Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Just now, ada32 είπε:

Αυτά που έγραψα.. Βλέπω Τον σάκο με το έμβρυο. Κ μετά κάνει Αριστερα κ σαν Κατι να βλεπει αλλά σταμάτησε εκεί. Κ Όσο ντύνομουν ρώτησε τον άντρα μου για διδυμα..??????  Θα φανεί στο επομενο ραντεβού μας.

Πωπω το Φανταζεσαι??? Πώς νοιωθεις με την εκδοχή διδύμων?!? 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 1 λεπτό , Smile89 είπε:

Χαχαχα Χαχαχα κι εγώ τον φώναξα μπαίνει κ του λέει ο γιατρός "ε δεν νομίζω να χεις θέμα" ευτυχώς δεν είχε θέμα. Γελασαμε κ οι 3. Μακαρι κοπέλα μου σε δύο μηνακια παλιά προσπαθειες. Τώρα θα ασχοληθω με αλλα πραγματα. Παντως όσον αφορά το νύχι οι απόψεις διαφέρουν. Αν θες την γνώμη μου οχι ημιμονιμο. Εγώ ήδη το κανα για ανανέωση, αλλα αφού ο σπόρος μας έγινε αγγελακι πλέον εκανα ημιμονιμο!! 

Ημίμονιμο θα κάνω σε ένα 2Μηνο . γτ πρεπει να τα αφήσω λίγο να ηρεμήσουν μετά από 7 μήνες απανοτα!! Απλά η λάμπα να μην κοιταει την κοιλια . αυτό μου ειπε!το ίδιο ισχυει κ για το λέιζερ αποτρίχωσης. Εσύ θα ασχοληθείς με την ανανέωση σου κ βόλτες τώρα. Καληνυχτα Φιλάκια

πρίν από 2 λεπτά , Smile89 είπε:

Πωπω το Φανταζεσαι??? Πώς νοιωθεις με την εκδοχή διδύμων?!? 

Δεν ξέρω!!!θα φανεί... Λίγο παράξενο μου είναι..

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Just now, ada32 είπε:

Ημίμονιμο θα κάνω σε ένα 2Μηνο . γτ πρεπει να τα αφήσω λίγο να ηρεμήσουν μετά από 7 μήνες απανοτα!! Απλά η λάμπα να μην κοιταει την κοιλια . αυτό μου ειπε!το ίδιο ισχυει κ για το λέιζερ αποτρίχωσης. Εσύ θα ασχοληθείς με την ανανέωση σου κ βόλτες τώρα. Καληνυχτα Φιλάκια

Δεν το λέω γιαυτό για το ημιμονιμο. Αλλα εννοείται η λαμπα μακρια απο την κοιλιτσα. Χεχε. Καληνύχτα κορίτσι μου. Φιλάκια. 

πρίν από 11 λεπτά , ada32 είπε:

Δεν ξέρω!!!θα φανεί... Λίγο παράξενο μου είναι..

Οτι κ να ειναι 1 η 2 γερα να είναι!!! 

nlmNp2.png

@ada32 χάρηκα με αυτό που είπες για τη vit D! Άλλωστε κι εσύ είσαι παράδειγμα.. έμεινες έγκυος ενώ ήταν χαμηλή οπότε ας διώξω από το μυαλό μου αυτό το εμπόδιο! 

Τι ωραία να έχεις διδυμακια!!!

@Smile89 welcome back!!!❤❤❤ Σε σκεφτομουν! Και χαίρομαι που είσαι καλά!

XDXPp2.png

πρίν από 2 λεπτά , Vila είπε:

@ada32 χάρηκα με αυτό που είπες για τη vit D! Άλλωστε κι εσύ είσαι παράδειγμα.. έμεινες έγκυος ενώ ήταν χαμηλή οπότε ας διώξω από το μυαλό μου αυτό το εμπόδιο! 

Τι ωραία να έχεις διδυμακια!!!

@Smile89 welcome back!!!❤❤❤ Σε σκεφτομουν! Και χαίρομαι που είσαι καλά!

Καλώς σας βρήκα... δεν αργησα πολύ..... δεν αντεξα κ πολύ μακρια σας. Είστε όμορφη παρέα!! 

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσοπαρέα επανέρχομαι μετά από λίγες μέρες που χάθηκα. Για λίγο όμως...

Ξενύχτησα για να δω τα νέα σας μιας και δεν είχα προλάβει. Αυτή τη φορά δεν έκλαψα που ήρθε η καταραμένη (χαχα) αλλά ίσως είναι χειρότερο. Ωστόσο συνεχίζω και σκέφτομαι ότι είναι να γίνει ας γίνει. Σκέφτομαι τα θετικά, να έχουμε υγεία και ας μείνουμε και με ένα παιδάκι. Γιατί έως τώρα δεν το άντεχα το σενάριο αυτό. 

Χαίρομαι για τις θετικές χοριακές, τις εγκυούλες που το παλεύουν με τα συμπτώματα αλλά και με τις προσπάθειες για να φτάσουμε όλες εκεί! Ωστόσο επειδή έχουμε και άτυχες στιγμές λέω να απέχω. Δεν μπορώ να φιλτράρω αυτά που θέλω να πω για να αρέσουν σε κάποιον. Γενικά το λέω. Μην το πάρει κάποια προσωπικά. Απο την αρχή το έχω νιώσει αυτό. Το χειρότερο θεωρώ είναι να μην σου απαντήσει κάποια γιατί διαφωνεί. Επίσης σκέφτομαι και κοπέλες που ξαφνικά σταμάτησαν να μπαίνουν και στενοχωριέμαι. Τα παίρνω πολύ συναισθηματικά μάλλον. Anyway θα μαθαίνω τα νέα σας και όταν θα έχω κάτι συνταρακτικό θα σας πω. Φιλιά πολλά! 

On 18/2/2018 at 8:41 ΜΜ, Dimitr@17 είπε:

@Ungry girl πως εισαι?εμεις φυγαμε σκ για το χωριο κ γυρισαμε γτ εγω δουλευω αυριο.. @andrianni κριμα βρε κοριτσι...δν πτοουμαστε ομως παμε τον επομενο μηνα.. @Nati85 τι κανεις?τον αφησες καθολου ησυχο τον νατο?

Οχι αγάπη μου δεν πτοούμαστε! Μόνο μελαγχολούμε λίγο. Συνεχίζουμε μέχρι να κάτσει. Ας είναι και σε 2 μήνες. εκεί θα τα χαλάσουμε; χαχαχα Αγωνία για σένα τώρα! fingers crossed!!!

On 18/2/2018 at 9:49 ΜΜ, Vila είπε:

Γιατί να σε ματιαξω καλέ??? Ούτε συγχαρητήρια δεν μπορούμε να πούμε? Χαχαχα πλάκα έχεις!

@andrianni μου κρίμα που ήρθε..πιστεύω ομως πως είσαι πολύ κοντά..! Όταν μιλήσεις με τον γιατρό πες μας νέα.

@MelinaFo και @Ungry girlείστε οι επόμενες???? Άντε μακάρι να έχουμε ομορφιά νέα!!!❤

@Dimitr@17 ήθελα να γράψω.. και έχει κολλήσει η σελίδα από το κινητό και δεν με αφήνει να το σβήσω!

@vila Ειδα και τα δικά σου νεάκια. Τέλεια! Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Πλησιάζει για όλες... Ο γιατρός μου είπε πως συνεχίζουμε και οτι η ωχρινική δεν είναι πάντα σταθερή. Μέχρι 16. Εμένα πρώτη φορά πήγε τόσο. Ρώτησα και τι αλλο μπορούμε να κάνουμε μήπως έχω κάτι που δεν φαίνεται και μου είπε οτι μένει ο έλεγχος θρομβοφιλίας (γιατι δεν εχω κάνει τον πλήρη τελικά) και λαπαροσκόπηση. Αλλά δεν μου τα συστήνει ακόμα. Βεβαια εγώ θελω να δω την θρομβοφιλία. θα το κάνω όμως τον επόμενο αν δεν κάτσει και τώρα...

@marilia Καλή επιτυχία και σε σένα! μαζί πάτε με τη vila... Κ εσύ καλές εξετάσεις κ καλοί και ενημερωμένοι γιατροί κυρίως...

On 20/2/2018 at 10:36 ΠΜ, Farmakotriftena είπε:

Κορίτσι μου επειδή δεν έχω διαβάσει το θέμα,  αν κατάλαβα έκανες iq και σου βγήκε αρνητικο; το iq το έχει πάρει άλλη εταιρεία και από τότε έχω την αίσθηση ότι έχουν αλλάξει στην ευαισθησία (ανίχνευση).  Ίσως να άλλαξαν ταινίες. Δεν ξέρω. Δεν τα εμπιστεύομαι.  Εμένα όλα τα τεστ μου έβγαιναν θετικά και μόνο αυτό έβγαινε αρνητικό. Προτίμησε ένα predictor early. Εμένα μου βγήκε θετικό και την επόμενη μέρα που έκανα χοριακη είχα μόνο 36 μονάδες. Καλή επιτυχία!

Τελικά δεν ήμουν. Γι αυτό και αρνητικό! Τελικά δεν με θέλουν τα τεστ. Ούτε τα ωορ. ούτε τα εγκυμοσύνης. Δεν θα ξαναπαραγγείλω. Χοριακή μετα από 17 μέρες απο την ωορ. 

On 20/2/2018 at 3:58 ΜΜ, ada32 είπε:

@andrianni  τι κανεις? ηθελα να σου πω  για την προγεστερονη ..  κοιταξε την λιγο γτ ηταν αρκετα ανεβασμενη για 21η μερα . δες λιγο και στο διαδικτυο αλλα καλυτερα με τον γιατρο σου.

χαχαχα οχι δεν τα κρατουσα σηκωμενα . απλα ανασκελα κ λυγισμενα τα γονατα  για κανενα 10 λεπτο αντεχα κ μετα γυρνουσα μπρουμυτα εγω κ υπνο!! 

μια φορα που το καναμε πρωι κ επρεπε να φυγω σε ενα 20λεπτο , τοτε ναι εκατσα με τα ποδια σηκωμενα  στον τοιχο !!|( αλλα ηταν η επαφη την επομενη της ωορηξιας πιστευω..) 

σε ολες οι αλλες επαφες μας η ηταν βραδυ κ κοιμομουν μετα η ηταν πρψι κ παλι κοιμηθηκα για καμια ωρα . 

Καλά είμαι. Ξεχνιέμαι με τη δουλεία και με τον μικρό μου. Κοιτάζω να χασω και 3 κιλάκια για να έχω άλλα θέματα να ασχολούμαι... Ο γιατρός μου είπε οτι η προγεστερόνη δείχνει οτι εγινε η ωορ. και είναι καλή. Και στο χαρτί γράφει έως 80 το φυσιολογικό (το είχα μάθει τηλεφωνικά και δεν ήξερα το όριο). Στο ίντερνετ είχα δει για πολύ μεγαλύτερες τιμές. Θα το κρατησω όμως σαν σκέψη μήπως την επαναλάβουμε εν καιρώ. Σε ευχαριστώ και υπομονή. Νομίζω στο ξαναείπα. Η φάση αυτή θα περάσει γρήγορα. Ένας εμετός την ημέρα είναι υποφερτός. σκέψου να είχες πάνω απο 3! το λέω μηπως και σε παρηγορήσω. Αλλα οτι και να πουμε η ανακατωσουρα είναι δυσκολη η αληθεια είναι... 

On 18/2/2018 at 2:30 ΜΜ, ntemiiiiii είπε:

Ωχχχ μωρέ κι αυτή! Εντάξει πάμε δυνατά τον επόμενο μήνα! Πόσο είναι το παιδάκι σου;

@ntemiiiiii ναι! πάμε δυνατά για όσο χρειαστεί. Είναι 5 ο γλυκός μου!!! κοντά με το δικό σου! Εσύ καλά είσαι; γερή και δυνατή απ όσο θυμάμαι;

• Μου αρέσει 2

@andrianni μου σε ευχαριστώ! 

Αν έτσι νιώθεις καλά θα κάνεις, το έχω νιώσει κι εγώ κάποιες φορές αλλά τελικά για μένα είναι μεγάλο στήριγμα αυτή η ομάδα, με τα καλά της και τα άσχημα (κρατάω τα καλά και με τα υπόλοιπα δεν ασχολούμαι). Στο λέω μέσα από την καρδιά μου.. οποτε νιώσεις ότι θέλεις να μιλήσεις με κάποιον στείλε έστω και προσωπικό μήνυμα! Το ότι πιστεύω πως είσαι κοντά δε στο είπα για να νιώσεις καλύτερα, πραγματικά το πιστεύω και θα περιμένω τα καλά σου νέα! 

XDXPp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Vila είπε:

@andrianni μου σε ευχαριστώ! 

Αν έτσι νιώθεις καλά θα κάνεις, το έχω νιώσει κι εγώ κάποιες φορές αλλά τελικά για μένα είναι μεγάλο στήριγμα αυτή η ομάδα, με τα καλά της και τα άσχημα (κρατάω τα καλά και με τα υπόλοιπα δεν ασχολούμαι). Στο λέω μέσα από την καρδιά μου.. οποτε νιώσεις ότι θέλεις να μιλήσεις με κάποιον στείλε έστω και προσωπικό μήνυμα! Το ότι πιστεύω πως είσαι κοντά σε στο είπα για να νιώσεις καλύτερα, πραγματικά το πιστεύω και θα περιμένω τα καλά σου νέα! 

Χαιρομαι που δεν είμαι η μόνη. Ναι το έχω αυτό. Δεν μπορώ να μην ασχολούμαι με κάποια θέματα που με ενοχλούν. Οτι είναι στηριγμα είναι! Εγώ όταν μείνω εχω σκεφτεί και σε ποίες έχω να πω ξεχωριστά ευχαριστώ γιατί κάποια λόγια ακόμα με συντροφευούν σε δύσκολες στιγμές.Σε ευχαριστώ...

• Μου αρέσει 1

πρίν από 8 λεπτά , andrianni είπε:

Χαιρομαι που δεν είμαι η μόνη. Ναι το έχω αυτό. Δεν μπορώ να μην ασχολούμαι με κάποια θέματα που με ενοχλούν. Οτι είναι στηριγμα είναι! Εγώ όταν μείνω εχω σκεφτεί και σε ποίες έχω να πω ξεχωριστά ευχαριστώ γιατί κάποια λόγια ακόμα με συντροφευούν σε δύσκολες στιγμές.Σε ευχαριστώ...

Δεν ξέρω ακριβώς την ιστορία σου, εννοώ τι δυσκολίες εχεις πέρασει κ ειναι ωραία που διαβαζω οτι είχες πραγματική στήριξη εδώ. Καταρχήν να χαίρεσαι το παιδακισου  και Εύχομαι σύντομα να αποκτήσεις κι αλλο. Πανω απο όλα υγεία όπως είπες κι εσύ, το βασικοτερο ειναι αυτό κι όλα έρχονται κ γίνονται, εγώ αυτό καταλαβαίνω πλέον απο την εμπειρία που είχα. Ελπίζω σύντομα να είσαι παλι εδώ. Φιλακια. 

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

Καλη μέρα σας!!! Ειλικρινά ηθελα να ξεκαθαρίσω τη θεση μου γιατί δεν ειναι ωραιο να μενουν απορίες οπως είπε και η ανδιριαννη πρεπει να μιλάμε αλλα εγω ετσι αρχισω και λεω αυτα που θελω να πω καμια φορα μπορει να προσβάλω κάποιο παρα πολυ γι αυτο και προτιμώ να απεχω!!! Απο την αρχή που μπικα εδω μπήκα έχοντας καποιες αγωνίες οπως και φυσικά οι περισσότερες παρολα αυτα ειναι και κάποιες που εχουν περασει απο δω κατα καιρούς που το παίζουν λες και έχουν πιάσει τον παππα ξέρετε απο που!! Ποτε δεν το έπαιξα ιστορία ποτε.νομίζω δεν προσέβαλα καμια ( και αν το εκανα δεν το κατάλαβα συγνωμη) και οταν καποια κοπελα ρωτάει κατι και δεν ξερω απλα δεν απαντάω!!! Τωρα οσο για το χθεσινό συμβάν εγω έφταιγα προφανος γιατι το παρατραβιξα οχι οτι ηταν λαθος το άγχος μου απλα ισως δεν έπρεπε να το πω εδώ οπως είπε και η μελινα κλαίνε οι χήρες κλαιν κ οι παντρεμένες!!! Πολυ σωστσ και οπως ειπε και το ελενακι κάποια που έμεινε εγκυουλα τι να μπενει να λεει για τους εμετούς τις οταν οι αλλες προσπαθούν!!! Αυτα δεν εχω να πω κατι αλλο λυπάμαι γι αυτες που δεν ξερουν προφανος να μιλάνε αλλα για να ξέρεις να μιλας πρεπει να έχεις παιδία!! @Smile89 σμαιλακι μου καλο χαίρομαι που εισαι καλυτερα και εύχομαι γρήγορα να ξανα μπεις στο παιχνιδι και αυτη τη φορα να κρατήσεις το μωρακι σου αγκαλιά!!! Οσο για τα λογια που οπως ειδες μου είπαν τα κοριτσια απλα περίμενα απο καποιες να ειναι αυθεντικά!! Προτιμώ να ακουσω την αλήθεια παρα αυτο που θα μου πει καποιος για να μου χαϊδεψει τ αυτια!! Οσο και για καποιες η καποια που ρώτησε μίλησα με το γιατρο και με τη χοριακη δεν ενθουσιάστηκε μου ειπε να κανω και αλλη τη Δευτέρα!! Καλη συνέχεια!!

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! 

Στεναχωρήθηκα και μπερδεύτηκα με αυτά που διάβασα. 

@andrianni μου δεν κατάλαβα ακριβώς τι είναι αυτό που σε βαραινει. Να κάνεις -οπως και κάθε κοπέλα- αυτό που τη βοηθάει. Εύχομαι ολόψυχα πολύ σύντομα να έχεις τα ευχάριστα που όλες περιμένουμε. 

@Ungry girl λυπάμαι πολύ αν ο τρόπος μου να "βοηθήσω" δεν ήταν αυτός που είχες ανάγκη. Νομίζω ότι όλων η πρόθεση ήταν η καλύτερη. Και για να μην μιλάω για άλλες, δεν έχω πει ποτέ κάτι εδώ μέσα που δεν το πιστεύω. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά για εσενα! Γενικά σαν άνθρωπο δεν μου πάει η απαισιοδοξία και εσύ τόσο καιρό εδώ μέσα το ξέρεις καλά. Σου εύχομαι τα καλύτερα και να ξέρεις θα μου λείψεις. 

Η αλήθεια είναι όταν θέλουμε τόσο ένα μωρό και αυτό δεν έρχεται επηρεάζεται όλη σου η ζωή. Προσωπικά, παρόλο που έχω φίλες πρόθυμες να ακούσουν και να με στηρίξουν, τη στήριξη που βρήκα εδώ μέσα δεν θα μπορούσα να την έχω. Γιατί ισχύει οποίος περνάει το ίδιο μόνο μπορεί να καταλάβει. Και ακριβώς επειδή έχω πάρει πολύ στήριξη και βοήθεια, προσπαθώ και εγώ να βοηθήσω και να στηρίξω οποία κοπέλα νομίζω το χρειάζεται με τον μοναδικό τρόπο που ξέρω. Και αυτός είναι η αισιοδοξία και η επιμονή. Και ξέρω καλά ότι γίνομαι αυστηρή μερικές φορές, η πρόθεση μου όμως είναι πάντα καλοπροαίρετη επειδή νομίζω ότι μερικές φορές όλοι χρειαζόμαστε ένα "ταρακούνημα". 

Αν αυτός ο τρόπος ενοχλεί ή δεν ταιριάζει σε κάποια κοπέλα, είναι πολύ απλό να το πει "Αλίνα δεν με βοηθάς έτσι". Δεν υπάρχει λόγος να στεναχωριόμαστε ή να δημιουργούνται παρεξηγήσεις. 

Φιλιά πολλά και καλό σαββατοκύριακο να έχετε! 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 2 λεπτά , alina80 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! 

Στεναχωρήθηκα και μπερδεύτηκα με αυτά που διάβασα. 

@andrianni μου δεν κατάλαβα ακριβώς τι είναι αυτό που σε βαραινει. Να κάνεις -οπως και κάθε κοπέλα- αυτό που τη βοηθάει. Εύχομαι ολόψυχα πολύ σύντομα να έχεις τα ευχάριστα που όλες περιμένουμε. 

@Ungry girl λυπάμαι πολύ αν ο τρόπος μου να "βοηθήσω" δεν ήταν αυτός που είχες ανάγκη. Νομίζω ότι όλων η πρόθεση ήταν η καλύτερη. Και για να μην μιλάω για άλλες, δεν έχω πει ποτέ κάτι εδώ μέσα που δεν το πιστεύω. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά για εσενα! Γενικά σαν άνθρωπο δεν μου πάει η απαισιοδοξία και εσύ τόσο καιρό εδώ μέσα το ξέρεις καλά. Σου εύχομαι τα καλύτερα και να ξέρεις θα μου λείψεις. 

Η αλήθεια είναι όταν θέλουμε τόσο ένα μωρό και αυτό δεν έρχεται επηρεάζεται όλη σου η ζωή. Προσωπικά, παρόλο που έχω φίλες πρόθυμες να ακούσουν και να με στηρίξουν, τη στήριξη που βρήκα εδώ μέσα δεν θα μπορούσα να την έχω. Γιατί ισχύει οποίος περνάει το ίδιο μόνο μπορεί να καταλάβει. Και ακριβώς επειδή έχω πάρει πολύ στήριξη και βοήθεια, προσπαθώ και εγώ να βοηθήσω και να στηρίξω οποία κοπέλα νομίζω το χρειάζεται με τον μοναδικό τρόπο που ξέρω. Και αυτός είναι η αισιοδοξία και η επιμονή. Και ξέρω καλά ότι γίνομαι αυστηρή μερικές φορές, η πρόθεση μου όμως είναι πάντα καλοπροαίρετη επειδή νομίζω ότι μερικές φορές όλοι χρειαζόμαστε ένα "ταρακούνημα". 

Αν αυτός ο τρόπος ενοχλεί ή δεν ταιριάζει σε κάποια κοπέλα, είναι πολύ απλό να το πει "Αλίνα δεν με βοηθάς έτσι". Δεν υπάρχει λόγος να στεναχωριόμαστε ή να δημιουργούνται παρεξηγήσεις. 

Φιλιά πολλά και καλό σαββατοκύριακο να έχετε! 

δεν μιλησα ποτε για τον τροποσου! ισως εισαι η πιο αληθηνη και ντοπρα εδω μεσα!!! συνηθος τουλαχιστων αυτο που λες πιστεω το  εννωεις !  αυτο δεν σημενει πως ειναι ολοι και ολες ετσι! δεν εχω μαθει ουτε να προσποιουμε ουτε να το παιζω το ξανα ειπα και πριν! το οτι επιδη δεν φενεται το ποια ειμαι δεν θα με κανει να αλλαξω εδω ειμαι και οποια θελει ας ερθει να μου μιλησει! απλα εγω δεεν επρεπε να εξωτερικευσω το αγχος μου εδω!!! και αυτο δεν το αλλαζω! στον κανωνα υπαρχουν και εξερεσεις! ξερεουν ποιες ειναι οι εξερεσεις! και ξερουν και αυτες για τις οποιες εγραψα τα παραπανω δεν χριαζονται ουτε ονοματα ουτε περιγραφες ο νοον νοητο!

Καλημέρες φίλες μου!!!!!Και μενα με έχετε βοηθήσει πάρα πολυ εδώ μέσα!!!Και με τα καλά σας λόγια και με τις γνώσεις σας!!!!

@Ungry girlΑννούλα μου ελπίζω να μην σε πλήγωσα!!!Εδώ στο φόρουμ υπάρχουν κοπέλες που ταιριάζουν πιο πολύ και άλλες λιγότερο!!!Εχω βρεί κορίτσια που τα πάω πολύ και ελπίζω κάμποια μέρα να συναντηθούμε!!!Προσωπικά δεν με ενοχλεί καθόλου κορίτσια να μιλάνε για τη εγκυμοσύνη τους!!!Χαίρομαι και όλο και κάτι μαθαίνω!!!Πιο πολύ με ενοχλεί αν μια κοπέλα προσπαθούσε πριν,έμπαινε εδώ μοιραζόταν τις ανησυχίες και ξαναφνικά χάνετε,μπαίνει σε άλλο θέμα και δεν περνάει και από εδώ να πει ένα γειά σας!!!!!Εγώ πρώτα σε σας λέω τις εξετάσεις και μετά στον άντρα μου!!!!Νιώθω ότι με καταλαβαίνεται!!Υπάρχουν φίλες μου που δεν ξέρουν όσα εσείς!!!Δεν θέλω να χαθείς λόγω του χθεσινού!!!Θα μας δώσεις κουράγιο να συνεχίσουμε και εμείς να σου δώσουμε κουράγιο ότι όλα θα πάνε καλά!!!Μάλλον κατάλαβα σε πείραξε ίσως κάποια ειρωνία και όχι ότι σου λέμε μην αγχώνεσαι!!!

@andrianniKoριτσάκι μου είσαι απ τα κορίτσια που συμπαθώ ιδιαιτέρως!!Αν νιώθεις ότι θες να απέχεις λίγο να το κάνεις!!!Να περνάς όμορφα και σύντομα να ακούσουμε ευχάριστα!!!

@Nati85Γλυκιά μου ελπίζω να είναι εμφύτευσης και το πιστεύω κι όλας χαχχαχαχχα!!!!Να σε ρωτήσω πόσες μονάδες είναι η βιταμίνη D που πίνεις?

@ada32Μπράβο κοριτσάκι μου!!!!Ολα τέλειααααα!!!!Σου εύχομαι να είναι και διδυμάκια!!!

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κορίτσια!! Δεν κατάλαβα τι παίχτηκε! Χάρηκα που διάβασα πάλι από τις @Smile89 και @Ungry girl και θέλω και τηνα @andrianni στην παρέα!! Όσες περισσότερες τόσο το καλύτερο!! Καλή παρασκευή να έχουμε!! Φιλιά πολλά 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 59 λεπτά , Ungry girl είπε:

Καλη μέρα σας!!! Ειλικρινά ηθελα να ξεκαθαρίσω τη θεση μου γιατί δεν ειναι ωραιο να μενουν απορίες οπως είπε και η ανδιριαννη πρεπει να μιλάμε αλλα εγω ετσι αρχισω και λεω αυτα που θελω να πω καμια φορα μπορει να προσβάλω κάποιο παρα πολυ γι αυτο και προτιμώ να απεχω!!! Απο την αρχή που μπικα εδω μπήκα έχοντας καποιες αγωνίες οπως και φυσικά οι περισσότερες παρολα αυτα ειναι και κάποιες που εχουν περασει απο δω κατα καιρούς που το παίζουν λες και έχουν πιάσει τον παππα ξέρετε απο που!! Ποτε δεν το έπαιξα ιστορία ποτε.νομίζω δεν προσέβαλα καμια ( και αν το εκανα δεν το κατάλαβα συγνωμη) και οταν καποια κοπελα ρωτάει κατι και δεν ξερω απλα δεν απαντάω!!! Τωρα οσο για το χθεσινό συμβάν εγω έφταιγα προφανος γιατι το παρατραβιξα οχι οτι ηταν λαθος το άγχος μου απλα ισως δεν έπρεπε να το πω εδώ οπως είπε και η μελινα κλαίνε οι χήρες κλαιν κ οι παντρεμένες!!! Πολυ σωστσ και οπως ειπε και το ελενακι κάποια που έμεινε εγκυουλα τι να μπενει να λεει για τους εμετούς τις οταν οι αλλες προσπαθούν!!! Αυτα δεν εχω να πω κατι αλλο λυπάμαι γι αυτες που δεν ξερουν προφανος να μιλάνε αλλα για να ξέρεις να μιλας πρεπει να έχεις παιδία!! @Smile89 σμαιλακι μου καλο χαίρομαι που εισαι καλυτερα και εύχομαι γρήγορα να ξανα μπεις στο παιχνιδι και αυτη τη φορα να κρατήσεις το μωρακι σου αγκαλιά!!! Οσο για τα λογια που οπως ειδες μου είπαν τα κοριτσια απλα περίμενα απο καποιες να ειναι αυθεντικά!! Προτιμώ να ακουσω την αλήθεια παρα αυτο που θα μου πει καποιος για να μου χαϊδεψει τ αυτια!! Οσο και για καποιες η καποια που ρώτησε μίλησα με το γιατρο και με τη χοριακη δεν ενθουσιάστηκε μου ειπε να κανω και αλλη τη Δευτέρα!! Καλη συνέχεια!!

Καλημέρα! Πιστεύω ότι ο τρόπος μου ίσως σε πείραξε σε σχέση με τα χθεσινά αλλά επειδή έχουμε πει και δύο κουβέντες παραπάνω ήθελα απλά να σε ταρακούνησω αυτός είναι ο τρόπος μου ναι ίσως λάθος. Αλλά θα ήταν προτιμότερο να μου πεις στα ίσια ότι ξέρεις κάτι δεν μου αρέσει ο τρόπος σου και το παίρνω στραβά σταματα. Εχουμε ξανά πει ότι ο γραπτός λόγος είναι λίγο περίεργος αλλά έχω μάθει να λέω τι σκέψη μου όπως ακριβώς είναι στο μυαλό μου. Όπως και να έχει σου εύχομαι μέσα απ' τη καρδιά Μ να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη και να κρατήσεις στην αγκαλιά σου το σπορακι σου... 

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...