Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 5 λεπτά , elenakii22 είπε:

τι συμπτωματα εχεις???για τι κυκλο μιλαμε??ωορρηξια ξερεις ποτε ειχες?

Ο κύκλος μου είναι γύρω στις 27 ημέρες (τον Ιούνιο ωστόσο αδιαθέτησα στις 25 μερες). Τα συμπτώματα τα κλασικα- πόνοι στη μέση, πονάκια και πίεση χαμηλά και μια σχετική δυσκοιλιότητα. Αυτά τα συμπτωματα έχω συνήθως δυο-τρεις μέρες πριν την περίοδο. Ωορρηξία ξέρω στο περίπου ποτέ εχω- όχι ακριβώς την ημέρα- γιατί πάντα έχω πονάκια εκεί στη μέση του κύκλου. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 56 λεπτά , alina80 είπε:

Ο κύκλος μου είναι γύρω στις 27 ημέρες (τον Ιούνιο ωστόσο αδιαθέτησα στις 25 μερες). Τα συμπτώματα τα κλασικα- πόνοι στη μέση, πονάκια και πίεση χαμηλά και μια σχετική δυσκοιλιότητα. Αυτά τα συμπτωματα έχω συνήθως δυο-τρεις μέρες πριν την περίοδο. Ωορρηξία ξέρω στο περίπου ποτέ εχω- όχι ακριβώς την ημέρα- γιατί πάντα έχω πονάκια εκεί στη μέση του κύκλου. 

τα συμπτωματα απο οτι λενε ειναι ιδια...βεβαια να σου πω κ εγω την αλήθεια περιμενω οταν μεινω να καταλαβα κατι διαφορετικο..βεβαια οπως λενε δεν διαφερουν τα συμπτωματα εγκυμοσυνης και περιοδου...οποτε κανε υπομονη και σε λιγες μερες θα ξερεις!κ εγω σαββατο περιμενω...συμπτωματα εχω νευρα για αρχη...

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Καλησπέρα κορίτσια, μετά από έντονους πονους το Σαββατοκύριακο είχα μπόλικο αίμα και διαφορά αλλά να μην σας τα περιγράψω, νομίζω ότι καθάρισα τώρα,

αύριο έχω ραντεβού με τον γιατρό για να μιλήσουμε, είμαι πολύ περίεργη να δω τι θα μου πει

• Μου αρέσει 3

2rxqp3.png

πρίν από 10 λεπτά , Papaki@ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, μετά από έντονους πονους το Σαββατοκύριακο είχα μπόλικο αίμα και διαφορά αλλά να μην σας τα περιγράψω, νομίζω ότι καθάρισα τώρα,

αύριο έχω ραντεβού με τον γιατρό για να μιλήσουμε, είμαι πολύ περίεργη να δω τι θα μου πει

καλο ειναι που καθαρισες!ειπαμε να χαλαρωσετε για λιγο κ μετα παλι ε?

• Μου αρέσει 3

2 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

τα συμπτωματα απο οτι λενε ειναι ιδια...βεβαια να σου πω κ εγω την αλήθεια περιμενω οταν μεινω να καταλαβα κατι διαφορετικο..βεβαια οπως λενε δεν διαφερουν τα συμπτωματα εγκυμοσυνης και περιοδου...οποτε κανε υπομονη και σε λιγες μερες θα ξερεις!κ εγω σαββατο περιμενω...συμπτωματα εχω νευρα για αρχη...

Κι εγώ για κάποιο λόγο πιστεύω ότι αν μείνω έγκυος κάπως αλλιώς θα πρέπει να είναι... Λες να μην απογοητεύομαι ακόμα; Η αλήθεια είναι εκτός από τη μέση τα υπόλοιπα από το απόγευμα και μετά είναι πολύ ήπια... Όπως και να χει, σύντομα θα ξέρουμε. Μακάρι και οι δύο την άλλη Δεύτερα να πηγαίνουμε για χοριακή! 

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , alina80 είπε:

Κι εγώ για κάποιο λόγο πιστεύω ότι αν μείνω έγκυος κάπως αλλιώς θα πρέπει να είναι... Λες να μην απογοητεύομαι ακόμα; Η αλήθεια είναι εκτός από τη μέση τα υπόλοιπα από το απόγευμα και μετά είναι πολύ ήπια... Όπως και να χει, σύντομα θα ξέρουμε. Μακάρι και οι δύο την άλλη Δεύτερα να πηγαίνουμε για χοριακή! 

μακαρι!!!!!ποτε δεν περιμενεις εσυ???

2 ώρες πρίν, alina80 είπε:

Γύρω στις 15 του μήνα. Κοντά είμαστε νομίζω.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια. 

καλημερα!καλη εβδομαδα σε ολες!εγω ειμαι 15 σιγουρα!μαζι ειμαστε!εγω εκανα τεστ και το ξερω!

κορίτσια καλημερα συνεχίσουν ακομα τα καφε υγρα οταν σκουπιζομαι η γιατρός βέβαια μου ειπε οτι μπορει να ειναι και η μητρα που βγάζει της βρομιες... τωρα ξαναεκανα χοριακη  και περιμενω τα αποτελεσματα...

• Μου αρέσει 2

πρίν από 4 λεπτά , laureta είπε:

κορίτσια καλημερα συνεχίσουν ακομα τα καφε υγρα οταν σκουπιζομαι η γιατρός βέβαια μου ειπε οτι μπορει να ειναι και η μητρα που βγάζει της βρομιες... τωρα ξαναεκανα χοριακη  και περιμενω τα αποτελεσματα...

καλημερααα σε ποιο εργαστηριο εκανες?στο πρωτο η το δευτερο?

καλημερα σε ολα τα κοριτσια.καλη εβδομαδα..

σημερα εχω ραντεβου στον ενδοκρινολογο να μου αλλαξει μαλλον το τ4.εγω περιμενω στις 20 του μηνα με δυο συνεχομενες μερες θετικο τεστ και επαφες.

6penp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 33 λεπτά , elenakii22 είπε:

@laureta καλα αποτελεσματα!

@orianna ποσα μg ειναι το χαπι σου?γτ να στο αλλαξει?δεν εχει πέσει η τιμη?

ελενακι καλημερα.το δεκεμβριο ηταν 2 η tsh και τωρα 3,5. το χαπι το παιρνω χρονια και ηταν το 75.αλλα μου ειχε πει οταν αρχισουμε προσπαθειες να παω να δουμε αν θα παρω μεγαλυτερο.ηθελε την tsh στο 1,5 για ευκολοτερη συλληψη.

6penp2.png

πρίν από 54 λεπτά , orianna είπε:

ελενακι καλημερα.το δεκεμβριο ηταν 2 η tsh και τωρα 3,5. το χαπι το παιρνω χρονια και ηταν το 75.αλλα μου ειχε πει οταν αρχισουμε προσπαθειες να παω να δουμε αν θα παρω μεγαλυτερο.ηθελε την tsh στο 1,5 για ευκολοτερη συλληψη.

αααα..ειναι λιγο υψηλό...εμενα φτανει μεχρι 2.45...τελευταια φορα ειχα 1.κατι...λογικα θα σου αυξησει την δοση...

On 8/7/2017 at 1:58 ΜΜ, elenakii22 είπε:

ετσι παει...το κοριτσακι μονο του!!

@Garifalia1 θυμαμαι που πιστευαμε πως εχεις διδυμα!!!εγω καλα ειμαι!!κανω τα μπανακια κ την ηλιοθεραπεια μου!!εσυ βρε κοριτσι υπομονη!για μπανιο πας?

Elena m m ipe i giatros gia kolimpi ala den pao. Pao mono perpatima. Den xero fovame ti thalassa vre gua kamia molinsi. I vlakies skeftome ?

Gia sas koritsiaaaa. Pos iste ? Na sas po ego otan ixa mini egkios eniotha poli diaforetika. To stithos m to pounesa mia eudomada kai perisotero prin ti periodo 2 -3 meres stamatise kai meta otan plisiaze i mera gia na m erthi popo den mporousa na to akoumpiso sti periodo ponousa ala oxi etsi kai molis evlepa stamatouse o ponos. Ixa ponakia xamila eniotha paraxena kai igri. Ponakia sti petiodo den ixa etsi. Ta kafetia pou ixa panta 2-3 meres prin ti periodo emfanistikan mia eudomada prin kai itan i emfiteusi. 

• Μου αρέσει 2

Βρε γαριφαλλια μου γιατι να μην πας θαλασσα???  Αν ειναι καθαρη δεν εχεις προβλημα η αλλιως παρε δυο τρια βρακακια και καθε φορα που βγαίνεις απο τη θαλασσα ντουζάκι και αλλαξε βρακάκι απο κατω! 

iFxFp2.pngw1NGp2.pngo7ZFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...