν άντεχα!!

Μακαρι να εγινε το θαυμα!!

Τέλεια!!! Εμένα τηλεφωνικά μου είπε να συνεχίσω τη βιταμίνη d!!! Καλά ο κάθε γιατρός έχει τη γραμμή του! Αφού σου επέτρεψε και το σεξ μια χαρά!!!! Εμένα ο αντρουλης μου φοβάται..  καλά μεταξύ μας και εγώ φοβάμαι! Οπότε δεν τον πιέζω αλλά θα είναι το πρώτο που θα ρωτήσω μόλις πάμε γυναικολόγο!!! Χααχχααχχαχα!!!!

jgJqp3.png

καλημερα κοριτσια!!χτες τελικα μου εκλεισε ο γιατρος 6.3 ραντεβου...πως περνανε οι μερες????:)

@Ungry girl εσυ ολα καλα κοπελα μου??μιλησες με καποιον γιατρο???

@MelinaFo  εκανες τεστακι τελικα???οι υπολοιπες θα διαβασω σιγα σιγα τις σελιδες που δεν προλαβα χτες.:)

πρίν από 1 λεπτό , marillia είπε:

Κορίτσια μου ήρθαν πριν λίγο τα ινοφερτ και οι βιταμίνες απο σαιτ στο ιντερνετ!!Χτες να παρήγγειλα σήμερα ήρθαν!!Μέσα είχε κανονικά την απόδειξη με όλο το ποσό και δώρο ένα δειγματάκι κρέμα!!!Εμεινα ευχαριστημένη!!!Οποια θέλει να της στείλω το σαιτ!!!Γλίτωσα 12ε αν τα έπερνα απ φαρμακείο εδώ!!!Να ρωτήσω και κάτι ακόμα!!!Ηπια Τετάρτη αμπούλα την D!!Και την επόμενη με έπιασε το έντερο λίγο και δυσκοιλοιότητα!!!Λέτε απ αυτό ή να φταίνε τα σπόρια που έφαγα?Ηταν και πολλά!!!! 

Στείλε μου εμένα το σάιτ. 

Μπορεί να είναι και σύμπτωση. Έχε το λίγο στο νου σου για να καταλάβεις αν φταίει η βιταμίνη. 

• Μου αρέσει 1

13 ώρες πρίν, Efouko είπε:

@noni90 και μεις 29 είμαστε κορίτσι μου προσπαθούμε 1.5 χρόνο και ακόμα δεν μας έχει κάτσει με εξετάσεις φυσιολογικές και οι δύο.. μη σκας θα έρθει..

Στην αρχη εσκαγα τωρα πια οχι.... Αν ενα πραγμα εμαθα σε ολο αυτο ειναι να περιμενω! να μη βιαζομαι! Σε ολες μας θα ερθει! :)

Καλημερα σε ολες τις κουκλες! τι κανετε?

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , depyfr είπε:

καλημερα κοριτσια!!χτες τελικα μου εκλεισε ο γιατρος 6.3 ραντεβου...πως περνανε οι μερες????:)

@MelinaFo  εκανες τεστακι τελικα???οι υπολοιπες θα διαβασω σιγα σιγα τις σελιδες που δεν προλαβα χτες.:)

Καλημέρα είπαμε εμείς πάμε μαζί!!! Εμένα μου έκλεισε 5/3 !!!!

• Μου αρέσει 1

jgJqp3.png

πρίν από 17 λεπτά , marillia είπε:

Καλημέρες φίλες μου!!!!!Και μενα με έχετε βοηθήσει πάρα πολυ εδώ μέσα!!!Και με τα καλά σας λόγια και με τις γνώσεις σας!!!!

@Ungry girlΑννούλα μου ελπίζω να μην σε πλήγωσα!!!Εδώ στο φόρουμ υπάρχουν κοπέλες που ταιριάζουν πιο πολύ και άλλες λιγότερο!!!Εχω βρεί κορίτσια που τα πάω πολύ και ελπίζω κάμποια μέρα να συναντηθούμε!!!Προσωπικά δεν με ενοχλεί καθόλου κορίτσια να μιλάνε για τη εγκυμοσύνη τους!!!Χαίρομαι και όλο και κάτι μαθαίνω!!!Πιο πολύ με ενοχλεί αν μια κοπέλα προσπαθούσε πριν,έμπαινε εδώ μοιραζόταν τις ανησυχίες και ξαναφνικά χάνετε,μπαίνει σε άλλο θέμα και δεν περνάει και από εδώ να πει ένα γειά σας!!!!!Εγώ πρώτα σε σας λέω τις εξετάσεις και μετά στον άντρα μου!!!!Νιώθω ότι με καταλαβαίνεται!!Υπάρχουν φίλες μου που δεν ξέρουν όσα εσείς!!!Δεν θέλω να χαθείς λόγω του χθεσινού!!!Θα μας δώσεις κουράγιο να συνεχίσουμε και εμείς να σου δώσουμε κουράγιο ότι όλα θα πάνε καλά!!!Μάλλον κατάλαβα σε πείραξε ίσως κάποια ειρωνία και όχι ότι σου λέμε μην αγχώνεσαι!!!

@andrianniKoριτσάκι μου είσαι απ τα κορίτσια που συμπαθώ ιδιαιτέρως!!Αν νιώθεις ότι θες να απέχεις λίγο να το κάνεις!!!Να περνάς όμορφα και σύντομα να ακούσουμε ευχάριστα!!!

@Nati85Γλυκιά μου ελπίζω να είναι εμφύτευσης και το πιστεύω κι όλας χαχχαχαχχα!!!!Να σε ρωτήσω πόσες μονάδες είναι η βιταμίνη D που πίνεις?

@ada32Μπράβο κοριτσάκι μου!!!!Ολα τέλειααααα!!!!Σου εύχομαι να είναι και διδυμάκια!!!

kalhmera μαρακι μου ακριβως αυτο με πιραξε η ειρωνια τιποτα αλλο! ν απαντησω ομως εγω στην ειρωνια πιστεψε με δεν την ξεπνενει ουτε ο νιαγαρας! απλα πιστευω και αυτο το εχω σε ολη μου τη ζωη και καθυμερινοτιτ πως ολοι ειναι σα;ν εμενα αλλα δεν ειναι καποι ποιες ειναι μονο η παρτυ τους και καλα κανουνε αυτο δεν συυμενει οτι εγω θα ανεχωμαι τη καθε μαλακεια! το ξερεις πως σε αγαππω!

πρίν από 3 λεπτά , depyfr είπε:

καλημερα κοριτσι μηλησα ναι!

πρίν από 1 λεπτό , Ungry girl είπε:

kalhmera μαρακι μου ακριβως αυτο με πιραξε η ειρωνια τιποτα αλλο! ν απαντησω ομως εγω στην ειρωνια πιστεψε με δεν την ξεπνενει ουτε ο νιαγαρας! απλα πιστευω και αυτο το εχω σε ολη μου τη ζωη και καθυμερινοτιτ πως ολοι ειναι σα;ν εμενα αλλα δεν ειναι καποι ποιες ειναι μονο η παρτυ τους και καλα κανουνε αυτο δεν συυμενει οτι εγω θα ανεχωμαι τη καθε μαλακεια! το ξερεις πως σε αγαππω!

To ξέρω!!!Καλά κάνεις και λες αυτό που σε ενοχλεί!!!Ο καθένας έχει τα όρια του και πρέπει να τα σεβόμαστε!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , Μάντη είπε:

τελεια!!!αρα η μια θα δινει κουραγιο στην αλλη να περνανε οι μερες.παντως καθε γιατρος ειναι διαφορετικος...εμενα η μαια του γιατρου μου μου ειπε ουτε βαφες ουτε νυχια γαμωτο.βεβαια οταν παω θα ξαναρωτησω εκεινον.οχι τιποτα αλλο βγαζω πολλες λευκες και εχω μαυρα μαλλια.πφφφφφ

πρίν από 5 λεπτά , Μάντη είπε:

θυμησε μου σε ποια βδομαδα εισαι?και πητ εχεις δει?

τι σου ειπε @Ungry girl ολα καλα?ποτε θα σε δει?θα ξανακανεις χοριακη?σε ρημαξα στις ερωτησεις:?

Καλημερα σας,

@ada32 κι εγω στην 6 βδομαδα ακουσα 158.Θα δειξει..γερα να ειναι κι ας ειναι και οτι θελουν σε φυλο και οσα θελουν σε ποσοτητα...χαχα..παντως εμενα τα διδυμα με αγχωνουν και μονο στην ιδεα για την ομαλη εξελιξη της εγκυμοσυνης + της καισαρικηηηηηηηηηηηηηηηης...που φοβαμαι.

Βρε κοπελες..πηρε το ματι μου τη @Smile89 ?

Οντως την ειδα!!Καλως ηρθες πισω @Smile89 πολυ καλη κινηση να ρθεις ξανα κοντα μας.

@Dimitr@17 Πως ξυπνησαμε???

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 26 λεπτά , depyfr είπε:

τελεια!!!αρα η μια θα δινει κουραγιο στην αλλη να περνανε οι μερες.παντως καθε γιατρος ειναι διαφορετικος...εμενα η μαια του γιατρου μου μου ειπε ουτε βαφες ουτε νυχια γαμωτο.βεβαια οταν παω θα ξαναρωτησω εκεινον.οχι τιποτα αλλο βγαζω πολλες λευκες και εχω μαυρα μαλλια.πφφφφφ

τι σου ειπε @Ungry girl ολα καλα?ποτε θα σε δει?θα ξανακανεις χοριακη?σε ρημαξα στις ερωτησεις:?

Χαχα δεν πειράζει.δεν ενθουσιάστηκε με τη χοριακη μου ειπε να ξανα κανω τη Δευτέρα και να μιλήσουμε να μ πει ποτε να παω!!

πρίν από 25 λεπτά , depyfr είπε:

Ίσως μπορείς να τα βάψεις με φυτική βαφή! Ρωτα το γυναικολόγο όταν πας! Και εγώ έχω αρκετές λευκές αλλά λες και το ήξερα και τα έβαψα 2 μέρες είναι μάθω ότι είμαι εγκυουλα! Οπότε αντέχουν ακόμα!!! Σήμερα είμαι 5+1 !!! Όχι δεν έχω δει δεν θέλω να προτρεχω!!!!

• Μου αρέσει 1

jgJqp3.png

πρίν από 4 λεπτά , Μάντη είπε:

Ίσως μπορείς να τα βάψεις με φυτική βαφή! Ρωτα το γυναικολόγο όταν πας! Και εγώ έχω αρκετές λευκές αλλά λες και το ήξερα και τα έβαψα 2 μέρες είναι μάθω ότι είμαι εγκυουλα! Οπότε αντέχουν ακόμα!!! Σήμερα είμαι 5+1 !!! Όχι δεν έχω δει δεν θέλω να προτρεχω!!!!

Καλημερα,φυτικη εβαφε η αδερφη μου στην εγκυμοσυνη.Ομολογω οτι ειχε καλο αποτελεσμα,αλλα κι εγω που θελω βαφη συντομα....βαφω αλλη αποχρωση.Δεν ξερω αν πρεπει να αγχωθω για τις λευκες που βγαινουν ή για το αποτελεσμα της φυτικης και ποσο χαλια μπορει να ναι μετα??

• Μου αρέσει 1

πρίν από 8 λεπτά , Μάντη είπε:

εγω γενικα μονο με φυτικη τα βαφω γιατι θηλαζω ακομη.αλλα και γενικα.οχι οτι δεν κανει με κανονικη ενω θηλαζεις απλα ειναι επιλογη μου.θα τον ρωτησω οταν παω.

πρίν από 12 λεπτά , Ungry girl είπε:

Χαχα δεν πειράζει.δεν ενθουσιάστηκε με τη χοριακη μου ειπε να ξανα κανω τη Δευτέρα και να μιλήσουμε να μ πει ποτε να παω!!

α!!ωραια.μια χαρα θα πανε ολα!!:)

@Μάντη μια μερα διαφορα εχουμε!!!εγω ειμαι ακριβως 5:)εσυ εισαι αθηνα???σε ποιο νοσοκομειο ειναι ο γιατρος σου???

9 ώρες πρίν, andrianni είπε:

Κοριτσοπαρέα επανέρχομαι μετά από λίγες μέρες που χάθηκα. Για λίγο όμως...

Ξενύχτησα για να δω τα νέα σας μιας και δεν είχα προλάβει. Αυτή τη φορά δεν έκλαψα που ήρθε η καταραμένη (χαχα) αλλά ίσως είναι χειρότερο. Ωστόσο συνεχίζω και σκέφτομαι ότι είναι να γίνει ας γίνει. Σκέφτομαι τα θετικά, να έχουμε υγεία και ας μείνουμε και με ένα παιδάκι. Γιατί έως τώρα δεν το άντεχα το σενάριο αυτό. 

Χαίρομαι για τις θετικές χοριακές, τις εγκυούλες που το παλεύουν με τα συμπτώματα αλλά και με τις προσπάθειες για να φτάσουμε όλες εκεί! Ωστόσο επειδή έχουμε και άτυχες στιγμές λέω να απέχω. Δεν μπορώ να φιλτράρω αυτά που θέλω να πω για να αρέσουν σε κάποιον. Γενικά το λέω. Μην το πάρει κάποια προσωπικά. Απο την αρχή το έχω νιώσει αυτό. Το χειρότερο θεωρώ είναι να μην σου απαντήσει κάποια γιατί διαφωνεί. Επίσης σκέφτομαι και κοπέλες που ξαφνικά σταμάτησαν να μπαίνουν και στενοχωριέμαι. Τα παίρνω πολύ συναισθηματικά μάλλον. Anyway θα μαθαίνω τα νέα σας και όταν θα έχω κάτι συνταρακτικό θα σας πω. Φιλιά πολλά! 

Οχι αγάπη μου δεν πτοούμαστε! Μόνο μελαγχολούμε λίγο. Συνεχίζουμε μέχρι να κάτσει. Ας είναι και σε 2 μήνες. εκεί θα τα χαλάσουμε; χαχαχα Αγωνία για σένα τώρα! fingers crossed!!!

@vila Ειδα και τα δικά σου νεάκια. Τέλεια! Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Πλησιάζει για όλες... Ο γιατρός μου είπε πως συνεχίζουμε και οτι η ωχρινική δεν είναι πάντα σταθερή. Μέχρι 16. Εμένα πρώτη φορά πήγε τόσο. Ρώτησα και τι αλλο μπορούμε να κάνουμε μήπως έχω κάτι που δεν φαίνεται και μου είπε οτι μένει ο έλεγχος θρομβοφιλίας (γιατι δεν εχω κάνει τον πλήρη τελικά) και λαπαροσκόπηση. Αλλά δεν μου τα συστήνει ακόμα. Βεβαια εγώ θελω να δω την θρομβοφιλία. θα το κάνω όμως τον επόμενο αν δεν κάτσει και τώρα...

@marilia Καλή επιτυχία και σε σένα! μαζί πάτε με τη vila... Κ εσύ καλές εξετάσεις κ καλοί και ενημερωμένοι γιατροί κυρίως...

Τελικά δεν ήμουν. Γι αυτό και αρνητικό! Τελικά δεν με θέλουν τα τεστ. Ούτε τα ωορ. ούτε τα εγκυμοσύνης. Δεν θα ξαναπαραγγείλω. Χοριακή μετα από 17 μέρες απο την ωορ. 

Καλά είμαι. Ξεχνιέμαι με τη δουλεία και με τον μικρό μου. Κοιτάζω να χασω και 3 κιλάκια για να έχω άλλα θέματα να ασχολούμαι... Ο γιατρός μου είπε οτι η προγεστερόνη δείχνει οτι εγινε η ωορ. και είναι καλή. Και στο χαρτί γράφει έως 80 το φυσιολογικό (το είχα μάθει τηλεφωνικά και δεν ήξερα το όριο). Στο ίντερνετ είχα δει για πολύ μεγαλύτερες τιμές. Θα το κρατησω όμως σαν σκέψη μήπως την επαναλάβουμε εν καιρώ. Σε ευχαριστώ και υπομονή. Νομίζω στο ξαναείπα. Η φάση αυτή θα περάσει γρήγορα. Ένας εμετός την ημέρα είναι υποφερτός. σκέψου να είχες πάνω απο 3! το λέω μηπως και σε παρηγορήσω. Αλλα οτι και να πουμε η ανακατωσουρα είναι δυσκολη η αληθεια είναι... 

@ntemiiiiii ναι! πάμε δυνατά για όσο χρειαστεί. Είναι 5 ο γλυκός μου!!! κοντά με το δικό σου! Εσύ καλά είσαι; γερή και δυνατή απ όσο θυμάμαι;

ευχαριστω πολυ κοριτσι μου! μακαρι να σου ερθει συντομα το μωρακι που επιθυμειτε. ασχολησου με αλλα πραγματα για να χαλαρωσεις λιγακι !  εγω την παλευω λιγακι , μονο με κατι χαπια σωθηκα για λιγο .. οταν νιωσεις καλυτερα να μπεις ξανα εδω.

1 hour ago, marillia είπε:

Καλημέρες φίλες μου!!!!!Και μενα με έχετε βοηθήσει πάρα πολυ εδώ μέσα!!!Και με τα καλά σας λόγια και με τις γνώσεις σας!!!!

@Ungry girlΑννούλα μου ελπίζω να μην σε πλήγωσα!!!Εδώ στο φόρουμ υπάρχουν κοπέλες που ταιριάζουν πιο πολύ και άλλες λιγότερο!!!Εχω βρεί κορίτσια που τα πάω πολύ και ελπίζω κάμποια μέρα να συναντηθούμε!!!Προσωπικά δεν με ενοχλεί καθόλου κορίτσια να μιλάνε για τη εγκυμοσύνη τους!!!Χαίρομαι και όλο και κάτι μαθαίνω!!!Πιο πολύ με ενοχλεί αν μια κοπέλα προσπαθούσε πριν,έμπαινε εδώ μοιραζόταν τις ανησυχίες και ξαναφνικά χάνετε,μπαίνει σε άλλο θέμα και δεν περνάει και από εδώ να πει ένα γειά σας!!!!!Εγώ πρώτα σε σας λέω τις εξετάσεις και μετά στον άντρα μου!!!!Νιώθω ότι με καταλαβαίνεται!!Υπάρχουν φίλες μου που δεν ξέρουν όσα εσείς!!!Δεν θέλω να χαθείς λόγω του χθεσινού!!!Θα μας δώσεις κουράγιο να συνεχίσουμε και εμείς να σου δώσουμε κουράγιο ότι όλα θα πάνε καλά!!!Μάλλον κατάλαβα σε πείραξε ίσως κάποια ειρωνία και όχι ότι σου λέμε μην αγχώνεσαι!!!

@andrianniKoριτσάκι μου είσαι απ τα κορίτσια που συμπαθώ ιδιαιτέρως!!Αν νιώθεις ότι θες να απέχεις λίγο να το κάνεις!!!Να περνάς όμορφα και σύντομα να ακούσουμε ευχάριστα!!!

@Nati85Γλυκιά μου ελπίζω να είναι εμφύτευσης και το πιστεύω κι όλας χαχχαχαχχα!!!!Να σε ρωτήσω πόσες μονάδες είναι η βιταμίνη D που πίνεις?

@ada32Μπράβο κοριτσάκι μου!!!!Ολα τέλειααααα!!!!Σου εύχομαι να είναι και διδυμάκια!!!

καλημερα μαρακι! ευχαριστω γλυκια μου! και συμφωνω σε οσα λες στην Αννα! κ εμενα οι φιλες μου δεν εχουν ιδεα απο τις εξετασεις .. βασικα ακομα δεν ξερουν οτι ειμαι εγκυος!!  

πρίν από 57 λεπτά , Μάντη είπε:

Τέλεια!!! Εμένα τηλεφωνικά μου είπε να συνεχίσω τη βιταμίνη d!!! Καλά ο κάθε γιατρός έχει τη γραμμή του! Αφού σου επέτρεψε και το σεξ μια χαρά!!!! Εμένα ο αντρουλης μου φοβάται..  καλά μεταξύ μας και εγώ φοβάμαι! Οπότε δεν τον πιέζω αλλά θα είναι το πρώτο που θα ρωτήσω μόλις πάμε γυναικολόγο!!! Χααχχααχχαχα!!!!

Ναι ετσι μου ειπε για την D!  να σου πω εχει ενα δικιο γτ μεχρι προτινος , δν την ανεφεραν καν αυτη την βιταμινη κ ξαφνικα εχει γινει πολυ ντορος. κ ολες οι εγκυες που εχουν γεννησει τα παιδια τους χωρις να την παρουν , ειναι μια χαρα τα μωρα!  μπορει να την παρω αργοτερα γτ τωρα το στομαχι μου δεν ειναι για πολλα πολλα !  κ μου ειπε νομιζω οτι βιταμινες θα παρω αργοτερα . τωρα ειναι νωρις. μονο το φυλλικο χρειαζομαστε.

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...